Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1293.nap

Hiába feküdtem le későn tegnap, mégis korán keltem, és meg is lett az "eredménye" : amikor indultunk a Klári mamához, hatalmas raplit levágtam, mert semmi se volt jó az induláskor (pláne, amikor emiatt a matricás hat-hetet is felrakta anya a szekrény tetejére!), csak a kocsiban sikerült lecsillapodni és amikor bocsánatot kértem, apa visszament a hat-hétért is... Újpest felé menet még anya beugrott egy gyerekruha boltba, ahová mi is bementünk apával, amikor parkolót találtunk és bent volt egy kisebb játszóház, sok csúszdával és mászókával. Játék után mentünk a Mamához és ott ebédeltünk, aztán vele együtt négyesben mentünk a teszkóba és a Mama vett nekem fánkot és kindertojást is! Miután hazavittük a Mamát, én elaludtam a kocsiban , így aztán persze itthon már nem akartam aludni semennyit se. Közben apa elment a Csabának segíteni fotelt vásárolni és apa hiába jött haza szép csendben, én ugyebár nem aludtam... Délután sokat játszottunk, csak a fürdésnél vesztünk össze apával: én egy vizes zsepivel össze-vissza fröcsköltem mindent, aztán egy pohár vizet apára fröcsköltem és rácsaptam a kezére akkorát, hogy még nekem is fájt, erre ő meg nem vigyázott a hajmosásnál és víz ment a szemembe! Szörnyűség! Iszonyat! Bőgtem is persze (de leginkább azért mert apa rámkiabált és megijedtem...). Aztán adtunk apával egymás kezére puszit és minden rendbejött (csak neki kellett ma is fürdőt takarítania...). Persze vacsorázni semmi kedvem nem volt, mert uzsonnára két nutellás fánkot is benyomtam, így viszont nem kaphattam meg a harmadikat sajnos, sőt, menni kellett aludni, mert későre járt és délután nem aludtam...

Milán

Szólj hozzá!

1292.nap

Ma is voltunk usziban, és ma sem volt semmi kedvem azt csinálni, amit a Pista bácsi mondott, hanem végig hisztiztem majdnem az egész úszást, akárhogy is próbált anya tornázni és úszni velem, maximum arra voltam hajlandó, hogy háton ússzunk a deszkával a fejem alatt...
Az uszodából  hazafelé még anya beugrott két boltba, aztán itthon apa játszott velem egész délelőtt, mert anya vasalt, meg főzőcskézett. Ebéd után menni kellett aludni és amikor felébredtem, apa nagyban takarított, meg porszívózott, én pedig próbáltam nem láb alatt lenni és meg is dícsért apa, amikor szépen csendben játszottam a bunkeremben egy darabig. Estefelé pedig átjöttek a Csabáék és a Csilla filctollal újrarajzolta a "macifejes" hat-hetemen a már lekopott mintákat és közben apa mini-fánkokat sütött, amiből mindenki ehetett jó sokat (csokis pudinggal és szilva lekvárral is kóstoltam és fincsi volt!).
Fürdés után még játszahattam szerencsére, mert még tévéztek a Csillák anyával, csak apa akadt ki, amikor fogmosás után még megettem egy pár szem M&M's csokit és amikor újra megmosta a fogam, akkor meg szinte rögtön egy kis csipszel folytattam a sort, és harmadszor is fogat kellett mosnia... Viszont ekkor már mentek a Csabáék, és így sajnos - akárhogy is nyekeregtem - nekem is menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1291.nap

Reggelre sajnos bepisiltem, plusz mgé nyűgös is voltam, de mire beértünk az oviba, azért lenyugodtam (főleg amilyen hideg volt az utcán...). Az oviban ma pázzléztam leginkább, meg persze rohangáltunk, amikor kimentünk az udvarra.
Ebéd után pedig jött értem a Kriszti és együtt elmentünk a Botiért az ovijába, aztán felvitt minket a Kati mamához, ahol már ott volt az Anna is, én pedig jó nagyot aludtam és amikor felébredtem már a Noémi is ott volt, úgyhogy irtó nagyot hancúroztunk négyesben, például lekapcsoltuk a lámpákat és a kis lámpácskákkal világítottunk. Kicsit később megérkezett apa, aztán anya és ő hozott egy gyümölcsös játékot, amit ki is próbáltunk, de inkább a Botival játszott végül anya, mert mi többiek meg inkább apát nyúztuk, meg rosszalkodtunk egészen amíg megjött a Timi a Noncsiért, mert akkor mi is hazaindultunk már.
Itthon játszottunk, vacsoráztam paradicsomlevest, és még apával a bunkerben átvilágítottuk az összes hat-hetet, aztán mentem fürdeni és még megehettem egy irtó fincsi pisztáciás danettet, és mentem is aludni a fogmosás után.

Milán

Szólj hozzá!

1290.nap

Ma is anya vitt oviba és kicsit nyűgös voltam, mert én még aludtam volna, de nem lehetett... Sajnos az udvarra ma nem tudtunk kimenni, mert esett az a fránya eső, így kicsit tornáztunk a csoportban és bent játszottunk egész délelőtt.
Az ebéd ma nagyon fincsi volt: brokkoli krémleves és puszta-pörkölt (persze a leves volt a favorit), aztán mentünk aludni, (én csak csendben feküdtem ma ) és uzsonna után jött értem a Kati Mama a Noémivel és elmentünk sétálni kicsit. alighogy felmentünk a Mamához, már jött is anya meg apa és átmentünk a Krisztiékhez játszani! Az Annán és a Botin kívül ott volt náluk a Boti ovis csoport-társa a Bogi is és sajnos amíg ő ott volt, addig a Boti főleg vele játszott, így én meg Annával, meg persze a rég-látott "matricás hat-héttel". Amikor a Bogit hazavitték, én is segítettem a vasút - építésben a Botinak, de sajnos eddigre már este lett és lassan haza kellett jönni. Viszont képzeljétek, a Kriszti ma is olyan aranyos volt, hogy adott nekem egy nagy adag paradicsomlevest, amit itthon meg is ettem vacsorára! Persze itthon is játszottunk apával a régi-új kölcsön hat-héttel és fürdés után még ehettem egy csoki-pudingot is és lefekvésig rajzolgattam. Apropó rajzok: apa bevitte a számítógépbe az utóbbi időben készült "műveimet", így ha akarjátok, megnézhetitek...

Milán

Szólj hozzá!

1289.nap

Ma egészségnap volt az oviban és képzeljétek, a Bea néni sütött egy géppel kenyeret és mindenűt irtó fincsi kenyérillat volt! Délután meg is ettük, de addig még előbb elmentünk anyáékhoz és relaxáltunk szép zenére, aztán átmentünk a Csilla nénihez láb-tornázni (nekem nem volt túlzottan kedvem mondjuk...) és ma egészséges ételeket ettünk-ittunk (gyümi-salit, gyógyteát ilyesmit) és persze az imént említett kenyérkét is. Még ebéd előtt kimentünk az udvarra is kicsit rohangálni és evés után mentünk aludni.
Ébredés és uzsonna után jött értem a Kati mama, az Ani és a Boti és a Noémi! Amikor visszaértünk a mamához, ott pedig az Anna várt minket (addig a Dédi vigyázott rá) és négyen elég szép ramazurit csináltunk, képzelhetitek! Sajnos nem sokkal később jött a Botiért a Zoli, aztán megjött anya is és apa is, és mi is indultunk, pedig én még szerettem volna a Noémivel játszani, de anyát vinni kellett valami vizsgálatra autóval, ahol a váróteremben még jól viselkedtem (mert apa játszott velem), de aztán a  gyógyszertárban már nagyon nem bírtam a várakozást és rosszalkodtam... Olyannyira rendetlenkedtem, hogy kis híján a mekibe se mentünk vacsorázni, de aztán szerencsére anya éhes volt és végül csak bementünk :)
Én krumplit ettem, meg pipihusit, de a legjobb a hatalmas csokis fánk volt a végén desszertnek! Elmentem pisilni is és mivel itt volt piszoár, persze abba pisiltem ;) Aztán indultunk  haza és itthon már mentem is fürdeni és aludni, csak még előbb anya levágta körmömet (amit mondjuk speciel úúútálok).

Milán

Szólj hozzá!

1288.nap

Reggel sajnos be voltam pisilve, aminek anya nem örült, mert ágyat kellett húzni... Aztán reggeli után bevitt anya az oviba és ma mindenkit megmért a Marianna néni és én 103 centi vagyok (igaz cipőben). Ma sajnos nem tudtunk menni tornázni, mert elhúzódott az elrámolás és nem maradt idő rá, viszont voltunk az udvaron és a Noncsival játszottam főleg. Ebéd után (a krumplifőzelék nem ízlett, de a túrós táska annál inkább!) ma nem volt kedvem aludni, és amikor felkelhettünk és meguzsonnáztunk, már jött is értem a Kati mama és a Noémi és felmentünk játszani a Mamához, méghozzá vásárlósat és szétrámolósat. Kicsit később anya is odajött és amikor elvitték haza a Noncsit, akkor mi is hazajöttünk. A híradó alatt csendben gombot fűztem (meg is dicsért anya, amiért ilyen ügyes voltam) és utána megvacsoráztunk, aztán mentünk fürdeni és közben apa is hazaért és vele is játszottam és rajzoltam persze, egészen a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

1287.nap

Véget ért az őszi szünet, elkezdődött az ovi... Szerencsére nem kellett korán kelni, mert anya vitt be, de még apának pont tudtam integetni, amikor dolgozni indult. aztán vittünk a Marianna néninek névnapi ajándékot és utána mentem be a csoportba és rögtön mentünk is tornázni. Délelőtt még kicsit az udvaron is futkároztunk. Az ebéd pedig igazán finom volt ma: bableves és tejbegríz! Főleg a tejbegríz ugyebár... :) Ebéd után mentünk aludni (sajnos kicsit bepisiltem...) és uzsonna után jött értem a Kati mama. Beköszöntünk anyához és mentünk a Mamához játszani, de képzeljétek még nála ehettem egy kis nudlit is (jó kis nap!). Épp nagyban főzőcskéztem (banánturmixot csináltam játékból), amikor apa is odajött értem, így aztán neki is főztem finomságokat és csak utána indultunk haza.
Alighogy hazaértünk és itthon is kipakoltunk pár ételt az asztalra, hogy itthon is főzzek játék leveseket apának, amikor anya is hazaért az oviból. A híradó után mentem vacsorázni, méghozzá ismét tejbegrízt, kakaóval, aztán mentem is lassan fürdeni, mert esteledett és fürdés után már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása