Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1237.nap

Reggeli után anya nagy mosás-takarítás akcióba kezdett, úgyhogy én inkább megkértem apát, menjünk a Klári mamához előbb, mert anya úgyse játszik velem, majd talán a Mama fog...  Így is tettünk és hipp-hopp  Újpesten voltunk. A Mama nagyon meglepődött, hogy ilyen korán jöttünk, és mivel még nagyban készült az ebéd, kicsit várnom kellett a játékkal (illetve addig apát nyüstöltem...). Az ebéd viszont megérte a várakozást, mert irtó fincsi volt: karalábé leves (jó sok tejföllel!) és csirkepörkölt, vicces "C" alakú tésztával. Mivel volt két szép nagy csirkecomb, az egyiket elvállaltam és nagyokat haraptam a finom omolós husiból, aminek a Mama és apa is nagyon örült, és mivel ilyen jól ettem, kaptam a mamától csokit és kinder tojást is ajándékba - a csokit ki is bontottam és jó sokat ettem is belőle persze :)
Kicsit még játszottunk a Mamával - a gyümölcsökkel persze (csukott szemmel kitalálósat és eldugósat), aztán indultunk haza, mert forma egyet akart nézni apa, nekem meg aludnom kellene állítólag... Így aztán hazaérve mennem is kellett az ágyba és tényleg tudtam aludni egy kicsit...
Ébredés és uzsonna után pedig anyával lementünk a játszótérre és szedtünk egy csomó szép gesztenyét és ettem szőlőt is, mert hoztak le az Ancsáék, aztán estig lent maradtunk.
Itthon mentem fürdeni, aztán vacsoráztunk anyával és mentem is aludni, mert holnap megint kezdődik a "munka"...

Milán

Szólj hozzá!

1236.nap

merülésre felkészülveMa nincs ovi, mert hétvége van. Viszont uszi van, és ma is apa jött be velem pancsolni. A torna hamar eltelt és ma már kettőt is merültem, mert megfogadtam apa tanácsát és befogtam az orrom, plusz felvettem a sapkám és a szemüvegem és így nem ment víz a szemembe, orromba, fülembe! No és torna után végre játszhattunk egy nagyot! Apa jó magasra fel tud emelni (és dobálni is jó nagyokat tud!) és a hatalmas piros labdát is megszereztük a vége felé, ami nagyot ploccsan ám!
Az usziból hazaugrottunk pár percre, és mi apával mentünk vásárolni, anya meg a Csilláékkal vásározni vagy mi. Az interspárban apa vett nekem egy csomó finomságot: kinder tojást, dörmi macit, kinder tejszeletet és még jópár dolgot, sőt, a pénztár mellett megtekerhettem egy nagy kereket és nyertem még egy kinder tojást!
Ahogy hazaértünk, apa máris dobta a pizzákat a sütőbe és ahogy elkészültek, máris ettünk egy jó nagy adagot: én három szelet gombásat megettem, apa pedig egy egész hawaii pizzát benyomott közben. Utána én mentem is aludni, mert már elég álmos voltam és amikor felébredtem, anya már itthon volt és  uzsonna után már mentünk is hamar le a játszótérre, mert már eléggé későre járt (jó nagyot aludtam ugyanis) és képzeljétek,nyárbúcsúztató játszótéri csoportkép a téren nagy evés-ivás és zene volt (mi is vittünk egy kosárnyi enni-innivalót) ugyanis amolyan nyárbúcsúztatót tartottunk. Jó sokan voltunk és nagyokat nassolhattunk  és játszhattunk. Én leginkább az Odival játszottam és ma nagyon sokáig lent voltunk - már egész besötétedett amikor mindenki hazaindult.
Itthon mentem persze fürdeni és pancsi után még tudtunk egy nagyot játszani anyával a vacsoráig, de utána már csak mesére maradt idő, mert későre járt már...

Milán

Szólj hozzá!

1235.nap

Ma is tovább aludhattam kicsit, és csak utána mentünk az oviba. Épp tornázni indultak a többiek, így én is velük mentem, de most is csak néztem inkább, hogy mit játszanak... Aztán az udvaron is csak tébláboltam és inkább megkerestem anyáékat, de állítólag ezt nem lenne szabad, de nem tudom miért. Ebéd után pedig jött értem a Mama és ma is nála aludtam egy jó nagyot. Ébredés után a Dédi és az Ani áthozták Annát, illetve együtt lementünk a játszótérre, aminek én örültem, de alig voltak még a téren és játékokat is alig vittünk, úgyhogy kicsit unatkoztam, de aztán jött apa és lehozott pár gyümölcsöt, úgyhogy volt végre mivel játszani, plusz sorra lejöttek a többiek is és közben a Zoli hazavitte Annát, aztán anya is odaért. Estig lent maradtunk, és ma előbb vacsoráztam (brokkoli krémlevest és apa csinált banánturmixot), csak utána mentem fürdeni, és így még volt idő játszani (apával átvilágítani a gyümölcsöket és anyával dobálózni) a lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1234.nap - egy-kettő-három-négy!

Ma kicsit később mentünk az oviba, és gyüjtöttem szúrós gesztenyét, ami tetszett a Marianna néninek is. Amikor bementünk, épp reggeliztek a többiek - ezt én ma kihagytam, mert otthon jóllaktam már -, utána nem sokkal kimentünk az udvarra, ahol kicsit üldögéltem a padon ("gondolkoztam, hogy miért nem jön a Mama?"). Ebédig kint játszottunk és ma fogamra való volt az ebéd, úgyhogy most ettem a többiekkel: brokkoli krémleves és rizs volt utána husival. Ó és ma a "nagy" Milánnak szülinapja volt, úgyhogy tortát is ehettünk!
Aztán jött értem a Mama és nála aludtam, egészen, amíg menni  kellett a Noémiért.De előbb még ettem egy kakaós csigát és a Noémivel kiegészülve elsétáltunk a kis játszóra, ahová később anya is odajött, ahogy szokott, sőt később apa is és estig ott játszottunk (közben hazavitték a Noncsit, és lejöttek a többiek).
Miután hazajöttünk, mentem fürdeni és utána egy keveset vacsoráztam, aztán anya olvasott nekem és mentem aludni, amikor elálmosodtam...

Milán

Szólj hozzá!

1233.nap

Ma már nem sírtam az oviban (csak odafelé menet próbáltam alkudozni anyával, de nem jött be...) Ma ebéd után jött értem a Mama, addig játszottam (ültem a széken és néztem, hogy mit játszanak a többiek), meg szerencsére kimentünk az udvarra és ott odamehettem az anyáék csoportjához és megnézhettem a kicsiket is és utána rugós hintáztam és a Csilla nénihez is odamentem köszönni és amint említettem, ebéd után (csak tésztát ettem...) jött a Mama és ma is nála aludtam, méghozzá egy jó nagyot. Ébredés után már ott találtam az Annát és a Noémit is, sőt a Dédiék is ott voltak és így mindannyian lementünk a játszótérre és az Ani jól meg is hintáztatott :)
Kicsit később anya is odajött a  játszóra és később apa is. Jó sokáig lent maradtunk, de amikor hazaértünk, rájöttem, hogy én még hintázni szerettem volna és elég nagy patáliát csaptam, hogy menjünk még vissza! Persze már anyáék nem akartak visszamenni én meg inkább hisztiztem , de sajna ők nyertek, mert nem használt a hiszti sem...
Vacsora után megfürödtem és még picit játszottunk a lefekvésig, sőt, apa még pumpkin head-ezett velem kicsit.

Milán

Szólj hozzá!

1232.nap

Ma is anya vitt az oviba, de ma már nem sírtam, hanem inkább játszottam délelőtt (persze főleg a "konyhában" a gyümölcsökkel) és annak is nagyon örültem, hogy ki tudtunk menni az udvarra is. Ebéd tájában a Kati mama is értem jött, de még megvárta, hogy ebédeljek itt, az oviban (a főzelékből nem ettem, csak a kenyeret, de azért a süti az lecsúszott a torkomon...), és csak utána vitt fel magához és ott is aludtam. Amikor felébredtem, lementünk a Noémiért a Mamával és egyből elsétáltunk a játszótérre, ahová anya is odajött munka után, nomeg a sok barátom is apránként... Nem rég voltunk még csak lent, amikor nagyon kakilnom kellett, úgyhogy hazaszaladtunk és itthon kakiltam inkább. Már itthon volt apa, úgyhogy ő is lejött velünk vissza a játszótérre és lent is maradtunk estig. Közben a Noncsit is hazavitték és a Mama is hazament, meg szép lassan a többiek is, így mi is felmentünk a híradóra.
Vacsorára ma is fincsi bolonyai volt jó sok reszelt sajttal és kecsöppel és mivel bevágtam egy szép adagot, ezért kaphattam egy Dörmit (kakaósat persze) is utána, sőt még a lefekvés előtt megettem egy nutellás kenyeret is (és sikerült levernem a szörpöt az asztalról, aminek anya nem túlzottan örült...). A két vacsora között pedig megfürödtem és apával játszottam egy jót.

Milán

Szólj hozzá!

1231.nap

Véget ért a hétvége, megint menni kellett sajnos oviba... Azért sajnos, mert még nem sikerült megszeretnem az ovit... Szóval reggeli után apa elindult dolgozni, mi pedig anyával elmentünk az oviba és ma Marianna néni volt. Miután feltettem a táblára  a szánkó jelemet, a többiek reggeliztek, de én nem kértem, hanem csak üldögélve vártam, amíg a többiek végeznek, aztán elmentünk a tornaterembe, de nem volt kedvem a többiekkel rohangálni, most még inkább csak nézem, hogy mit játszanak a többiek... Aztán kimentünk az udvarra és pont akkor jött a Mama is, de még kicsit maradtunk az udvaron és csak utána mentünk az ebédért és a Mamánál ettem bolonyait sok sajttal, aztán mentem aludni, de végül mégse aludtam, hanem csak csendben feküdtem, amíg Anna aludt és amikor felkeltünk, a Dédiék áthozták a Botit is és nem sokkal később anya is odajött, de mi addigra már nagyon belemelegedtünk a rosszalkodásba - kiabálásba - rohangálásba - dobálózásba! No, több se kellett, anyáék inkább kiadták az indulási parancsot és lementünk a játszótérre. Az ajtóban már várt minket apa és ő is velünk tartott és mérleghintázott velünk, és lehozott nekem pár gyümölcsöt. Estig lent is maradtunk (közben a Botiékat hazavitték) és itthon a fürdés után ettem még egy tányér bolonyait és ennek örömére apa adott desszertnek egy kindertojást is és még játszott is velem a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása