Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1195.nap

Címkék: balaton200908

Délelőtt elsétáltunk a Dédiékhez és vettünk neki virágot (én választhattam, úgyhogy lilát vettünk), a Dédihez átjött az Eti is és ő is hozott szép virágot. Amikor hazaértünk, anyáék befejezték a pakolást és le is mentünk a ház elé, ahol a Kati mamával találkoztunk és épp a Csilláék is odaértek, úgyhogy már indultunk is a Balcsira.
Útközben megálltunk ebédelni egy mekiben, és olyan hamar megérkeztünk, hogy el sem tudtam aludni... A szállodában előbb a Csilláék szobáját néztük meg, aztán apa megszerezte a mi szobánk kulcsát is és épp jókor, mert kakilni kellett már, így fel is szenteltem a vécét.
Utána rögvest átöltöztünk és lementünk  a medencékhez, ami nagyon tetszik nekem, mert itt több gyerekmedence is van és fincsi meleg a vizecske. Egész délután pancsoltam és apával még a pezsgős medencét is kipróbáltuk, és még egy lassú, óvatos csúszdázást is, mert van itt még vízbe végződő kicsi csúszda is! Amikor pedig kezdtünk megéhezni, akkor visszamentünk a szobába lezuhanyozni és szép ruhába átöltözni, mert az étteremben vacsoráztunk, ami klassz, csak nagyon kell itt viselkedni, ami meg nekem nem mindíg sikerül... Azért a vacsi finom volt (brokkoli krém leves, tészta gombával és csokis süti), csak a székem és környéke eléggé "viharvert" lett a végére... Evés után pedig bementünk sétálni a városba a sétálóutcába, de én már eléggé elpilledtem az elején, úgyhogy apa cipelt javarészt, de azért ez is tetszett, mert sok érdekes dolog van itt is. Visszaérve a szép szállodába, már csak fogmosás volt, beszéltem pár mondatot a Klári mamával telefonon és már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1194.nap

Ma itthon volt apa, úgyhogy délelőtt levitt a játszótérre és kicsit később anya is utánunk jött, amikor kimosott a gép. Elég meleg volt ma és kevesen is jöttek le a játszótérre, így többnyire egyedül homokoztam. Délben hazajöttünk és apa sütött finom gombás pizzát nekem, amit meg is ettem természetesen, aztán mentem aludni, de elég nehezen aludtam el, mert nagyon meleg volt ma (is).
Amikor felébredtem, finom uzsonnát kaptam apától: nutellás palacsintát és még egy kinder tojást is a tegnapi ígéretnek megfelelően, aztán lementünk a játszótérre. Most pont jókor mentünk le, mert sorba lejöttek a többiek is és jót tudtunk játszani, sőt, képzeljétek, egyszer sem kellett büntibe ültetni, mert megígértem apának, hogy szépen játszok, ha levihetek gyümölcsöket...
Estig lent is maradtunk, amikor is szóltam apának, hogy kakilni kell, úgyhogy hazasiettünk és rögtön rá is ültem a vécére és jól belekakiltam :)
Fürdés után pedig bundás kenyeret vacsiztunk apával, és még lufiztunk is kicsit a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

1193.nap

Reggeli után gyurmáztunk anyával, aztán lementünk a játszótérre és délig ott is maradtunk, majd ebédelni felmentünk a Mamához és képzeljétek, lefekvés előtt szóltam a Mamának, hogy kakilni kell és sikerült is a vécébe pottyantani! Nagyon örült neki a Mama és gyorsan fel is hívtuk a Dédit is és apát is a jó hírrel...
Aludni ugyan nem volt kedvem,  de csendben feküdtem amíg anya vissza nem ért a Noémivel. Kicsit rohangáltunk még a Mamánál, de aztán anyáék inkább levittek minket a játszótérre, hogy inkább ott rosszalkodjunk, és mi így is tettünk :)
Alighogy elvitték a Noncsit haza, apa is lejött és neki is megmutattam, hogy miket tudok rosszalkodni és még dobálózni is.
Ma nem maradtunk olyan sokáig, mert éhes lettem, és vacsora előtt még meg is kellett fürdenem, mert csupa homok voltam. A vacsora viszont finom volt: virsli kecsöppel, utána pedig nutellás palacsinta :)
Mivel még nem kellett aludni menni, apa levette a gyümölcsöket a szekrényből és mindet átvilágítottuk a bunkeremben! Aztán apa kihajtogatta magát az ágyam alól és még kicsit játszottunk bevásárlósat a nagyszobában és csak utána mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1192.nap

Ma is jót aludtam, és reggelit után kicsit kirakósoztunk anyával, mielőtt lementünk a játszótérre. A Liviék már lent voltak és mások is lejöttek és frizbíztünk is ma, előbb anyával, aztán a többiekkel is. Ebédelni jöttünk haza, de nem ettem egy falatot se, hanem mentem az ágyamba, de aludni se volt kedvem, hanem csak feküdtem csendben egy jó darabig. Amikor felkelhettem, kicsit játszottunk anyával és amikor apa hazaért, együtt lementünk a játszótérre, ahol már sokan voltak, de még utánunk is jöttek, így végül szinte mindenki  lent volt és jó sokat játszhattam. Egészen estig lent maradtunk és persze itthon rögtön mentem is fürdeni, mert csupa homok voltam :)
Fürdés után kisírtam, hogy nutellás kenyér legyen a vacsora - káposztafőzelék helyett... Aztán lefekvésig még apával is pázléztam egyet és apa ma is mesélt egy Anna-Petis mesét, anya pedig szép altatót énekelt (de én mindig sírok tőle, mégis szeretem...)

Milán

Szólj hozzá!

1191.nap

Reggel a Kati mama volt itthon és ő adott reggelit, mert apa elvitte anyát valami vizsgálatra és anya csak később ért haza. Sebaj, mi pedig lementünk a Mamával és ott vártunk anyára.
A játszótéren sajnos többször is büntibe kellett ülni, mert megint észrevette anya, amikor másokra szórtam a homokot...
Ebédelni viszont semmi kedvem nem volt ebben a kutya melegben, viszont aludtam itthon délután, mert csak akkor kaphattam meg a rózsaszín lufit, amit anya talált itthon.
Amikor felébredtem, a Csilla volt itt, és ő játszott velem, mert anya fodrásznál volt épp. Nem is baj, mert a Csillával is jót játszottam: pötyiztünk, gombot fűztünk meg ilyesmi, aztán apa is hazaért és a Csilla pedig hazabringázott. Picit később pedig anya is hazaért, nekem pedig apa csinált melegszendvicset uzsonnára, addig kérleltem... Uzsi után nem sokkal pedig elvittük anyát és a Csillát a városba autóval, mert ők este színházba mentek, egy Neotonos musical-re. Így aztán apával voltam este és itthon hazaérve előbb BabaIQ dévédét néztem, azután fürdés és hajmosás jött, azután megfeleztük a megmaradt túrógombócokat apával és mind megettük, majd a fogmosás után mentem is az ágyikómba, mert már lekapcsolt a szívecskés lámpa, de apa még mesélt persze egy Anna-Petis mesét nekem.

Milán

Szólj hozzá!

1190.nap

Ma is pötyiztünk délelőtt anyával, és utána lementünk a kis játszótérre, ahova lejöttek a Livikéék és később a Rékáék is, meg még páran. Amíg játszottunk, a Mama is arra járt és ebédre ma finomat főzött a Mama  és anya: grízgaluska levest és túrógombócot. Mind a kettő ízlet, jól ettem belőlük és lefekvés előtt kicsi piros autós mese volt, aztán aludtam egy kicsit és később anya megérkezett a Noncsival, akivel rögtön hangoskodni és rohangálni kezdtünk, úgyhogy inkább levittek minket anyáék...
Most is sokan voltak már lent a téren és levittem két "hat-hetemet" is homokozni. Kicsit később lejött apa és neki is megmutattuk  a Noncsival a felfújható halacskáinkat (az enyém lett a rózsaszín!), amiket anya vett nekünk a közértben és nagyon aranyosak és úszni is tudnak állítólag (ezt majd este leteszteljük a kádban). Estig lent maradtunk (én párszor büntibe is voltam, amikor szórtam a homokot...) és mezítláb voltam végig, mert összevizeztem a szandálomat, így persze amikor hazaértünk, rögtön mentem is fürdeni, mert elég "csatakos" lettem ugyebár. Pancsolás után pedig finom túrógombóc volt vacsorára és maradékomat apa önfeláldozó módon mind megette :)
Sajnos ezek után már nem sok idő maradt a játékra, mert mentem aludni. Egy-egy mesét mesélt anya is és apa is az ágyikómban.

Milán

Szólj hozzá!

1189.nap

Hajnalban Reggeli után picit játszottunk válogatósat: szétválogattunk egy-egy kis marék babot, lencsét, rizst meg ilyeneket. Utána lementünk a játszótérre és már mindenki lent volt és megnézhettük a picike Milánt, aki nemrég született és odajöttek a játszóra később a Dédiék is. Sajnos párszor bünti is volt a csínytevéseimért, pedig sokszor szépen is játszottam. Jó sokáig lent maradtunk, aztán hazajöttünk ebédelni (anya sütött finom csillagtököt) és mentem sziesztázni. Persze nem aludtam, hanem énekeltem és beszélgettem, és ledobáltam mindent az ágyamból és a kulacsomból is kifröcsköltem a vizet... úgyhogy anya nem kuglizott emiatt velem, de szerencsére azért pötyivel játszani volt kedve.
Épp befejeztük a pötyizést, amikor apa hazaért, úgyhogy ő is lejött velünk a játszótérre és megint jó sokáig lent maradtunk, egészen estig, amikor már mindenki hazaindult. Itthon még pötyiztem apával is, aztán fürdés után ismét finom rántott csillagtök volt a vacsora, de sajnos már későre járt és csak egy ici-picit játszhattam és már menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása