Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1825.nap

Reggel ismét egész jól voltam, a tegnapi hőemelkedésnek nyoma sincs szerencsére. Reggeli után a nagyszobába lépve egy csomó ajándékra leletem, amiket a nyuszi éjjel eldugott! Kifestők, gyurma, játékok voltak itt-ott eldugva. Klassz! A gyurmás játékot rögtön ki is próbáltam, de délelőtt még a többivel is játszottam persze, aztán mentünk is lassan Újpestre. A mamát azonnal meg is locsoltuk apával : én a szép hosszú versemet mondtam, apa egy vicces rövidet, de én kaptam azért a több csokit :) A finom ebédből jól ettem, és kicsit játszottunk a legóval épp, amikor átjött a Julika néni is, úgyhogy őt is meglocsoltuk... Ezek után kaptam szülinapi ajándékokat és a Petivel közösen egy tortát is (csak egy 3-ast kellett az én 5-öm elé tenni...) szuperhosszú tűzijátékkal. Én a torta helyett inkább a marcipán nyuszit ettem meg, az nagyon fincsi volt, aztán lassacskán hazaindultunk. Itthon pihizett mindenki egy órát, és hatig még apával játszottam: buborékoztunk, kockásfülű nyulat és Thomas-t néztünk, legóztunk, ilyenek. Hatkor pedig egy órára lementünk sétálni a Mamával és a Dömivel. A kutyafuttatóban jót rohangáltam én is :)
Este még kicsit legóztam apával a lefekvés előtt, de ma korábban mentem ágyba mivel délután nem aludtam...

Milán

Szólj hozzá!

1824.nap

Éjszaka még kaptam egy lázcsillapítót, mert 38 fölé ment a lázam, de reggelre egész jól voltam már. Reggeli után egyedül és apával legóztam, ugyanis amikor anya felkelt, összeírta a vásárlólistát és apa ment közértbe, anya pedig elkezdett főzni. Egy hatalmas csattanásra riadtam a legózásból: anya ráejtette az egyik üvegtálat a tűzhelyre és a tál ripityára tört, a tűzhely pedig itt-ott megsérült, a konyha pedig üvegszilánkokban állt... Takarítás után anya folytatta a főzést, apa pedig jól összeporszívózta a lakást amikor hazajött, nehogy üvegszilánkba lépjen valaki. Délben átjött a Kati mama és velünk ebédelt de én a rakott krumpli helyett inkább a Klári mama milánóiját kértem és egy nagy adagot be is vágtam belőle. Desszertnek pedig apa hozott csokis fánkot kókuszreszelékkel, na az nagyon fincsi volt!
A délutáni szieszta után (nem aludtam, csak pihiztem két órát...) megnéztük a Toy Story végét, ragasztgattam matricákat, aztán mivel nem volt semmi bajom épp, így átmentünk a Csilláékhoz, mivel neki tegnap volt a névnapja és felköszöntöttük. Engem folyton megugat a Lili, mondjuk én is incselkedek vele :) Kicsit a teraszon voltunk amíg odasütött a napocska és jó idő volt, akkor a hintaágyon hintázgattam. A Marci cica oda is jött és jól megnézett magának, ugyanis ő is szeret ott hintázgatni... Amikor bementünk, akkor én felmentem apáékkal az emeletre, ahol biliárdoztunk az én szabályaim szerint (mindig én nyertem!). Sajnos este felé megint hőemelkedésem lett, úgyhogy hazajöttünk és mentem fürdeni meg aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1823.nap

Reggel nem hiába keltem korán, mert amúgy is lassan keltett volna már apa, ugyanis hétkor indultunk a Klári mamához, mert ma őnála leszek. Képzeljétek, odafelé három 1A villamost is láttunk, pedig az ritkán jár amúgy! Klassz! Amikor Újpestre értünk, épp megsült az irtó fincsi kalács, amiből később ettem is egy szeletet. Délelőtt segítettem a mamának bejglit sütni: lemértem a hozzávalókat (a mama mondta, hogy mennyi kell miből, én pedig néztem a számokat  a mérlegen...) és még tésztát is gyúrtam. Na ez biztos irtó finom bejgli lesz! Délben ettem egy szép adag tésztát és egész magamtól elmentem aludni, csak épp a Mamának nem szóltam, aki meg mindenfelé keresgélt, mert erre nem is gondolt, hogy ennyire szófogadó leszek... Még jó, hogy csak pár szoba a lakás és hamar megtalált a hálóban, az ágyban :)
Ébredés után pedig adott a mama egy nagy halom matricát, amin állatok vannak és azokat ragasztgattam be a füzetembe. Voltak békák is, azokkal meg jól lehet ijesztgetni a mamát :))  Épp ezzel voltam elfoglalva, amikor megérkezett apa, de még befejezhettem az oldalt, amit csináltam és csak utána indultunk haza.
Útközben bementünk a leletemért vissza  a kórházba, de a doktor bácsi nagyon lassan találta csak meg a papíromat és folyton elfelejtette a keresztnevemet és Mihály, Misi, Miklós is voltam már mire megtalálta  a papírt, de szerencsére negatív lett az eredmény.
Hazaérve apával játszottam kicsit az állatfarmommal, utána befejeztük a tegnap elkezdett Toy Story 3-at, ettem kakaóscsigát vacsorára, és még játszottunk kicsit a fürdésig, de közben kiderült, hogy hőemelkedésem van, de legalább estére sem lett belőle láz... Hát majd holnapig kiderül, hogy megint beteg vagyok-e, vagy csak a múlt heti betegségem utózöngéi-e ezek a tünetek...

Milán

Szólj hozzá!

1822.nap

Reggel még apa épp itthon volt amikor én is keltem, de ő már indult is, mert Győrbe ment ma dolgozni. Én anyával játszottam, rajzolgattam, aztán jött a Csilla és hármasban elmentünk vásárolni az Europarkba. Viszonylag hamar végeztünk, mivel anyáék mentek dolgozni, én pedig a Kati mamához ma is. Ebédre ettem egy fél husit, és mentem aludni. Anna hisztijére ébredtem, és nemsokára anya is megérkezett a Noémivel és mivel volt még időnk az angol óráig, így addig is lementünk a játszótérre. Szerencsére már a Boti is jöhetett, mert már nem beteg. Angolra persze visszamentünk a Mamához és nyuszis éneket tanultunk (ugrálgathattunk is hozzá!). Aztán sorban jöttek a Noémiért és a Botiékért, így mi is hazajöttünk. Apa már hazaért és játszott velem, nomeg rajzfilmet is néztünk a vacsoráig. Fürdés előtt még kicsit játszott velem apa az állataimmal, de későre járt már, úgyhogy sietős fürdés után már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1821.nap

Reggel alig valamivel apa után keltem, hiába mondja apa, hogy én aludhatnék még... nekem semmi kedvem...  Reggeli után kicsit még játszott velem apa, de neki menni kellett dolgozni, úgyhogy anya került sorra :)  Vele báboztunk egy darabig, majd átmentünk a Mamához, jobban mondva előbb hármasban vásároltunk a Noncsinak a névnapjára ajándékokat, és anya dolgozni indult, mi pedig a Mamával fel hozzá. Ma is megsétáltattuk még a Dömét és ebédért is mentünk, de ma nem volt finom amit adtak (főzelék...), ezért én a tegnapi tésztát ettem inkább. Ebéd után aludtam egy nagyot és amikor felébredtem lementünk a Noémiért az oviba és onnan mentünk egyenesen a nagy játszóra. Klassz! Szeretek játszóterezni! Anya is idejött a munkából és innen mentünk az Anikó nénihez, aki szuperül lenyírta a hajamat és be is zselézte! Naggggyon menő! Hazaérve rögtön mutattam is apának milyen menő a frizurám :)
Estig apával játszottam, aztán vacsorára apa csinált zacskós brokkoli levest - amit jó sok bogyóval ettem meg :) Fürdés előtt még megnéztük az utolsó részét a Zigby-nek és amennyi időm még maradt a 40 percből (ami a napi limit), abban folytattuk a Toy Strory-t, amit tegnap kezdtünk el, de pancsi után már kezdtem tényleg álmos lenni, úgyhogy mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1820.nap

Reggel még itthon volt apa amikor keltem. Regeli után ő elment dolgozni, én pedig méricskéltem a mérőszalaggal, aztán tovább játszottam amíg anya vasalt és után átmentünk a Kati mamához, mert ma nála voltam napközben. Délelőtt elsétáltunk az ebédért is, de a mákostészta helyett inkább sajtos-tejfölösen ettük meg, aztán mentem is aludni egy kicsit.
Amikor felébredtem, már ott volt Anna is és kicsit később lementünk az oviba a Noémiért. Sajnos a Boti még kicsit beteg, ezért ő nem lehetett ott az angolon, de Anna helyette is figyelt. Ma húsvéti dolgokat tanultunk és a testrészek közül a fejünkön lévő részeinket. Az óra után már ott volt anya is és még kicsit játszhattunk szerencsére, de hat körül hazaindultunk.
Apa már várt és estig vele játszottam mindenfélét és kicsit rajzfilmet is nézhettem. Vacsorára gófrit csinált apa, és annyit játszottunk, hogy fürdés után már mentem is rögtön aludni, mert már irtó álmos lettem...

Milán

Szólj hozzá!

1819.nap

Jó volt azért a saját ágyikómban aludni... Reggel még épp itthon volt apa és még ő csinált nekem reggelit, aztán anyával voltam,  ugyanis nem mentem oviba és a héten még nem is kell...
Délelőtt elsétáltunk a doktornénihez, de miután bejelentkeztünk, még ő sehol se volt, így elsétáltunk még a Botinak köszönni, ugyanis most meg ő van otthon betegen (ő is hányt mint én csak nem annyit...). Amikor visszaértünk az orvosi rendelőbe, még csak akkor ért be a Gyöngyi néni, és hamarosan sorra is kerültünk. Megnézte a papírjaimat és persze engem is, és már jöhettünk is haza. Pontosabban a Kati mamához, mert ott ebédeltünk, de én csak csipegettem, mert még nincs étvágyam. Aztán a Mama ment a Botira vigyázni, mi pedig haza és én aludtam egy jót. Ébredés és uzsonna után pedig hamarosan apa is hazaért, úgyhogy anya már ment is a Noémiért és utána zumbára, így aztán a délutánt apával töltöttem: néztünk rajzfilmeket, játszottunk a toy-story játékaimmal és mindent megmértünk mérőszalaggal, ami csak a szemem elé került :)
Vacsorára megettem egy szelet rántott husit rizzsel és teát ittam utána, aztán ismét méricskéltünk apával és még fürdés után volt egy kis idő lefekvésig, amikor is tovább mérőszalagoztam és a toy-story-ztam :)

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása