Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1594.nap

Délelőtt itthon játszottunk, aztán apával elmentünk a Klári mamához és persze vittük az új "széfes"-re átalakított számos táblát és neki is megtanítottam, hogyan kell vele játszani. Ebéd előtt és után is ezzel játszottunk, mert most ez a nagy kedvencem :)
Hazafelé pedig megálltunk a Népligetnél, ahol nagy banzáj volt: sok szép autó (ami inkább apának tetszett) és rengeteg kőrhinta, meg ugrálóvár és más érdekességek. Egy hintára fel is ülhettem, kicsit körülnéztünk, aztán jöttünk haza. Itthon drukkoltam anyának, aki wii-fittezett és amikor elment masszázsra, akkor végre én is játszhattam síugrást, ami már egész jól megy - csak egyszer lett hógolyó a kis Mii-ből :))
Közben apa telefonálgatott és az lett a vége, hogy felkerekedtünk, és elmentünk az Imre bácsiékhoz. Van náluk két kutyus, egy hatalmas és egy kis tacskó, na azok rögtön ismerkedni akartak, alig jutottam be tőlük a házba. Ott bent, pedig egy kiscica lakik, azt megsimizhettem. Közben apáék beszélgettek, és már indultunk is pár perc után haza. Mire hazaértünk, már anya is itthon volt és kicsit később megvacsoráztunk (most nem kértem levest, viszont egy egész nagy husit bevágtam!), aztán még játszottunk kicsit (széfeset természetesen...), apa elvitt fürdeni és hajat mosni, és még lefekvés előtt megnéztük hármasban az elmúlt napok fotóit és videóit, amiket apa csinált...

Milán

Szólj hozzá!

1593.nap

Délelőtt úgy volt, hogy elmegyünk a Kopaszi gátra, de sajnos eleredt az eső, így inkább vásárolni  mentünk. A teszkóban találkoztunk a Csilláékkal és meghívtuk őket estére, aztán igyekeztünk haza, mert már mindenki kezdett éhes lenni. Hazaérve én játszottam, apa rámolt, anya sütötte az ebédet. Én fincsi halrudacskákat vetettem és azt is kaptam ebédre rizzsel és betű-krumplival meg mini ubikkal, amiket szeretek. Ebéd után menni kellett sziesztázni, de szerencsére nem sokáig, mert telefonált a Kriszti, hogy menjünk mégis ki a gátra, mert most nem esik. Így aztán elkészülődtünk és a Kati mamánál találkoztunk - ahol épp a Málna kutya is körülugrált minket, de hamar indultunk is tovább, amíg még jó idő van... A Kopaszin előbb kavicsokat dobálni mentünk (és kicsit büntibe is kerültem rögtön, mert olyan csövekbe is dobáltunk, ahova nem lenne szabad), aztán átmentünk a játszótérre és ott sokat csúszdáztunk és másztunk a Botival, és amikor meguntuk, még elsétáltunk a gát végébe, de sajnos még mindig magas a vízállás és nem tudtunk kavicsokat dobálni, mert a füvön állt a víz és még pár fa is a vízben állt, csak a tetejük látszott ki... No, mindegy, visszasétáltunk és hazaindult mindenki. Még hazafelé bementünk egy cukiba sütiket venni, aztán itthon apa főzött nekem virslit vacsorára és utána épp zenét hallgattunk anyával a szobámban, amikor megérkeztek a Csabáék. Igaz ugyan, hogy elkezdődött az éneklős műsor a tévében, de én egész este a Csillával játszottam (bár ő emiatt csak fél szemmel figyelt ugyan rám, de az is több a semminél!). Sajnos amikor ők hazamentek, nekem is menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1592.nap

Ma apa vitt oviba reggel, és nagyon megijedtem, amikor nem találtam sehol a jelemet, de a Marianna néni segített és végül meg lett - ott volt a kis kosárban, csak sok másik jel eltakarta... Délelőtt az Enikő néni is velünk volt és mivel jó idő volt, ki tudtunk menni az udvarra is. Gyűjtöttem szép leveleket és megszámoltam mindet, aztán szétszórtam :) Anyához is odaszaladtam köszönni.
Az ebéd ma fincsi volt - legalábbis a leves - az ugyanis brokkoli krémleves volt, de utána  a pörkölt már nem ízlett , viszont ma is jött értem a Mama és nála voltam délután - de nem aludtam, csak feküdtem csendben háromig... Közben anya is megjött és  lementünk a Noémiért az oviba, és együtt mentünk a játszótérre rosszalkodni.
Épp frizbíztem anyával, amikor apa is megérkezett és ő is beállt dobálni és ő olyan jól dobta a frizbít, hogy el is tudtam néha kapni! Amikor eleget játszottunk, akkor hazaindultunk, csak előbb még a Mamától hoztunk egy adag fincsi leveskét, amit itthon meg is ettem a fürdés után. No igen, kicsit koszos lettem a játszótéren és apa előrébb hozta a fürdést, így legalább majd este több idő lesz játszani...
Szóval fürdés után kezdődött a híradó, de az engem nem érdekel, úgyhogy inkább interneteztem alatta. A széf alatt megvacsoráztunk anyával és persze a levest mind megettem, és kaphattam cukorkákat is utána. Este pedig kitaláltam, hogy a számos kirkósom pont húszig van mint a széfben, úgyhogy anya kis papírokra csinált "pénzeket" és azokat a számok alá dugva tudtunk itthon mi is játszani széfeset! Egész este ezzel játszottunk anyával és apával felváltva.

Milán

Szólj hozzá!

1591.nap

Reggel még itthon volt apa amikor felébredtem, úgyhogy ő adott reggelit, de aztán már indult is dolgozni. Én pedig játszottam kicsit anyával, aztán villamossal elmentünk az SZTK-ba és olyat játszottunk, hogy minden útkereszteződésben jó alaposan körülnéztünk mielőtt átmentünk. A vizsgálat nem volt vészes, és csak keveset kellett várni, aztán a néni rajzolt a kezemre vonalakat (amiket számoltam angolul és japánul...) és pöttyöket tett melléjük, aztán megkarcoltak és kicsit ki kellett menni és várni, de utána már unatkoztam amíg a néni számítógépezett (én pedig megnyomtam az egyik gombot...), de kiderült, hogy nem vagyok allergiás.
Amikor itt végeztünk, anya bevitt az oviba és pont az udvaron voltak a többiek és mikor épp belemelegedtem volna a játékba, már jöttünk is be ebédelni. Pech. De legalább az ebéd után jött értem a Mama és nála voltam délután. Viszont nem aludtam, csak pihiztem kicsit és amikor elmentünk a Noncsiért, egyből a játszótérre mentünk az oviból, mivel ma szépen sütött a nap - bár túl meleg nem volt. Alighogy visszaértünk, már jött is anya és hazajöttünk. Apa már itthon volt és megengedte, hogy kicsit internetezzek, de amikor letelt az idő, kikapcsolta a gépet... na sebaj, leültem rajzolni, az is klassz :)
A híradó után pedig kezdődött a széf, azt néztük és közben megvacsoráztam, a szünetben pedig megfürödtem, mert ma korábban kell aludni menni, mivel délután nem aludtam és reggel apa visz majd oviba, tehát korán kell majd kelni...

Milán

Szólj hozzá!

1590.nap

Nos hát ma elkezdődött az ovi... Reggel apa vitt be, de persze beköszöntünk anyához is, ahogy szoktunk. A csoportban pedig a Marianna néni fogadott és rögtön odavitt az asztalhoz, ahol a többiek már nagyban játszottak. Képzeljétek, vannak új könyvek és új játékok is. Párat meg is néztem és kicsit játszottam velük, például a colorama darabkáit leszórtam a földre az asztalról - ez szerintem vicces volt :)
Délelőtt pedig megismerkedtünk az új óvónéninkkel, az Enikő nénivel, aki az Ildikó néni helyett jött: leültünk kőrbe a szőnyegre és mindenki bemutatkozott és megmondta a nevét.
Ebédre csak a rántott husit ettem meg uborkával, mert a rizi-biziből most senki nem szedegette ki nekem a borsót... Ebéd után pedig jött értem a Kati mama és nála aludhattam ma. Amikor felébredtem, elment a Noncsiért a Mama és ma vele - mármint a Noémivel - rosszalkodhattam délután :)  Mondjuk párszor büntiben is voltam emiatt, de megérte :) Aztán amikor hazavitték a Noncsit, mi is hazajöttünk anyával, de apa még nem volt itthon, mert elvitte az autót szervizbe és csak a híradóra ért haza. Addig én társasoztam anyával, rajzolgattam is, és kicsit internetezhettem is, hét órakor pedig megnéztük a széfet, aztán vacsoráztunk és apa megfürdetett. Mivel hamar elkészültünk, még volt idő kicsit társasozni, de kilenckor menni kellett sajnos aludni. Apa is és anya is mesélt ma egy-egy mesét, aztán apa behozott egy pici radiátort, hogy ne fázzak este.

Milán

Szólj hozzá!

1589.nap

Reggel apa átvitt a Mamához. Ez lesz az uccsó nap idén a nyári szünetben, mert holnap már kezdődik az ovi... Őszintén szólva valahogy annyira nem várom...
Délelőtt áthozta  a Kriszti a Botiékat és mivel épp nem esett az eső, ezért mindannyian, - a Kati mama, a Kriszti, az Anna, a Boti, a Döme és én - elindultunk sétálni és közben a Mama pedig elment az ebédért is. Sajnos ma nem nekem valót főztek: krumplilevest és főzeléket kaptunk, de egyiket se szeretem... Pár falat után mentem is aludni - pontosabban pihenni, mert aludni nem volt ma kedvem... A Botit közben elvitték, úgyhogy csak azt kellett megvárnom, amíg Anna felébred és utána vele játszottam. Közben anya is megérkezett, sőt, kicsit később apa is, és akkor hazaindultunk.
Itthon apával társasoztam és kirakósoztam estig, anya pedig lement az Anikó nénihez, a haját megcsináltatni. A híradó után kint néztük vacsora közben a széfet anyával, aztán még kicsit internetezhettem a fürdésig, és mentem utána aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1588.nap

Reggel jó sokáig aludtunk, és reggelizés után siettünk is le az oviba, mert anya vitt be papírokat, és már siettünk is tovább az orvosi rendelőbe. Épp csak odaértünk a rendelés végére és most a másik doktor néni volt, én meg rosszalkodtam kicsit vizsgálat közben...
Mivel hamar végeztünk (csoda), maradt idő, hogy a Botiéknál a szuper játszótérre is elmenjünk és onnan mentünk tovább anya doktor bácsijához. Ott is várni kellett picit, aztán hazafelé vettünk a zöldségesnél dinnyét és itthon rögvest megebédeltünk, aztán mentem pihizni. Szerencsére nem kellett sokat pihennem, hanem átmentünk a Mamához, ahol Annával játszottam egy órácskát és amikor apa telefonon mondta, hogy nemsokára hazaér, akkor mi is hazajöttünk.
Egész délután apával társasoztunk... A híradóra hazaért anya is a kozmetikustól, és én kicsit internetezhettem, aztán megnéztük a széfet a tévében és vacsora után siettem fürdeni, hogy még maradjon idő társasozni hármasban is egyet és pont én nyertem ezt a menetet!
Utána anya mesélt két mesét és mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása