Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1321.nap

Délelőtt elmentünk a Klári mamához, és nála is járt a Mikulás és kaptam csokikat :) Ebédig játszottam a hat-hetekkel és rajzolgattam is , aztán a leves és a rántott husi után meg is kóstoltam az egyik csokit... Nem maradtunk sokáig, indultunk haza, de nekem ma nem volt kedvem aludni, csak feküdtem a szobámban... Később felugrott a Csaba és apával elvitték a tévét a nagyszobából, én pedig végre felkelhettem, és öltöztünk anyával, mert átsétáltunk a Krisztiékhez. De még mielőtt felmentünk volna hozzájuk , megnéztük az új játszóteret tőlük nem messze: hát ez egy szuper kis játszótér, csak már sötét volt és nem maradhattunk sokat :( Persze a Krisztiéknél a Botival nagyot játszottunk: a kisautókkal, kisvonattal és bújócskáztunk is. Estig ott maradtunk és amikor hazaértünk, még rajzolgattam, nomeg a vacsora után még kicsit jutyúbozhattam is. Fürdés után pedig ma is találtam egy csokit az adventi naptárban! Hát ez olyan szuper, hogy csak na!

Milán

Szólj hozzá!

1320.nap

Reggeli után elmentünk vásárolni a teszkóba és mivel szépen viselkedtem, amikor fizettünk, apa megengedte, hogy a pénzbedobós játékokat mindet kipróbáljam, így beülhettem a két hajóba és a két autóba is, sőt a tigrisesbe még be is dobhattam két pénzt és akkor hintázott és zenélt és beszélt is. Amikor hazaértünk, anya elkezdett  főzőcskézni és én megnézhettem hogyan gyurmázik tésztából és lekvárból derelyét, amit meg is főzött és nagyon finom lett, meg is ettem a két legnagyobbat! Utána mentem aludni és  jó nagyot szunyókáltam. Amikor felébredtem épp hazaért apa és hozott pár izzót meg kábeleket meg lila égősort és megreparálta a konyhai díszítést, így már ott is világít egy lámpafüzér. Aztán sorra feldíszítette az előszobát is egy világítós hópehely-sorral és még az én abakomra is került egy világító Mikulás. Ó, és képzeljétek, amikor kimentem ellenőrizni az adventit, egy nyalókát találtam az ötös zsebecskében! Persze rögtön el is nyalogattam :) Délután még rajzolgattam, játszottam a vacsoráig és a fürdés közben átjöttek a Csilláék és szerencsére sokáig itt maradtak és így én is sokáig fent maradhattam ;) És ez még mind semmi: egyszercsak amikor kimentem az előszobába, egy zacskónyi csokit találtam a kiscsizmámban! Fantasztikus! Rögtön be is faltam egy mikulás felét!
Sajnos amikor a Csabáék hazamentek, nekem is menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1319.nap

Ma szokás szerint akkor keltem, amikor apa indult dolgozni.
Az oviban pedig (ma először) beálltam tornázni a többiek közé! Utána kimentünk az udvarra, ahol köszöntem anyának és persze megkerestem a Noncsit és vele játszottam sokat.
Az ebéd ma finom volt: rántott husi céklával (repetáztam is) és utána jött értem a Kati mama és nála aludhattam az új, szuper, puha takaró alatt. Amikor felébredtem, jött a Noémi és uzsonnára nutellás kalácsot és mandarint ettünk, aztán persze hatalmas játék vette kezdetét :)
Épp nagyban "szörnyeset" játszottunk a Noémivel (vagyis elemlámpával, vagy bármilyen világítós játékkal a sötétben világítottunk és elijesztettük a szörnyeket), amikor előbb apa érkezett meg, majd nem sokkal később anya is. Kicsit még rohangálhattunk, de aztán indultunk haza és itthon apával játszottam a híradóig, aztán kicsit jutyúbozhattam, és a vacsora után mentem fürdeni.
Pancsolás után anyával is játszottam olyan törpés-számolósat, mint apával. Ó, és képzeljétek, megint találtam csokit az adventi naptárban! Ma a 4-esben volt! Hát ez őrült klassz!

Milán

Szólj hozzá!

1318.nap

Reggel megint akkor keltem, amikor apa indult, csak még előbb ő öltöztetett át, mert kicsit bepisiltem az éjjel... Amíg anya hajat mosott, addig internetezhettem és a reggeli után mentünk az oviba ahol épp reggelihez készülődtünk. Ma jó sokan voltunk, de csak délelőtt, amikor kimentünk az udvarra és sokat játszottam a Noémivel. Ebéd után sokan eljöttünk, mert összevonás vagy mi lett volna, de épp ezért engem a Kati mama elvitt magához. Most nála aludhattam, méghozzá egy új, pihe-puha rózsaszín takaró alatt! Jót alukáltam és ébredés után a mamánál is találtam adventi számokat és bennük ajándékokat! Klassz! Utána sokat játszottam (például olyat, hogy azt a számot lerajzoltam, ahányat tapsolt a Mama) és egyszercsak jött anya, utána pedig apa. Kicsit még játszottam, de utána  indultunk haza. Itthon játszottam és interneteztem a vacsoráig (apa hozott friss kakaóscsigát!) és a fürdés közben megint jött a Mikulás, mert utána találtam egy kindercsokit a hármas számú zsebecskében! Juhhé!
Lefekvésig anyával is játszottam tapsolós-számolós-rajzolósat.

Milán

Szólj hozzá!

1317.nap

Reggel apa keltett, mert szerinte már elég sokáig aludhattam (szerintem meg nem...) és már indulni kellett az oviba, különben ő fog elkésni... Én persze nyűgös voltam, amiért felkeltettek. Az oviban már kicsit jobb volt a helyzet, fa kockákkal is játszottam és az udvaron is voltunk, ahol ugróiskoláztunk a Noémivel - én japánul számoltam :), aztán az ebéd után jött értem a Mama, de sajnos - bár így villamosozhattam is - nem hozzá mentünk most, hanem előbb  a doktor nénihez, ahol kaptam egy szurit (hárman fogtak le...), és csak amikor már felöltözhettem, akkor kezdtem kiabálni, hogy én nem kérek oltást, mert akkor esett le, hogy "ja igen, ezt emlegették anyáék, hogy ma oltást fogok kapni..." Hazafelé viszont inkább sétálni volt kedvem - bár ennek a Mama nem örült annyira a fájós lábával. A Mamánál pedig már ott volt az Anna és a Boti és az Ani odahozta a Noémit is, úgyhogy egy darabig négyen boldogítottuk a Mamát :)) Ó, és képzeljétek, amíg kint voltunk a konyhában, kopogtak hangosan és megjött a Mikulás és hozott ajándékokat mindenkinek! Mondjuk hiába futottunk, már nem találkoztunk vele, csak az ajándékokat találtuk meg. Kicsit később elvitte a Botit a Zoli és apa is megérkezett, aztán meg anya is és apa visszahozta a megjavított világítós rajzolós játékot (egy képet vetít a papírra és azt ki lehet színezni). Kicist még játszhattunk, de amikor megérkezett az Ani az Annáért, akkor már mi is hazajöttünk. Itthon kicsit rajzolgattam és a vacsora és a fürdés után megint találtam egy apróságot az adventi naptárban: a kettesben volt egy kis zöld pattogós labda! Még ehettem egy fincsi  mogyorókrémes sütit és aztán menni kellett már aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1316.nap

Reggel anya vitt oviba, de reggel még találkoztam apával is, mert akkor keltem, amikor ő indult. Az oviban pedig rajzolgattunk és mikulásos éneket és verset tanultunk (már egész jól tudom ám!), aztán ebéd után alvás volt és a Kati mama jött értem a Noémivel. Alighogy felértünk a Mamához, jött a Dédi és az Ani, aztán pedig a Kriszti a Botiékkal, de ő meg a Boti mentek is tovább edzésre, csak Annát hagyták ott játszani. Kicsit később, amikor a Noncsit már hazavitték, jött apa is és lassacskán hazaindultunk.
Itthon internetezhettem és közben anya is hazaért, aztán vacsorára melegszendvicset csinált apa és képzeljétek, amíg fürödtem, a Mikulás becsempészett egy kókuszos csokit az előszobai számos adventi falinaptár 1-es számú zsebecskéjébe! Hát ennek nagyon megörültem és be is faltam rögtön a nem várt csemegét! Sajnos utána menni kellett fogat mosni és aludni, de az is nagyon tetszett, ahogy anya kis világítós mécseses házikókból ismét berendezte a "falut" a polcomon és a sötétben világított a sok kis házikó...

Milán

Szólj hozzá!

1315.nap

Reggel épp indult apa amikor keltünk. Én addig jutyúboztam, amíg anya készülődött (mert bepisiltem sajnos, pedig este még fel is keltem pisilni és mégis...), aztán akárhogy is nyafogtam, ma menni kellett az oviba.
Délelőtt kimentünk az udvarra, de sajnos a Noémit nem találtam, így egyedül mérleghintázta, de azért anyához odamentem köszönni. Ebédre finom volt, így jót ettem és utána aludtam egy jót és a Mama jött értem uzsonna után. A Mamánál játszottam amíg anya odaért és vele, meg az Anival elindultunk sétálni a templom felé. Útközben találkoztunk a Krisztiékkel , sőt még a Mikulással is és a fákon sok -sok lámpa és hatalmas ajándékok voltak (volt egy irtó nagy lila is, az biztos az enyém lesz...). Aztán fáklyás felvonulás volt és az Ani csinált nekünk irtó klassz kis világítós lampionos lámpásokat és mi azokkal világítottunk. A Kriszti pedig vett kürtős kalácsot és azt is ettünk, szóval nagyon jól éreztem magam!
Amikor hazaértünk, kicsit még számítógépezhettem, mert apa még nem ért haza, és amikor megjött, mentem fürdeni és pancsi után ettem paradicsomlevest vacsorára, aztán még rajzolgattam a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása