Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1272.nap

Délelőtt, némi játék és rajzolás után átmentünk a Klári Mamához, aki nagyon fincsi ebéddel várt minket ma: paradicsomlevessel (betűtésztával!) és krokettel, majonézes krumplival körített sült husival... Jó sokat ettem a levesből persze, mert azt imádom, de ettem a másodikból is azért! Utána anyáék moziba - én meg aludni mentem, de egy órányi csendben fekvés után kakilnom kellett és akkor már nem akartam visszafeküdni, hanem inkább játszani, rajzolni volt kedvem :) Közben megjött apa a moziból (anya onnan egyből  hazament) és miután uzsonnáztunk, elindultunk haza.
Itthon folytattuk apával a rajzolást, amit abbahagytunk délelőtt, aztán megnéztem  egy teletubbies részt, miközben apa forma 1-et nézett és amikor anya is hazaért, akkor megvacsoráztam vele.
Amikor vége lett a forma 1-nek, még kicsit játszottunk apával, aztán rendet raktunk a nagyszobában és ma a betűket vittem fürdeni - úgy nézett ki a fürdővizem, mint a leves az imént, csak nem volt piros a lé... Viszont mire megfürödtem, már későre járt, így menni is kellett sajnos aludni, de azért apa még mesélt pár verset az ábécés könyvből.

Milán

Szólj hozzá!

1271.nap

Ma kicsit nyűgösen indult a napom, ami sajnos az uszodában is tartott még, és  nem igazán akartam a gyakorlatokat csinálni, amiért sajnos a játék is elmaradt a végén :(
Hazaérve pedig apával voltam a délelőtt hátralévő részében, mert anya a Kati mamával elment ruhát venni nekem. De eddigre már kicsit helyrejött a hangulatom és rajzolgattam, a hat-hetekkel játszottam meg ilyesmi, aztán apa elkezdett ebédet főzni és kimentem hozzá, de mivel segíteni nem tudtam, így a kis dévédét néztem :)
Ebéd közben anya is megjött és csatlakozott hozzánk, én pedig ma tényleg sokat ettem: két szelet husit és még egy halrudacskát is. Viszont utána nagyon nehezen aludtam el, hiába mesélt apa két mesét is...Amikor viszont elaludtam, akkor jó sokáig szunyókáltam, úgyhogy az uzsonna után rögtön öltöztünk is és mentünk vásárolni, ugyanis este jönnek a Csilláék. Így is lett, amikor hazaértünk, mentem is rögvest fürdeni és közben meg is jöttek  a Csabáék, és képzeljétek, a Csilla hozott egy nagy tál rakott palacsintát, amit itt megsütött, így ilyen finomság lett a vacsora ma! Nagyon jó ötlet volt! Cserébe játszottam a Csillával egész este :)
Sajnos amikor indultak haza, akkor nekem is menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1270.nap

Ma péntek van, tehát a délelőtti ovi és az ebéd után anya már jött is értem és hazajöttünk sziesztázni, de nekem semmi kedvem nem volt aludni, ezért mindent kitaláltam, csak lejöhessek az ágyról :)
Végül anya megunta és inkább megengedte, hogy segítsek neki kicsit rámolni a fürdőt, mert majd jönnek a rovarirtósok és addigra ki kell rámolni a földön lévő dolgokat. Hamar végeztünk, és utána játszottunk a Sapientino-s zenélős-kitalálós játékkal. Épp ekkor ért  haza apa és átvette a stafétát anyától - aki elment közben grafológiára. Mi pedig addig játszottunk, birkóztunk és Teletubbies-t néztünk és rajzoltunk apával. Miután anya is hazaért és vége lett a híradónak, anya sütött bundás kenyeret és én három szeletet benyomtam, aztán mentem fürdeni és mivel délelőtt nem aludtam, ezért a fogmosás után már jött is a mese apától és már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1269.nap

Ma is apa vitt oviba. Beköszöntünk anyához, átöltöztem és mentem is be a csoportba. Integettem apának, felraktam a jelem a táblára és mentem játszani. Reggeli után folytattuk a játékot és mentünk ma tornázni is. Pont anyáék után mentünk, találkoztunk velük a folyosón, azután ebédeltünk és ma aludtam is evés után.
Épp ébredés után öltöztem át, amikor jött értem anya és a Noémi és ma hozzánk jött fel a Noncsi, így meg tudtam neki mutatni a sok-sok játékomat és a szuper ágyikómat a bunkerrel, ahol átvilágítottunk pár gyümölcsöt. Az uzsonnánál kicsit rendetlenkedtem és hisztiztem amiért nem kaptam csokit (mert nem ettem meg az elkért szőlőt...), úgyhogy bünti is volt sajnos.
Kicsit később levittük a Noémit, mert jöttek érte és amikor visszajöttünk, gyurmázni kezdtem a konyhában a szép színes gyurmákkal. Közben apa is hazaért és neki is megmutattam, milyen szép dolgokat csináltam, például egy hajót és egy brokkolit - gyurmából.  Amikor az összes gyurmát megformáztam, a szobámban a bunkerben megnéztem egy teletubbies részt és amikor vége lett, apa  főzött virslit vacsorára és utána mentem fürdeni. Lefekvésig pedig még apával játszottunk a nagyszobában gyümölcs-evőset.

Milán

Szólj hozzá!

1268.nap

Reggel az oviban találkoztunk a Kati mamával, mert apa vitte doktor bácsihoz vizsgálatra. Én pedig délelőtt megreggeliztem mégegyszer itt az oviban is és jó sokat játszottam, főleg az Igivel és a Ricsivel, aztán ebéd után átmentünk a tornaterembe, de ma nem tornáztunk, hanem egy érdekes játék várt minket: volt ott pár orvostan hallgató néni és bácsi és olyat játszottak velünk, hogy babákat és játékmacikat lehetett meggyógyítani és bekötözni a sebeiket.
Az érdekes játék után mentünk aludni, de ma sem volt kedvem aludni, hanem csak csendben feküdtem az uzsonnáig, aztán jött anya és hazahozott.
Itthon elkezdtük kifesteni a rajzot, ami én vagyok tulajdonképpen: anya kőrbe rajzolt és most kifestettünk. Én rajzoltam meg például az arcomat és díszítettem mellettem a papírra mindenfélét, ami csak eszembe jutott. Közben apa is hazaért és a rajzolás után leült velem ének-dévédét nézni, egészen a híradóig, ami alatt csendben gyümölcsöket válogattunk szín szerint, aztán mentünk vacsorázni és fürdeni.
Mire mindennel végeztünk, már kezdtem is elpilledni, úgyhogy apa tanácsára inkább mentem aludni ...

Milán

Szólj hozzá!

1267.nap

Reggel nagyon nehezen ébredeztem, tulajdonképp még az oviban is aludtam félig-meddig, de azért ott már a játék alatt magamhoz tértem, és a reggeli után már játszottam is a többiekkel és ebéd után (spenót volt, és megkóstoltam és ízlett!) tornáztunk is.
Alvás után pedig jött értem a Mama és a Noémi és mentünk a Mamához játszani, de képzeljétek, olyan erős szél fújt, hogy majdnem elfújt minket! Jujj!
Persze a Mamánál beindult a rosszalkodás, ugrálás, kiabálás, meg a többi butaság, amiket szeretünk :) Közben apa is odajött a munka után és végül leültünk játszani a Noémivel a szőnyegre, autózni és építőzni, amíg megérkezett a Noémiért és értem a két anya, mert akkor mindenki hazaindult...
Itthon dévédézhettem a híradóig és utána folytattam a bunkeremben a kis dévédén, de utána sajnos csináltam egy butaságot: apa számítógépének az elosztóját lekapcsoltam, amiért kaptam is a kezemre egyet apától, mert az árammal állítólag nem szabad játszani, mert az veszélyes... Kicsit sírtam, főleg mert a hiszti miatt még bünti is lett, de amikor megígértem, hogy nem teszek ilyet többé, akkor kaptam puszit a kezemre és mentünk  vacsorázni és fürdeni.
lefekvésig még apa játszott kicsit velem, meg a gyümölcsökkel és a hat-hetekkel.

Milán

Szólj hozzá!

1266.nap

Reggel apa keltett, mert ő vitt reggeli után az oviba. Benéztünk anyához is, aztán átöltöztem és mentem is a csoportba. Feltettem a jelemet a helyére és kerestem valami játékot, amit aztán reggeli után folytattam. Sajnos ma esett az eső egész nap, ezért nem tudtunk kimenni az udvarra, helyette a tornateremben tornáztunk kicsit. Ebédre finom karalábé leves volt, abból ettem jól,  aztán az alvás következett, de ma nem aludtam el, csak csendben feküdtem, amíg értem jött a Mama, az Annával. Épp odaértünk a Mamához, amikor anya is megérkezett, de még egy percre játszhattam a Botival és csak utána jöttünk haza.
kicsit később apa is hazaért és játszott velem, de egyszer büntibe kellett ülnöm, mert ugráltam, összekentem az asztalt zsírkrétával és nem fogadtam szót - ennyiért szerintem megérte három percig büntibe ülni :))
Este megint a finom leves volt vacsorára és utána lekváros kenyér, aztán mentem fürdeni és még kicsit dévédézett velem apa: megnéztünk pár dalocskát a Cifra Palotáról, és utána mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása