Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2469.nap

Ma kevésbé volt mozgalmas a délelőtt, mint tegnap... reggeli után apával MarioKartoztam (és persze nyertem...), aztán rajzolgattam, társasoztam és ilyesmi. Délre pedig mentünk a Klári mamához ebédelni és ma tényleg a kedvenceimet csinálta a Mama: brokkoli krémleves volt és rántott husi :)   A fincsi ebéd után a mágneses számokkal és betűkkel játszottunk, és ma nem haza mentünk, hanem a Lajosákhoz. Ez két okból volt jó ötlet: egyrészt a kislányuk a Panni, egész aranyos és még olyan pici, hogy viccesen lehet vele például bújócskázni, mert még azt is elhiszi, hogy a plüss süni alá bújtam el (ami kissé méretbeli problémákat okozna ugyebár, de neki ez fel se tűnt, amikor apa kipróbálta); másrészt lehetett náluk Kinectezni, ami hasonló a wii-hez csak még távirányító sem kell. A legviccesebb az volt, amikor úgy nőtt egy cápa szeme, ahogy ugráltunk :))  Aztán amikor hazaértünk, már szerencsére nem kellett pihiznem, hanem előbb anyával tornáztam egy kicsit, aztán lementem a Kati mamával és a Dömével sétálni (vittem az elemlámpámat, ami ki tud vetíteni ábrákat!), aztán vacsoráztam és még fürdés előtt apával az állatokkal játszottunk el egy mesét. Még lefekvés előttt volt egy kis idő, addig meg anyával a mastermind-al játszottam.

Milán

Szólj hozzá!

2468.nap

Klassz napom volt ma:
Délelőtt a Csilláékkal együtt elmentünk egy közeli kis szállodába, pontosabban a wellness részbe. Nem volt olyan nagy mint a siófoki vagy velencei, de azért egész jó kis uszodájuk van (csak a víz volt éppen langyos, majdnem hideg, de mondjuk úszkálni épp jó) és lent pedig gőzkabin, sókabin és persze szaunák, nomeg a kihagyhatatlan kavicsokon sétálós móka. Természetesen mindent kipróbáltunk és jól kifáradtunk (én legalábbis egész biztosan). Ebédre vettünk hotdogot és gyrost a sarki gyros-osnál és egy kicsit le kellett feküdnöm pihenni. Utána apa elment vásárolni , én pedig anyával társasoztam, de kicsit nyűgös hangulatom lett és anya ki is akadt, hogy nem tudok veszteni (de hát kiütötte a bábumat a ki-nevet-a-végénben! milyen dolog ez már?!?). No ennek apa vetett véget azzal, hogy hazaért és rögtön indultunk is a Csilláékkal (ismét) a dekatlonba téli cuccokat vásárolni. Végül csak pár apróságot vettünk és hazafelé kitaláltuk, hogy menjünk óriáspalacsintázni a Kökibe. Én végül nem is palacsintát kértem, hanem amikor megláttam, hogy van tejbegríz, akkor azt, méghozzá fahéjasat :) Fincsi volt, be is faltam pikk-pakk. Miután mindenki megette a palacsintáját, indultunk is haza, csak még hazavittük persze a Csabáékat. Itthon rögvest mentem is fürdeni, de még volt egy kis idő lefekvésig: addig anyával társasoztam egy kicsit.

Milán

ui.: este megmért apa: 19.2 kiló és 121 centi vagyok

Szólj hozzá!

2467.nap

Végre péntek... A mai fogócskázásnál már jobban figyeltem, nehogy megint elzakózzak és ismét leírjak nullára egy sínadrágot... Ebéd után jött értem anya és itthon pihiztünk. Uzsonna után egy jót wii-ztem, aztán délután épp a színes számolós rudakkal szórakoztunk anyával, amikor hazaért apa is. Estig pedig még rajzolgattam, társasoztam előbb anyával, aztán vacsora után hármasban skip-boztunk (és én nyertem!), és hamar mentem is fürdeni, mert kezdődött a Voice! és azt szeretném minél tovább nézni ma este, mivel a döntő lesz ma!

Milán

Szólj hozzá!

2466.nap

Na ma reggel minden rend szerint történt, negyediknek értünk be és a csoportban voltak a többiek :)  Délelőtt kimentünk az udvarra és sajnos fogócska közben elestem a térdemre és a nadrágom jól ki is lyukadt...
Az ebéd félig jó volt: a sajtkrémlevesből repetáztam is, de utána a resztelt máj nagyon nem ízlett. Pihi után jött anya és mentünk a Mamához, ahol már várt az Anna és a Boti és amíg anya és a Mama méhecskéket gyártottak az ovinak, addig mi ökörködtünk a gyerekszobában.
Ide jött értünk apa és elvitt a Nevtanba a Vangi nénihez, ahol ma is szuper volt a játék. Haza anyával jöttünk és végül mégse mentünk el az orvosi rendelőbe, mert már nem köhögök (pár napja száraz köhögés kínzott, de úgy látszik egy üveg robitusszin meggyógyított és még finom is...). Hazaérve előbb rajzoltam anyának és apának feladatlapot, aztán rávettem apát, hogy egy kicsit MariKartozzon velem. Egy bajnokság után apa melegített sajtos tésztát és közben néztük a Kódot, de vacsi után inkább még egy kicsit játszottam a wii-vel és nem tévéztem. A fürdés után még volt egy kis idő, úgyhogy társasoztam apával és ma anya mesélt elalvás előtt egy mesét.

Milán

Szólj hozzá!

2465.nap

Reggel apa bevitt az oviba, de képzeljétek, sehol sem találtuk az Enikő nénit, pedig két jel már volt a táblán, tehát én már a harmadik voltam... Megnéztük az ötösben, a hármasban, de semmi nyomuk... aztán egyszer csak a folyosón jöttek épp vissza, ugyanis a kettesben voltak :)
Délelőtt volt nagytorna a fincsi reggeli után (sajtos croisant volt), és az ebéd is egész jó volt ma, és kettőkor jött értem anya és hazajöttünk. Itthon játszottam és interneteztem is, aztán visszamentünk az oviba, mert anyának fogadóórája volt. Addig én gombokat válogattam, ugyanis kiderült, hogy nekik is vannak szép gombjaik és párat akár el is hozhatok... Innen egyenesen a fitness terembe mentünk ahol anya tornázni szokott és oda jött pár perc múlva apa a munkából. Mivel kikönyörögtem, hogy vacsorára főzzön nekem sajtos-tejfölös tésztát, ezért még beugrottunk a spárba alkatrészekért is és hazaérve rögtön neki is állt apa a főzőcskézésnek. Finom lett a vacsi és pont haza is ért anya a végére. Mi még megnéztük a Kód végét és persze a "kötelező" fejlesztő játékokkal is játszottam a fürdés és alvás előtt.

Milán

Szólj hozzá!

2464.nap

Reggel a Dédiékhez vitt apa, ugyanis ma az Ani vitt usziba. De még előbb válogathattam a Dédi gombjai közül egy kis zacskónyit magamnak és kicsit matekoztam is az Ani számítógépén. Az úszás is szuper volt, mivel csak négyen voltunk, szóval mindenkivel sokat foglalkozott a Péter bácsi. Innen az oviba mentem és még délelőtt tudtam játszani is a többiekkel. Kivételesen aludtam egy kicsit ebéd után (gondolom elfáradhattam az úszásban), és mivel anyának értekezlete volt, ezért apa jött értem és vele mentem haza. Itthon előbb wii-vel játszottunk, de utána több társassal is játszottunk még egészen estig, a vacsoráig. A Kód után megmutattam apának és anyának a szép új gombokat és beöntöttem a többi gombhoz, de már majdnem teli van a kis ládikó :) Klassz!

Milán

Szólj hozzá!

2463.nap

Reggel apa vitt oviba és negyedik "helyezett" voltam, de sajnos csak kicsik voltak még benn, így egy darabig egyedül kellett játszanom, amíg meg nem jöttek a barátaim. Az udvarra sem tudtunk kimenni, mert csepergett az eső és minden csupa latyak volt :(  De legalább ebéd után nem sokkal jött anya és hazahozott és így itthon már nem kellett lefeküdnöm se, hanem játszhattam amíg ő vasalt. Aztán végre megjött apa és vele tudtam wii-zni, aztán amikor letelt a mai időlimitem, akkor társasoztunk és rajzolgattam egészen estig. A kód előtt csinált apa háromszög szendvicset vacsira, és a műsor után mentem lassan fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása