Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2350.nap

Délelőtt itthon játszottunk, de délre mentünk Újpestre a Klári mamához ebédelni. Ma a kedvencem: brokkoli krémleves volt és rántott husi. Degeszre ettem magam... Na jó, mondjuk még egy túró rudi belém fért kicsit később és mivel vittünk játszani autókat, hát megmutattam a Mamának hogy melyik autót hogy hívják és játszottunk is hazaindulásig. Hazaérve kicsit pihennem kellett és háromkor felkelhettem. Fél ötkor megnéztük a Botit a tévében és rögtön utána elmentünk autóval a Krisztért és az Annáért, mert velük mentünk ma a KAC pályára focizni és futkározni: apával fociztam, Annával futkároztam :) Hű, jól kifáradtunk, főleg amikor apa mindenféle versenyt talált ki nekünk... Aztán hat után már ment le a nap, mi pedig haza. Itthon ettem kétféle husit és mentem is hamar fürdeni, mert ma is van x-faktor és azt szeretném nézni...

Milán

Szólj hozzá!

2349.nap

Ma kétszer is voltunk a Mihály napi vásárban! Na de előbb még reggelizés után elmentünk vásárolni, és igyekeztünk haza, mert tizenegyre hozta  a Kriszti Annát, ugyanis ő ment a Botival meccsre és addig velünk volt Annipanni. Így aztán négyesben sétáltunk el a Templom térre, ahol a vásárt tartották. Volt ám sok minden érdekes! Az árusokon kívül még volt előadás a színpadon, állatsimogató és vicces népi játékok a kaszinókertben. Főleg ezek a játékok tetszettek, például a dobálós játékok, a gólyalábas kockák, a "csirke-ütő". Ebédet is ott vett nekünk apa, de én alig ettem, mert folyton nevetnem kellett és persze jól össze is kentem magam a gombás hús szaftjával, szóval apát kicsit ki is akasztottam és emiatt nem is vett nekem vattacukrot :(  Még szerencse, hogy zsákbamacskát azért igen, miután bocsánatot kértem a viselkedésemért. Aztán lassan haza is jöttünk és egy órát pihiznünk kellett Annával, aztán már jöttek is a Krisztiék, de szerencsére még játszhattunk kicsit a Botival. No és másodszor pedig anyával sétáltam vissza hatra, mert láttuk, hogy fellép a Mészáros János Elek és szerettem volna élőben is megnézni. Két szám után kicsit már untam, úgyhogy hazajöttünk és nemsokára jöttek a Csilláék is ikszfaktort nézni. A szünetben megettem vacsorára, amit az ebédemből meghagytam, úgyhogy kaphattam egy fánkot is :) Nem is maradt el a hatása: este a fürdés után 18.9 kilót mutatott a mérleg! Az már majdnem 19!

Milán

Szólj hozzá!

2348.nap

Képzeljétek, a csoporttársam Boti ma behozott egy klassz könyvet: földrajzos könyv volt és voltak benne zászlók is és mindet ismertem. Délelőtt még jó sokat az udvaron is tudtunk lenni, mert szép napsütéses idő volt. Ebéd után az Ani jött értem, mert a mamának fáj a lába sajnos. A fagyizó felé indultunk az Anival de sajna már nincs fagyijuk :(  
Miután pihiztem és uzsonnáztam a  Mamánál, lementünk gesztenyét szedni és a Dömét megsétáltatni. Majdnem hat óra volt mire anya jött értem a munkából és még apa nem volt itthon! De vacsora után nem sokkal szerencsére ő is hazaért, addig pedig olvasgattam a blogomat és nézegettem a fényképeket régebbről. Nagyon viccesek :)  Aztán még az állatokkal is játszottam és mentem fürdeni, mert lefekvés előtt még skip-bo-ztunk is hármasban.

Milán

Szólj hozzá!

2347.nap

Reggeli után irány az ovi... Ma jó idő volt, sütött a nap, úgyhogy sokat voltunk az udvaron. Szuper. Az ebéd utáni csendespihenő alatt ma máshová tették az ágyam, így nem tud a Boti nevettetni már (csak másokat). Uzsonna után pedig jött a Mama és az Anna és együtt elmentünk még a Noémiért és vele kiegészülve a nagy játszótér fel vettük az irányt. Pár perc múlva megérkezett a Boti is az Ani kíséretében, úgyhogy együtt volt a "négyesfogat" ismét :)
Épp a homokozóban próbáltunk minél több homokot magunkra szórni, amikor apa is megérkezett, de még kicsit rohangálhattunk négyesben, de aztán kiöntöttünk egy kiló homokot a cipőmből és ötre mentünk az ovi elé, anyáért, és onnan a Nevtamba az aranyos Vangi nénihez. Ma is jót játszottam vele, csakúgy mint egy éve. Előbb a szobájában társasjátékokkal és fejtörőkkel kezdtünk, aztán mentünk a tornaterembe, ahol irtó vicces játékokat talált ki nekem. Olyan jól éreztem, magam, hogy jöhetünk jövő héten is. Klassz! Hazaérve gyorsan lerajzoltam a tornatermet, benne magamat és a Vangi nénit, aztán vacsoráztam anyával és játszottam apával állat-kitalálósat a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2346.nap

Reggel a szokásos időben beértünk az oviba. Képzeljétek, délelőtt jött egy humoros bácsi a tornaterembe hat kis állatkával , akiket egy mese közben meg is mutatott nekünk (volt még róka is, meg egérke és nyest is!). Sajnos simizni nem lehetett az állatkákat, akik egész nyugodtan viselkedtek. Ezután kimentünk az udvarra, ahol anyáék megtartották a következő ovis verseny "házi selejtezőjét". Én is futottam persze, csak épp a rajtot elbohóckodtam és így csak hatodiknak értem célba.
Ebéd és pihi után jött az Ani és elvitt angolra (és ma is hozott nekem fincsi fánkot). Ma is szuper volt az angol óra. Utána épp leértünk a lépcsőn az Anival, amikor odaért apa és így már vele indulhattam haza. De előbb még beugrottunk a kisteszkóba és vettünk vacsorára és reggelire kiflit, fánkot, kakaóscsigát. Hazaérve folytattam a kimittudot : az autók voltak ma a zsűri és az állatfigurák adtak elő műsorszámokat. Vacsorára megettem az imént vett pizzás kiflit és még kicsit folytattam a nagyszobában a vetélkedőt, amiben anyát is bevontam.

Milán

Szólj hozzá!

2345.nap

Még épp elcsíptem reggel apát, de lassan ő már indult is dolgozni, és mi is nemsokára mentünk az oviba, úgyhogy viszonylag korán beértem. Délelőtt a szokásos játékokon és udvari mókán kívül még az volt, hogy jött az Anikó néni, a logopédus és érdekes feladatokat kellett megcsinálni, hasonlókat mint tavaly. Egész ügyes voltam szerinte, mert jó sok pontot csináltam, majdnem tökéleteset... aztán ebéd és pihenő után jött a Kati mama és a Noémi, és mentünk is a nagy játszótérre. De nem tudtunk csak egy órát ott lenni, mert mindkettőnknek vécére kellett mennünk a Noncsival, úgyhogy felsiettünk a Mamához. Apa is ekkor ért oda, mivel nem talált minket a játszótéren. Szerencsére még játszhattunk tovább, mivel apa elkezdte programozni a mama tévéjét és közben anya is megérkezett a munkából,  sőt a Timi is megjött a Noémiért. Amikor apa befejezte a tévéadások rendezgetését, akkor hazajöttünk. Itthon pedig rajzolgattam és autóztam a vacsoráig, aztán fürdésig még apával is játszottam, és kilenckor ágyba kerültem...

Milán

Szólj hozzá!

2344.nap

Ma anya vitt oviba, de még apa is itthon volt amikor felkeltem és ő adott reggelit, aztán még ovi előtt kicsit tévéztem, játszottam. Vittünk gesztenyéket is az oviba és azokból eszkábáltunk bábokat, aztán az udvarra is ki tudtunk menni mert szerencsére szépen sütött a nap. Ebéd után pihi volt és már jött is értem az Ani, ugyanis ő vitt a suliba és képzeljétek, új tanárnéni volt az angolon! Nagyon aranyos az Adrienn néni, vele talán még jobb is angolozni... Az óra végén már ott volt apa is és elhozta magával a könyvtári könyveket és mivel úgyis arra mentünk, ezért hazakísértük az Anit és mentünk tovább és visszavittük a korábban kivett könyveket és válogattunk öt szép új könyvet helyettük. Miután hazaértünk, én az autókkal kezdtem játszani, aztán apa melegített nekem vacsorát és utána együtt játszottunk épp a Rendőr Robis társassal, amikor anya is hazaért és ő is beállt játszani a fürdésig. Mivel még viszonylag korán volt, így lefekvésig még tudtam kicsit játszani.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása