Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2343.nap

Délelőtt megcsináltam holnapra a házi feladatomat angolból (ki kellett színezni pár lapot, amin a történetek szereplői - a kacsa, a kenguru és a cica vannak).
Délre mentünk szokás szerint Újpestre a mamához ebédelni és evés után játszottunk egy hosszú skip-bo partit, amit a mama nyert meg. Kettőre viszont siettünk haza, mert kezdődött  a forma egy és apa persze azt nézte, én meg mehettem pihizni... De persze kijöttem amikor hallottam, hogy Hamilton kiesett és akkor már maradhattam is. Amikor pedig vége lett a futamnak, elmentünk anyáért a teszkóba (ugyanis addig ő bevásárolt) és alighogy hazajöttünk, már mentünk is apával a Botiért és a Zoliért és együtt mentünk focizni a KAC pályára. Ott voltak a Beniék is, de mivel nekem az igazi nagy focilabda túl kemény, így keveset rugdostam, inkább labdaszedő voltam és amikor a Krisztiék is odaértek, akkor vele futottam pár kőrt. Hat után pedig mindenki indult haza, így mi is. Itthon apa főzött virslit vacsorára és lassan már mentem is fürdeni, de nem kellett rögtön aludni is menni, hanem kilencig még társasoztam apával.

Milán

Szólj hozzá!

2342.nap

Reggel apa sajnos elment dolgozni, mi pedig előbb elvittük a szelektív kukába a papírokat és flakonokat (jó sok összegyűlt!), aztán vettünk szénsavas ásványvizet, ugyanis ma kénytelen volt anya palacsintát sütni, mivel apa nem volt itthon... Amikor kész lett a sütéssel anya, akkor átmentünk a Mamához és ott ebédeltünk, mert ő csinált levest a palacsinta előételének.
Ebéd után hazajöttünk és egy órát le kellett feküdnöm pihizni. Amikor felkeltem, pont hazaért apa. Hamar megebédelt, és már indultunk is a Nagy Sportágválasztóra! Még jó, hogy közel volt a sportpálya, mert kevés idő volt a zárásig - csak két óra - viszont 87 sportág! Nem is tudtuk csak a töredékét kipróbálni, de végül azért mindent megnéztünk. Hű, nagyon klassz sportok vannak ám! Volt sok, amit ki is próbáltunk (pár olyan, amihez nagyon hosszú volt a sor, illetve amihez túl kicsi vagyok még, azt sajnos csak meg tudtuk nézni). Elsőnek teniszeztünk kicsit anyával, azután a lovaglásnál "összeismerkedett" apával egy irtó aranyos kutyus is, aki imádta ha simogatják és amíg sorba álltunk, addig én is megsimiztem párszor. Innen a nagy focipályára mentünk,  ahol tényleg irtó sok sportot lehetett kipróbálni: én a francia boxot, a rögbit, a futást próbálgattam és a síelést pont a Sanyi bácsiék tartották, úgyhogy köszöntünk is nekik, de már siettünk is tovább, hogy még ki tudjam próbálni a bobozást és az amerikai focit is. Hú, irtó klassz volt minden! Legközelebb is mindenképp eljövünk, de korábban, mert így zárásig épp csak körbe tudtunk járni... Nos, hazaérve kicsit rendet raktunk a nagyszobában, mert elég sok játékom volt már elővéve, aztán jöttek a Csilláék és este együtt néztük az X faktort. Amikor vége lett, a Csabáék mentek haza én pedig fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2341.nap

Reggel apa bevitt oviba és ma szerencsére nem esett az eső, így ki tudtunk menni az udvarra is. De még előtte volt feladat is: ki kellett újságokból vágni, de nem ám akármit, hanem csak nyárral kapcsolatos dolgokat. Én két hajót és egy vízben labdázó macit vágtam ki, nomeg egy Makk Marcit, mert az ugyan nem nyári, de nekem megtetszett és haza is hoztam a nadrágzsebemben :) 
Ebéd után jött anya és itthon pihizhettem, aztán telefonált a Mama, hogy lemennek Annával a térre, és menjünk le mi is. Vittük a hajtányt is, de én inkább csúszdáztam és kicsit rosszalkodtam :))  Amikor hazavitték Annát, én anyával gesztenyét szedni indultam, de képzeljétek, egyetlen szemet sem találtunk a földön! Szerencsére egy nagyfiú épp arra jött és volt nála egy jó kemény focilabda, amivel le tudott nekünk egy kis kupac gesztenyét rugdosni a fáról. Klassz!  Mikor feljöttünk anya rendelt vacsorát és amíg a bácsi meghozta, addig játszottam. Vacsora után nem sokkal mentem fürdeni és sajnos csak ekkor ért haza apa a munkából, úgyhogy vele nem tudtam játszani ma, de azért elmeséltük neki minden kalandunkat még lefekvés előtt. Esti mesének pedig anya talált a diafilmek között egy Makk Marcisat és azt vetítette le nekem.

Milán

Szólj hozzá!

2340.nap

Sajnos ma esett az eső délelőtt, így nem tudtunk kimenni az udvarra :(  Helyette bent játszottunk a csoportban és feladatokat oldottunk meg (én kaptam két piros pontot!) délig. Az ebéd az egyik kedvencem volt: milánói (és még süti is volt! nahát). Pihi alatt pedig ügyeltem, hogy a Boti ma ne tudjon nevettetni :)  Aztán jött anya és a Noémivel együtt elindultunk a Mamához, aki épp jött is velünk szembe az utcán, mi pedig anyával egy nagy zacskónyi szép gesztenyét szedtünk össze a közeli fák alól. Hazaérve el is kezdtük osztályozni őket méret szerint amikor apa is hazaért. Estig előbb anyával társasoztam (közben apa elment a Kökibe), aztán apa váltotta anyát és a fürdésig vele társasoztam.

Milán

Szólj hozzá!

2339.nap

Ma még egész jó idő volt, úgyhogy sokat voltunk az udvaron, de sajnos ebéd után, a csendes pihenő alatt büntit kaptam, pedig én nem is tehetek róla, hogy a Boti nevettetett... Pedig egyértelműen ő incselkedett velem, mégis mindketten kaptunk büntit... Na nem túl vészeset, de tovább kellett ágyban maradnunk, pedig értem már jött is anya és mehetettem volna haza... Na nem baj, kicsit játszottam itthon miután hazaértünk és már mentünk is angolra. Sajnos ma nem ért oda apa időben, ezért kénytelen voltam utána anyát és a Csillát elkísérni a Hip-hop táncra és egy kis ücsörgés után ide jött értem apa és hazahozott autóval. Estig folytatódott a tehetségkutató verseny a Toy Story figurákkal és apa is beállt kicsit játszani a vacsoráig, de utána már kezdtem megint elpilledni, úgyhogy játék elpakolás után mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2338.nap

Reggel ismét apa vitt oviba és azért jó korán beérni, mert akkor még kevesen vagyunk... Később persze sokan jönnek még aztán reggeli és gyümölcs evés után kimentünk az udvarra, ahol ma a Lídiával játszottam amit tegnap is. Az ebéd ma nem volt túl finom, pontosabban a paradicsomos húsgombóc gombócaiban voltak elrághatatlan darabok is, ami az egészet elrontja :(  A pihi alatt délután jött anya és picit felugrottunk a Kati mamához, majd elvillamosoztunk a Hópehely cukiba és fagyiztunk - ha már ilyen szépen sütött a napocska. Hazafelé is villamosoztunk és nemsokára hazaért apa is. Közben én folytattam a tegnapi vetélkedőt, de egy kicsit a játszótérre is lementünk anyával. Este apa melegített nekem sajtos-tejfölös tésztát és lassan mentem is fürdeni és aludni, mert kezdtem nagyon elálmosodni...

Milán

Szólj hozzá!

2337.nap

Hétfő van, tehát irány az ovi... Apa vitt be reggel és rögtön át is szaladtam az egyes csoportba anyához, hogy elhozzak pár képeslapot Hajdúszoboszlóról és a Balatonról, ugyanis ma délelőtt a nyári élményekről beszélgettünk és nekem ez a két nyaralás volt a legjobb élményem nyárról. Utána az udvarra is ki tudtunk még menni, mert a reggeli hüvi után egész jó idő lett dél felé. Ma még az ebéd is ehető volt: a leves után mákostészta volt ugyanis. A csendespihenő közben jött értem anya, úgyhogy itthon uzsonnáztunk és mentünk a suliba angol órára. Ma is jó játék volt az angolozás és a végére már apa is odaért és vele jöttem haza, mert anya még elment orvoshoz és tornázni. Sebaj, mi apával játszottunk, aztán vacsoráztunk és folytattuk a játékot, ami ma a Csillag születik helyi verziója volt: négy katona volt a zsűri (én általam megszemélyesítve) és a Toy Story figurák adtak elő egy-egy mutatványt vagy bármi érdekességet (ez volt apa szerepe). Nyolc után már kezdtem álmos lenni, úgyhogy ma korán mentem fürdeni és egy kis diafilm mese után aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása