Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2189.nap

Délelőtt azt a játékot találtam ki, hogy az autóimmal eljátszom a tegnapi Csillag születik-et. Volt zsűri, közönség, két műsorvezető és persze fellépők is , akiket pontoztak :) Aztán én meg apa átmentünk Újpestre a Klári mamához ebédelni (anya valami rezonancia-izére ment ugyanis) és ebéd után a Petitől kaptam egy szép karórát (autósat!). Ma nem maradtunk sokáig, mert forma egy van és a rajtra vissza kellett érni. Én azzal a feltétellel maradhattam játszani a nagyszobában, ha nem piszkálom apát túlzottan, úgyhogy én is forma egyeset játszottam közben :)   Aztán anya is hazaért és a futam végeztével átsétáltunk a Csabáékhoz felköszönteni a Csillát a névnapján. Persze a lényeg (nekem) most is a fenti billiárd asztal volt, ahol apával jót játszottunk (bár nem a klasszikus szabályoknak megfelelően - sőt...). Sajnos hatkor hazaindultunk, mert jött a Marika néni anyához. Az utcán pedig a Kati mamával futottunk össze, aki épp a Dömét sétáltatta. Estig még itthon rajzolgattam, kicsit interneteztem, vacsorára pedig apa melegített olyan husit, amit anya csinált ebédre. A fürdésig még zászlókat rajzolgattam, aztán kilenckor ágyba kerültem.

Milán

Szólj hozzá!

2188.nap

Ma csak apának kellett dolgozni menni, mi itthon maradtunk anyával. Pontosabban reggel kicsit kézműveskedtünk és papírgurigából és tökmagokból próbáltunk tolltartót ügyeskedni egy könyv ötlete alapján. Még délelőtt elmentünk vásárolni is, méghozzá az Interspárba, ami azért jó, mert kaptunk matricát a vásárlásért :) Ebéd előtt még egy butaságot is csináltam, illetve kicsit ügyetlen voltam, ugyanis felráztam az Etitől kapott hógömböt és sikeresen földhöz is vágtam és persze ripityára tört sajnos... :( 
Ebéd után mentem pihenni és közben apa is hazaért (szerencsére ma hamar hazaengedte a főnöke...), és amíg pihiztem, apa nyomtatott nekem egy verdás pázzlét, amit ki is vágtam és kiraktunk délután. Közben anya telefonon megbeszélte a Krisztiékkel, hogy mi is kimegyünk a KAC pályára kicsit futni. Így is lett, és nekem annyira tetszett, hogy körbefutjuk a focipályát, hogy rögtön futottam hét kőrt! Aztán még a fűben is játszottunk és persze a Boti hozott focit is, aztán még hazaindulás előtt futottam anyával még egy levezető kőrt, úgyhogy összesen nyolcat kocogtam ma! Hazaérve ettünk ma vett virslit (én kértem délelőtt a nénitől a spárban!) és este egy ideig nézhettem a csillagszületiket, amíg el nem álmosodtam...

Milán

Szólj hozzá!

2187.nap

Reggel hamar megrajzoltam a "házi feladatomat", és be is vittük az oviba. Mivel kedden van mostanában az úszás, így ma voltam oviban. Nem baj, mert úgyis rég voltam már "nagy" tornán, ami pedig egész jó, mert sokat játszunk közben. Szerencsére még maradt idő az udvarra kimenni is :) Ebéd és pihi után sorra jöttek a szülők és aki hozott ültetni való növényeket, az kimehetett az udvarra kertészkedni. Szerencsére hamarosan apa is megérkezett és így mi is mentünk a sziklakertbe ültetgetni. Négy aranyos virágot ültettünk el: apa kiásta a lyukat ami kábé akkora volt mint a cserépben a földhenger, én beöntöttem egy kis vizet, apa beigazgatta a növénykét és én pedig eligazgattam a földet, aztán ismét meglocsoltam. Ja és persze én néztem ki a helyet is, ahová ültettünk. Négy növénykével hamar végeztünk, így még maradt idő az udvaron játszani, aztán fogat mostunk anyával és elmentünk anya fogorvosához, hogy megnézze a fogaimat. Először megijedtem a tükörtől, mert azt hittem a torkomba néz majd vele a bácsi, de mondta, hogy őt a torkom kevésbé érdekli, hanem inkább a fogaim, és tényleg nem is "bántott" csak megnézte  a fogaimat és mindent rendben talált. Közben apa is odaért (addig ő hazavitte a sok cuccunkat) és amíg anyát is megvizsgálta a bácsi, addig mi apával elmentünk a játszótérre és ott vártuk anyát, akivel aztán hazajöttünk. Én már éhes voltam, úgyhogy hamar megvacsoráztam és csak utána kezdtem rajzolni és játszani. Este még apa is beállt az egyik autós játékba, aztán ma időben próbáltunk fürdeni menni, ami többé-kevésbé sikerült is.

Milán

Szólj hozzá!

2186.nap

Délelőtt voltam Csilla néni tornáján, ami ma is egész jó volt, sokat játszottunk. Utána kimentünk az udvarra, mert egész jó idő volt (sütött a nap, csak kicsit volt hűvös, de azt futkározás közben nem is érezni...). Ebéd után mentünk pihizni és uzsonna után mentem a Kati mamához angolozni. De még angol előtt egy csomót tudtunk játszani , mert sokat késett a Tamás.
Az angol után szóltunk apának, hogy jöhet értünk, ugyanis autóval elvittük a Noémit az Ilus mamájához, mert ma ott alszik és vittük a sok cuccát, azért kellett az autó. Onnan egyből haza is jöttünk és jó sokat játszottam az autókkal. A széf alatt meg is vacsoráztam és mivel jól ettem, ezért apa adott egy puncsos fánkot desszertnek :) Fürdésig még tovább autóztunk apával, de már majdnem kilenc óra volt, úgyhogy gyors fürdés után már mentem is hamar aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2185.nap

Reggel apa bevitt az oviba, és egy kis benti játék után kimentünk az udvarra, ahol mini-golfoztam lelkesen egészen ebédig. Evés után mentünk aludni, de értem jött kettőkor anya és hazahozott (klassz!). Itthon vele is játszottam, meg egyedül is az autókkal és kicsit tévéztem is, aztán anya épp indult zumbára, amikor hazaért munkából apa és "átvett". Vele is játszottam dobókockás-fogadósat és 4-4 döntetlennél inkább abbahagytuk, mert éhes lettem, úgyhogy apa csinált finom gombalevest vacsorára. Később, amikor anya hazaért, akkor ő pedig főzött tésztát és abból is ettem. Közben pedig néztük a "széfet" a tévében (ma elég ügyetlenek voltak a játékosok...). Estig még interneteztem is a maradék időmben: találtunk egy zászló kitalálós játékot, amit a "hard" fokozatban végigvittem :)

Milán

Szólj hozzá!

2184.nap

Ma jó sokat mászkáltunk a Mamával! Ugyanis mostantól kedden van az úszás, mert átkerültünk egy másik (ovis) csoport edzésébe. Na de mondom elölről: apa reggel átvitt a Mamához, ahol már ott volt a Noncsi is, akit együtt bevittünk az oviba, mert neki nem volt kedve ma usziba jönni. Az oviból mentünk egyenesen az uszodába, ahová a Kriszti és az Anna is jöttek, és ma más volt az edzés is: ugyanis előbb a nagymedencében kezdtünk és ott kellett négy hosszt leúszni és csak utána mentünk a meleg kismedencébe gyakorolni. Az úszás végeztével visszasétáltunk és elmentünk az ebédért illetve megsétáltatni a Dömét.  Ebéd után pihentem két órát, aztán elmentünk a Noémiért. Később, délután pedig jött a Boti is, mivel ma angol is volt. Ma apa jött értem, de még megengedte, hogy játszunk kicsit (fociztunk...), és épp uzsonnáztunk, amikor a Zoli is megérkezett a Botiért. Akkor pedig már mi is hazajöttünk... Itthon szembesültem azzal a rettenetes problémával, hogy anya a nagy atlaszt vitte be a Föld napjára, én pedig a  kis zászlós könyvemet! Ajjaj! Már épp pityeregni kezdtem volna bánatomban, de apa hamar keresett az interneten egy oldalt, ahol az összes ország és zászló megvolt ábécé sorrendben... Megmenekültünk! Hamar le is rajzoltam párat... Vacsorára ettem finom husit, rizzsel. Biztos ezért lehet, hogy később a fürdésnél már 18.1 kilót mutatott a mérleg! Szuper!

Milán

Szólj hozzá!

2183.nap

Reggel apa vitt oviba, de hiába vittük be a szuper kis papírrepülőmet, ma már nem volt sajnos verseny :(  De sebaj, mentünk viszont sétálni a Wekerlére. Megnéztük a tavaszi virágokat, a virágzó fákat és pár kertecskét is (ahová be lehetett látni éppen). Még ebéd előtt annyival értünk vissza, hogy ki tudtunk menni futkározni az udvarra. Ebéd és pihi és uzsi után jött anya és villamossal elmentünk az SZTK-ba, mert anyát megvizsgálták. Innen a könyvtárba mentünk, ahol pont összefutottunk apával. Kinéztem két Thomas-os könyvet és átsétáltunk a szomszédos kínai büfébe, mert ott lehet kapni fincsi sült halrudacskákat. Én pedig már irtó éhes voltam, úgyhogy egy nagy adaggal majdnem egyedül végeztem is. Jóllakottan hazajöttünk és kicsit tévéztem, aztán autóztam és anyával társasoztam. Este sajnos egy ügyetlen mozdulattal leejtettem a fényképezőt, és valami el is tört benne :( Apa  szörnyen mérges lett és elrakta a gépet. Sajnos többé nem játszhatok vele :(  Fürdés előtt még kicsit éhes voltam, úgyhogy "vacsorára" még kértem egy kis fahéjas csigát, aztán mentem pancsolás után aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása