Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1874.nap

Délelőtt lementünk apával tollasozni és labdázni a nagy játszótérre, és anya is lejött amikor végzett a pakolászással. Leváltotta apát, aki felment porszívózni, és délig lent maradtunk, akkor pedig feljöttünk ebédelni. Evés után mentem sziesztázni, de nem aludtam ma. Nem is baj, mert fél háromkor készülődtünk már és indultunk a Kati mamával együtt Ikladra, a Zalán szülinapjára. Tortázásig bent játszottunk a szobában, de utána felmentünk végre a ház mögötti rétecskére, ahol Zalánka homokozott, én pedig rohangáltam és frizbíztem egy hatalmasat. Ami még ennél is viccesebb volt, az a szomszédék pár tyúkocskája, ugyanis lehetett nekik füvet bedobálni (az egyik kicsit meg is csípett, utána óvatosabban adogattam nekik a füvet!). Egyszóval nagyon klassz volt, csak indulás előtt elestem a háznál a lépcsőn és kicsit lehorzsoltam a sípcsontomat és be is ütöttem... szép lila lett és nagyon fájt, de a hideg vizes borogatástól pár perc alatt elmúlt a fájdalom szerencsére és lassan indultunk is haza.
Útközben megálltunk egy mekinél és én csúszdázhattam amíg anya vett finomságokat amolyan vacsorának...
Itthon mentem is rögtön fürdeni, de azért az esti diavetítés ma sem maradt el és két mesét is elmesélt nekem anya.

Milán

Szólj hozzá!

1873.nap

A szünet első napja... Délelőtt választhattam, hogy apáékkal vásárolni megyek, vagy a Mamával játszótérre... hát persze hogy a Mamát választottam :)
A játszótéren csak mi voltunk, úgy látszik még túl korán volt a többieknek... Sebaj, anyáék elég hamar visszaértek és hazajöttem anyával. Apa épp a második kőrrel ment fel a kocsiból a sok cuccal, amikor mi is hazaértünk, aztán apa elrámolt, anya pedig főzőcskébe kezdett, úgyhogy addig én játszottam, és néha apa is játszott velem amikor épp ráért kicsit.
Az ebéd nekem finom rántott halacska volt rizzsel és krumplival, és egy pudingot választottam desszertnek, aztán mentem aludni. Ébredés után pedig lementünk apával focizni és tollasozni. Képzeljétek, az új csúcs 4 oda-vissza ütés tollasban! Ilyen ügyes vagyok már! Amikor megéheztem-megszomjaztam, akkor feljöttünk és ettem egy csokis fánkot, aztán lementünk még a Mamával is sétálni egy jó nagyot. Este pedig hamarabb kértem a fürdést, hogy legyen idő még egy diafilmre és egy bábozásra is...

Milán

Szólj hozzá!

1872.nap

Reggel vidámabban mentem oviba, mert egyrészt jó ideig nem kell majd oviba mennem a mai nap után, másrészt ma is csak délig leszek :)
Délelőtt kimentünk az udvarra rohangálni, aztán ebéd után már jött értem anya és hazajöttünk aludni, de persze nekem semmi kedvem nem volt tényleg aludni, így csak pihiztem kicsit az ágyikómban. Amikor felkelhettem, már öltöztünk is és mentünk át a Mamához, ugyanis anya ment körmöshöz vagy hova, én pedig átmentem a Mamával a Dédiékhez, de ez meglepetés volt... A Dömét is vittük. Alighogy visszaértünk, és meguzsonnáztam, már jött anya és hazasétáltunk. Itthon épp dominóztunk amikor apa is hazaért. Vele gyümölcsös mondókásat játszottam, utána kicsit vagdostam újságból ételeket, és épp vacsoráztunk amikor anya hazaért a zumbáról. Fürdés után pedig én bábszínházaztam anyáéknak estimesét! Nagyon tetszett nekik a mese a rókáról és a dióról :)

Milán

Szólj hozzá!

1871.nap

Hát reggel még tudtam volna aludni, és apa próbált minél később kelteni, de így meg sietni kellett, úgyhogy eléggé nyűgösen indult ez a nap...
De legalább ma ki tudtunk menni délelőtt az udvarra és ebéd után nem sokkal már jött is értem anya! Azért ilyen korán, mert mentünk az Anikóhoz hajat vágatni. Nekem szuper rövid tüsi lett a hajam (és zselét is kaptam ám!), anyának pedig kicsit más színű lett. De alighogy megszárították anya haját, már rohantunk is a Mamához, mert már kezdődött az angol és mivel ma volt őszig utoljára, így bejöhettek a szüleink is, úgyhogy előbb a Timi, a Kriszti és anya üldögéltek az ágyon, aztán apa is megérkezett a munkából és a vége felé a Zoli is csatlakozott a nézőkhöz. Persze a közönség jelenléte kicsit felpaprikázott minket és sokat bohóckodtunk, de anyáék ezt nem értékelték, sőt, az óra után még le is lettem szidva, amiért rendetlenkedtem... Azért a mama odaadta pudingot és utána jöttünk is haza, de nem nézhettem ma tévét, büntiből a rosszalkodásomért :(  Kénytelen voltam mással játszani és vacsora után apával labdázni, fürdés után pedig anyával is labdáztunk az előszobában. Azért ez is jó móka tulajdonképpen..
Este ma is diavetítés volt mesének, ami szuper ötlet volt anya részéről, én nagyon szeretem a diafilmes meséket (és én tekerhetem a filmet előre!)

Milán

Szólj hozzá!

1870.nap

Ma nagyon korán, ötkor keltett minket a vihar, ami átszáguldott felettünk, hatalmas villámokkal és mennydörgésekkel kísérve. Szerencsére hamar átvonult felettünk a vihar és még tudtunk kicsit aludni. De nem sokat, mert hamarosan már keltünk is, és mentünk oviba. Sajnos az udvarra nem tudtunk ma kimenni, mert pont mire átöltöztünk volna, már megint eleredt az eső... :(   Sebaj, bent is lehet jót játszani azért. Ebéd után aludtam is ma, mivel korán keltünk ugyebár... Aztán uzsonna után jött értem anya a Noémivel és mivel a Kati mamáéknál javították a liftet, ezért ma hozzánk jött fel a Noncsi. Nagyon jó volt ez így, mert úgyis már rég játszottunk nálunk. Elő is vettünk pár játékot hamar és kicsit a Toy Storyt is megmutattam neki, mivel közben apa is hazaért.
Amikor pedig kész lett a lift a mamáéknál, akkor ő átjött és együtt lementünk a játszótérre. Sajna igen hamar jöttek a Noémiért, de azért még anyával játszottam mielőtt hazajöttünk volna. Mivel kezdtünk megéhezni, apa rendelt pizzát és palacsintát és amíg kihozta a futár bácsi, addig reklámújságokból vagdostam ki képeket. A finom pizza és palacsinta után még kicsit tévézhettem, aztán mentem fürdeni. De még volt egy kis idő kilencig, úgyhogy anya előkereste a diavetítőt és ma két diafilm volt a mese az ágyamban vetítve. Szuper volt!

Milán

Szólj hozzá!

1869.nap

Délelőtt jó sokat tudtunk az udvaron lenni az oviban, mert végre nem esett az eső... Ebéd után pihentünk és hirtelen nagyon sokan jöttek értem: a Kati mama az Annával és a Botival és anya a Noémivel. Ejha! Az oviból pedig az egész csapat átvonult a kis játszótérre és ott is maradtunk az angol kezdetéig játszani. Angol után épp pudingot ettünk amikor apa is megérkezett és vele és anyával hármasban elsétáltunk a Gulliver étterembe vacsorázni. Én paradicsomlevest kértem és amíg kihozták, addig anyával megnéztük a kis kertet a tavacskával, amiben két aranyhal úszkált. Állítólag teknős is él a tavacskában, de őt nem láttuk. Biztos bújócskázott... A leves után anyáék husijából és krokettjéből szemezgettem és amíg a palacsintára vártunk, addig apának is megmutattam a tavat a halakkal. Vacsora után siettünk haza, mert jöttek a Csilláék is felköszönteni apát és kipróbáltuk a wii játékot, amit apa kapott (egy pingvinnel kell szörfözni, de irtó nehéz sok pontot csinálni). Este hazamentek a Csabáék, és nekem is rögtön menni kellett már fürdeni és aludni, mert fél tíz felé járt az idő...

Milán

Szólj hozzá!

1868.nap

Reggel apa vitt oviba, és délelőtt még volt egy sakk óránk, ahol átbeszéltük mi lesz majd délután a bemutatón. Amikor visszaértünk a csoportba, hamar mentünk ki az  udvarra, de nem tudtunk ebédig kint maradni, mert egyszercsak megdörrent az ég és már kezdett is esni az eső, úgyhogy szaladt minden csoport be az oviba! A finom ebéd után pihiztem és már jött is értem anya a Noémivel. Mivel még korán volt, ezért lementünk a kis játszóra és odajöttek a Kati mamáék is a Botival. De most se tudtunk túl sokat játszani, mert megint eleredt az eső és hamar mindenki hazament. Itthon épp átöltöztem szép ingbe és nadrágba amikor apa is hazaért és már indultunk is vissza az oviba a sakk bemutatóra. De már megint megtréfált minket az eső, sőt, ez már tréfának kicsit erős is volt, ugyanis olyan zuhi kapott el minket ezen a rövid úton, hogy hiába volt esernyőnk, mégis bőrig áztunk! Sebaj, nekem és anyának volt pótruhája az oviban, csak apa ült ázott verébként végig a sakkon :) Amúgy ezzel a bemutató órával véget is ért a sakk, nyáron legalábbis nem lesz. Hazafelé már csak csepergett az eső, úgyhogy nem áztunk ismét el... Itthon anyával kipingáltunk egy-egy befőttes üveget üvegfestékkel, aztán ő ment zumbára, én pedig rajzfilmet néztem, vacsoráztam és apával wii-ztem estig. Amikor a fürdés után anya hazaért, akkor még vele kicsit játszottam a házikómmal, de akkor már kilenc óra volt, úgyhogy mentem aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása