Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1797.nap

Reggel apa után nem sokkal én is felkeltem, amikor hallottam, hogy a konyhában tesz-vesz. Persze ő azért kelt fel, mert kezdődött a forma-1, én meg azért, mert éhes voltam :) Sebaj a rajtot így a konyhában, utána  a futamot pedig már a nagyszobában néztük együtt, illetve én hamar ráuntam és inkább rajzolgattam közben... Aztán anya is felkelt és a futamnak is vége lett, de a pezsgőlocsolást még megnéztem, mert az vicces, ahogy a bácsik mindenkit jól lefröcskölnek :))
Szóval a verseny után öltöztünk és indultunk a síiskolához, mert évadzáró volt és vittünk ajándékot a Sanyinak. Kicsit még nézelődtünk is, anya pedig találkozott egy általános iskolai tanárnénijével is. Délre pedig megérkeztünk Újpestre, a Mamáékhoz és hiába volt óraátállítás, én már bizony éhes voltam, úgyhogy megebédeltünk. A finom ebéd után én a Mamával játszottam, apa pedig megint a Peti számítógépét bütykölte... Amikor végeztek, lassan indultunk haza, de már az alvást ezzel megúsztam :)
Délután kirakósoztunk, és hatkor lementünk kicsit sétálni a Mamával és a Dömivel. Amikor feljöttünk, rögtön kértem is a vacsorát apától és aztán mentünk is fürdeni, de lefekvés előtt még kicsit kirakósoztunk újból...

Milán

Este megmértek anyáék: 110 és fél centi magas vagyok, 15 és fél kiló, a lábam pedig 17 és fél. Úgy látszik ez ilyen feles mérés nap volt :)

Szólj hozzá!

1796.nap

Reggel egész korán keltünk és akkor már hamar el is szaladtunk vásárolni, legalább ezt hamar letudtuk... Kifelé még fel is szállhattam (szó szerint) a repülős játékra, ami olyan magasra megy, hogy csak na, és közben zenél és villog és forog is!
Alighogy hazaértünk és apáék kipakoltak, már mentünk is a Hunyadi játszótérre, mert anya az Anikóhoz addig elment hajat vágatni, amíg mi apával ott játszottunk. Egyszer ugyan az eső is eleredt, de csak pár percig csepergett, addig meg beszaladtunk egy közeli kapualjba és ott megvártuk a végét. Sajnos szivárványt nem láttunk, pedig rögtön az eső után szépen kisütött a napocska. Jó sokáig ott voltunk, de tizenegyre hazajöttünk, mert anya délre el akart készülni az ebéddel. Amíg ő sütött-főzött, apa takarított én pedig a számológéppel játszottam. Ebédre rántott halacskát kértem mert azt szeretem és régen volt már, aztán mentem aludni.
Ébredés után ettem fánkot uzsonnára és még anyával lementünk a nagy játszóra kicsit, amíg hűvös nem kezdett lenni. Itthon előbb megvacsoráztunk, utána kicsit interneteztem a híradó alatt és egy Zigby-t is megnéztünk, aztán nemsokára megérkeztek a Csilláék és elmeséltük nekik a síelést. Képeket és videókat is néztünk, de én kezdtem elálmosodni, úgyhogy apa javaslatára mentem fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1795.nap

Reggel nem sok kedvem volt oviba menni, mert ma sakk van és már unom a sakkozást (apa szerint ha már megtanultuk az összes lépést és ütést, akkor már játszani is fogunk és az érdekes lesz... hát nem tudom...). Sakk után szerencsére kimentünk az udvarra és ott végre rohangálhattunk egy jó  nagyot. Ebéd után pedig - szokás szerint - jött értem a Kati mama és ma nála aludhattam. Pontosabban nem aludtam nála, de csendben pihentem másfél órát. Amikor már felkelhettem, előbb elsétáltunk a gyógyszertárba, de onnan végre a nagy játszótér felé vettük az irányt. 
Az a jó a nagy játszóban, hogy egy hatalmas homokdombot hoztak oda a minap a munkás bácsik és még ott van a domb egyenlőre. Szuper jót lehet itt játszani: a tetejéről lehet legurulni és leugrálni is és egyáltalán: szuper! Sorban egyre több gyerek jött oda és közben apa is leváltotta a Mamát. A csoportomból is nyolcan ott játszottunk ami nekem nagyon tetszett. Amikor már nem sütött oda a nap és kezdett hűvös lenni, akkor feljöttünk apával és pont a liftnél találkoztunk a zumbára igyekvő Csillával és anyával. Mi pedig ahogy felértünk, már apa zavart is a kádba fürdeni, mert a sok dombról hempergés egyenletes homokréteget alkotott rajtam :)
Fürdés után Zigby-t néztünk (és híradót, ami alatt rajzolgattam), utána pedig vacsoráztunk szendvicset. Evés után még apával játszottam kicsit és pár percet internetezhettem is a lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1794.nap

Ma nagyon klassz napom volt - ugyanis délelőtt egy szép nagy fehér busszal a csoportunk elment a Kopaszi gátra! Voltunk természetesen a játszótéren is és elsétáltunk a legvégébe is, de ott most épp sáros volt minden, és kavicsot sem volt szabad dobálni (nem úgy mint amikor apáékkal jövünk, de sebaj). Jó kis kirándulás volt!
Az oviba visszaérve már ebéd következett és utána mindenki aludt egy jót, aztán értem és a Noémiért már jöttek is a Mamáék és persze ma is még kicsit lent maradtunk a játszón (most a Mama háza előtti pincurin) amíg az angol óra nem közeledett. Angolon mindenki kapott egy-egy lufit a Tamástól (klassz! imádom a lufikat!), de sajnos az enyémet, egy szép sárgát, a Boti kipukkasztotta :(  A Mama erre azt a döntést hozta, hogy akkor az enyém lesz a Boti kék lufija (ez a Botinak nem igazán tetszett mondjuk...). Aztán jöttek a Noncsiért és akkor mi is hazasétáltunk anyával. 
Apa már itthon volt és lufiztunk a híradóig. Utána ettem egy kakaós csigát és még fürdés után és lefekvés előtt megnéztünk egy Zigbyt, mert igaz ugyan, hogy a Minimaxon vége a sorozatnak, de apa megszerezte a korábbi részeket és így újra meg tudjuk nézni. Én speciel úgy gondoltam, hogy ma este az összeset megnézzük, de apa kiszámolta, hogy akkor éjfélig tartana, úgyhogy legnagyobb bánatomra marad a napi 1 rész megnézése...

Milán

Szólj hozzá!

1793.nap

Reggelit még apa csinált, de aztán mentünk oviba anyával. Délelőtt az oviban rengeteget lehettünk az udvaron szerencsére, mert ma is szép időnk volt. Az ebéd is egész jó volt, a rántott husi többnyire finom szokott lenni és ez ma sem volt másképp. A délutáni szieszta után jött értünk a "kis csapat" : Kati mama, Anna és Boti. Összeszedtük a Noncsit is és így négy gyerek + a Mama előbb a nagy játszóra mentünk, mert odasütött a nap, aztán amikor már ott hűvös lett, akkor átmentünk a kicsire és ott játszottunk tovább. Anya is ide jött munka után és picit még a Mamához is felmentünk, de amikor a Noémiék hazamentek, akkor mi is hazasétáltunk. Apa már itthon volt és estig vele játszottam: pontosabban az ufóval és a kinder-pingvinekkel, aztán híradó alatt megvacsoráztam és picit néztük a 40 milliós játékot, de ma is hamarabb mentem aludni, mert már álmos voltam. Persze előbb még meg is fürödtem :)

Milán

Szólj hozzá!

1792.nap

Reggel ismét ovi volt, a síelésnek egyenlőre vége sajnos... De nem baj, az oviban is jó volt: délelőtt volt Csilla-féle torna, utána pedig kimentünk játszani az udvarra. Ebéd után pihentem, de nem aludtam, és már jött is a Noémiért és értem a Kati mama Annával és Botival. Még volt idő az angolig, úgyhogy kicsit játszhattunk a játszótéren is. Klassz!
Angol óra után már ott volt értem anya, de megvártuk még a Timit és velük együtt jöttünk el. Apa már itthon volt és vele játszottam ma is, mert anya megint zumbára ment. Sebaj, mi pedig wii-ztünk, utána vacsoráztunk és még a fürdésig tévéztünk, meg játszottunk. Fürdés közben anya is hazaért, de én már olyan álmos voltam, hogy nem vártam meg a kilenc órai madarat, hanem mentem aludni egy mese után...

Milán

Szólj hozzá!

1791.nap

Reggel akkor keltem, amikor apa indult dolgozni, aztán nemsokára mi is mentünk az oviba anyával. Mondjuk szívesebben mentem volna síelni, de hát ez van... Délelőtt olyat játszottunk, hogy hajtogattunk papírhajókat és versenyeztünk is velük: az nyert, aki be tudta fújni a kádban a karikába. A Ricsi nyert, de azért így is jó móka volt! Utána kimentünk az udvarra is mert szép, napsütéses idő volt. Az ebéd után alvás következett és uzsonna után jött értem apa és hazajöttünk. Egy kis játék után épp vacsoráztam, amikor anya után a Csilla is megérkezett és így végül négyesben vacsiztunk, ami vicces volt, csak utána  anya és a Csilla elmentek zumbára. Sebaj én apával játszottam tovább, és a fürdés után épp pötyiztünk apával, amikor anya ismét hazaért. Nemsokára sajnos mennem kellett aludni, mert csipogott a kilenc órai madár a csipogós órán a konyhában...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása