Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1412.nap

Délelőtt sokat játszottunk és kicsit rajzolgattam is, aztán elindultunk a Klári mamához ebédelni. Sajnos azt a nagy halom gyümölcsöt, amit én gondoltam, azt nem vihettem, csak pár darabot, amit még a Mama adott "kölcsön" régebben és most visszavittük neki, de így most nála is van jópár gyümi legalább. Persze ebéd után rögtön el is dugdostam a Mamának az összeset :) Aztán mentem a kisszobába aludni és a Mama mesélt is, de persze egy percet se aludtam, csak csendben feküdtem, amíg később a Mama be nem nézett, mert akkor - ezt kihasználva - felpattantam és kirohantam... Anya közben elment vásárolni és apa pedig visszaért (ő pedig a Petit vitte a városba a kocsijáért), és nem sokkal később, amikor anya is visszaért, akkor hazaindultunk.

Milán

Szólj hozzá!

1411.nap

Reggel előbb átmentünk a Kati mamához, aki már becsomagolt, ott egy kicsit rendetlenkedtem, és átmentünk a Krisztiékhez, ahol még gyorsan játszottam egy jót a Botival az indulás előtt. Ja nem is mondtam: a Krisztiék és a Mama kimennek síelni Ausztriába. Jó nekik, irigylem is a Botit, mert látni fogja útközben a "szélforgókat"... No mindenesetre amíg a felnőttek pakolásztak és a Zoli és apa a nehéz táskákat hordta le a kocsiba lelkesen, addig mi bújócskáztunk és térképeztünk egy jót :)
Aztán ők indultak síelni, mi meg vásárolni... A teszkóban sikerült vetetnem pár finomságot, de a vége felé már így is nagyon untam, nomeg már éhes is lettem (kicsit eljátszottuk az időt a Botiéknál...), úgyhogy jó is volt már hazaérni és meg is ettem majdnem két szelet rántott husit! Ebéd után mentem pihenni, de nem volt kedvem aludni. Némi csendes pihenés után anya végül megengedte, hogy felkeljek és együtt rajzolgattunk. Közben apa elment a Csabával egy áruházba, de hamar visszaért és játszott velem délután még mindenféle érdekeset: mérleggel megmértünk gyümiket, aztán társasoztunk is és uzsonna után átjöttek a Csilláék is és estig maradtak (ami azért is klassz, mert ilyenkor én is tovább fenn maradhatok...). Épp ettem finomságokat vacsorára, amikor sajnos elmentek haza, és nekem gyorsan meg kellett fürdeni és már menni is kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1410.nap

Reggel nem is kellett ébreszteni, pont hétkor magamtól keltem. Apa adott reggelit, aztán picit még játszottunk és elindultunk ismét a Heim Pál kórházba, hogy meggyógyultam-e... Sajnos ma irtó sokat kellett várni a doktor bácsira, de végül megérte, mert azt mondta, hogy meggyógyultam és már nem kell a nyakpárna. Gyorsan apa elhozott a Kati mamához, és már ment is dolgozni, mi pedig az ebédért. De jajj, hazafelé kicsit ügyetlenkedtem és a Mama elesett a lábamban! Szegény nagyot huppant és az ételhordó is repült, végül két bácsi segítette fel, én pedig csak hüppögtem ijedtemben. Még szerencse, hogy nem lett semmi baja a mamának.
Ebéd után inkább megvártam anyát, hogy itthon aludhassak és amikor hazajöttünk, teljesen egyedül elmentem aludni az ágyikómba és jó nagyot aludtam. Ébredés után épp meguzsonnáztunk anyával, amikor hazaért apa is. A vacsoráig a gyümölcsökkel játszottunk és vacsira megettem a paradicsomleves másik felét tegnapról. Fürdés után még kicsit játszott velem apa, de mivel már későre járt, utána menni kellett már aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1409.nap

Reggel akkor keltem, amikor anya indult, apa még el se készült, de én meg kicsit be voltam pisilve sajnos...
A reggeli után átjött a Kati mama és apa pedig elment dolgozni. Mi a mamával előbb hozzá mentünk át, mert ő főzőcskézett káposztát, és a Dédi is eljött a Mamához, ugyanis lementünk az oviba fényképezkedni. Szép ruhába átöltöztem, lefotózott egy néni egy erdő háttérrel így is meg úgy is, meg amúgy is, aztán mentünk is vissza a mamához. Illetve még elmentünk ebédért is. Az ebéddel megvártuk az Annát és evés után egy nagyot aludtunk mind a ketten és amikor felébredtem, épp átjött hozzánk játszani a Málna kutya és kapott játszani egy sípolós macit, aztán kicsit még a Boti is ott volt, de ő hamar elment a Krisztivel együtt és Annát is elvitték, mi pedig még a Noémivel gyümölcsöztünk és amikor apa is megérkezett, akkor kicsit rajzolgattunk is, csak amikor ugrálni kezdtünk az ágyon, akkor sajnos apa inkább hazahozott...
Itthon gyümölcsökkel játszottunk apával és picit a számítógépen is játszottam és közben anya is hazaért, és hárman megvacsoráztunk (most is azt ettem, amit délben: paradicsomlevest és rántott husit), utána még kicsit rajzolgattam és mentem fürdeni. Pancsi után még volt idő ismét rajzolgatni, aztán mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1408.nap

Hát reggel váltották egymást a rám vigyázók :)
Még apa épp itthon volt amikor keltem és a reggeli közben megérkezett az Ani, aki játszott velem miután apa elment dolgozni. Kicsit angoloztunk: kikérdeztem az Anit, hogy jól beszél-e angolul :)) Aztán jött Dédi és a Kati mama is és elmentünk az ebédért és a Mamánál ebédeltünk és megérkezett a Kriszti az Annával és a Botival. Evés után lefeküdtünk aludni és amikor felébredtem, játszottunk épp a Botival, amikor megjött a Noncsi és a Mama és akkor már négyen tudtunk randalírozni. Addig volt csend, amíg anya mesélt az Annapetis könyvből. Utána építettünk bunkert is (és irtó hangosak voltunk anyáék szerint). Miután elvitte az Annát az Ani, a Botit pedig a Zoli, ketten maradtunk a Noémivel és lassan mi is hazajöttünk.
Itthon apa már várt minket és megcsinálta a számítógépen, hogy az új kedvenceim is elinduljanak amikor belépek és játszottam pár számos játékkal. Sajnos apának el kellett este szaladnia valahová, én meg addig ettem joghurtot és pudingot és megfürödtem, aztán anyával gyümölcsökkel játszottunk és közben apa is hazaért.
Amikor lekapcsolt a kis szivecskés lámpa, menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1407.nap

Reggel pont ébredeztem, amikor átjött a Kati mama, de még apa gyorsan melegített reggelit, aztán ő már ment is dolgozni. Mi pedig a mamával sétáltunk egy nagyot: voltunk a bankban, a postán és még a piacon is - ahol vett nekem finomságokat a Mama, mivel jól viselkedtem végig :) Utána nála ebédeltünk és közben az Ani jött vigyázni rám, de nekem nem volt kedvem aludni, így amikor anya is odaért, elkísérhettem az interspárba vásárolni és mivel ott is jó voltam, anya is vett finom rafaellót nekem :) Jó kis nap! Mikor visszaértünk, mentünk is rögtön a játszótérre, mert már ott volt a Mama és a Noncsi. Kicsit motoroztunk, homokoztunk (és rosszalkodtunk) de amikor már kezdett hűvös lenni, akkor hazajöttünk. Itthon pedig épp befejeztük a játékot a gyümölcsökkel, amikor hazaért apa. Vele is játszottam és vacsora után kicsit még interneten játszottam, de a fürdés után már rögtön menni kellett sajnos aludni, mert későre járt...

Milán

Szólj hozzá!

1406.nap

Reggel apa keltett, de nem oviba mentünk, hanem vissza a Heim Pál kórházba, kontrollra, vagyis megint üldögéltünk kicsit a folyosón (most egy másikon) és amikor mondták a nevemet és azt, hogy "egyes vizsgáló", akkor oda kellett mennünk. Egy kedves doktor bácsi megnézte  a nyakamat, és már sokkal jobb, de még nem az igazi, ugyanis felfelé nem tudom még forgatni a fejem, mert akkor még fáj. Így sajnos még marad a nyakpárna egy pár napig...
Innen a Dédiékhez mentünk, de csak az Ani volt otthon, viszont ő mutatott nekem egy új angol számos játékot a számítógépén. Hamar ott volt a Kati mama is és vele visszasétáltunk hozzá. Elmentünk az ebédért is és nála megettük, aztán mentem aludni és amikor felébredtem ott volt már a Boti, aztán anya is odajött és hárman hazasétáltunk. Itthon nekikezdtünk a szobám apránkénti csatatérré alakításához és épp a hangszereknél tartottunk amikor apa is hazaért. Sajnos nem sokkal később anya és a Boti elmentek színházba, de apa itthon maradt velem és egész délután és este játszott velem, főleg a gyümölcsökkel.
Vacsorára ettünk fincsi virslit és megkóstoltam a mustárt is és tulajdonképpen ízlik, de a legjobb a kecsöpös-mustáros virsli. Ettem is kettőt! Utána fürdés és fogmosás következett, de már késő este volt mire végeztünk, úgyhogy már menni kellett aludni, csak még apa mesélt egy újabb kismalacos mesét.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása