Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1405.nap

Reggelre már sokkal jobb volt   a nyakam, csak "húsz érzésnyit" fájt (apa nem értette, hogy az mennyi... pedig pont húsz!), vagyis oldalra már tudom forgatni, csak fel- le nem kellemes. No mindegy, kezdem megszokni ezt a nyakmerevítő izét, internetezni például így is tudok :) Dél felé járt, amikor apa indult a Klári mamához és én is vele mehettem végül. A Mama már megterített mire odaértünk és a finom karalábé leves után rántott husit ettem és egy kinder tejszeletet desszertnek :) Utána a Mamával játszottam: a mágneses számokkal és eldugdostuk egymásnak a  hat-heteket. Sajnos indulni kellett haza aludni, de elég sokára nyomott el az álom itthon. Amikor felébredtem, már itthon volt anya és épp tornázott, én pedig vacsoráztam apával pizzát és pirítós kenyeret bio-vajkrémmel és bio-sajttal (bár fogalmam sincs az mit jelent, de finom volt mindkettő). Estig pedig a "régen látott" gyümölcsökkel játszottam apával, aztán fürdés után még ehettem egy pudingot és pici játék után mennem kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1404.nap

Reggel arra ébredtem, hogy irtóra fáj a nyakam, ha megmozdítom! Szóltam gyorsan apának, de ő sem tudta mi lehet ez... Kicsit megmasszírozta, de akkor se lett jobb és a Kati mama is átjött, hogy megnézze mi lehet a baj, de mivel semmire se jutott a kupaktanács, végül anyáékkal elmentünk a Heim Pál kórházba, az ambulanciára (apa cipelt végig, hogy a vállán pihenjen a fejem, mert csak fekve nem fájt...). Itt egy doktor bácsi megnézte a nyakam és egy néni pedig csinált sok fura fényképet rólam állva, fekve, mindenféle kényelmetlen pózban.  Aztán kis idő után ismét bementünk a doktor bácsihoz és kaptam egy nyakmerevítőt, de ez elég kényelmetlen ám! Sajnos nem lehet levenni, és itthon még ebédelni is ebben kellett... Még jó, hogy pizza volt, azt meg tudtam enni így is :)
No és még aludni is ebben a nyak-izében kellett... De mivel elég fáradt voltam, még így is aludtam egy jót.
Amikor felébredtem, már kicsit jobb volt a nyakam, és tudtam anyának segíteni a szobámat átdíszíteni  a farsangi dekorációról a tavaszi dekorációra (virágok, kiskacsák meg ilyesmi). Épp végeztünk amikor apa hazaért a vásárlásból, ami azért volt szuper, mert végre indulhattunk a Botiékhoz - ugyanis ezt sikerült kisírni azért :)
No, hát a Krisztiéknél sokkal gyorsabban gyógyult a nyakam! Sokat játszottunk a Botival és még interneteztünk is kicsit, amikor apa megcsinálta a Botinak a számítógépet! Ettünk palacsintát is, amit közben a Kriszti sütött nekünk, csak rohangálni nem volt szabad a nyakam miatt...
Sajnos este haza kellett indulni, pedig én még maradtam volna sokáig, és itthon be is vágtam a  hisztit és a fürdés végéig rapliztam - emiatt sajnos később a mese ma elmaradt :(
De lefekvés előtt még ettem egy pisztáciás pudingot és lecseréltük a nyakmerevítőmet egy puha szivacsosra, amit kölcsön kaptunk a Krisztiéktől.

Milán

Szólj hozzá!

1403.nap - 46 hónapos vagyok

tornázunk az ovibanReggel anya lefényképezte ahogy öltözködök, aztán bementünk az oviba (jó későn) és épp nagyban játszott már mindenki. Én is beálltam és még tornázni is, amikor átmentünk a tornaterembe. Sajnos az udvarra nem mehettünk ki, mert esett az eső, viszont az ebéd után jött értem a Kati mama , elmentünk a közértbe és választhattam pudingot, aztán nála voltam délután. Aludni mondjuk nem volt kedvem, de csendben feküdtem viszont. Uzsonna előtt még gyorsan elmentünk a Noémiért és együtt ettünk a Mamánál, de utána ketten rosszalkodtunk (még büntiben is voltunk), és épp elkészült a bunker, amikor megérkezett anya és apa, de akkor haza kellett sajnos jönni. Itthon kicsit internetezhettem (játszottam pár játékot a starfalls oldalon) és rajzolgattam is, aztán vacsorára ettem egy kakaós csigát. Fürdés előtt még apával matricásat-színezőset játszottunk és még lefekvés előtt is ragasztottam pár matricát a matricás könyvbe.

Milán

Este megmértem magam: 14.5 kiló vagyok, 104 centi magas, a fejem 49, a lábam 17 centi..

Szólj hozzá!

1402.nap

Reggeli után bementünk az oviba és épp kőrjáték volt, és én is gyorsan beálltam. Utána jött a Csilla és elvitt pár gyereket tornázni. Mi akik maradtunk, rajzoltunk és közben a Marianna néni kirakta a munkáinkat például azt a fát, amit én rajzoltam, vagyis a kezemet rajzoltam körül és az ujjaim lettek a faágak, aztán kiszíneztem méghozzá barnára. Ma ismét kimehettünk az udvarra és egész jó idő volt, de amikor odajött a Kati mama az Annával a kerítéshez, akkor bőgtem egy sort, mert én nem mehettem velük :(    Utána is csak ücsörögtem és hüppögtem a padon az ebédig... Az ebéd és alvás után jött értem az Ani, a Noncsi és a Boti! És képzeljétek, mivel jó idő volt, ma a játszótérre mentünk! Egész sokan voltunk és anya és apa is odajött munka után, aztán amikor már kezdett besötétedni és hűvösebb lett, akkor hazajöttünk. Itthon kicsit játszottam a számítógéppel, utána megettem egy szelet pizzát vacsorára (és banános csokit is...), aztán apával játszottam a fürdésig, ami után még kicsit játszottunk és mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1401.nap

Ma is anya vitt be, de kicsit jobban siettünk, hogy a reggeli utáni játékra beérjünk (épp barchóbáztak a többiek). Utána játszottam a babakonyhában és ebédre nudli volt (az jó!), aztán mentünk aludni.
Ébredés és uzsonna után a Dédi és az Ani jött értem és a Noémiért és mentünk fel a Kati mamához játszani (vagyis főleg rosszalkodni...) ugyanis már ott volt az Anna és a Boti is!
Előbb a Zoli ért oda a Botiért, mert ők mentek síelésre, utána az Ani vitte fitnesszre az Annát és amikor anya is odaért, épp nagyon rendetlenek voltunk (visítoztunk és nem rámoltunk el...) ezért haza is jöttünk.
Apa már itthon volt és amikor ajtót nyitott, a Süti kutya hopp! beszökött hozzánk (szokott ilyet csinálni a kis ravasz). A híradó után átjött a Csaba apához, és jött egy bácsi is, aki hozott pizzát nekünk, úgyhogy ma a vacsora is jó volt, meg is ettem egy nagy negyed gombás pizzát! Utána mentem fürdeni és mivel már későre járt, ezért lassan menni kellett már aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1400.nap

Reggel végre nem kellett korán kelni, mert anya vitt oviba. Délelőtt voltunk az udvaron és sikerült egy hatalmasat zakóznom a legnagyobb sáros pocsolyába... Csupa sár lettem és pechemre pont ott volt anya is, úgyhogy jól leszidott... Ebéd után aludtunk és aztán jött értem a Kati mama és nála voltam amíg anya értem nem jött, és akkor hazasétáltunk, mert mentünk ma usziba. Itthon épp csak picit voltunk, és már indultunk is. Eleinte nem sok kedvem volt úszkálni, aztán a Pista bácsi kitalált egy újítást: még egy úszóövet rám tett apa és a kettő segítségével teljesen egyedül, deszka nélkül is tudtam úszni és nem merültem el! Ez tetszett ugyan, de irtó fárasztó volt taposni a vizet... Persze a játék után alig lehetett kihozni a vízből... Ma is ott zuhanyoztam az usziban, úgyhogy itthon már pizsibe öltöztem és egy picit internetezhettem amíg anya csinált vacsorát. Lefekvésig még újságot is vagdostam ollóval (már egész jól megy), de a fogmosásnál elkezdtem hisztizni és mivel nem hagytam abba bármit is mondtak apáék, ezért ma sajnos elmaradt a mese :( Még szerencse, hogy amikor lenyugodtam, bejött apa és sokáig simizte a fejemet, mert ezt kértem tőle...

Milán

Szólj hozzá!

1399.nap

Reggel hétkor keltem, mert apa vitt oviba. Pont akkor jött a kukásautó a szemben lévő házhoz és pont láttam ahogy beleborogatják a szemetet a kukákból. Amikor bementünk az oviba, akkor épp a Marianna nénivel játszottak a többiek és reggeli után mese is volt: A három kis pillangó. Utána kimentünk az udvarra és vannak új játékok: egy roller és egy hajtány és a rollert ki is próbáltam de még nem igazán értem hogyan is kellene ezzel haladni. Ebéd után lefeküdtünk aludni, és uzsonna után jött értem anya és felmentünk a Kati mamához, ahol az Annával játszottunk és énekeltünk is a Csiri-birire, aztán lementünk egy nénihez és kicsit felhoztuk játszani a Málna kutyust. Amikor jött a Zoli az Annáért, akkor mi is hazasétáltunk és itthon már várt minket apa, akivel játszottunk (én és a számok) egy jót a vacsoráig és még kicsit a fürdés után is.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása