Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1398.nap

Délelőtt elmentünk a Krsiztiékkel a Kopaszi gátra! Ez nagyon jó ötlet volt, mert végre rohangálhattam egy jó nagyot (mondjuk akkor is amikor anyáék kiabáltak, hogy álljak meg...). No persze dobálóztunk is a Dunába és egyéb rosszaságokat is csináltunk (csak annyit mondok szép sáros lettem mire visszaértünk a kocsihoz). Innen mi rögtön mentünk is a Klári mamához ebédelni. Ma is fincsi volt az ebéd: a leves után krokett volt husival, és mivel jól ettem, ma is kaptam a mamától egy kindertojást! Klassz! Sőt, utána elmentünk a Julika nénit felköszönteni és miután elénekeltem neki a "Boldog szülinapot" éneket (kicsit átköltve ugyan) még tőle is kaptam egy kindertojást! Szuperklassz! Persze egy idő után elkezdtem rosszalkodni és össze-vissza nassolni, meg pakolászni, úgyhogy apáék inkább öltöztettek és hazaindultunk...
Itthon persze nem akartam aludni, így egy kis pihi után végül apa megengedte, hogy felkeljek (persze ezt úgy kérdeztem tőle, hogy már felkeltem...). Délután még játszottunk felváltva anyával és apával, aztán este ettem ismét a finom husiból és krokettből vacsorára, és picit később (egy szám-keresős játék után apával) mentem fürdeni és körömvágás után (amit utálok) aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1397.nap

Délelőtt elmentünk a könyvtárba, ahol épp bábszínház volt, de én inkább leültem rajzolgatni. Persze amikor vége lett az előadásnak, azonnal hisztizni kezdtem apának (aki ki is akadt ezen), hogy én _most_ akarok bábszínházat nézni! Mivel ez sehogyan se jött össze, ezért elkezdtem rosszalkodni (elbújtam, hangoskodtam, rohangáltam) így végül apa amikor ezt megelégelte, felöltöztetett és kivitt az utcára és ott vártuk meg anyát... Hazafelé még felkiabáltunk a Dédiéknek, és itthon apa rögtön nekiállt ebédet főzni és amikor elkészült, meg is ettük a gombával töltött tésztát sajttal és kecsöppel, amit tortellininek hívnak. Utána még kicsit játszhattam és rajzolgathattam, aztán menni kellett aludni (de elég nehezen aludtam el).
Amikor felébredtem, kis játék után ettem virslit és kinder tejszeletet vacsorára. Estig játszottam, mégpedig érdekes éneklőset: anya felvette kazettára amit énekeltem és vissza lehetett hallgatni rögtön! Ez nagyon tetszett! Még fürdés után is énekeltem kicsit (amíg el nem kezdtem csúnyákat mondani...), és lefekvés előtt még bevágtam egy epres joghurtot.

Milán

Szólj hozzá!

1396.nap

Hű, képzeljétek, ma volt farsang az oviban!
Reggel apa bevitt, az átöltözésnél anya odahozta a "szám-királyfi" jelmezemet és abban mentem be a csoportba, ahol már sokan voltak és mindenki érdekes jelmezekben! Délelőtt sokat játszottunk, mindenki elmondta, hogy minek öltözött be (nekem a Levente békajelmeze tetszett legjobban). De még lehetett énekelni és mondókázni is :) Az ebéd halacska volt csíki mártással, és utána jött értem anya, mert péntek van. Itthon kicsit nehezen aludtam el és nem is aludtam túl sokat, épp hazajött apa amikor felébredtem, és miután apa megkereste a számokat, amiket eldugdostam a hálóban, elmentünk vásárolni a madaras teszkóba. Vettünk sok mindent, úgyhogy a vége felé már nehezen bírtam az üldögélést a bevásárlókocsiban... Kifelé menet még apa beugrott vitaminokért a gyógyszertárba és én addig motorozhattam a mozgós játékon. Amikor hazaértünk, kicsit internetezhettem anyával amíg apa csinált nekünk amerikai hotdogot, ami fincsi volt és majdnem be is vágtam egy egész nagyot! Utána fürdés és fogmosás volt (az új fogkefémmel, amit én választhattam - persze lilát) és már sajnos későre járt (eljátszottam az időt a kádban), ezért menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1395.nap

Reggel apa vitt oviba, így jó korán bent voltunk... Délelőtt eljött az oviba a Póker együttes, ezért mindenki átment az ötös csoportba meghallgatni a zenét, de szerintem ijesztően hangos volt és én ki akartam szaladni... még szerencse, hogy anya is ott volt és az ölébe ülhettem (még ott is, hátrébb is nagyon hangos volt!). Amikor vége volt a koncertnek, mentünk vissza  a csoportunkba és ebédeltünk. Utána szieszta következett, de ma nem volt kedvem aludni, csak csendben feküdtem, és később jött is anya a Noémivel és felmentünk a Kati mamához, ahol már ott volt a Boti. Egy ideig hármasban játszottunk, aztán anya elvitte a Botit edzésre és így kettesben játszottunk tovább boltosat a Noncsival. Épp "szétszedtük" a gyerekszobát, amikor apa is odaért, de hiába próbáltak a Mamával ketten is rávenni minket a rendrakásra, ez most sehogyan se volt kedvünkre, ezért egyrészt a Mama és apa raktak rendet, másrészt ennek még állítólag meg lesz a böjtje (bármit is jelentsen ez). Mindenesetre öltöztünk és indultunk haza, de az utcán pont találkoztunk a Krisztiékkel akik épp hazahozták anyát, ezért ő is hazajött velünk.
Itthon rajzolgattam apával és a matricás könyvbe is ragasztottunk újabb képeket, aztán mentem fürdeni és utána vacsorára halacskás-burgert kaptam,

Szólj hozzá!

1394.nap

Ma nem kellett oviba menni, mert anya itthon maradhatott. Én meg akkor ébredtem, amikor apa indult. Reggeli után még kicsit játszottunk anyával aztán lementünk az ebédért és ott találkoztunk a Kati mamával. Képzeljétek, a konyhán a néni megengedte, hogy a pénztárgépen megnyomjak számokat! Utána felmentünk a mamához és  a Kriszti is odajött az Annával. Ebéd után sajnos nem mehettem a Botiért anyával, mert rosszak voltunk az Annával és ugráltunk az ágyon :( Így viszont aludni kellett...
Amikor felébredtem, már ott volt anya és a mama elment a Noncsiért és együtt felhoztak a házból egy néni kis foxi kutyáját, akit Málnának hívnak és nagyon ugri-bugri és meg akarta folyton enni a papucsomat ezért felmenekültünk az ágyra. De persze meg is simiztük és labdáztunk is vele. Később megérkezett az Ani és a Boti és mindannyian elmentünk villamossal a Kriszti edzésére, ahol lehetett ugrálni a nagy szivacson! Estig ott maradtunk, aztán hazavillamosoztunk.
Amikor hazaértünk, apa már persze várt minket és úgy látszik még jó a hallása, mert irtó halkan kopogtam mégis ajtót nyitott :) Estig még interneteztem, rajzolgattam, apával matricás-könyveset játszottam és persze vacsoráztam is, méghozzá tojáslevest, egy nagy tányérral!

Milán

Szólj hozzá!

1393.nap

Reggel ismét apa vitt oviba és ma torna is volt és udvarra is mentünk, úgyhogy kirohangáltam magam és jól el is fáradtam, ezért ebéd után  olyan nagyon elaludtam, hogy keltegetni kellett amikor anya megjött értem... Előbb elsétáltunk a Mamához ahova épp utánunk jöttek a Botiék, de ő ment a Mamával focira, mi pedig már jöttünk is haza. Aztán itthon persze épp a számokat keresgéltem a kis elemlámpával, amikor apa is hazaért, és kicsit vele is játszottam az uzsonnáig a mostani kedvencemet a szám-eldugdosósat.
De alighogy megettem az uzsit, máris indultunk az usziba, és képzeljétek, ma nem hisztiztem, hanem nagyon ügyesen békatempóztam és már egyedül is merek (a deszkával legalább is) úszni! Még Pista bácsi is megdicsért (mondjuk amikor hátúszás volt, én akkor is békáztam, na akkor nem...) és alig akartam kijönni a medencéből, úgy belejöttem a pancsolásba.
Amikor hazaértünk, apa melegített vacsorát és mivel az usziban lezuhanyoztam, ezért már itthon nem kellett fürdeni, csak fogat mosni a lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1392.nap

Reggel tényleg keltett apa hétkor, nem viccelt tegnap :(  Kicsit álmosan megreggeliztem, és már indultunk is az oviba, ahol épp trambulinozni lehetett, és én is ugráltam tízet. Délelőtt még az udvarra is kimentünk és mivel a vizes hóban fetrengtem, ezért kívül csupa sár, belül csurom víz lett az overálom... Az ebéd viszont ma finom volt: gulyásleves (na nem erre gondoltam) és fincsi tejbegríz! Ebből repetáztam is természetesen és utána mentünk aludni. Ébredés után anya jött értem és mentünk a Kati mamához, ahol már ott volt az Anna és a Boti és persze hármasban jó kis ramazurit csaptunk! Este jöttünk csak haza és apa már várt minket és együtt megkerestük a tegnap eldugott számokat, aztán ettem pörköltet tésztával és uborkasalival vacsorára és mentem fürdeni. Pancsolás után már későre járt sajnos, így menni kellett már aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása