Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1384.nap

Reggeli után lementünk szánkózni, mivel este sok friss hó esett és még kevesen voltak a dombon. Nagyon jókat csúszkáltunk, én felváltva anyával és apával, amíg meg nem untam. Akkor pedig elkezdtünk egy újabb hóembert építeni és csak utána jöttünk fel, de éppen csak átöltözni - mivel mindenki csupa hó és víz lett egy hógolyócsatának köszönhetően :)
Száraz ruhába átöltözve rögvest indultunk is apával Újpestre  a Klári mamához ebédelni. Ma is fincsi volt az ebéd: karfiol leves tejföllel és finom rántott husi, amiből még repetáztam is! Utána még játszottam a Mamával és rajzolgattam is (és kaptam egy kindertojást, amiért szépen ettem!), aztán hazaindultunk, de itthon semmi kedvem nem volt aludni... Szerencsére nem kellett sokáig az ágyban senyvednem, mert indultunk a Krisztiékhez, ugyanis ma van az Anna szülinapi zsúrja! Hű, de jókat csintalankodtunk a Botival! Rohangáltunk, kiabáltunk - pedig nem lenne szabad... Ó, és volt torta is! Kicsit félreértettem ugyan  a feladatot és én fújtam el a gyertyákat az Anna helyett, de másodszorra leesett, hogy most neki van a szülinapja ezért van két gyertya és neki kell elfújni a gyertyákat...
Estig maradtunk, és itthon kicsit zsebtévéztünk anyával, aztán vacsorára ettem egy szelet husit krumplival és ezért jutalmul még kicsit internetezhettem, azután fürdés, hajmosás és alvás következett.

Milán

Szólj hozzá!

1383.nap

Reggel korán keltem, pedig ma nincs is ovi... Apa álmos arccal jött be a szobámba, mert persze felébresztettem őt is, ha már én felébredtem... A reggeli után anya előrement vásárolni és mi játszottunk apával még, amíg anya telefonált, hogy mehetünk érte az Europarkba autóval. Amikor hazaértünk, le se vetkőztünk, hanem máris mentünk le szánkózni a dombhoz. Persze én nem akartam menni, de amikor már lent voltunk, akkor nem akartam feljönni... Közben pedig azért kellett folyton hisztiznem, hogy felváltva szánkózzak hol anyával - hol apával, de véletlenül se úgy és azzal, ahogy apáék gondolták! De ettől eltekintve nagyon jókat csúszkáltunk, főleg, hogy most volt a domb közepénél egy három-bukkanós "pálya" és irtó klassz volt. Amikor feljöttünk, apával játszottam és közben anya sütött ebédre betűs krumplit fasírttal, na abból jó sokat ettem, mert szeretem a betűket megenni :)
Ebéd után mennem kellett aludni. Mikor felébredtem, apa épp készülődött, mert ő ment osztálytalálkozóra. Mi pedig anyával nagyon sokat játszottunk: egy olyat amit én találtam ki - egy olyat amit anya. Vacsorára finom csokis karikát ettem és csupa csoki lettem :) Aztán mentünk fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1382.nap

Ma péntek van, így csak ebédig voltam oviban: reggel apa bevitt, délelőtt sokat játszottam, ebédeltem és már jött is értem a Kati mama és felmentünk hozzá. Alighogy levetkőztünk, nem sokkal utána jött anya és már öltözhettem is vissza, mert jöttünk haza aludni... Mivel kicsit tényleg álmos voltam, ezért hamar elaludtam és amikor felébredtem, már itthon volt apa. Délután főleg vele játszottam, aztán csinált nekem melegszendvicset is apa és még picit nézhettem pár jutyúb videót a fürdés előtt. Viszont pancsi után már mennem kellett az ágyikómba, mert lekapcsolt a szívecskés lámpa...

Milán

Szólj hozzá!

1381.nap

Reggel apával besétáltunk az oviba és amikor beértünk épp egy érdekes játék volt az asztalnál, így beszálltam én is: babokat számoltunk a tálkákba. Délelőtt még voltunk tornázni is, de az udvarra ma nem mentünk ki sajnos. Az ebéd viszont fincsi volt: gombaleves és krumplis tészta. Viszont ma sem volt kedvem aludni délután... Később jött értem anya és együtt mentünk a Noémiért és így hármasban mentünk a Kati mamához, de ma nem voltak ott a Botiék... Mi sem maradtunk sokáig, mert úgy volt, hogy megyünk hajnyírásra, de még sokan voltak az Anikó néninél, ezért feljöttünk. Itthon volt már apa, de ő előbb lement hajat vágatni, aztán el kellett még mennie valahova, ezért végül anya vitt le a hajamat levágatni (klassz tüsi lett). Amikor visszajöttünk, mentem is fürdeni és épp leültünk vacsorázni, amikor apa is hazaért. Végül ő ette meg az én szendvicsemet és csinált cserébe nekem nutellás kenyeret :) Szerintem jó cserét csináltam :) De utána már csak kicsit tudtunk apával játszani, mert későre járt és menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1380.nap

Reggel ismét apa vitt oviba és ma egész nap bent maradtunk a csoportban és bent játszottunk. Az ebéd finom leves és grízes tészta volt, utána mentünk aludni és épp felkeltünk amikor jött anya a Noémivel értem. Felmentünk a Kati mamához, ahol már vártak minket a Botiék és ma is négyesben rosszalkodtunk estig. Hazafelé belehenteregtem a nagy hóba és csupa hó lett mindenem (aminek fent a lakásban nagyon örült apa, mert mindenhonnan potyogtak belőlem a hódarabok). Estig még rajzolgattam, aztán apával kirámoltuk a "szerszámosládámat" és csavaroztunk meg kalapáltunk és picit interneteztem is még, aztán apa csinált nutellás kalácsot kakaóval vacsorára és a fürdés után menni kellett aludni (pedig én még játszottam volna persze...)

Milán

Szólj hozzá!

1379.nap

Reggel ismét apa vitt oviba és pont akkor kezdtek a többiek virág-ültetésbe, amikor betoppantam, ígyhát én is gyorsan leültem és egy lila pici cserépbe (ami szerintem egy joghurtos doboz volt) én is ültettem magocskát. Utána délelőtt végre kimehettünk az udvarra rohangálni, és a rohangálás után ebédeltünk (ischler volt a főzelék után... nyamm). Viszont ma nem volt kedvem aludni, így csak csendben feküdtem, amíg megjött értem anya a Noncsival és együtt felmentünk a Kati mamához, ahol már várt ránk a Boti és Anna! Hű, jó nagyot játszottunk ám négyesben! Csigafutamoztunk, meg bunkert építettünk, meg rosszalkodtunk :))
Amikor mentek haza a Botiék, akkor mi is elindultunk, de itthon csak kicsit voltunk, mert ma mentünk usziba (pedig én nem nagyon akartam...). Az elején még nem is volt probléma, de aztán már fáradtam és egyre nyűgösebb lettem és már semmi de semmi kedvem nem volt azt csinálni, amit a Pista bácsi mondott... A játékra már nem is maradtunk ott, inkább kértem, hogy jöjjünk haza. Hazaérve apa rögvest nekilátott és csinált nekünk toast melegszendvicset, és vacsi után rögtön mennem is kellett aludni, mert késő ugyan még nem volt annyira, de ma nem aludtam délután...

Milán

Szólj hozzá!

1379.nap

Reggel ismét apa vitt oviba és pont akkor kezdtek a többiek virág-ültetésbe, amikor betoppantam, ígyhát én is gyorsan leültem és egy lila pici cserépbe (ami szerintem egy joghurtos doboz volt) én is ültettem magocskát.

Szólj hozzá!

1378.nap

Reggel _tényleg_ korán keltett apa, vagyis hétkor... Kicsit nyűgös is voltam emiatt, de az utcán hamar felébredtem, ugyanis elég hideg volt ám! Az oviban gyurmáztam sokat (csináltam egy szép 5-öst például!), és képzeljétek (mivel az udvar csupa hó és oda nem lehet kimenni sajnos) elmentünk kicsit sétálni. Az egész csoport! Párosával fogtuk egymás kezét (én a Virág párja voltam) és a környéken sétáltunk kicsit. Amikor visszaértünk és átöltöztünk, már ebédeltünk is, aztán aludtam egy jót. Épp ébredeztem amikor megjött értem anya és hazasétáltunk. Hívtuk telefonon a Mamát, de nem vette fel, ezért odasétáltunk, de nem volt senki otthon, így visszajöttünk, csak nem tudtuk, hogy ők meg (a Botival és Annával) pont minket keresnek, csak jól elkerültük egymást. De végül itthon szerencsésen találkoztunk és feljöttek egy irtó jót játszani a Botiék! Persze szétrámoltunk egy csomó játékot, aztán anya kitalálta, hogy bábszínházozhatunk is, ami tényleg csuda klassz volt! Közben apa is hazaért és neki is báboztunk kicsit. Sajnos a Mamának haza kellett menni és vitte a Botiékat is... Mi pedig hármasban lementünk kicsit még szánkózni, meg persze hóembert építeni (de már nem olyan jó a hó, nem nagyon lehet belőle építgetni), ó és persze a hóban hengergőzni :))
Itthon még játszhattam és rajzolgattam a vacsoráig, ami virsli volt majonézes krumplival, aztán a fürdés után még anya egy csomót mesélt a Csiga-Biga füzetecskéből és vicces képeket is néztünk benne.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása