Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1685.nap

Délelőtt itthon voltunk és mivel a tegnapi hőemelkedés nem jelentkezett, így el tudtunk menni a Klári mamáékhoz. De előbb még felugrottunk a Kati mamához is és képzeljétek, a Mikulás oda küldött pár ajándékot, amit tévedésből nem otthonra vitt ki, hanem a Dédiékhez, az Etihez és a Mamához... nem baj, lényeg, hogy megkaptam őket :) És ez még csak jobb lett, mert Újpesten meg azokat  a szuper csomagokat kaptam meg, amiket oda vitt tévedésből, meg a Julika nénihez... Ebéd után természetesen ettem is belőle, mégpedig egy Dörmit és az Adventiből pedig 5 napot, "utolérve" ezzel a mai napot :) Ebéd után még kicsit játszottunk, aztán hazaindultunk és itthon jó nagyot aludtam. Csakhogy közben megint hőemelkedésem lett, úgyhogy holnap apa itthon marad velem és nem megyek oviba - pedig pont Mikulás ünnepség lesz :(
No és amikor felkeltem, a konyha ablaka tele volt pakolva az ajándékokkal és egy hatalmas csizma a nevemmel feliratozva pedig ott lógott az ablakban! Hamar át is néztem a tartalmát és játékok, kindertojás és kis hangszerek kerültek elő belőle. Klassz ez a mai nap azért!
Este, a vacsora után egy nagy kindertojást bontottam ki és a felét meg is ettem (a csokijának természetesen).

Milán

Szólj hozzá!

1684.nap

Reggel a Mama volt itt velem, amíg anyáék elmentek vásárolni, ugyanis apa időre kellett, hogy vigye az autót szervízbe. Na oda én is elkísérhettem, mert azt hittem ez valami izgis dolog lesz, de annyira nem volt az: egy nagy műhelybe álltunk be az autóval és két bácsi lecserélte a kerekeket egy elég hangos pisztolyszerű géppel és egy nagy emelő pedig közben felemelte magasra a kocsit. Nagyon hamar kész is lett és már jöttünk is haza (még jó, hogy útközben láttunk villamosokat!). Ebédig még apával játszottam, aztán ettem gombócot és mentem aludni jó korán, ugyanis délután mentünk előadásra... Anya keltett kettőkor és gyorsan öltöztünk és mentünk a Noémiékkel és Botiékkal egy Disney műsorra. Én nem tudtam mi is lesz ez, de nagyon klassz volt. A jégen korcsolyázott egy csomó mesefigura: nekem a táncoló kutyusok tetszettek a legjobban, de ott voltak a Toy Stroy-ból és más rajzfilmekből is a főszereplők és látványos műsort csináltak.
Amikor hazaértünk, elmeséltük apának a műsort, aztán én vele játszottam és rajzolgattam, zenét hallgattam, a híradó alatt pedig interneteztem. Utána megintcsak gombócot kértem vacsorára és még kicsit játszottunk a fürdésig, ami után mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1683.nap

Ma csak délelőtt voltam oviban (nagyon kevesen voltunk, a fél csoport beteg lett...), mert ebéd után jött értem a Kati mama és átvitt a Dédiékhez, ugyanis ott voltam délután. Sokat rajzolgattam (csupa lila és zöld pötty lett a kezemen) és gurigattunk golyókat órák hosszat :) Aztán öt előtt jött apa, mert addigra lett kész a kocsi, de nem azzal, hanem gyalog mentünk megkeresni, hogy hová költözött az Anikó néni. Egész könnyen megtaláltuk az új fodrászatot, ahol most dolgozik és persze azért mentünk, hogy levágja a hajamat, ami nagyon klassz lett és be is zselézte Anikó! Az a legjobb az egészben (igazából csak ezért engedem meg a procedúrát...). Utánam még apa haját is lenyírták és indultunk vissza az autóhoz, azzal hazagurultunk és itthon neki is álltunk vacsorát csinálni: Ma melegszendvicset csináltunk apával és a sajátomat én rakhattam össze! Fincsi is lett. Meg is ettem! Vacsi után kicsit interneteztem (híradó alatt úgyse szokott apa játszani velem...), és épp rajzolgattam, amikor anya is hazaért és hozott nekem csokis fánkot, amit megfeleztünk és a felét neki adtam (nekem egy fél is elég volt, mert tele volt már a pocakom...).
Fürdés után még volt egy kis idő a lefekvésig, úgyhogy kitaláltam, hogy játsszuk el a "gombás" mesét hárman. Én voltam a rendező és némelyik szereplő (a hangya, és a róka), apa volt a gomba (egy ernyő segítségével) és anya játszotta a többi kis állatka szerepét :)

Milán

Szólj hozzá!

1682.nap

Reggel akkor keltem, amikor apa indult dolgozni, úgyhogy már anya adott reggelit és ma is volt egy finomság az adventi zsebecskében és a reggeli után a másik adventiből is kivehettem a kettes mögötti csokikát :)
Az oviban délelőtt voltunk a Csilla tornáján és a csoportba visszaérve jó sokat memóriáztunk - ez tetszett. Az ebéd viszont egyáltalán nem ízlett. Alvás után épp uzsonnáztunk, amikor jött értem a Mama, a Noémi és a Boti, ugyanis a Mamánál ma is angol óra volt.
Az óra után már ott volt apa és indultunk haza és egész délután apával játszottam, de persze közben anya is hazaért, csak ő közben játékokat nézegetett az interneten. Vacsorára megettem egy nagyon nagy virslit és még fürdés után egy fél minyont, amit apa még tegnap hozott, csak akkor nem fért már a pocakomba, most meg igen :) ... és már menni kellett sajnos aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1681.nap

Reggel jó sokáig aludtunk, aztán bementünk az oviba anyával. Délelőtt éneket tanultunk, a "Fehérvári kapitány" kezdetűt és már tudom is egyedül is, annyiszor elénekeltük és én is voltam kapitány :)
Utána kimentünk az udvarra, mert esett a hó és lehetett hógolyózni :) Ebédre persze bementünk és a husit meg is ettem (a gyümölcsleves annyira nem nyert), aztán alvás jött és utána a Kati mama értem és a Noémiért... Kicsit tudtunk játszani a Mamánál, amikor megjött értem anya és hazajöttünk. Itthon játszottunk, aztán rajzolgattam, amíg anya takarított és mosott. Épp vacsorára majszoltam egy kakaóscsigát, amikor apa is hazaért és neki is megmutattam, hogy milyen békát rajzoltam a Klári mamának ;)
Este felé járt már, úgyhogy mentem is fürdeni, hajat mosni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1680.nap

Reggel a Kati mamához vitt át anya, mert ma síelés volt és nem kellett oviba menni. Épp akkor értek oda a Noémiék is és lassan már indultunk is. Épp átöltözünk és indultunk a dombhoz, amikor apa is odaért és pár lecsúszást ő is megnézett. Ma megpróbáltam egyedül is felmenni a felvonó kötéllel, de félúton szétment valahogy a két léc , én meg lecsücsültem... Sebaj, onnan is le lehetett csúszni :)
Amikor visszaértünk, már mentünk is az ebédekért (ugyanis a mi ebédünk a Noncsival az oviban várt ránk) és persze integettünk anyáéknak is, akik épp az udvaron voltak. Én mondjuk alig ettem ebédet, mert nem szeretem a krumplifőzeléket, de aztán jót aludtam, mert irtóra elfáradtam délelőtt a síelésben...
Ébredés után pedig nem sokkal jött a Boti is és a a Tamás bácsi is és kezdődött az angol óra, ami után már anya haza is hozott, aztán apa is hazaért. Egy kis társasozás után vacsoráztam sajtos tésztát és fürdés után még kikönyörögtem egy kindertojást is "altatónak"... :)

Milán

Szólj hozzá!

1679.nap

Megint hétfő van, megint ovi... Ráadásul délelőtt az eső is esett és nem tudtunk elmenni a szelektív kukákhoz, de még az udvarra sem :(
Az ebéd viszont finom volt: milánói, és repetáztam is. A gyümölcsnapra pedig megkóstoltam a mazsolát és nagyon ízlett, abból is ettem sokat. Kis alvás után jött értem a Kati mama, pedig úgy volt, hogy majd apa jön, de sajnos az Anna beteg és emiatt programváltozás van... Épp hogy felértünk a mamához, aki nagy nehezen levetkőztetett, amikor csengettek és megérkezett apa értem... na öltözhettem vissza... és jöttünk is haza.
Itthon társasoztunk egy csomót apával, aztán megéheztem és ma is ettem tésztát sajtosan és husit és paradicsomszószt, mint tegnap. Közben anya is hazaért és hármasban is tudtunk társasozni. Híradó után ehettem egy kindertojást, mivel sokat ettem uzsonnára. Fürdésig még játszottam apával, és lefekvés előtt eszembe jutott, hogy nemsokára december és nincs kint a falon az adventi zsebes-naptár! Mibe lesznek így eldugva az ajándékok??? Sürgősen előkerestettem anyával és új, szép nagy számokat ragasztottam a zsebekre: na ezen nem fog múlni!

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása