Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1363.nap

Délelőtt elhívtak a Krisztiék minket a Kopaszi gátra és hát persze hogy mentünk! Elsőnek rögtön a "kavicsdobálós" öbölpartra mentünk és képzeljétek, be volt fagyva kicsit, ezért a kavicsok fura hangot adva pattogtak a tetején egész messzire. Persze igen hamar kitaláltuk a Botival, hogy a kavicsokhoz hasonlóan a part menti jégdarabokat is lehet dobálni, amik meg ripityára törnek amikor leesnek :) Így persze elég rövid idő alatt csurom sár lett a kesztyűm is és az overálom is... Amikor anyáék megunták a dobálózást (mi soha nem unnánk meg a Botival ugyebár!), akkor elsétáltunk a játszótérre is kicsit mászókázni és hintázni. Sajnos itt csak keveset voltunk már, mert indulni kellett (nomeg hideg is volt már). Mi apával a Klári Mamához mentünk ebédelni (anya pedig hazament takarítani a szobámat). Ma kedvemre valót főzött   a mama: brokkoli krémlevest. Jó sok bogyót és kétszersültet raktam bele és úgy ettem meg. A brassóiból már nem ettem ilyen hévvel, csak pár falatot... Utána pedig játszottam a mágneses számokkal, a dominóval és rajzolgattam, aztán hazaindultunk. Itthon menni kellett az ágyamba, de nem volt kedvem aludni, így kicsit pihengettem, végül apa megengedte, hogy felkeljek. Délután még jó sokat játszottunk hármasban: legóztunk egy jót, aztán társasoztunk és még rajzolgattam ismét. Vacsorára ismét fincsi levest kértem, aztán még kicsit rosszalkodtam a fürdés előtt, és már mennem is kellett aludni, mert holnap ovi :(

Milán

Szólj hozzá!

1362.nap

No, ma jó sokáig aludtam reggel! Délelőtt pedig lementünk apával sétálni és a kis játszóra is bementünk (még jó, hogy vittem a nagy hat-hetet! volt mivel csúszdázni és hintázni!). Nagyon jó volt kicsit játszóterezni - még ha nem is volt rajtunk kívül más épp lent... Nem sokkal azután, hogy hazajöttünk, már ebédeltünk is és választhattam, hogy mit szeretnék enni: hát nekem az a husi tetszett, amit apa magának rendelt :) No és mivel olyan fincsi is volt, mint amilyen szép, ezért az egészet meg is ettem! Evés után még kisírtam, hogy ici-picit játszhassak, de aztán menni kellett aludni...
Arra ébredtem, hogy anya telefonált, mégpedig azért, hogy menjünk érte, mert ő közben - amíg aludtam - elment az Intersparba vásárolni. Én viszont nem szeretek ilyen hamar felébredni ezért rosszalkodtam az áruházban, amiért büntiből nem mozgólépcsőzhettem sajnos (na jó, tényleg elszaladtam a virágboltba... de akkor is...)
Alighogy hazaértünk, már csengettek is és a Csilláék voltak, ami három okból szuper: játszhatok a Csillával; ehetek mindenféle nasit amit ők is; fenn maradhatok sokáig :)
Így is volt, de persze amikor már ők is indultak este, akkor nekem is menni kellett fürdeni, de még lefekvés előtt kértem egy fél fahéjas csigát kakaóval (amivel persze leöntöttem az egy perce felvett pizsimet...).

Milán

Szólj hozzá!

1361.nap

Reggel még apa adott enni, mert korán keltem, de aztán ő ment dolgozni, én pedig játszottam anyával egy ideig még itthon. Később átsétáltunk a Kati mamához, aki pont lent volt  a Somival sétálni. Ma a mamánál ebédeltünk, aztán jött az Eti és elvitt minket a Krisztiékhez, ugyanis a Boti lejött és elmehettünk a szuper új játszótérre! Nagyon klassz volt! Rég voltam már játszótéren, úgyhogy mindent kipróbáltam és mindenre felmásztam-átmásztam-lecsúsztam! Sajnos még kicsit hideg van, ezért nem maradhattunk órákig, hanem hazakísértük a Botit és mi is visszaindultunk a Mamával. Útközben vettünk kakaós csigát, amit meg is ehettem a Mamánál. Utána még pázzléztunk, legóztunk, és amikor odaért anya, akkor hazasétáltunk. Itthon épp csak elkezdtem internetezni, amikor apa is hazaért és neki is megmutattam pár kedvenc "számos" videót, aztán ettem levest vacsorára és mentem fürdeni. Lefekvés előtt (ami ma kicsit korábban volt, mert délután nem aludtam) még picit pötyizett velem apa.

Milán

Szólj hozzá!

1360.nap

Ma érdekes mód apa volt velem, bár reggel kicsit még anyával is játszottam, amíg neki el nem kellett indulnia dolgozni... Utána persze apát nyúztam :) Rajzolgattam, interneteztem, pötyiztem és kicsit dévédéztem is, aztán ebédre apa rendelt pizzát és amikor a bácsi meghozta, akkor gyorsan, még melegében megettük (én gombásat kértem, apa pedig szalámisat, de megkóstoltam az övét is). Ebéd után felöltöztünk és lementünk kicsit sétálni, vagyis elmentünk a szelektív kukákhoz és én dobhattam ki a flakonokat és papírokat, aztán bementünk a közértbe és vettünk pár zsemlét.
Amikor hazaértünk, nekem sajnos menni kellett aludni, de úgy látszik fáradt lehettem, mert jó sokat aludtam... Amikor felébredtem, már itthon volt anya is és vele folytattam a játszást és neki is megmutattam a pötyiből készített "9"-est és ennek örömére együtt is pötyiztünk sokat.
Vacsorára brokkoli krémleves volt, mert a Kati mama hozott nekem, amíg aludtam, aztán fürdés is volt persze és még lefekvésig játszhattam szerencsére :)

Milán

Szólj hozzá!

1359.nap

Reggel jó sokáig aludtunk, anya majdnem elkésett a munkából, úgyhogy átsiettünk a Mamához, ahol már várt az Ani és vele játszottam, aztán lementünk sétálni és az ebédért és az ovi kerítésnél integettünk anyának és a Noncsi odaszaladt hozzám köszönni. Aztán visszamentünk a Mamához,  aki hazaért és ebédeltünk és közben megérkeztek a Botiék, és a Dédi is átjött, és mi az Annával elmentünk aludni egy jót. Ébredés után már a Noncsi is ott volt és kicsit később a Zoli hazavitte a Botiékat, aztán az Oszi pedig a Noémit vitte haza, és amikor anya is megérkezett, lementünk a kis közérthez vásárolni és sétálni (én meg persze piszkáltam a kis égőket...)
Amikor hazaértünk, apa már itthon volt, de lassan kezdődött a híradó, én meg zenét akartam volna hallgatni, úgyhogy bementem a szobámba inkább a cédével. Híradó után játszottunk, aztán vacsorára kértem paradicsomlevest és fürdés előtt még rajzolgattam kicsit.

Milán

Szólj hozzá!

1358.nap

Ma sem kellett oviba menni :)
Reggel átjött a Mama és átmentünk hozzá és ott játszhattam és átjött a Dédi és az Ani is és ő számosat is játszott velem. Közben anya is odajött és zenét hallgattunk, aztán lementünk az ebédért és a Mamánál ebédeltünk, aztán hazasétáltunk aludni.
Ébredés után uzsonnáztam és picit később apa is hazaért és leváltotta anyát és játszott velem, mindenfélét egészen a vacsoráig, de mivel még nem voltam éhes, ezért mégis inkább fürdeni mentem és csak utána ettem egy nagy szelet kakaós kalácsot, amit anya hozott.
Estig még játszottam mindenfélével, aztán lefekvés előtt még szuper-gyorsan rendet raktam, mert meg lettem fenyegetve, hogy amit nem rakok el, azt odaadják anyáék a szegény-gyerekeknek!

Milán

Szólj hozzá!

1357.nap

Ma nem kellett oviba mennem, mert még kicsit köhögök és anyáék szerint ki kellene kúrálni magam (én meg nem erőltetem annyira az oviba menést...).
Nos, reggel, ébredés után épp átjött a Mama és együtt átsétáltunk hozzá és nála játszottam a Dédivel jó sokat és olvastunk Anna-Petis könyvet is. Közben anya is odaért és együtt megvártuk a Mamát és itthon ebédeltünk (volna... mert én nem ettem szinte semmit) és utána aludtam egy hatalmasat. Épphogy felébredtem, amikor apa is hazaért és játszottunk kicsit, aztán internetezhettem is kicsit és vacsorára apa főzött: ettem egy kevés virslit és ittam utána fincsi banán-turmixot. Evés után pedig mentem fürdeni és egy kis játék után aludni, mert már későre járt.
Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása