Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1335.nap

Mivel tegnap sok hó esett, ezért ismét lehet szánkózni! Délelőtt hármasban le is mentünk és apa jó sokat húzott és kicsit anyával is csúsztam a kis dombon, csak sajnos eléggé fújt a szél és folyton az arcunkba fújta  a havat, nomeg már lassan közelgett az ebédidő is, úgyhogy hazajöttünk és apával voltam és rajzolgattam amíg anya ebédet csinált (aztán végül én inkább a tegnapi bolnyait kértem, mert nem volt még kész a narancsos kacsa...).
Ebéd után mentem sziesztázni, de nem aludtam egy percet se, mert délutánra is be volt ígérve egy szánkózás, méghozzá a ház előtti nagy dombon! Aztán amikor anya elment a Krisztinek segíteni, akkor apa megengedte, hogy lejöjjek az ágyból és uzsonna után rögtön öltöztünk is és lementünk egy nagyot csúszkálni, amíg még világos van. Húúú de klassz kis szánkózás volt! Egy kislánnyal versenyeztünk sokat, hogy ki csúszik messzebb és hát többnyire mi nyertünk :)
Egészen a sötétedésig lent is maradtunk és végül én mondtam, hogy rendben, mehetünk haza... Itthon folytattuk apával a játékot a számokkal, aztán anya is hazaért és kicsit interneteztem is a vacsi előtt, utána pedig mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1334.nap

Reggel korán kellett sajnos kelni, mert apával mentünk usziba. Mondjuk nem volt annyira vészes, és mire odaértünk, már egész felébredtem, a vízben pedig már pláne... Képzeljétek, először úgy nézett ki, hogy tök egyedül leszünk, aztán még megérkezett egy kislány az apukájával, és így is maradt, úgyhogy elég kényelmesen tudtunk úszkálni :)
Az uszi után hazajöttünk a vizes cuccokat kiteregetni és már indultunk is tovább, a Klári Mamához ebédre. Nagyon sok autó volt ma, így elég sokára értünk oda, pláne, hogy még apa munkahelyére is beugrottunk egy percre valami kulcsért vagy mi. Én köszöntem mindenkinek és már indultunk is. A Mamánál persze rögtön előkerestem a mágneses számokat és betűket és azzal játszottam ebédig, ami fincsi bolonyai volt és én szórhattam a tetejére sajtot. Aztán még rajzolgattam amíg apáék kávéztak és indultunk is haza, mert anya már végzett a munkával. Én meg hiába tiltakoztam, menni kellett sziesztázni... Így hát aludtam egy jót végülis és alighogy felébredtem, már jöttek is a Csilláék tévézni. Én pedig játszottam és vacsoráztam és megfürödtem és újból játszottam jó sokáig (mert ilyenkor szerencsére sokáig fent maradhatok), de aztán apa csak rábeszélt, hogy menjek már aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1333.nap

Reggel anya vitt ma is oviba de kicsit nyűgös voltam. Viszont délelőtt kimentünk az udvarra, ami klassz és sokat futkároztunk és bújócskáztunk. Az ebéd ellenben nem ízlett (főzelék volt...), szerencsére már jött is értem a Mama és ma is szánkóval!!! Hurrá! Sajnos a Noémi nem jött velünk, így egyedül pedig nem volt kedvem a nagy dombról lecsúszkálni, de azért klassz volt kicsit szánkózni így is... Aztán felmentünk a Mamához és aludtam egy nagyot. Ébredés után pedig csináltam titkos ajándékot a Mama segítségével. Alighogy végeztünk, már jött is apa és lassan hazaindultunk. Itthon kicsit rajzolgattam, majd elvittük anyát  a KMO-ba és amikor hazajöttünk, vacsorára ettem rántott halacskát és mentem fürdeni.
Képzeljétek, a Mikulás ma is tett finomságot az adventibe amíg pancsoltam! Miután a felét rögtön meg is ettem a csokis keksznek, még kicsit rajzolgattam és még belekezdtünk a Teletábbik karácsonyába, de sajna lekapcsolt a kislámpa és menni kellett aludni... Apa még mesélt egy mesét és ma végre ismét a kis vízilovammal aludhattam (adtam is neki rögtön egy puszit amint átöleltem), ugyanis ki lett mosva és mostanra száradt meg - most fincsi illatos :)

Milán

Szólj hozzá!

1332.nap

Reggel anya vitt oviba és délután a Mama jött értem a Noémivel és a szánkóval (!!!) együtt! Huhú! Ma aztán nagyon jót csúszkáltunk, ugyanis elmentünk a szánkó-dombhoz és ott csúszkáltunk amíg sötét nem lett. Rengeteget csúszhattunk a Noémivel és mind a ketten őrült jól éreztük magunkat!
Amikor már sötét lett és a Mama elfáradt, akkor felmentünk hozzá és picit később apa is odajött értem, de szerencsére még játszhattam azért a Noémivel, nem kellett rögtön hazaindulni. Apa még egy várat is épített nekünk, mi pedig elénekeltük a "Kiskarácsony-nagykarácsony" éneket neki.
Amikor hazajöttünk (én még maradtam volna...), itthon anya épp nagyban készülődött, mert ő ment a többi óvónénivel vacsorázni étterembe, így kettesben  maradtunk apával. Estig sokat rajzoltam, meg kártyáztunk is apával és kicsit internetezhettem is a híradó alatt. Utána megfürödtem és közben megint járt itt a Mikulás és kaptam tőle csokit! Biztos mert jó kisfiú voltam ;)
Vacsorára apa főzött nekem virslit és be is vágtam egy pár frankfurtit és egy macisajtot is, utána pedig a mai csoki-adagot :))
Sajnos lefekvésig már csak keveset rajzolgathattam, mert lekapcsolt a kislámpa és menni kellett aludni :(

Milán

Szólj hozzá!

1331.nap

Reggel nagyon klassz nagy hó volt az utcán! Irtó jó!
Alighogy beértünk az oviba, jött egy együttes és zenéltek és énekeltek nekünk. Ez is tetszett. A műsor után kimentünk az udvarra kicsit rohangálni, és ebéd után (leves és mákos tészta volt, azt szeretem) mentünk aludni, de én csak csendben feküdtem inkább, mert nem voltam álmos. Szerencsére nemsokára jött a Mama és a Noémi, méghozzá szánkóval! Juhhé! Egy órát szánkóztunk hármasban és megbeszéltük a Mamával, hogy holnap meg mi húzzuk majd a Mamát :)
Alighogy felértünk, jöttek a Noncsiért, de kicsit később értem is: előbb apa jött és elkezdett tévét szerelni, aztán anya is megérkezett és amikor apa végzett az új tévével, akkor elindultunk haza. Itthon sajnos ma nem internetezhettem, mert hisztiztem és megütöttem apát a vetkőzésnél (az volt a kiváltó ok, hogy megnyomkodtam a lift gombokat és megálltunk és erre apa az utamba állt, hogy nem tudtam nyomkodni! még ilyet!). Sebaj, rajzolgattam a vacsoráig, aztán mentem fürdeni és még lefekvésig játszottam és rajzolgattam kicsit.

Milán

Szólj hozzá!

1330.nap

Reggel apa vitt oviba és ma sokat játszottam délelőt, nomeg az udvarra is kimentünk szerencsére és ott is lehetett rohangálni és játszani... Ebéd után mentem aludni és ma  a Kati mama jött értem a Noncsival és mentünk is a Mamához játszani. Kicsit később megérkezett anya és indultunk is rögvest haza, mert apa már várt minket, ugyanis indultunk az usziba. Nagyon rég voltunk úszni, de most tetszett az úszás, és apa és anya és a Pista bácsi felváltva dícsérgettek, hogy milyen ügyesen úszok! Minden gyakorlatot végigcsináltunk apával és a végén még játszhattam is! Nagyon klassz volt, viszont eléggé fárasztó és meg is éheztem, így itthon kértem is valami vacsorát és sikerült kiharcolni anyától, hogy nutellás kenyér legyen, sőt, én magam kenhettem meg a kenyereket! Nagyon ügyesen tudok ám már kenni! Utána kicsit interneteztem és mentem fürdeni és ma is volt ajándék az adventiben, méghozzá  a tizenötösben, és mégpedig finom cukorka (meg is ettem izibe). Ja és este anyát fel is köszöntöttem egy szép csokor virággal, amit apával vetettem :)

Milán

Szólj hozzá!

1329.nap

Reggel épp indult apa dolgozni, amikor ébredeztem és anya vitt oviba (bár én inkább játszottam volna még itthon). Délelőtt az oviban játszottunk és az udvarra is kimentünk (most is odajött a Dórika és ölelgetett, de én mégse akarok vele játszani), aztán ebéd után (brokkoli krém leves volt!) aludtam egy jót és ma az Ani jött értem amikor keltünk és mentünk a Kati mamához, ahol már ott voltak a Botiék és együtt csináltunk mézeskalácsokat! Ennek nagyon örültem, mert ez egyrészt nagyon érdekes volt - olyan mint a gyurmázás - másrészt amikor megsült, akkor nagyon fincsi is lett! Épp elkészültek a kis kalácsok, amikor megérkeztek anyáék és ők is megkóstolták a munkánkat :)
Amikor hazajöttünk, internetezhettem és rajzoltam is, aztán apa előkereste az új "számos" kártyámat, amit tegnap kaptam a Julika nénitől és azzal is játszottunk, nomeg vacsoráztam és fürödtem is persze.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása