Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

981.nap

kicsit még játszottunk apávalHát ma nagyon érdekes napom volt:
Délelőtt anyával voltam, mert apa sajnos dolgozni ment és én akkor még aludtam, így lebeszélni se tudtam erről a butaságról... Így viszont lekísérhettem  anyát a földszintre a fodrász nénihez és nézhettem, ahogy anyának megfésülik a haját. Érdekes, hogy anya nem sír, amikor a haját vágják... Neki nem fáj??? No mindegy, én egész jól elvoltam közben, nézelődtem és olvasgattam a számos könyvemet, meg ilyenek, aztán még otthon játszottunk kicsit és épp ebédeltünk, amikor apa is hazaért és hozott nekem pizzát, de én olyan jól laktam egy nagy tányér betűs levessel, hogy nem kértem mégse pizzát. Nagy bánatomra csak ici-picit tudtam apával játszani, mert aludni kellett már megint... Ébredés után átsétáltunk a Mamához és én ott vártam a Botiékra (amikor megjöttek épp kókuszkockát ettem és mondtam is nekik, hogy "nagyon szeretem a pókuszkockát" és ezen nagyon jót nevettek), közben anyáék moziba mentek, és amikor visszaértek lementünk a Botival és Somával együtt ötösben sétálni és hangosan trombitálni az utcára. Irtó hideg volt, úgyhogy nem sokat sétáltunk, de jó hangosakat trombitáltunk és közben itt-ott durrogtattak és tűzijátékoztak, de apa szerint ez még csak a kezdet, este lesz még sokkal több tűzijáték. Amikor visszaértünk a Mamához, anyáék elmentek bulizni a Csilláékhoz és ott hagytak hármónkat a Mamára, de megengedték, hogy addig fenn legyünk amíg csak akarunk, ha jól viselkedünk és akkor még az éjféli tűzijátékot is megnézhetjük majd. Alig várom már!
No és tényleg egész este játszhattunk a Botival és éjfélkor tényleg irtó nagy durrogtatás és tűzijáték volt nagyon hosszan de én nem mentem inkább ki az erkélyre a Mamáékkal, mert kicsit féltem...
Még kicsit játszottuk utána, de aztán már tényleg álmosak voltunk és inkább mentünk aludni.

Milán

Szólj hozzá!

980.nap

Reggeli után sajnos apának dolgozni kellett menni, de azért anyával nagyon jót játszottunk egész délelőtt: rajzoltunk, hat-heteztünk, könyveket néztünk, olyannyira, hogy már apa telefonált ránk, hogy ő már a Mamánál vár minket... Nosza átsiettünk és a Mamánál nagyon fincsi meglepetés várt: ebédre betűs leves volt! Egy naaaagy tányérnyit befaltam és így persze a második fogásból leginkább csak a céklát ettem, a fasírtot nem annyira. Utána anyáék elmentek a teszkóba vásárolni és mi a Mamával és a Somával elkisértük őket sétálva a kocsiig, aztán én pedig ott maradtam a Mamánál aludni, amiből alvás nem lett ugyan, de két órát csendben elbeszélgettem a hálószobában, aztán a Mama végül kiengedett és adott kókusz kockát uzsonnára. Ekkor értek vissza anyáék is és öltöztünk és átmentünk a Krisztiékhez játszani. Nagyon klassz volt, mert sokáig ott lehettünk és rengeteget futkároztunk és labdáztunk és pázzléztunk. A Kriszti barátnője is odajött hozzájuk később egy ici-pici babával, de vele nem tudtunk még játszani, csak Annára kellett folyton vigyázni, mert ő állandóan utánunk sétált, nézni, hogy mit rosszalkodunk :) Estefelé sajnos haza kellett menni és otthon már nem jutott idő játékra, csak fürdés közben egy kicsire, azután még ehettem paradicsomlevest sok betűvel és számmal, és sajnos menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

979.nap

pázzlézunk a Vickyvel és anyávalDélelőtt, rögtön a reggeli után elmentünk a Kisvakond játszóházba és jött az apa barátja is a kislányával a Vickyvel, akit már nagyon rég láttunk, és most is ugyanolyan nagyon szőke :) Hú, nagyon klassz volt a játszóházban! Irtó sok klassz játék van , meg ugrálóvár és labirintus és kis golyókban lehet mászkálni és ugrálni és vannak klassz társasjátékok és pázzlék is! Délig ott lehettünk, de ebédelni haza kellett sajnos menni... Ebéd után pedig megint aludni kellett... Délután, az uzsonna után (apa csinált pirítós kenyeret és én is megvajazhattam egészen egyedül az egyiket!), egy kicsit pötyiztünk apával és aztán elmentünk egy nagyon szép áruházba, ahol hatalmas világító gömbök lógtak mindenütt és beültünk egy cukrászdába sütizni, és a Csilla és a Csaba már ott vártak ránk. rengeteg kis labda volt, amibe bele lehetett csúszdázniAmikor a pincér néni kérdezte, hogy mit kérek és csokitorta nem volt, akkor elsétálhattam vele a pulthoz kiválasztani , hogy milyet kérek és egy nagyon csokis muffint választottam, ami tényleg olyan csokis is volt ízre, mint amilyennek látszott ;) Még felülhettem egy jet-ski-re is és mozgólépcsőztünk is, aztán megkerestük a Csabával és apával anyáékat, mert ők korábban elmentek ruhákat nézegetni... Miután megtaláltuk anyát a sokadik boltban, végre indulhattunk haza.
Otthon mentem rögtön fürdeni és ma is a vécébe sikerült pisilni a fürdés után, úgyhogy kaptam ma is egy kinder-tojást és még egy epres joghurtot is vacsorára. Lefekvés előtt még játszottam anyával a gombokkal és a pötyikkel kicsit.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása