Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

956.nap

épp kapom az ajándéomat a MikulásvonatonEz a Mikulás nagyon sok helyen megfordul mostanában és szerencsére igen sokszor találkozok vele... Például ma is: az úgy kezdődött, hogy reggeli után nem sokkal öltöztünk és elmentünk a Botiért és a Zoliért, aztán így négyesben autóztunk kicsit és végül felsétáltunk egy vonat állomáshoz, ahol épp krampuszok és egy nagy plüss maci és a társa, egy kék óriás-törpe táncoltak zenére. Kicsit néztük ahogy táncolnak, aztán felsétáltunk a peronra és nemsokára jött is a vonatunk, ami - miután felszálltunk és elindultunk kiderült, hogy  egy Mikulás-vonat volt! Előbb bejött három krampusz és énekeltek velünk, amit meghallott a Mikulás és ő is bejött a kocsiba hozzánk és egyesével minden gyerekhez odaült. Amikor én kerültem sorra, elmondtam neki a "gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet..." mondókát és kaptam egy ajándékos zacskót tőle! A Boti még énekelt is neki és ő is kapott ugyanolyan ajándékot a nagy zsákból. Nagyon szuper volt! Utána még volt pár ének és utánzós játék a krampuszokkal, aztán megérkeztünk és átmentünk egy másik érdekes közlekedési eszközhöz, amit fogaskerekűnek hívnak, de ide nem jött sajnos Mikulás... A fogaskerekű után pedig villamosoztunk is és csak így értünk vissza a kocsihoz, aztán előbb hazavittük a Botiékat, utána anya vett pizzát ebédre az europarkban , amit otthon még melegébe megettünk és én mentem is aludni.
Amikor felébredtem, átjött a Kati mama, mert anyának fáj a dereka, apa pedig még nem jött haza a vásárlásból. A Mamának meg a foga fájt, úgyhogy nem tudott velem a hat-hetekkel játszani, csak  a gyümölcsökkel és a könyvekkel, de sebaj, mert apa közben hazaért és adott vacsorára palacsintát. Később legyőztem apát memóriakártyában és képzeljétek, amíg nem figyeltünk nálunk is járt egy pillanatra  a Mikulás valószínűleg, ugyanis egy nagy zacskónyi játékot találtam a csizmám mellett! Volt benne pár könyv, kinder csoki (a legjobb ajándék!), fából kirakós és fából egy pecázós klassz játék és egy dobozban játék- és igazi pénz is, és ez utóbbit be is dobtam a malacperselyembe , mert gyűjtöm a pénzt, hogy hat-hetet vegyek belőle! Estig még kipróbáltam az összes új játékomat anyával.
Fürdés után még ettem egy kis uzsonnát és magamra borítottam egy pohár Kubut (apa nagyon örült...), aztán  sajna menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmilan.blog.hu/api/trackback/id/tr515155230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása