Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

397.nap

dejó! már megint kaptam ajándékokat! Ma jó sokáig aludtam, pedig a pelusom már több mint tele volt (le is kellett zuhanyoznom, mert a hátam közepe is kakis volt...). Gyors reggeli/tízórai után kocsiba vágtuk magunkat és a szokásnak megfelelően a nagyi felé vettük az irányt. A nagyinál megint kaptam ajándékokat! Az utóbbi időben annyi ajándékot kapok, hogy elájulok. Nagyon klassz! Most például a Petitől egy felfújható medencét, a nagyitól pedig (többek között) egy "dobgépet", ami nem csak hangot ad, de világít is amit megnyomok. Na ez kell nekem!
Az ebédet ma a nagy meleg miatt kicsit lájtosabbra vettem, egy kis főzelék és túrórudi elég is volt, viszont nagyon szomjas vagyok, mert izzadok (a sok kúszás-mászás plusz a meleg miatt). Hazafelé úgy volt, hogy elmegyünk egy nagy homokozóhoz, de nem bírtam ébren odáig, úgyhogy ez most elmaradt, otthon az ágyacskámban folytattam a szunyókálást késő délutánig. Uzsonna után pedig lementünk anyával homokozni, aztán homokozunk!jött utánunk apa is és hármasban homokoztunk. Egyszercsak odajött két kislány és elvittek csúszdázni. Most mit csináljak... jó vagyok a csajoknál :) Sajnos kicsit később már menni kellett haza, mert késő volt és már fürdés következett. A kádban új játékok (hajók, öntözőkanna) vártak és fürdés közben átjöttek a Csilláék is. Este kicsit még fentmaradhattam velük, de amikor hazaindultak, én is megkaptam a vacsimat és mentem aludni (már álmos is voltam őszintén szólva...)

Milán

Szólj hozzá!

396.nap

dinnyefalás közbenHát ma délelőtt annyi boltban voltunk, hogy csak na! De legalább nem voltunk hiába, mert az első helyen egy nagyon klassz (autós, hát milyen...) függönyt választottak és vettek nekem anyáék (bár ott szandál "persze" nem volt nekem). No innen még három helyre is elmentünk, mire végre kaptunk egy szép kis szandált (én választhattam!, bár csak két színből, na de akkor is...). Én nagyon elfáradtam a sok mászkálásban (állítólag apa is a cipelésemben), úgyhogy épp csak ettem pár falatot és mentem is aludni. Amíg aludtam anyáék kitisztították a halcskák akváriumát, most érdekes kék a vizük. Ébredés után ettem és tornáztam anyával, aztán lementünk sétálni - szokás szerint. Érdekes, hogy még mindig mennyire süt a napocska és milyen meleg van... Amikor feljöttünk, ettem és utána anya elővett egy érdekes új gyümölcsöt, ami piramis alakú és zöld az alja és piros a belseje. Dinnyének hívják és persze megkóstoltam. Szerintem nem elég édes, de azért finom, úgyhogy ettem belőle én is.

Milán

Ui.: megint mérés volt... a mai méreteim: súly:1020g, láb:12cm, fej:46cm, magasság:80cm

Szólj hozzá!

395.nap

az új játékommal: egy villanykapcsolóval! Reggeli után picit játszottam, mielőtt lementünk az ebédért. Utána elmentünk és vett nekem anya klassz pólókat, és bementünk abba a boltba ahol pár napja voltunk és anya rendelt nekem egy polcot (illetve a játékaimnak). Elsétáltunk a Mama elé is, aki épp indult haza, úgyhogy hazakisértük, de rossz volt a lift, úgyhogy csak anya szaladt fel a Somáért, és vele sétáltunk egy kicsit, aztán a Mama felment és mi is hazajöttünk. Anya próbált ebédet adni, de nem voltam éhes, alig ettem, és az alvás is csak egy rövidített verzió volt, utána azért már éhes voltam, úgyhogy ettem egy kis müzlis gyümölcsdesszertet. Átmentünk a Mamához, mert ott volt a Boti is. Ma már egész sokáig meg tudtam állni kapaszkodás nélkül! Ja, és büntibe is kerültünk, mert én a kisautókat, a Boti pedig a fakockákat öntöttük és dobáltuk ki a szobába szerte-szét... Még egy új mutatványt gyakorlok mostanában: rájöttem, hogy ha mászás közben nem a térdemen, hanem a popsimat kitolva a lábamon mászok, akkor sokkal gyorsabb és kényelmesebb az egész. Persze még kicsit gyakorolnom kell, de már jól megy... Uzsonnára egy kevés gesztenyés pulykát ettem és utána levittük megint a Somát. Az utcán egy nagyon pici kutyával futottunk össze, aki engedte, hogy megsimizzem, és a kutyus erre megnyalta a kezem. Hahaha, nagyon csikis volt! Amikor hazaértünk, apa már várt rám, méghozzá egy új játékkal: képzeljétek kaptam egy villanykapcsolót! Tök jó! A nagyi vette nekem, és az apa kollégája, a Králik Peti bácsi megcsinálta, hogy ne sértse fel a hátulja a kezemet. Csak nem kapcsol egy lámpát se... Azért a fíling ott van :)
Ja, és szerencsére ma már csak egy pici hőemelkedésem volt, így nem kellett a popsimba tuszkolni gyógyszert... 

Milán

Szólj hozzá!

394.nap

hohohó fent vagyok a heverőn!Délelőtt elmentünk anyával a wekerlei gyerekházba, mert ma babanap volt. Hű mennyi gyerek volt ott! Milyen jót játszottunk! Én még két lufit is sikeresen elkunyiztam :) aztán ettem kalácsot, pogácsát és tovább játszottam. Nem is csoda, hogy hazafelé elaludtam... Ébredés után ettem és kicsit még játszottam, de elég furcsán éreztem magam. Anya a fülembe csipogott azzal a géppel, ami után mindig mond egy számot (most azt, hogy "harmincnyolc-nyolc". csak tudnám ki nyert...) Nem sokkal később befutott apa és (ahogy sejtettem) közös erővel benyomtak egy kúpot a popsimba (gonolhatjátok mennyire örültem...) Innentől apa volt velem, mert anya elment angolra. Viszont hamar jobban lettem, így megmutattam apának az új mutatványomat: fel tudok mászni a heverőre! Ugye milyen ügyes vagyok!?! Igazából olyan érdekes, új érzés ott ugrálni fenn a heverőn,Videó! nézzétek milyen ügyesen fel tudok mászni! hogy le se akartam mászni. Persze amikor az uzsonna és az ugra-bugra között kellett választani, akkor inkább a hasam után mentem és bevágtam egy tányér főzeléket, meg egy banánt. Utána pedig nagy meglepetésemre megfürdetett apa. Jé. Aztán felöltöztünk és lent anya már várt ránk, beültünk a kocsiba és elmentünk a doktor nénihez. Nagy sokára sorra kerültünk, de még élt az emlékezetemben a pár nappal ezelőtti szuri, úgyhogy erősen bizalmatlan voltam, de lefogtak, és bár szuri most szerencsére nem volt, de a torkomat megnézte a doktor néni és az olyan rossz érzés! Állítólag szép vörös a torkom, úgyhogy gyógyszertárba is mentünk és csak utána mentünk haza, hogy végre megkapjam a vacsorámat és mehessek aludni...

Milán

Szólj hozzá!

393.nap

pancsi-pancsiNos, ma nem aludtam olyan sokáig, mint a napokban, mert éhes lettem reggel, alighogy apa elment. Reggeli után elmentünk a zenebölcsibe. Ma sokan voltunk és  a többi fiú állandóan piszkálja  a lányokat. Hogy miért, azt még nem tudom, de majd kiderítem... Hazafelé el is aludtam, de otthon felébredtem, mert már kezdtem megéhezni, úgyhogy jót ebédeltem. Utána aludtam egy nagyot (miután anya kiszedett a kakiból...) és ébredés után ettem csokis tejbegrízt (fincsi!). Evés után lementünk sétálni: meglátogattuk a Csilla nénit és elsétáltunk a Mamához is az ovijába. Onnan hazakisértük a Mamát és felmentünk hozzá. A Boti és a Dédi már ott voltak, a Boti épp akkor kelt fel. A Boti akkor uzsonnázott, úgyhogy én is kértem mindenből, amit ő kapott :) Kicsit később a Kriszti is befutott és együtt lementünk a Somát megsétáltatni. A séta után hazamentünk, és apa már várt ránk... innen estig játszottam apával, illetve apa adott egy kis gyümölcsöt uzsonnára.

Milán 

Szólj hozzá!

392.nap

olvasok... ne zavarj apa! Reggel megint jó sokáig aludtam, így a regeli és a tízórai összevonásra került (apropó: nagyon finom az új reggeli tejpép. Kekszes csokis!) Utána lementünk a Mama elé és a Somát is megsétáltattuk, aztán elmentünk több boltba is, nekem szandált nézni (megint nem volt a méretemben), és polcot a szobámba (ez volt, csak le kell mérni, hogy most mekkora is kell tulajdonképpen), meg vásárolni is voltunk, és hazafelé menet bementünk az ebédért is. Viszont ebédelni nem volt kedvem (nem voltam még éhes ráadásul ma nagyon meleg volt!), ettem egy kis krémtúrót és inkább aludtam egy nagyot. Amikor felkeltem, pár percre rá megjött apa és elment anya fodrászhoz. A délután apával és persze sok-sok játékkal telt: elővetettem a piros csövet és bújócskáztunk, meg zenéltünk, meg könyveket nézegettünk, ilyenek. Ja, és persze eddigre már éhes is lettem (hiszen az ebéd gyakorlatilag elmaradt), úgyhogy megettem a nagyi féle paradicsomos kajából egy nagy tányérral és friss kenyérkét is kértem hozzá, és utána desszertnek kaptam egy egész barackos túróhabot, amiért ilyen ügyesen ettem. Utána fürdésig még játszottunk apával, és ma megint egyedül fürdetetett és etetett apa, mert anya még nem ért haza, így a masszázs elmaradt, de sebaj, úgyis nagyon álmos voltam már...

Milán

Szólj hozzá!

391.nap

ekkora halat fogtam!Ma reggel apa már nem volt itthon, amikor felkeltem és így a reggelit anya adta oda. Utána pedig mentünk a zenebölcsibe és szerencsére ma is szuper jó idő volt, így a kertben a füvön hancúrozhattunk. A játék után túrórudiztunk anyával és hazafelé jól el is aludtam. Otthon ébredtem és ebéd után lementünk sétálni: elmentünk a Mamához és utána a Diáért is. A séta végén pedig lejött értem apa a ház elé és hazavitt. Otthon aztán estig játszottunk: a piros csőben bújkáltunk, bújócskáztunk meg ilyenek, ja és persze ettem is (a tökfőzeléknél többre értékeltem ami utána következett: csokis-vaníliás puding... nyamm-nyamm). Este a szokásos rendben fürdés, masszázs és vacsi volt, aztán irány az ágy!

Milán 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása