Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

355.nap

autó autó autó !!!Délelőtt egy kis torna után felkerekedtünk és először elmentünk abba klassz áruházba, ahol olyan szép dolgok vannak (és egy csomó lámpa!), most is vettünk ezt-azt (a Botinak is egy tök jó ajándékot, de nem árulhatom el, hogy mit, mert titok!). Innen a nagyihoz vettük az irányt, és képzeljétek ebédre kaptam olyat is, amit anya evett: fasírt a neve és fincsi! Délután felköszöntöttük a Petit, mert szülinapja volt, és én aludtam egy órácskát... aztán hazaindultunk. Otthon játék és uzsi után apa levitt sétálni. Elsőként hazakisértük a Mamát és a Somát, aztán mentünk egy kőrt a Wekerlén. Apropó uzsi: képzeljétek mit kaptam bonuszként: naggggyon fincsi krémtúrót kekszdarabokkal! Hű de fincsi volt! Egy egész dobozzal megettem! Bizony!

Milán

Szólj hozzá!

354.nap

merülés előtti megbeszélés apávalVégre, megint el tudtunk menni usziba! (Folyton közbejön valami, vagy én vagyok taknyos, vagy menni kell valahová...) Szóval délelőtt jót pancsoltam a nagy vízben. Most is apa jött be velem, és anya a partról drukkolt. Dobtam is neki egy-két puszit az elején (mostanában ezt gyakoroljuk), de aztán már eléggé elfáradtam a nagy úszkálásban! A végén egy nagyon klassz, vadítóan narancssárga labdát szereztem játszani, és nem is adtam volna senkinek, de végül mégiscsak elvették anyáék, merthogy állítólag nem vihetjük haza. Milyen kár!
tök jó laszti!Az usziból a Mamához mentünk, és én ott ebédeltem és sziesztáztam, mert anyáék elmentek vásárolni addig. Persze nem könnyű úgy elaludni, hogy egy csomó kisautó várna az emberre! Ébredés után már jött is anya, gyorsan játszottam a kisautókkal, aztán kaptam egy kis uzsit és utána levittük a Somát, mert már nagyon hisztizett egy kis sétáért... Otthon pedig apa játszott velem estig...

Milán 

Szólj hozzá!

353.nap

Délelőtt jó sokáig aludtam, és aztán lementünk anya ovijához, és Aranka néni bevitt a dadus nénikhez a konyhába. Akartak adni ropit, de én inkább almát kértem. Utána kimentünk az udvarra a Csilla nénihez és ott játszhattam a nagyokkal is egész délig. Ebéd után kaptam kóstolásra savanyú uborkát! Nagyon furi íze van... de én szeretem az ilyen savanyú dolgokat... utána persze sziesztáztam egy jó nagyot. Ébredés után tornáztunk egyet a Lara babával. Épp befejeztük az uzsonnázást anyával, amikor megjött apa, és ekkor nagyon érdekeset műveltek anyával: kipakolták azt a nagy, fehér, belül hideg szekrényt ami a konyhában áll, és darabokra szedték belül, aztán rongyokkal és szivaccsal simogatták és törölgették. Én meg addig kénytelen voltam a bébikompomban mindezt végígtűrni. Hallatlan! Na jó, amikor végeztek, akkor apa adott vacsit és anya levitt sétálni, szóval megbocsájtottam, de akkor is... Mikor feljöttünk apával játszottam egészen estig. Ez a lökött apa bedugta a kockásfülűt a gatyámba hátul, hogy ne érjem el... Azt hitte így ki tud velem tolni, de nem hagytam magam és amikor már nagyon zavart a potyautas, addig forgolódtam, amíg elkaptam a nagy fülét és kihúztam a gatyámból. Apa meg végíg csak nevetett rajtam... Ejj-ejj!

Milán

Szólj hozzá!

352.nap

apa etet Reggel alighogy felkeltünk, átmentünk a Mamához, és már ott tízóraiztam. Utána levittük sétálni a Somát, és elkisértük a Mamát az ovihoz. És hazafelé még az ebédért is elmentünk, aztán egymás után megebédeltünk anyával. Nekem újdonság volt: édesköményes burgonya nyúlhússal. Szieszta és egy gyors uzsonna után visszamentünk a Mama ovijához, és anya megengedte, hogy a fűben mászkáljak, és homokozzak, sőt labdázhattam is, és néztem a többi gyereket, hogy miket játszanak...
fincsi ropogtatnivaló Amikor hazaértünk, apa már várt minket a ház előtt, és ezután már vele játszottam estig, mert anya elment angolra. Játék előtt apa még adott uzsonnát, és mivel nagyon szépen ettem, ezért kaptam utána baba-kétszersültet bonuszként (amit nagyon szeretek rágcsálni!)

Milán

Szólj hozzá!

351.nap

alagútjelenség :)) Ma nagyon sokáig aludtam, ébredés után sietni kellett, mert ma is voltunk zenebölcsiben! Ott tízóraiztam, és utána elkezdődött a játék. A nagyobb gyerekek is lejöttek, úgyhogy jó sokan voltunk! Kicsit harcolnom kellett a kedvenc dobocskámért, illetve el kellett kérnem, mert a Beni akart volna vele játszani, de adtam cserébe egy csörgőt. Amikor kicsit nem figyeltek oda, akkor odamásztam a cipőkhöz és jól szétdobáltam mindet :))
Hazafelé még bementünk az ebédért, és anya után én is ebédeltem. Kicsit nem figyelt anya, és ott felejtette a poharát, én pedig kipróbáltam, hogy mi lenne ha ledobnám a kőre? Most már tudom: apró darabokra törik és szétfröccsen ami benne volt. Anya nagyon nem örült neki, kicsit meg is szidott, majdnem sírtam is. Pedig én nem akartam rosszat, csak tudhatná anya hogy mindent ledobok, ha elérem... Délután elmentünk a Diáért és lementünk a játszótérre. Odajött a Mama is, és felmentünk hozzá, és játszottunk a tegnap kapott alagúttal a Diával. Uzsonna után hazamentünk. Apa már várt, és vele játszottam egész este. Hazavittük az alagutat is, apa ki is rakta a szoba közepére és oda-vissza kúsztunk benne. Nagyon klassz!

Milán

Szólj hozzá!

350.nap

Leventével ugrabugrálunk az ugrálóvárában Ma korábban keltem, és inkább aludtam kicsit délelőtt, a tízórai után. Délre újfajta hús volt (nem tudom, hogy ez mennyire illő húsvét után egy nappal, de...) ... nyúlhús, ami egyébbiránt finom volt, és egy fél üveggel benyomtam, plusz desszertnek egy egész üveg almát málnával!
Déltájban átkisértük a Mamát a Botihoz (aki kicsit beteg, és a Mama vigyázott rá), és mi pedig hazafelé elmentünk az anya egyik iskolatársához, akinek van egy velem egy idős fia, a Levente, aki még csak mostanában kezdett el mászni és hozzá képest tök nagy fiú vagyok :)) Tök jó játékai is vannak a Leventének: például egy ugrálóvár, amit persze kipróbáltunk (és persze fejjel előre ki is landoltam egyszer belőle...). Amikor hazaértünk, én olyan fáradt voltam, hogy rögvest elaludtam, de ébredés után elég nyűgös lettem, egészen addig amíg apa haza nem ért az esti sétám után és adott fincsi vacsorát és játszott velem (ma konyhai tárgyakat kaptam játszani...). Este a fürdésnél is nagyon jót pancsoltunk apával (kicsit csurom víz lett minden... de sebaj!)

Milán

Szólj hozzá!

349.nap

mostanában ez a kedvencem: kinyitom a csapot és így pancslok! Ma egy érdekes játékot játszottunk egész nap: "locsolkodás" a neve és abból áll, hogy apával elmentünk pár helyre, ahol apa mondott egy bugyuta versecskét, és mindketten odatartottunk egy üvegcsét minden lánynak/asszonynak a hajához, akik ennek annyira örültek valamiért, hogy tojásokat adtak nekünk. Szerintem a felnőttek gyagyák. Mi ebben a játék? Na jó, nem bántam mondjuk, mert kaptam ezt-azt... de menjünk csak sorban: reggel nagyon csinosan felöltöztettek (nadrág, ing, menő kabát és baseball satyek!) és nekivágtunk apával az útnak... Elsőnek elmentünk egy ijesztő helyre, ahol nagyon hangosan lespriccelték a kocsit (kicsit sírtam is, de apa megvígasztalt). Szerencsére ez nagyon gyorsan véget ért, és már mentünk is tovább a Julika nénihez, ahol a fent említett ceremónia után kaptam egy tojást, egy kis macit és egy zoknit, de ami a csúcs, hogy egy klassz zörgős zacskót is! Innen átmentünk a nagyihoz, ahol kaptam tízórait és mert itt is játszottunk locsolósdit, ezért kaptam a nagyitól egy homokozó készletet! Tök klassz, csak még nem tudtam kipróbálni... Itt se maradtunk sokáig, hanem majdnem hazamentünk, illetve a Mamáig végülis elmentünk. Itt is kaptam mindenféle klassz játékot az Etitől, meg a Krisztitől, akik ott voltak ebédig. Ebéd után pedig átjött a Dédi és az Ani, és játszhattam egy jót a Boti kis autóival (csak meg ne tudja, hogy kiöntöttem az összeset és mindegyikkel játszottam!). Amikor hazasétáltunk, én bedobtam a szunyát (nem csoda, hogy már fáradt voltam...), és ébredés után átsétáltunk a Csilláékhoz, majd - nagy örömömre - a TSS-hez. Azért örültem ennek, mert nála mindig olyan klassz játékok vannak... Amíg én felfedeztem és kipróbáltam a játékokat, a többiek igen furcsán viselkedtek, mert a tévé előtt kalimpáltak meg ugrabugráltak miközben kis fehér izékkel a kezükben hadonásztak. Sajnos sokáig itt se maradtunk, mert már későre járt, így hazasétáltunk és fürdés után már várt a pihe-puha ágyikóm...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása