Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2918.nap

2014-04-20 13-14-53 DSC_0103.JPGBár kicsit fura az ágyam, de annyira kifáradtam tegnap, hogy egy jó nagyot aludtam... A reggeli egész finom volt, ugyanis a virsli és a kolbászka után egy tányér tejbegrízt ehettem :) Délelőtt előbb lementünk a játszóházhoz, ugyanis húsvéti versenyek voltak és a tojáskeresésbe én is beneveztem. Az egész szállodában lehetett papír tojásokat keresni és én tizenegyet meg is találtam! A keresgélés után ismét csúcsra járattuk a wellness részleget :) Kicsit kései ebédre visszamentünk az étterembe és finom rántott csirkehusit ettem a húsleves után.
Délután előbb a szobában játszottunk, igen ám, de üres lapokat elfelejtettünk hozni, márpedig az ország-városhoz az kell, úgyhogy apával lementünk a recepciós bácsitól kérni pár lapot, no és ha már ott voltunk, apa ivott egy kapucsínót, én pedig addig az ugrálóvárat teszteltem :)  Amikor kiugráltam magam, visszajöttünk a szobába és ország-városoztam apával, majd fél ötre ismét lementünk a játszóházba, de végül kiderült, hogy a meghirdetett kareoke elmarad. Sebaj, visszamentünk a medencéhez és estig ott pancsoltam és búvárkodtam majdnem hétig. Na igen, itt egy kicsit elszámoltuk magunkat, mert én úgy emlékeztem, hogy nyolckor lesz az Ének iskolája, de nem, hétkor, úgyhogy a vacsorát áttettük az egyik szünetre, mert már nem fért volna bele az időnkbe előtte...

Milán

Szólj hozzá!

2917.nap

2014-04-19 14-06-00 DSC_0001.JPGDélelőtt átvittük a Hörit a Mamához, ugyanis a tavaszi szünetben elutazunk...
Ebédre anya megsütötte a tegnap elmaradt halrudacskákat (nyolcat benyomtam!), és már indultunk is! Hamar leértünk Siófokra és szerencsére nem kellett háromig várni, hanem  el is foglalhattuk a szobánkat, amiben van egy jó nagy üres terület középen, úgyhogy lesz helyem autózni :) De persze nem a szobában akartunk játszani rögtön, hanem mentünk felfedezni a szállodát: rögtön a hallban rá is találtam három irtó aranyos nyuszira, akiket lehet simogatni is, aztán megnéztük és kipróbáltuk a játszó szobát, ami elég nagy, mert egy légvár is elfér benne, és ping-pong asztal is, meg egy kis mozi és rengeteg játék! Klassz! Annyit ugrálóvárazok, amennyit csak bírok! És ez még mind semmi, mert miután átöltöztünk fürdőruhába, lementünk a wellness részbe, ahol tök jó dolgok vannak: a szokásos bugyborékoló, masszírozó vízsugaras elemeken felül van sodrófolyosó és egy hatalmas jacuzzi is. No és apa még talált egy-két szuper dolgot: van gőzkabin és többféle szauna, de a kedvencem a skót zuhany! Ahogy a lámpák a színüket váltják, úgy változik össze-vissza a hőmérséklete is a víznek, ami meglepően mulatságos :)
Közben anya elment masszázsra, és miután átöltöztünk száraz ruhába apával, ő váltotta anyát, aztán vacsoráig még kicsit a szobában játszottam.
A vacsi is nagyon finom volt, én degeszre ettem magam. Az este hátrelévő részében sem unatkoztunk, ugyanis anyával lementünk a bárba (!) ahol kareoke est volt és mi is énekelhettünk! Sajnos nem maradhattunk sokáig, de így legalább maradt még idő este egy nagy Skip-Bo kártyacsatára :)

Milán

Szólj hozzá!

2916.nap

2014-04-18 16-04-40 NOK001.jpgMa is mozgalmas napunk volt... eddig klassz a tavaszi szünet :)
Délelőtt rajzolgattam és autóztam, aztán elmentünk anyával az SZTK-ba valami papírokért  és megnéztük a kis höriket, akik már nem is kicsik. Voltak aranyos nyuszik is a kereskedésben és sok madárka is akik irtó nagy ricsajt csaptak. Aztán az utcán összefutottunk a Mamával, aki épp a Dömét sétáltatta és mondta, hogy épp finom bablevest csinált, menjünk hozzá ebédelni. Így is tettünk és amikor telefonált a Kriszti, hogy menjünk át játszani, akkor egy percig sem hezitáltunk :)  Útközben még bementünk a cipészhez, a gyógyszertárba és fagyizni is, aztán jó sokat játszottam a Botiékkal.
Hazafelé velünk jött az Anna és megálltunk a centrumnál a vurstlit megnézni és persze akkor már kipróbáltuk a hernyóvasutat, a dodzsemet és amíg Anna kőrhintázott, én pecáztam magamnak egy klassz autót :) 2014-04-18 19-55-00 DSC_0004.JPG Annát ezután felvittük a Mamához, mi pedig hazasétáltunk.
Amikor végül hazaértünk, apa és anya elkezdtek pakolászni, én pedig megkértem apát, hogy kapcsolja be nekem a Rio -t. Mire vége lett a filmnek, meg is éheztünk, és mivel anyának már nem volt kedve halat sütni, apa viszont egy nagy adag sóskafőzeléket hozott, így felesben azt ettem meg vele.
Egész fincsi volt.
A fürdésig pedig még színezgettem és rejtvényt fejtettem.

Milán

Szólj hozzá!

2915.nap

2014-04-17 17-37-39 DSC_0004.JPGIgaz, hogy ma aludhattam volna bármeddig - mivel tavaszi szünet van - de hét után magamtól felébredtem és miután apa adott reggelit és elindult dolgozni, én elkezdtem játszani a nagyszobában, amíg anya készülődött... Amikor elkészült, átmentünk a Mamához és amíg anya elment kondizni, addig mi a mamával ország-város játszottunk, és amikor anya visszaért, akkor vele is. Délben levittük sétálni a Dömét és persze ebédeltünk is, aztán délután átjöttek a Botiék, de én főleg Annával voltam kénytelen játszani, mert a Boti rátapadt a számítógépre... Öt előtt elkísértük a Mamát és a Botiékat a suliba a Krisztihez, és útközben találkoztunk az Anival is, aztán hazajöttünk és apa már pont hazaért előttünk. Hatig még autózgattam, aztán anyával elmentünk orvoshoz. Mivel csak négyen voltak előttünk, azt hittük hamar végzünk, de természetesen még így is másfél órát kellett várnunk (mint mindig). Viszont legalább kiderült, hogy csak meg vagyok fázva és semmi komoly, csak az uszoda miatt nem tudok rendesen kigyógyulni, és kaptam spéci kézkrémet is, mert irtóra ki van száradva megint a bőröm. Útközben hazafelé megbeszéltem anyával, hogy ma is tejbegrízt kérek vacsorára, és amíg apa megfürdetett, addig anya el is készítette és egy nagy adagot be is nyomtam + repetáztam is :)

Milán

Szólj hozzá!

2914.nap

2014-04-16 16-53-37 IMG_0326.JPGMa nagyon klassz volt a suliban!
Két órát tartottunk csak meg reggel, aztán az egész iskola lement az udvarra, ahol rengeteg minden várt ránk:
egyrészt a Gábor bácsi megtanított minket rokizni :) Ettől jól kiugráltuk magunkat... Aztán lehetett aszfaltkrétával rajzolni, meg ilyesmi. De képzeljétek, az egyik teremben egy kis ásványkiállítás is volt! Még szerencse, hogy vittem magammal a zsebpénzemből és tudtam venni két darab nagyon szép követ...
Anya is egész korán értem jött, és itthon játszottam az autókkal egy ideig, aztán anyának indulnia kellett orvoshoz gyógyszert felíratni, de apa még nem ért haza, így kicsit átmentem a Kati mamához, de pár perc múlva már jött is apa. Amikor hazaértünk, wii-ztünk kicsit, aztán hazajött anya és vele pedig rejtvényeztünk és színeztünk a vacsoráig, ami tejbegríz lett a kérésemre ;)

Milán

Szólj hozzá!

2913.nap

2014-04-15 20-11-27 DSC_0005.JPGMa húsvéttal kapcsolatos mesét olvasott nekünk Kati néni a Süni és barátai mesekönyvből. Így most kiderült, hogy ki a kislány a szereplők közül :)
Délután voltunk uszodában is és ma anya jött értem, és nem jöttünk rögtön haza, hanem elsétáltunk a suli melletti játszótérre és kicsit még ott futkározhattam - nagy tömeg éppen nem volt: rajtam kívül csak egy gyerek volt a téren...
Aztán alighogy hazajöttünk, már öltözhettem is újra, ugyanis a Csaba dugóba került, ezért apának kellett a Csillát és anyát az éneklős iskolába vinni. Így persze én is jöttem, de nem is baj, mert hazafelé beugrottunk az Aldiba a vacsorához, a hagyma leveshez kétszersültet venni és apa vett nekem haribós zöldalmás gumicukrot :)  Hazaérve előbb megnéztem a vasárnapi Ének iskolája végét és vacsi után ettem is a gumicukorból (fincsi!)

Milán

Szólj hozzá!

2912.nap

2014-04-14 18-00-51 DSC_0028.JPGMa jó volt a magyar óra és a matek is, mert jó játékokat talált ki a Kati néni:
Magyaron azt játszottuk, hogy ha az elhangzó szót nagy betűvel kell írni, akkor fel kell állni, de ha kicsivel, akkor le kell ülni. Aki ront, az kiesik :)  Matekon pedig húztunk egy-egy számkártyát és a rajta szereplő összeadás vagy kivonás eredménye szerint hat csapatba szerveződtünk. Így előbb a csapatodat kellett megtalálni (én a 11-es csapatba kerültem, mert a 9+2 -őt húztam), aztán a többi feladatot pedig a csapatoknak együtt kellett megoldani.
Délután a Mama jött értem, mert anya elment a piacra, én pedig a Mamánál játszottam amíg apa megjött értem, akkor meg már a Mama lehozta sétálni a Dömét és hazakísért minket. 
Anya már itthon volt, de ment is rögtön edzeni, így apával játszottam tovább a reggel megkezdett ezekmegőrültek versenyt - a gombokkal :)  Vacsora után rögtön mentem is fürdeni és közben anya is hazaért, de sok időm már nem maradt játszani, mert hétközben szigorúan kilencig ágyba kell sajnos kerülnöm...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása