Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2777.nap

2013-12-01 13-08-31 DSC_0018.jpgDélelőtt az új autókkal játszottam, aztán ebédre átmentünk a Klári mamához. A leves az egyik kedvencem volt: paradicsomleves betűtésztával. Utána is finom volt (rántott cukkini és fasírt rizibizivel) és mivel jól ettem, megérdemeltem egy kindertojást is desszertnek :)
Kicsit még játszottam a mágneses betűkkel és a számológépekkel a mamával is átlagokat számoltunk forma egyes versenyzőknek (na ebben a mama nem annyira profi mondjuk, de a lelkesedés fontos!)
Miután hazaértünk, előbb hármasban társasoztunk a monopoly juniorral és ma én győztem! Utána még anyával gesztenye szépségversenyeztünk, apával pedig a grafitceruzák szépségversenye után a színes ceruzák versenyeztek, majd az egyéb írószerek :)
Este pedig a vacsora és fürdés után természetesen x-faktort néztünk anyával :)

Milán

Szólj hozzá!

2776.nap

2013-11-30 08-27-35 DSC_0025.jpgReggel a Mama és az Anna is csatlakozott hozzánk és két nagy doboznyi + pár zacskónyi játékot és könyvet kivittünk az önkormányzat előtti térre a "Kispesti gyerek bolhapiacra" és egész délelőtt ott árultuk a portékánkat. Pár játékra én találtam ki az árat is, de lehet, hogy csak nekem voltak olyan értékesek az autók, mert abból nem sikerült eladni egyet se. Másból ugyan sikerült árulni, de az értük kapott pénzt rögtön el is költöttük Annával, mert sok szép játékot árultak mások... így lett pár új autóm, Annának pedig bababútora :) De nem csak árultunk és fagyoskodtunk, hanem voltak versenyek is nyereményekkel és lehetett finom forró teát is inni. Aztán délben telefonáltunk apának, hogy jöjjön vissza értünk, és visszavittük a mamához a megmaradt két doboznyi játékot... 2013-11-30 12-47-43 DSC_0043.jpg Ha meg már ott voltunk, hát ott ebédeltünk és picit játszottunk is Annával az új játékokkal, aztán én hazajöttem anyával, apa pedig Annával együtt elment a Krisztiért a buszpályaudvarra és hazavitte őket. Mikor apa visszaért, délután még vele is játszottam, és estig még egy x-faktort is megrendeztem az új autók részvételével. Mivel pedig ilyen szépen eljátszottam késő délután, ezért anya megengedte, hogy mégis megnézzem a tévében az x-faktor elejét (ugyanis délelőtt egy szemtelen beszólásomért eredetileg ez lett volna a bünti...)

Milán

Szólj hozzá!

2775.nap

2013-11-29 20-14-04 IMG_9070.JPGSajnos a Tamarát elültette a Kati néni a hátam mögül és a Szabolcs ült a helyére, mert a Szabi a korábbi helyén túl sokat beszélgetett órán... Délelőtt bejött az Ildikó néni (a könyvtáros Ildikó néni) és meghozta a korábban megrendelt könyveinket: a lányok főleg barbisakat vettek, én pedig egy tankosat választottam annó és mondhatom igen jó választás volt, mert nagyon szuper tankos képek vannak benne és még egy ajándék asztalvédőt is kaptam az egyik felén tankokkal a másikon repülőkkel.
Délután anya jött értem és előbb felugrottunk kicsit a Mamához, aztán hazajöttünk és nemsokára apa is hazaért. De alig tudtam apával kicsit játszani, és már megint jött a biztosítós Zoltán bácsi, aki megint sokat számolgatott apával, úgyhogy addig csendben kellett játszani... vagy épp vacsorázni... Végül inkább elkezdtem leckét írni, mert amikor elment a Zoltán bácsi, akkor visszakaptam az íróasztalomat - ugyanis addig a höri ide lett költöztetve, mert kellett az asztal a nagyszobában. A leckeírás egészen estig jó móka volt, úgyhogy rögtön mentem is utána fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2774.nap

2013-11-28 19-56-09 IMG_9055.JPGDélelőtt rajz órán ujj-bábokat készítettünk: én egy nagymamát csináltam és egész szép lett. Leckeírás után a Mama jött értem és a Botiért és a Mamánál tudtunk egy nagyot játszani is legalább. Amikor megérkezett anya, le kellett állítani a számítógépet, de valami rossz gombra kattinthattam, mert mindenféle furcsákat kezdett kiírni a gép... ajaj... hamar hívtuk apát, hogy ilyenkor mivan? de aztán szerencsére végigment egy csík, újraindult és jó lett a gép és a Mama le tudta rendesen állítani. Huhh, megúsztuk... Miután hazaértünk, apa is megjött én pedig kicsit wii-ztem vele, aztán meg akartam mutatni neki a bábomat, de sehol sem találtam, amin teljesen kétségbeestem és addig hisztiztem amíg anya sarokba állított... Ettől kicsit lenyugodtam és végül rajzoltam és kivágtam egy új nagymama bábot. Ez is jó lett, bár szerintem a másik szebb volt. Remélem még előkerül valahonnan... 

Milán

Szólj hozzá!

2773.nap

2013-11-27 08-38-58 DSC_0007.jpgReggel az első két órára bejöhettek ma a szülők és persze anya is és apa is beültek megnézni, hogy milyen ügyesek és okosak vagyunk már :)
Az első óra matematika volt és a feladatok szerintem könnyűek voltak, és rengeteget jelentkeztem. Utána lementünk reggelizni, de csak megittam a teámat és már szaladtam is vissza, mert már kezdődött is lassan a magyar óra, ahol folytattuk a tegnapi két betűvel az i és í párossal. Most is sokat jelentkeztem és ezek is (nekem) nagyon könnyű feladatok voltak.
Ezután a szülőknek haza kellett már menni, nekünk pedig tornaóra következett. Angolon tanultunk egy új mondókát: "Rain, rain go away, come again an other day, little Johnny wants to play."
Ebéd után egy kis játék, majd leckeírás következett és már jött is értem apa. Itthon épp elkezdtünk wii-zni amikor telefonált a Kriszti, hogy van-e kedvünk velük tartani a Köki-be vicces forró csokit inni és hát természetesen volt kedvünk :) 2013-11-27 09-34-33 P1020606.JPG Mivel anya még nem ért haza, így befértünk a mi autónkba, tehát elmentünk értük és hipp-hopp a Kökiben is voltunk. Anna, Boti és én is fehércsokit kértünk és én olyan szomjas voltam, hogy szinte egy slukkra meg is ittam... miután a Boti és Anna is megitták, a kávézó előtt még játszhattunk kicsit mielőtt hazavittük volna a Krisztiéket. Mikor hazaértünk, még kicsit játszottunk anyával a hörivel az előszobában, aztán vacsiztam és már menni is kellett fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2772.nap

2013-11-26 16-47-47 DSC_0011.jpgDélelőtt nem sok minden különleges történt, délután pedig mentünk az usziba. Az "edzés" után át lehetett ugyan menni a nagymedencébe, de nekem ma nem volt kedvem, inkább a meleg kismedencében játszottam a többiekkel... 
Az úszás miatt kicsit késve kezdtük a leckeírást, így aztán miután hazajöttünk anyával , még be kellett fejeznem az írás házit. Közben ért haza apa, és a híradó után átvittük a Krisztinek a szobabiciklit. Mi is mentünk segíteni, például az ajtókat nyitogatni, mert nehéz ám az a bringa... sajnos játszani nem tudtam a Botival, mert azonnal jöttünk is haza. Rögvest vacsoráztam is, aztán kicsit még tudtam egy mikulásos játékkal játszani amíg anya fürdött, de utána rögtön menni kellett nekem is fürdeni és aludni...

Milán

ui.: este megmértem magam és már 20.6 kiló vagyok! 127 centi magas, a fejem 51 centi, a lábam 21 centi.

Szólj hozzá!

2771.nap

2013-11-25 18-06-01 IMG_9046.JPGReggel elsőnek adtam át a névnapi ajit a Kati néninek, de a többiek is követték a példámat és hamar annyi ajándék kerekedett, hogy alig fért el a tanári asztalon :)
Később az informatika óra is klassz volt, mert egy Mikulás-keresős játékot kellett megoldani (ez elég jól megy mindenkinek...). 
Ebéd után lementünk az udvarra és képzeljétek, szállingózott a hó! Sajnos rögtön elolvadt, úgyhogy ma még nem tudtunk hógolyózni...
Négy előtt jött anya és hazasétáltunk. Itthon épp a gesztenyékkel játszottunk amikor apa is hazaért. Vacsora után a fürdésig pedig még apával wii-ztem kicsit.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása