Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2770.nap

2013-11-24 09-37-31 IMG_9025.JPGDélelőtt segítettem anyának tojásos krokettet csinálni: kevergettem, tojást pucoltam, paníroztam satöbbi. Mivel így hamar kész is lett a krokett, még maradt idő játszani, tehát apával gomb-szépségversenyeztem és anyával is tudtam játszani az ebédig, ami természetesen nagyon finom lett (naná, hiszen én is benne voltam a készítésében!).
Ebéd után anya elment a Kati mamával vásárolni, addig én apával elvoltam itthon, aztán megjött anya és rögtön át is mentünk mindhárman előbb a Kati mamához, felköszönteni a névnapján, aztán a Dédihez is természetesen. Innen én anyával elmentem a nemrég megnyílt fressnapf-ba, ahol rengeteg kisállat van, szinte egy mini-állatkert. Láttunk például egy szuper ketrecet kishörcsögöknek útvesztővel, na az biztos tetszene a Jusztinának! Miután hazajöttünk, apa még a forma egyet nézte, így én is rendeztem az élő adással párhuzamosan egy időmérőt, de közben anya nekifogott a ketrecpucolásnak, plusz vettünk egy új játékot is a hörinek, így inkább azzal foglalkoztam és csak vacsora után fejeztem be a saját forma egyemet, akkor meg már mentem is gyorsan fürdeni, mert este megint x-faktor van!

Milán

Szólj hozzá!

2769.nap

2013-11-23 13-24-57 DSC_0034.jpgReggel magamtól keltem, méghozzá épp időben - hétkor, ugyanis nyolckor már a Klári mamával együtt úton voltunk Pécsre a Vikiékhez. Elég hosszú az út, de vittük a kis dévédé lejátszót és három Toy Story-t, így odafelé ez első és harmadik rész elejét néztem meg, visszafelé pedig a második részt végig. Na de persze nem csak úgy poénból oda-vissza autókáztunk: elsőnek a temetőbe mentünk és koszorúkat és mécseseket vittünk két sírra (ez a temetőbe járás nekem elég uncsi, de hát ez van...), aztán végre a Vikiék felé vettük az irányt. Persze anyát és a mamát azonnal és egész végig a kisbaba, a 6 hetes Noel kötötte le... na jó, aranyos egy ilyen kisbaba, de játszani nem lehet még vele... viszont a Vivivel igen: úgyhogy ebéd előtt rajzolgattunk és matekoztunk, utána pedig társasoztunk. No és a Honey kutyus...! Teljesen fel volt pörögve tőlünk és eleinte a zoknijainkat akarta lelopni, utána inkább a sípolós játékait hozta nekünk és folyton körülöttünk ugrabugrált :) 
Délután elindultunk haza és a film alatt Budapestre értünk. Előbb persze hazavittük a mamát, utána itthon még megnéztük anyával estig a tegnapi Sztárbansztárt, és egy kis vacsora és fürdés után már kezdődött is az x-faktor...

Milán

Szólj hozzá!

2768.nap

2013-11-22 20-57-22 IMG_9011.JPGKépzeljétek, ma ebéd előtt az egész iskola összegyűlt  a tornateremben és akik az utóbbi időben valamilyen versenyen dobogós helyezést értek el, azok kaptak egy szép pólót és hatalmas tapsot. Mivel én is harmadik lettem a versmondó versenyen, ezért és is a díjazottak között voltam és nagyon jól esett a nagy taps :)  De a Botiék is kaptak ajándékot, mert egy atlétikai versenyen másodikok lettek. Őket is jól megtapsoltuk persze.
Ebéd után jött értem az Ani és az utcán összefutottunk a Dédivel, Kati mamával, Annával és a Botival és mindannyian felmentünk a Mamához, ahol jót játszottunk. Kicsit később a kis Dorinát is odahozták és a Mama a két lánnyal főzőcskéset játszott, ami nekünk is megtetszett a Botival és mi is beálltunk: én voltam a pincér, a Boti a séf :)
Aztán jött anya és hazasétáltunk, itthon kicsit rendet raktunk a nagyszobában, mert ötkor jött apához egy kedves  bácsi aki állítólag még kisbabaként látott utoljára és sokat számolgattak apával, aztán én is megmutattam neki a munkafüzetemet, apának pedig az osztályfőnöki dicséretemet, ugyanis azt is kaptam ma a versenyért! Miután elment a bácsi, én megvacsoráztam és elmentem fürdeni, ugyanis ma szinte teljesen egyedül megfürödtem, anya csak felügyelte a ténykedésem, apa pedig elszaladt bevásárolni.
Este még lefekvésig kicsit gomb-szépségversenyeztem anyával...

Milán

Szólj hozzá!

2767.nap

2013-11-21 16-01-27 IMG_9005.JPGMa ismét én hozhattam haza a jutalom-kutyust, és suli után az Ani és apa várt, ugyanis apa meglepően korán végzett és még négy előtt odaért a sulihoz, ami azért volt előnyös, mert épp eléggé esett az eső és így nem áztunk meg... Az Anit elvittük a mamához, mi pedig hazajöttünk és mikor meguntam az autózást, kértem apát, hogy nézzük meg a Madagaszkár 2-őt. Közben anya is hazaért, én pedig a film után megettem vacsorára a finom nudlit, amit a mama küldött nekem.
Este még a fürdésig anyával Ének iskolája videókat néztünk, aztán lefekvéskor apa letöltött egy érdekes mesekönyvet a tabletre és anya meséje után azt játszottuk végig.

Milán

Szólj hozzá!

2766.nap

2013-11-20 18-07-17 IMG_8992.JPGElső óra után a reggelit felhozta a terembe a Mari és a Tomi - pedig nem is szabad, de ők állítólag ezt nem tudták - és pont nagyon morzsálódó zsömle volt és csupa morzsa lett a szőnyeg... Ennek kapcsán Kati néni elmesélte, hogy azt azért nem szabad, mert az ételmaradékokat a hangyák, az egerek és a csótányok nagyon szeretik, és ha nem szeretnénk csótányokkal egy osztályba járni, akkor ne együnk a teremben, hanem csak az ebédlőben...
A tornaórán pedig a versmondó verseny eredményhirdetése volt: minden dobogós (így én is) elmondta még egyszer a versét és fel is állhattunk egy dobogóra és még érmet is kaptunk! Egész nap ezt mutogattam :)  A Kati mamának is, amikor értem jött és persze apát is ezzel az éremmel a nyakamban fogadtam a Mamánál, amikor értem jött. Amikor hazaértünk, a kérésemre ismét megnéztük apával a Szörny Egyetemet, mert irtó vicces film, anya meg úgyis tornázni ment a Csillával. A film után apa melegített nekem pizzát, és fürdésig még torpedóztunk is és fölényesen megnyertem apa ellen :)

Milán

Szólj hozzá!

2765.nap

2013-11-19 17-58-42 IMG_8974.JPGDélelőtt semmi különös nem történt, viszont délután ma is mentünk színházba a Ferencvárosi Művelődési Házba. A Rátóti csikótojást néztük meg. Metróval mentünk és most is jött a Botiék osztálya is, és az előadásnál is csak hárommal mellettem ült a Boti. Mire visszaértünk, már négy óra volt és a Mama várt a sulinál, úgyhogy jöttem is szinte azonnal hozzá és apa is nemsokára megérkezett, aztán hazajöttünk, mert amint hazaért anya, már vittük is nyomban a kis hörcsögöket az állatkereskedésbe. Amíg anyát vártuk, hamar elköszöntem attól a három höritől, aki épp előmerészkedett, a többiektől csak a kereskedésben tudtam elköszönni. Sajnos már kezdtek verekedni és ezért új gazdikat kell nekik keresni, pedig olyan aranyosak voltak! 
Mikor hazaértünk, előbb autóztam, aztán x-faktor videókat néztem és vacsorára apától sajtlevest kértem, utána még angry-birds társasoztam apával a fürdésig.

Milán

Szólj hozzá!

2764.nap

2013-11-18 19-10-18 IMG_8933.JPGDélelőtt nem sok minden különleges történt a suliban (volt informatika, de megint elmaradt a matek szakkör mert még mindig beteg sajnos Gyula bácsi), az ebéd mondjuk egész jó volt (), aztán még leckeírás előtt játszhattunk a Talpon Maradni-val, ami irtó vicces szokott lenni. Miután a leckét is megcsináltuk, jött anya és hazasétáltunk, majd nemsokára apa is hazaért, én pedig az autópályával újabb - ezúttal négyes versenyeket indítottam. Később, vacsora után anya ismét kivette kicsit futkározni a hörcsögöket és persze én is odaültem "akadálynak" az előszobába, 2013-11-18 20-41-07 IMG_8950.JPGmert nagyon aranyosak (és butuskák) a picik. De soha nem adják fel és folyton ki akarnak mászni rajtunk keresztül, úgyhogy figyelni kell rájuk! 

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása