Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2700.nap

2013-09-15 12-21-53 IMG_8139.JPGSzerencsére a mai napunkat nem mosta el az eső és ki tudtunk menni a Hungaroringre versenyautókat nézni. Jöttek a Csilláék is, és szerencsére nem csak autós programok voltak, hanem ugrálóvárak is :)  Megnéztünk több bemutatót is és - bár én a vége felé már kicsit untam - de a Forma 1-hez leginkább hasonlító Formula Renault 3.5 versenyt is a célegyenes végében ülve. Jó hangosak ám ezek az autók! Még két bemutatót megnéztünk utána és indultunk haza, ugyanis mentünk a Krisztivel és Annával futni a KAC-ra. Képzeljétek, négy kört tudtam futni a Kriszti mellett, az ő tempójában! Jól lehagytuk anyáékat :)  Sőt, még a bemelegítést is én tartottam !  Jól elfáradtunk, és pihenésképp bementünk a Decathlonba venni ezt-azt, például sportruhát/cipőt. Ha pedig már ott voltunk a környéken, akkor a mekiben megvacsoráztunk: én halrudacskákat ettem kecsöppel. Amikor hazaértünk még kicsit számítógépeztem, és lassan mehettem is fürdeni és aludni, mert holnap suli...

Milán

Szólj hozzá!

2699.nap

2013-09-14 13-29-43 IMG_8128.jpgSajnos ma egész nap esett az eső, így nem tudtunk kimenni a Nagy Sportágválasztóra :(
Délelőtt itthon játszottam, közben anya papírokat válogatott, apa pedig elpakolta a nagy szekrény DVD-t két dobozba és amikor átmentünk ebédelni a Kati mamához, akkor átcipelte a szekrényt, és a két dobozt és felvitte a padlásra. Közben anya megsétáltatta a Dömét, a Mama megcsinálta az ebédet és már ehettünk is.
Ebéd után átjött hozzánk az Anna és apával voltunk, ugyanis anya és a Mama elmentek az új Aldiba vásárolni. Miután visszaért anya, az Anna úgy döntött inkább visszamenne a Mamához, aztán apa is indult osztálytalálkozóra, szóval ketten maradtunk anyával. Én a szobában autóztam, anya a konyhában a cipőinket pucolta és amikor kimentem segíteni neki, akkor véletlenül a legnagyobb lavórt sikerült véletlenül kiborítanom (és ezzel anyát is), úgyhogy úszott az egész konyha, de még az előszoba is... Gyors felitatás után pihenésképp vacsoráztunk és mentünk fürdeni, ugyanis este x-faktor nézés következett!

Milán

Szólj hozzá!

2698.nap

2013-09-13 19-57-30 IMG_8124.jpgMa végre elővettük technika órán a dobozainkat és mindenki készített egy papír egérkét. Szerintem az enyém is aranyos lett :) 
Ma elmaradt a torna óra, pontosabban kimentünk helyette az udvarra, mivel a felsősöket kivitték a Nagy Sportágválasztóra a tornatanárok. Így viszont miénk lett a focipálya és ott is lehetett futkározni :)  No és mivel pénteken hamarabb is haza lehet menni, ezért értem is jöttek ebéd után, méghozzá a Dédi és az Ani! A suliból felvittek a Kati mamához, ahol már ott volt az Anna és a Boti, úgyhogy jót tudtunk játszani amíg munkából meg nem jött értem anya, mert akkor hazajöttünk. Apa is itthon volt már eddigre és miután elmeséltem neki minden fontosat, megvacsoráztam és leültünk Hal a tortánt nézni, amikor kopogtak és a Botiék voltak, ugyanis apa adott nekik estére megnézni valami 3D-s filmet. De amíg másolt, addig legalább tudtunk forma egyeset játszani! Sajnos egész hamar átmásolódtak a filmek és ők mentek haza, én pedig lassan mehettem fürdeni és aludni, csak még előbb az ágyamban játszottunk hármasban egy dominó-partit méghozzá a hupikékes dominókkal.

Milán

Szólj hozzá!

2697.nap

2013-09-12 16-58-10 DSC_0018.jpgMa ünneplőbe kellett menni, mert kétszáz éves lenne Eötvös József. Minden osztály vitt virágot a földszinti emléktáblához és képzeljétek, a mi osztályunkból én rakhattam oda a csokrot! Aztán átöltöztünk persze és folytatódott a tanítás, ami ma is leginkább rajzolás, játék és gyakorlás volt, szóval csupa jó dolog. Talán mondanom sem kell, de ma is kaptam három dicsérőt, úgyhogy már jó sok van, még pár kell egyik-másikból és kapok értük matricákat, az pedig olyan, mintha ötöst kaptam volna! Klassz!
Később, délután jött értem és a Noémiért a Kati mama és a Botival plusz Annával kiegészülve rögtön a játszóterünkre mentünk le. Épp egy-perc-és-nyersz játékoztam a Botival, amikor előbb apa, aztán anya is befutott és amikor a Mamáék mentek kutyát sétáltatni én addig nyaggattam anyát, amíg mi is velük tartottunk. Amikor hazaértünk, apát seholse találtuk, úgyhogy felhívtuk merre jár, de csak az Anikónál volt hajvágás okán, úgyhogy addig én megvacsoráztam, hogy amikor hazaér, rögtön kezdhessük nézni felvételről a Hal a tortánt. A fürdés után még volt egy kis idő, úgyhogy apával autózni is tudtam még lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

2696.nap

2013-09-11 18-02-40 IMG_8105.JPGReggel ismét apa vitt minket félútig, főleg mivel esett kicsit az eső is...
Délelőtt volt angol óra és ma is hozta a pici plüss malackáját az Ildikó néni és akinek odadobta, annak kellett válaszolni, vagy utána mondani az angol mondatokat, például ha azt kérdezte "What's your name" akkor azt kell válaszolni: "My name is..." és a nevedet. Jópofa játék és még szobrosat is játszottunk utána. 
Ebéd után megírtuk a házi feladatot Gyula bácsival és szerencsére elállt az eső és ki tudtunk menni az udvarra, ami sokkal jobb, mint a teremben ücsörögni.
Négykor jött a Mama és nála voltam amíg anya megérkezett munkából és hazajöttünk. Képzeljétek, az Ági néni az oviból küldött egy nagy halom spáros matricát, úgyhogy a vacsoráig egyfolytában azt ragasztgattuk a könyvbe... Közben apa is hazaért és vacsi után bekapcsolta nekem a hétfői Hal a tortánt, és azt néztük a fürdésig...

Milán

Szólj hozzá!

2695.nap

2013-09-10 16-55-03 DSC_0024.jpgMa is elvitt egy darabon minket apa, és ma a Kriszti volt a "folyosó ügyeletes" reggel a suliban :)   Amikor felértem, rögtön odaadtam a borítékot a Kati néninek, amiben a Tappancs újság előfizetés volt és később, amikor jött a könyvtáros néni, akkor meg is kaptam rögtön az első számot és nagyon klassz kis újság. De délelőtt a tanórák között még volt foci is, és ma megkértem a János bácsit, hogy hagy legyek ma én a kapus... meg is engedte és klassz is volt védeni, de kikaptunk 2:1 -re... sebaj, a lényeg hogy jót játszottunk :)  Délután pedig - mivel épp szépen sütött a nap - a leckeírás után ismét elsétáltunk a Gyula bácsival a játszótérre. Szuper! 
Négykor pedig jött értem a Mama és a Noémivel együtt rögtön jöttünk a mi játszóterünkre, ahol vízibombákkal szórakoztunk... Alighogy elvitték a Noncsit, már jött értem apa és képzeljétek, hozott egy tonna újságot a sulis papírgyűjtő versenyre! Na jó nem biztos hogy egy tonnányi, de hat nehéz doboznyi papírt biztosan felcipeltünk (én segítettem ajtót nyitni meg ilyenek). Közben anya is hazaért és nemsokára pedig átmentünk az Anikóékhoz, mert apa már megint internetet javított náluk, mi pedig addig a Tiffanyval játszottunk. Én kicsit megijesztettem szegény kutyust úgyhogy Anikóhoz menekült inkább, de akkor már úgyis indultunk haza. Itthon még kicsit gomboztam a vacsora után és ma is sikerült kilencre ágyba kerülni.

Milán

Szólj hozzá!

2694.nap

2013-09-09 17-16-10 DSC_0031.jpgHétfő, tehát suli... Na de nem baj, végül is jól éreztem magam...
Reggel apa elvitt minket egy darabon, mert nehéz volt a táska, de aztán anya vitt a kapuig és ma már egyedül kellett felmennem, de pont a Lolitával és a Brigittával együtt érkeztünk így együtt mentünk fel. 
Ma volt informatika óránk is a Csaba bácsival! Az egér kezelését tanultuk, de hát ez nekem már elég profin megy :)  Utána torna óra jött a János bácsival és ezután a Kati néni órái jöttek és ma is kaptam dicséreteket, méghozzá ötöt!  Ebéd után a vicces köszönésével megérkezett Gyula bácsi és beszélgettünk és a leckéket csináltuk, mert sajnos az udvarra ma nem tudtunk lemenni mivel esett az eső :(   Az uzsonna után (ami sajtos-uborkás zsemle volt és egész finom) nem sokkal jött a Kati mama az Annával, a Botival és engem és a Noémit is hazavitt hozzá. Persze rögtön felváltva számítógépeztünk és közben apa is befutott, de kisírtam (szó szerint) hogy ne kelljen hazamennem, hanem csak amikor úgyis megyünk majd a Dömével sétálni... Így is lett és itthon játszottam és pont befejeztem a  vacsorát apával amikor anya hazaért a szülőiről. Elmesélte miket kell jövő héten csinálnom, bevinnem satöbbi, aztán beragasztgattuk a matricákat a Garfield-os könyvbe és lassan menni kellett már fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása