Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2672.nap

2013-08-18 15-08-24 IMG_7975.jpgReggeli után apával Bombit!-eztünk kicsit, aztán anya is felkelt és megpróbálta a szinte lehetetlent: visszapakolni azt az iszonyat mennyiségű játékot és könyvet a szobámba, amit épp a nagyszoba szinte egészét elfoglalja épp... Közben apa meg elment vásárolni és amikor hazajött, egyből nekiállt ebédet csinálni, ugyanis ma ő grillezett nekünk kolbászkákat és sajtot. Egész finom lett, jól is laktam. Délután anya folytatta a cuccok átnézését és pakolását, apa pedig javítófestés üzemmódba kacsolt, de utána játszott velem, méghozzá az új forma1-es társassal, amit neki sikerült összeraknia (sajnos ő nyert, mert én betartottam a sebességkorlátozásokat, ő pedig 320-al vett be minden kanyart és csak néha csúszott ki...). Késő délutánra anya olyan ügyesen haladt már a pakolással, hogy a szőnyeg szinte kiürült, úgyhogy ismét tudtam versenyt rendezni :)  Este pedig a vacsora és a fürdés után nem mesét kértem, hanem inkább egy most megtalált matek feladatfüzetből csináltunk meg pár érdekes feladatot...

Milán

Szólj hozzá!

2671.nap

2013-08-17 11-37-49 IMG_7963.jpgKépzeljétek, ma apáék átalakították a szobámat! Nagyon szép levendula színűre festették át a falakat (a színt én választottam a minap amikor az OBI-ban voltunk a Mamával), és a szekrények is át lettek rendezve, hogy beférjen a leendő íróasztalom a radiátor mellé az ablak alá. Reggel kicsit én is segítettem festeni, de lássuk be, ez nekem azért nehéz meló még, úgyhogy átadtam az ecsetem anyának, apa pedig a nagy hengerrel dolgozott közben. Amíg ők a  szobámban ügyködtek, én autóztam a nagyszobában, aztán átjött a Kati mama és mivel itthon nem vették hasznomat, ezért átmentem vele. Ez amúgy igen okos döntés volt, mivel így ma kétszer is fagyizhattam vele :)  Azért az nem rossz... De voltunk a játszótéren is és persze a Dömével is sétáltunk, úgyhogy mire hazaértem, már teljesen kész is volt a szobám és épp visszarámoltak anyáék. Nagyon tetszik amúgy most a szobám :)  Aztán nemsokkal később megérkezett a Csilla és a Csaba, mert a Csaba ment apával moziba, én pedig a Csillával játszottam amíg anya pakolt. Megpróbáltuk például összeszerelni az új társasomat (forma 1-es!) de nem igazán sikerült... Este pedig épp fürdeni voltam, amikor hazaért apa és a Csilláék pedig hazamentek. De akkor már elég későre járt, úgyhogy mentem aludni (a Csilla szerint olyan lila a szobám, hogy tutira Milka bocikkal fogok álmodni...)

Milán

Szólj hozzá!

2670.nap

2013-08-16 10-03-56 IMAG0004.JPGMa szinte egész nap az Újhegyi strandon voltunk a Csillával, csak reggel nem, akkor ugyanis a Mamával együtt elmentünk vásárolni meg ruhákért. De aztán mentünk is rögvest a Csilláért és együtt a strandra. Először azt hittük, zárva vannak, de nem, csak épp nagyon kevesen voltak ma, de ez nem baj éppenséggel. Kicsit hideg volt ugyan a medence vize, de engem speciel nem zavart :)   Ja és képzeljétek, délután jött egy kisebb iskolás csoport és amíg bementek fürdeni, addig láttuk, hogy két szemtelen tolvaj szarka odarepült a törülközőjükre és a szendvicsüket kivették a zacskóból és szétszedték és a finomabb falatokkal elrepültek. Ez igen! Ügyesek voltak :)  Persze a gyerekek irtóra csodálkoztak, hogy mi történt, úgyhogy odamentem és elmeséltem nekik, mi történt.
Ötre értünk haza és addigra már apa is hazaért, úgyhogy együtt elmentünk bútorboltba, de nem kaptunk fenyő színben íróasztalt, illetve ami volt, az meg túl nagy és nem férne a szobámba :(   
Utána viszonylag hamar bevásároltunk és itthon meg is ettem vacsorára a pizzás csigát amit vettünk, aztán még megnéztük együtt a Hal a tortánt és a szünetben mentem fürdeni, hogy ne maradjak le semmiről :)

Milán

Szólj hozzá!

2669.nap

2013-08-15 20-49-46 IMG_7949.jpgNa ma jó sokáig aludtam (mivel tegnap sokáig fent maradhattam). Délelőtt kicsit játszottam, aztán elmentünk az Anikóhoz, aki szép rövid hajat varázsolt nekem. Hazafelé vettünk a kínaiban ebédre finomságokat.
Ebéd után választhattam, hogy maradok és segítek a Csillának és anyának kipakolni a szobámat (ugyanis hétvégén festünk!), vagy pedig átmegyek a Mamához játszani a Botival és Annával... Na, mit gondoltok, mit választottam? Persze hogy átmentem játszani! Amikor elvitte a Botit a Zoli, mi lementünk a játszótérre és Annával homokoztunk és bodobácsoztunk. Amikor végeztek anyáék, ő is lejött és pont akkor indultunk haza, amikor apa is megérkezett. Hát szép kis rumli lett a lakásban, de megéri ha szép lesz a szobám... Este, vacsora után csengettek és a Szabolcs volt, akinek megint elromlott a laptopja és apa megjavította nekik. Közben mi tévéztünk és ma is megnézhettem a Hal a tortánt, ami manapság a második kedvenc tévéműsorom.

Milán

Szólj hozzá!

2668.nap

2013-08-14 17-51-41 IMG_7941.jpgReggel korán keltem, pedig nem is kellett volna. Aztán apa ment dolgozni, mi pedig vártuk a Csillát, mert átjött és megmutattuk neki a tanszereimet, a táskámat stb. Utána anyáék mentek vásárolgatni, de nekem semmi kedvem nem volt, inkább átmentem a Mamához, főleg mivel ma Anna is ott volt ebédig és addig tudtunk együtt játszani. Miután anya hazahozott, kicsit itthon játszottunk és végül lementünk a játszótérre is, és maradtunk amíg kicsit hűvös kezdett lenni, mert akkor hazajöttünk.
Alighogy hazaért apa, végre nekiállhattam amit már régóta terveztem, hogy amikor anya végre süt valamit, akkor én is készítsek egy specialitást: liszt + zsemlemorzsa + tojás összekeverve, és sütőben kisütve, majd fahéjas cukorral megszórva... Hát őszintén szólva még szerencse, hogy anya is csinált vacsorát és előbb azt ettem, mert ezzel nem laktam volna éppen jól, ugyanis elég fura íze lett, inkább csak belekóstoltam és ennyi.

Milán

Szólj hozzá!

2667.nap

2013-08-13 17-47-32 DSC_0004.jpgDélelőtt itt volt a Marika néni és amíg anya lábát masszírozta, én teljesen kiokosítottam a forma egyből... jó sok adatot elmondtam neki és persze azt is, hogy ki volt a világbajnok amikor született (Jack Brabham). Utána levittük a szelektívbe a szemetet és pont összefutottunk a Mamával és a Dömével, aztán náluk ebédeltünk. Ebéd után pedig elmentünk a Diego-ba és a Mama megvette az új szőnyeget és a függönyt (és én is segítettem hazacipelni ám!). Kicsit még maradtunk mert azt hittük átjön Anna és addig építettem fakockákból egy labirintust. 
Mikor hazajöttünk, épp rossz volt a lift, úgyhogy a tetőn keresztül jöttünk át, ami nagyon izgi szerintem. Apa is épp előttünk ért haza, és mivel venni kellett pár apróságot, együtt elmentünk a kisteszkóba. Útközben megnéztük a cicákat és pont a csúszdánkon pihentek, úgyhogy apa vett nekik finom macskaeledelt és oda is adtuk egy tálba nekik, de az anya macska megint olyan aranyos volt, hogy hagyta az egészet megenni a kiscicának (úgy tűnt ízlik neki!).
Este még tévéztünk, írogattam, vacsoráztunk, szóval a szokásos...

Milán

Szólj hozzá!

2666.nap

2013-08-12 20-09-29 IMG_7930.jpgReggel sajnos apa elment dolgozni, mert hétfő van... Én pedig délelőtt anyával játszottam és megoldottunk pár matekos, meg színezős feladatot anya könyvéből. Aztán átmentünk a Natiékhoz kicsit és utána találkoztunk a Mamával és segítettünk átcipelni a nagy szőnyegét az ovimba, mert ő vett egy újat. 
Ebédre átvittünk a mamához bolonyait, mert olyan sokat adott a Klári mama, hogy bőven jutott és aztán hazajöttünk anyával és itthon még játszottam is és együtt megint hallgattunk az internetről zenéket. Fél ötkor épp megérkezett apa, de mi meg pont már indultunk át vissza  a Mamához, mert ott volt a Boti és szerettem volna vele autózni. Így is lett, amíg megérkeztek a Krisztiék, akkor ők hazamentek, mi pedig még lementünk sétálni a Mamával és a Dömével.
Estig itthon apával játszottam egy-perc-és-nyersz játékokat és persze megnéztük a mai adást is, aztán vacsoráztam és már mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása