Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2609.nap

2013-06-16 10-47-26 DSC_0035.jpgMa sem itthon ülős napom volt, sőt...
Már reggel útnak indultunk, ugyanis kilenckor felvettük a Csilláékat és titokban elindultunk Etyekre. Azért titokban, ugyanis ez meglepi volt a Csabának a szülinapjára! Útközben még az Esztiék is csatlakoztak hozzánk és végül még mi is meglepődtünk, ugyanis ingyen bemehettünk! Véletlenül pont ma nyílt nap volt. Ezt a mázlit! Na jó, az elején amíg a túravezető bácsi valami Korda nevű másik bácsiról mesélt, na az elég uncsi volt, de utána már jópofa játékok következtek :)  Voltak itt mindenféle filmtrükkök, amiket ki is lehetett próbálni: 2013-06-16 10-58-19 DSC_0046.jpglejtős utca, becsapós szoba, zöld hátteres motorozás, és kint pedig igazi díszlet városrészletek között lehetett mászkálni (a falak kőnek látszódtak még közelről is, de mégis puha valamiből voltak! ), szóval egész jó lett ez a kis kirándulás.
Jól meg is éheztünk, és ekkor jött a kettes számú meglepetés: a Gulliverben egy ebéd. Mivel halrudacskák nem voltak (sic!) ezért egy kis pizzát kértem. Desszertnek pedig jött a hármas számú meglepetés a Csabának: egy torta, amit apa tegnap "csempészett" az étterembe a Hópehelyből. Több meglepetés már nem volt, de nem voltunk sokat itthon ezután sem, mert anyával és a Kati mamával elmentünk a Kispesti Városünnepre. Na ez is jó volt, ugyanis voltak zenés fellépők is, de játékok is. 2013-06-16 11-59-14 DSC_0108.jpgÉn például trambulinozhattam, ráadásul ez a nagy trambulin volt, aminél még két gumikötéllel fel is emelnek és irtó nagyot lehet ugrálni. Utána zsákbamacska-tomboláztunk és nyertem egy karkötőt, egy aszfaltkrétát, egy üdítőt és két habcukrot! Nem semmi! No aztán még a QuantumXXL-t még megvártuk és hazasétáltunk, mert a híradó után nem sokkal kezdődött az Ének Iskolája döntője, aminek a szünetében vacsoráztunk és a másikban fürdeni voltam, hogy le ne maradjak semmiről :) Persze ahogy vége lett, már mennem is kellett aludni, mert holnap megyünk Egerbe!  Juhhé!

Milán

Szólj hozzá!

2608.nap

2013-06-15 16-15-18 DSC_0040.jpgIgaz, hogy szombat van, de mégis ma mentünk Újpestre. De előbb még apával játszottam délelőtt mindenfélét. A Mamánál nagyon finom volt az ebéd - mondjuk nem meglepő, pláne mivel én adtam le a "rendelést" - ennek megfelelően brokkoli krémleves és bolonyai volt a menü. Megnéztük a Peti szobáját is : apa valami műszerrel méricskélte az új légkondit, és képzeljétek a Peti kétszínűre festette a szobát, két fala kék, kettő pedig egy érdekes sárga árnyalat lett - jópofa. Aztán kettő előtt hazaindultunk, mert átjöttek a Krisztiék, ugyanis az Anna meg lett hívva egy szülinapi zsúrra, de a Boti inkább átjött hozzánk. Szuper! Előbb autókkal játszottunk és wii-ztünk, aztán apa ment vásárolni, mi pedig lementünk a térre. Később, amikor már kicsit unatkoztunk, elmentünk fagyizni. Én pisztáciát és bountyt kértem. Később pedig a Mamával is sétáltunk és csak utána jöttünk fel. Eddigre persze már apa is hazaért és amíg itt volt még a Boti, addig autóztunk és persze vacsoráztunk is (apa hozott nekünk sonkás-gombás pizzát). Este, amikor a Kriszti hazavitte a Botit, még megnézhettem az Ének iskoláját és csak utána mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2607.nap - VAKÁCIÓ!

2013-06-14 08-12-35 P1010603.JPGHát eljött ez a nap is! Az utolsó ovis napom... Reggel még megmutattam apának a négy évszakos rajzomat, aztán mentem játszani a csoportba. A Bence hozott egy kaleidoszkóp szerű játékot, amibe bele lehet nézni és minden viccesen néz ki, aztán gyümölcsevés után mentünk az udvarra , ahol előbb jégfogócskáztunk, majd a Noémiékkel bodobácsokat gyűjtöttünk, de most figyeltem, nehogy megint kint maradjak, és így észrevettem amikor indult be a csoportom ebédelni. Az ebéd nem volt túl finom (zöldségleves és borsófőzelék) aztán jött anya, és mentünk a kisteszkóba, 2013-06-14 11-58-12 P1010618.JPGonnan pedig a Kati mamához, és felcsöngettünk de nem voltak otthon, mert már a játszón voltak, ahol meg is találtuk őket. Délután jó sokat játszottunk, és amikor megjött apa, akkor derült ki, hogy csak anya nem tudott még róla, de sajnos ma meghalt a kettes csoport óvónénije, anya kolléganője. Anya sírt is, én ezt nem egészen értem még, és hamar haza is jöttünk. Itthon egy kis játék után ettem sütit, amit apa hozott és utána wii-ztünk apával még. Fürdés után ma is a régebbi blog bejegyzéseimet kértem mesének :)

Milán

Szólj hozzá!

2606.nap

2013-06-13 17-11-12 DSC_0022.jpgMa nem találkoztunk a szajkóval reggel :(  Reggelizésig egyedül sakkoztam (mivel a nagyok közül még senki nem ért be), aztán lassan mentünk ki az udvarra, ahol jót fogócskáztunk (azt leszámítva, hogy a homokozón átszaladás közben elgáncsolt a Beni és csupa homok lettem...). Ebéd után pedig jött a Mama és átmentünk az egyesekhez, részint a Noémiért, részint az autókért, amikre eddig anya vigyázott és vittem vissza a Mamához. Uzsonnáig autóztunk és barbiztunk  a lányokkal (mert Annát is áthozta közben a Kriszti), és amikor megjött anya, akkor lementünk a játszótérre, de nem maradtunk sokáig, mert amikor apa is hazaért, egyből mentünk a Vangi nénihez. 
Képzeljétek, ma voltam utoljára Nevtanon... 2013-06-13 17-34-57 DSC_0055.jpgA mai így különleges foglalkozás volt, mert nemcsak az utolsó volt, de most anyáék is megnézhették milyen szuper tornamutatványokat tanultunk és milyen bátran tornázok már! Irtó szuper volt, még apa és anya is beálltak egy-egy játékba és minden kedvencemet játszhattam, aztán elköszöntünk a Vangi nénitől, és hazajöttünk. Itthon az autókkal játszottam, majd kicsit interneteztem és vacsorára apa csinált nekem bögrés levest, és nem sokkal később már indulnom is kellett fürdeni és aludni, mert már megint kilenc óra lett....

Milán

Szólj hozzá!

2605.nap

2013-06-12 17-48-04 IMG_7726.jpgKépzeljétek, reggel, miközben sétáltunk apával az ovi felé, a házunk mögött a fenyőfánál egész közel hozzánk leszállt egy nagyon szép szajkó madár. Nagyon bátran nézelődött, de csak amíg arra nem jött egy kislány  a kutyájával, mert akkor inkább nem kereste magának a bajt - és elrepült. És ez még mind semmi, mert délelőtt az udvaron pedig egy kék fadongót is láttunk! Hű mekkora egy bogár! Aztán ebéd után jött értem a Noémivel a Kati mama és nála játszottunk addig,amíg el mentünk a lányok fitnesz edzésére, ahol ma bemutató óra volt. Mikor a Timi hazahozott minket, apa már ott várt a ház előtt és hazasétáltunk. Itthon megrendeztem egy forma egyes versenyhétvégét a nagyszobában (volt időmérő is! Q1, Q2 és Q3!), apa csinált megint melegszendvicset és még egy fél kakaós csigát is kaphattam utána desszertnek, majd még wii-ztünk is kicsit és fürdés közben anya is hazaért, úgyhogy apa is mesélt este és anya is.

Milán

Szólj hozzá!

2604.nap

2013-06-11 19-26-12 IMG_7717.jpgIgazából ma sem volt kedvem reggel oviba menni, de apa ma is kérlelhetetlen volt... Na jó, nem olyan nagy probléma, mert a benti játék és a gyümölcsevés után ma is ki tudtunk menni az udvarra futkározni. Ebéd után pedig jött értem és a Noémiért a Mama és mentünk hozzá játszani. Nem sokkal később az Annát is áthozta a Kriszti és épp lufiztunk, amikor  anya is megérkezett a munkából, és együtt mindannyian lementünk  a játszótérre, ahol még pár ismerős pajtásom is volt, szóval volt kivel játszani. Öt után jöttünk haza és megvártuk apát a ház előtt, mert pont ő is hazaért munkából. Itthon autóztam, wii-ztem és vacsorára anya csinált melegszendvicseket. Estig még amerikai éneklős x-faktoros műsor részleteket néztünk anyával.

Milán

Szólj hozzá!

2603.nap

2013-06-10 18-17-05 IMG_7703.jpgNa reggel tényleg semmi kedvem nem volt oviba menni,de nem tudtam apával megdumálni, úgyhogy bevitt mégis az oviba... Na jó, végül is nem volt rossz az oviban, például ki tudtunk menni az udvarra, ahol fogócskáztunk. Az ebéd speciel nem volt túl finom, és alvás után jött értem anya, aztán a Noémit felvittük a Kati mamához és együtt mentünk az Eötvös suliba a lányok edzésére. Megnéztük a Kriszti autóját is, aztán hazasétáltunk és pont jött apa is. Estig még wii-ztem, aztán az autóimmal forma egyes versenyt rendeztem és vacsora után apával a forma egyes versenyzők születési dátumából kiszámoltuk (fejben!) hogy ki hány éves idén :)   No és ma korábban indultam az ágyamba, mert így legalább van esély, hogy kilenckor tudok már aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása