Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2364.nap

Reggel ismét forma 1 volt és apával azt néztük (én közben a szőnyegen saját versenyt is játszottam), és amikor anya is elkészült, lementünk faleveleket szedni, mert az ablakból kiszúrtam egy nagyon szép bordó levelű fát a téren. Amikor feljöttünk anya tornázni kezdett a nagyszobában, ezért kénytelen voltam az ágyamon folytatni az autóversenyt, majd pedig öltöztünk és indultunk a Klári mamához. Már éhes voltam mire odaértünk, úgyhogy a Mama nagy örömére jó sokat ettem mindenből (na még szép, az egyik kedvencem, rántott halrudacskák voltak például). Mivel vittem pár autót, azokat is megmutattam egy rögtönzött verseny keretében a Mamának az ágyán, aztán indultunk haza. Két lehetőségem volt a folytatásra: anyával ruhát vásárolni a Kökiben, vagy pihizni az ágyamban... én inkább ez utóbbit választottam , ezért apa hazahozott. A pihi után színeztem a füzetemben és én is csináltam magamnak kifestőt. Vacsorára pizzát és halat ettem, desszertnek meg túrórudit, és a fürdés után még volt idő lefekvésig, úgyhogy skip-bo-ztunk hármasban, mert azt már rég játszottunk.

Milán

Szólj hozzá!

2363.nap

Reggel a forma egyet néztük apával, aztán elmentünk hármasban vásárolni. Jött velünk a Kati mama is, és egész hamar végeztünk, úgyhogy amikor hazaértünk, rögtön mentem sétálni kicsit a Mamával amíg apáék pakolták a cuccokat és anya elkezdte csinálni az ebédet. Ebéd után pedig pihiztem, aztán rajzolgattam és csináltam színezőket apáéknak. Később anyával is lementem és ismét sétáltunk a Mamával és a Dömével de most nem találtunk szép faleveleket. Amikor feljöttünk, mentem fürdeni, mert rendeltünk pizzát és a Csilláék is átjöttek és mire kezdődött az xfaktor és megérkezett a pizza, addigra meg akartam fürdeni. A műsor közben meg is jött a finom négy évszak pizzánk és fincsi is volt. Szerencsére anyáék megengedték, hogy fent maradjak és megnézzem ki megy tovább az xfaktorban (pedig már elég álmos voltam ám), és csak utána kellett ágyba mennem....

Milán

Szólj hozzá!

2362.nap

Ma csak délelőtt voltam oviban, de az is klassz volt, ugyanis az udvaron jót fogócskáztunk. Ebéd után pedig jött értem a Kati mama az Annával és mentünk is fel, pihizni. Persze csak addig, amíg az Ani meg nem hozta a Botit, mert akkor gyorsan bepótoltuk a tegnap délután elmaradt játszás-adagot :)  Sajnos már négy előtt jött a Zoli és elvitte a Botit focira - de legalább Annát otthagyta és vele tudtam társasozni (például a csigás játékkal). Öt körül apa is felugrott egy percre, de már ment is az ovimba szekrényeket tologatni és bútorokat csomagolni, ugyanis festik a hétvégén a folyosót és a szülők segítenek ma délután előkészülni. No így végül anya jött értem, de mire hazaértünk, már apa is itthon volt, én pedig rajzoltam egy klassz társasjátékot, amivel még estig sokat játszottam apával.

Milán

Szólj hozzá!

2361.nap

Reggel, amikor beértünk anyával a csoportomba, épp a ligetben szedett termésekből készültek mindenféle művek. Én is beálltam a munkába és csináltam egy szép pókot gesztenyéből és hurkapálcika darabokból.
Ebéd és pihi után pedig a Boti jött értem! Na ilyen se volt még... És ez még semmi, mert a Noémiért pedig Anna ment! Na jó, persze a mama is velük volt, de azért ez így vicces volt :)   Aztán az egész csapat a játszótérre ment és hazafelé pedig szedtünk szép faleveleket is - festegetni... Épp a házhoz értünk, amikor apa is megjelent, ugyanis mentünk előbb anyáért az ovihoz és onnan rögtön a Nevtam-ba a Vangi nénihez. Ma is jót játszottam vele: előbb társasoztunk (én nyertem!), aztán a tornateremben mindenféle klassz ügyességi játékot játszottunk. Most nem felejtettük el átadni a rajzomat, amit a tornateremről rajzoltam és annyira tetszett a Vangi néninek, hogy ki is ragasztotta rögvest a falra. A játék után apa vett nekem az automatából egy forró vaníliát és már jöttünk is haza. Itthon előbb gyurmáztam kicsit, aztán jól bevacsoráztam és együtt néztük a nagyszobában az egyperces játékot a Balázzsal. Utána még "főzőcskéztem" a műanyag gyümikből apának vacsorákat, és mentem fürdeni, meg aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2360.nap

Reggel pont jó sokan érkeztünk egyszerre az oviba, és délelőtt a Népligetbe mentünk. Nagyon szép volt és képzeljétek, láttunk két aranyos kis mókust! Szedtünk terméseket is, diót, gesztenyét és makkot. Metróval mentünk és jöttünk és a Melitta volt a párom. Ebéd és pihi után jött értem az Ani és ma is hozott nekem fincsi fánkot és mentünk az angolra a suliba. Az óra után elindultunk haza és pont akkor ért oda anya is, úgyhogy vele jöttem haza. Sajnos apa sokáig dolgozott, és nem ért haza amíg anya indult táncra, úgyhogy oda kellett nekem is menni, de szerencsére hamarosan odaért értem apa és hazajöttünk. De rögtön indultunk is a Kati mamához, mert egy játékot odaadott neki apa és pont össze is futottunk velük a ház előtt, mert épp vitte haza a Kriszti és a Zoli a Botiékat. Én pedig elmentem még sétálni a Mamával, a Noémivel és a Dömével, és csak utána jöttünk haza apával. Itthon eszembe jutott, hogy rég játszottam a kisautós puzzle versenypályával, így előszedtem. Apa megragasztotta a kissé sérült tábláját és együtt összeraktuk. Közben anya is hazaért vele vacsoráztam, de sikeresen leettem magam paradicsomlevessel, úgyhogy rögtön vitt is apa fürdeni. Lefekvésig még apával az állatos könyvemet nézegettük.

Milán

Szólj hozzá!

2359.nap

Reggel nem oviba, hanem az usziba mentünk anyával. Klassz volt ma is az "edzés" : előbb a nagy medencében kezdtünk és utána  a kicsiben tovább gyakoroltunk és a végén még csúszdázni is lehetett. Aztán már siettünk is vissza az oviba, és még ki tudtam szerencsére menni az udvarra is. Ebéd és pihi után jött értem a Kati mama, de nem mentünk azonnal fel hozzá, hanem sétáltunk egy kicsit és közben szép leveleket kerestünk, ugyanis a mama azt találta ki, hogy majd azokból csinálunk dekorációt és festményeket.
Épp a szép leveleket festegettük, amikor megérkezett értem apa és még befejeztem az egyik levelet, aztán indultunk haza. Ma is a gyümik voltak soron: előbb szétválogattam szín szerint a kedvenceimet, aztán vacsorára apa csinált háromszög szendvicset és cserébe én pedig a műanyag ételekből "főztem" neki vacsit. Aztán az angol házi feladatot is megcsináltam holnapra és közben anya is hazaért a szülőiről. Az egyperces játék is ment már a tévében és utána még játszottam majdnem kilencig, és már mentem  is fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2358.nap

Reggel pont akkor keltem, amikor apa indult dolgozni. engem pedig reggelizés után vitt anya  oviba. Kicsit hűvös volt ugyan ma, de azért sütött a nap, úgyhogy kabátban kimehettünk az udvarra. Az ebéd is jó volt: leves után milánói. A pihi után pedig mentem hittanra ahol ma is színezgettünk és meséket hallgattunk a szeretetről. Alighogy meguzsonnáztunk, jött értem az Ani és vitt angolra, ami ma is szuper volt, mint általában. Visszafelé jövet megkerestük a Kati mamát és a Noémit és a mamánál jót játszottunk hatig, akkor pedig elindultunk kutyát sétáltatni és pont összefutottunk apával, aki épp jött értem. Mivel én sétálni szerettem volna, ezért együtt tettünk egy nagy kört a játszóteret megkerülve és csak utána jöttünk haza. Eszembe jutott, hogy a gyümölcseimmel ezer éve nem játszottam, úgyhogy apa előkereste nekem a nagy dobozt és azokkal játszottunk. Amikor anya is hazaért, vele megvacsoráztam, aztán folytattam a gyümölcsökkel a játékot a fürdésig és utána mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása