Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2238.nap

Délelőtt elmentünk a Templom térre, ahol "Városünnep" volt ma. Egész korán odaértünk, úgyhogy elsők között ülhettem be egy régi villamos vezetőfülkéjébe, ami nagyon klassz volt, még a kapcsolókat is nyomogathattam, megengedte a bácsi. Innen a sátrakhoz sétáltunk, ahol kipróbáltunk pár hatalmas méretű társasjátékot. Nagyon vicces az ilyen őrült nagyra méretezett játék :)
Innen rögtön mentünk is Újpestre ebédelni, de ma tényleg csak egy kicsit tudtam sajnos játszani a mamával ebéd után, mert menni kellett a vonat pályaudvarra, ugyanis én anyával kivonatoztam Ikladra (apa pedig ment vásárolni addig). Odafelé egy nagyon klassz, modern vonattal mentünk, én végig laptopoztam és nézelődtem. Az állomásról a Szomi vitt minket a házhoz és amikor az Orsiék is megjöttek, akkor felköszöntöttük a Zalánt és volt finom csokitorta is és még én is kaptam klassz ajándékokat (például egy érdekes zselében úszkáló világító ufót). Persze felmentünk a ház mögötti rétre is és megnéztük a szomszéd tyúkocskáit. A Levi nagyon bátran be is nyúlt a ketrecbe - jól meg is csípte egy tyúk az ujját! Én már rutinosabb voltam, és nem nyúlkáltam :) Aztán még mentünk sétálva egy nagy kőrt is a környéken és aztán már igyekeztünk is ki az állomásra, mert épp csak felszálltunk a vonatra, az már indult is Pestre. Ez egy régi, de gyors vonat volt és egész hamar hazaértünk, a pályaudvarnál pedig apa várt minket és hazahozott kocsival. Itthon még ettem pizzát vacsorára és estig rajzolgattam illetve apával forma egyet néztünk (én - apával ellentétben - Hamiltonnak drukkolok, mert ő benne van a verdákban is). A verseny végéig mégse maradhattam fenn, mert holnap ovi és apa visz, úgyhogy kilenc után menni kellett gyorsan fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2237.nap

Ma egész sportos napom volt:
Délelőtt Alapítványi nap volt az oviban. Anya már korán odament, mi pedig kilenckor mentünk le apával. Hamar lovagoltunk, amíg a tömeg oda nem ér, aztán megnéztük a gyerekek műsorát az udvaron és utána ugrálóváraztam. Közben a Kati mama is megérkezett Annával és vele is ugrálóváraztunk és lovagoltunk egyet és a pecázásban is nyertünk egy-egy játékot, és mivel jól kitöltöttem a Rendőr Robis kvízkérdéseket, ezért kaptam egy színezőt, amit ki is színeztem rögtön. Anyával pedig megnyertük a váltófutást (még úgy is, hogy a kanyarban a nagy sebességtől kicsúsztam, de felpattantam és futottam tovább). Apa ezután átadott a Mamának, mert ő ment a céges bulijára, mi pedig előbb levittük sétálni a Dömét, aztán a Mamánál ebédeltünk finom rántott halacskát. Sajnos a délutáni szieszta nem maradhatott el, de jött anya, és amikor Anna is felkelt és végre rávette magát, hogy lejöjjön a játszótérre, akkor lementünk és jó sokáig lent is maradhattunk. Node állítólag én rondán viselkedtem a vége felé, és ezért majdnem kimaradtam a fagyizásból! Ugyanis nyílt egy új fagyizó nem-messze és a játszótér után odamentünk és anya elsőre tényleg nem vett nekem semmit büntiből, úgyhogy kénytelen voltam mindent megígérni ami csak eszembe jutott, hogy végül azért kapjak egy gombóc fincsi fagyit...
Amikor hazaértünk anya híradót kezdett nézni, ami engem nagyon nem érdekel, úgyhogy nekikezdtem rajzolgatni. Ekkor ért haza apa és pár perc múlva pedig egy pizzát hozott egy bácsi és mi anyával azt vacsoráztunk. Vacsi után még rajzolgattam, egészen fürdésig-alvásig.

Milán

Szólj hozzá!

2236.nap

Tök jó, ma nem kellett oviba mennem! Délelőtt anyával voltam itthon egy darabig, aztán átmentem a Kati mamához. Épp a Botiról beszélgettünk és a Mama mondta, hogy vége az iskolaévnek, mire én megkérdeztem, hogy "akkor a Boti elmegy nyugdíjba?", ami nagyon tetszett a Mamának :))
Az ebéd is kedvemre való volt - legalább is a leves, ugyanis brokkolis volt, jóóóó sok bogyóval. Olyan sokat ettem, hogy a másodiknak már nem jutott hely a pocakomban :)  Szieszta alatt könyveket nézegettem és olvasgattam, aztán jó sokat ettem uzsonnára, mert a leves "hatása" úgy látszik elég hamar elmúlt. No és mivel szuper idő volt, hát lementünk a játszótérre és irtó sokat lent is lehettem. Előbb apa ért oda a munkából, aztán nemsokára anya is és akkor felmentünk előbb vissza a mamához, ugyanis a Kriszti az Annával már ott volt és apa kapott tőlük meg a Mamától névnapi söröket, én pedig még kicsit játszhattam az Annával, aztán hazajöttünk. Itthon hamar rajzoltam is apának ajándékot (mivel tegnap ezt ígértem neki), és apa csinált nekem szendvicset vacsira, de aztán a Csilla jött - apa pedig ment: mégpedig a Csabával, moziba valami háromdés szkifi horrorra vagy mire. No sebaj, én is fent maradhattam egész sokáig, anya kilenckor fürdetett csak meg. Kicsit bedagadt az oltásom helye, kaptam rá borogatást, de nem fáj szerencsére. Aztán tízkor már olyan álmosság vett erő rajtam, hogy inkább nem vártam meg apát és elmentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2235.nap

Reggel akkor keltem amikor apa indult, pedig ráértem volna, mert anya vitt oviba. Délelőtt Csillag születiket játszottunk az autókkal. Még szerencse, hogy itthon voltunk, mert jött a bácsi, aki csomagot szokott nekem hozni és ismét hozott klassz dolgokat: verdás és más disney-s mesés dolgokat, amiket persze mindet átnéztem és csak utána mentünk oviba. Amikor beértünk, épp indult a csoport az udvarra (szuper!). Sőt, képzeljétek eljöttünk a játszótérre is és egy nagy focimeccset játszottunk, mivel vittünk labdát is! Hát ez szuper volt. Ebéd és pihi után pedig jött a Kati mama, de nem egyedül ám! Annával, Botival és Noémivel. Rögtön mentünk is vissza a játszótérre :) Amikor elvitték a Noémit, lassan mi is felmentünk uzsonnázni a Mamához (kaptunk finomságokat). Jó kis nap volt ez idáig... Aztán jött anya és elmentünk a rendelőbe, hogy megkapjam a kullancs elleni szurit, de legalább most egy jó pár évig nem lesz újabb oltás...  Kicsit fájt, úgyhogy kicsit sírtam, de nem volt vészes.
Amikor hazaértünk, itt voltak a Csabáék, mert átjöttek felköszönteni apát. Estig még beszélgettek apáék, én pedig rajzolgattam, aztán amikor elmentek a Csilláék, én is átadtam apának az ajándék könyvet és majd még rajzolok is neki valami szépet :)
Eddigre már jó későre járt és már kezdtem elálmosodni, úgyhogy ma csak zuhanyoztam, hogy mielőbb ágyba jussak...

Milán

Szólj hozzá!

2234.nap

Reggel ismét rajzolgattunk az oviban, aztán kimentünk játszani az udvarra és jó sokat kint lehettünk szerencsére. Ebéd és pihi után ismét az udvart vettük célba és épp futóversenyeset játszottam a fiúkkal, amikor apa megérkezett értem. Mivel anya azt mondta, hogy az Anikóék a játszótérre mentek, ezért én is megsürgettem apát, hogy igyekezzünk egyből oda. Mi értünk oda előbb, így volt időnk hamar a kis közértbe elmenni üdítőért - ugyanis megszomjaztam. Hamar megérkeztek az Anikóék is és velük játszottam hat óráig (saraztunk, fogócskáztunk, ilyesmi). Hatkor feljöttünk és amikor anya is hazaért, vele vacsoráztam római pizzát.
Estig még kicsit számítógépeztem és rajzolgattam is, aztán fürdés után mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2233.nap

Ma apával keltem, pedig nem is kellett volna, mert most anya vitt oviba. Na sebaj, addig rajzolgattam, amíg anya készülődött. Délelőtt sokat játszottam az oviban és a furcsa ebéd (répafőzelék...) után pihiztünk, aztán lassan jött a Kati mama és a Noémivel együtt rögtön mentünk a játszótérre. Elég buta szél fújt, néha komoly homokviharok voltak a homokozóban. Amikor jöttek a Noémiért, mi sem maradtunk, inkább felmentünk, mert egyre jobban fújt a szél. Épp ekkor telefonált apa és átjött értem, hogy hazahozzon. Itthon estig apával játszottam autóversenyeset a szőnyegen (apa csinált célfotókat a befutókról), aztán amikor anya is hazaért, ettem friss kakaóscsigát és mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

2232.nap

Elkezdődött egy újabb munkahét...  Apa vitt reggel oviba, és délelőtt jó sokat kint játszottunk az udvaron, mert hát nekünk ez a "munkánk" - mindig ezzel jönnek a felnőttek...  Délután pedig rajzoltunk: egy versből kellett ötletet meríteni, és én a Kopaszi gát öblét rajzoltam le. Nemsokára pedig jött apa, segítettem neki becipelni a tegnapi verseny sportszereit anya csoportjába, aztán rögtön mentünk is a játszótérre, mert csúnya felhők kezdtek gyülekezni az égen. Azért az eső előtt még sikerült játszani pár ovis társammal, de épp jókor jöttünk fel, mert pár perc múlva dörgött és villámlott és eleredt az eső és csak esett és dörgött és villámlott onnantól kezdve. Itthon előbb megvacsoráztam, aztán kicsit interneteztem, és este egy hatalmas bajnokságot rendeztem sok-sok verdával a nagyszoba szőnyegen. A győztes Spuriék csapata lett fölényesen. :))

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása