Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1741.nap

Ma is voltunk a Klári mamáéknál és a Mama a kedvenc masnis tésztámmal csinálta a húslevest és a rántott husi is fincsi volt, úgyhogy teljesen jóllaktam. A Dörmi süti már alig fért a pocakomba :)
Ebéd után még játszottunk anyával és a Mamával mágneses számosat, aztán jöttünk haza és aludtam egy jó nagyot az ágyikómban.
Ébredés után ettem uzsonnára kakaós csigát és estig Wii-ztünk mert az már nagyon régen volt (kicsit már el is felejtettem hogyan kell vele játszani). Este még ettem finom Disney-s vaníliás joghurtot de fürdés után iszonyú kínzás következett: anya levágta a lábamon a körmömet! Iszonyat!

Milán

Szólj hozzá!

1740.nap

Reggeli után rögtön öltöztünk is és mentünk vásárolni a "madarasteszkóba". Egész hamar végeztünk, és kifelé pont összefutottunk az Imre bácsival - apa barátjával. Hazaérve pedig anya főzőcskézni kezdett, úgyhogy apa rábeszélt egy szánkózásra az ebédig... Fél óra csúszkálás után sajnos az egyik ugratás után leborultunk a szánkóról mint két zsák krumpli, és én annyira megijedtem, hogy inkább már nem is akartam többet szánkózni, apa akárhogy is győzködött... Ígyhát hazajöttünk és az ebédig a könyvemet nézegettem, apa pedig takarított.
Ebédre valami fura nevű csirkehusi volt mogyoródarabokkal és rizzsel, és mivel jól ettem, egy fél vaníliás fánkot is megehettem, aztán mentem aludni.
Délután anyával is játszottam és amikor megérkezett a Marika néni és masszírozta anya lábát, akkor persze ismét apa került sorra: mivel sikerült jól megoldanom azt a nagycsoportos feladatot, amit a mama küldött (meg kellett találni minta alapján a csészék párjait a csészealjakat), apa kitalálta, hogy a rajzolótáblán csináljunk egymásnak ilyen feladatokat. Na ezzel el is voltunk a vacsoráig, utána pedig már lassan mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1739.nap

Képzeljétek, ma örömmel mentem oviba! Anyának leesett az álla, amikor mondtam, hogy "Hurrá, megyünk oviba!". Persze a lényeg az, hogy péntek lévén, ma ebéd után nem kell ott aludni... De előbb délelőtt még játszottunk és sakk is volt, aztán tényleg jött értem a Mama ebéd után és nála aludtam a hálóban. A Botiék is ott voltak már és ébredés után hatalmas ramazurit csináltunk a Mama nagy örömére :)
Aztán jött anya és hazahozott... Apa már itthon volt, én pedig rajzolgattam a híradóig, akkor pedig vacsoráztunk, anya pedig ma is ment tornázni. Híradó után tévéztünk és a villamosos könyvet nézegettük, aztán még nasiztam kicsit fürdés előtt és már mentem is aludni, mert kilenc óra volt...

Milán

Szólj hozzá!

1738.nap

Ma is korán keltem, még itthon volt apa és ő csinált reggelit, aztán ma is anya vitt oviba. Délelőtt befejezte mindenki a kis szánkóját és az udvarra is ki tudtunk még menni.
Az ebéd kelkáposzta főzelék volt (brrr... csak a krumplit és a husit ettem ki belőle) és minyon volt utána (na ebből kettőt is kértem persze). Délután ma sem aludtam, és ez kicsit rányomta  a bélyegét a délutánra is: Uzsonna után jött a Mama és nála jött össze az "angolos" csapat, de ma nem tudtam túlzottan koncentrálni, inkább csak bohóckodtam, így aztán matricát se kaphattam a végén sajnos...
Amikor vége lett az angolnak, apa már ott volt, de kicsit még játszhattunk azért négyesben, de amikor anya is odaért, akkor sajnos indultunk mi is és a Noncsiék is haza. Itthon rajzolgattam és vacsorára melegszendvicset kértem anyától, aztán mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1737.nap - elmúlt 248 hét és 57 hónap...

Reggel korán keltem, úgyhogy még apa melegített reggelit, de ő ment dolgozni és engem anya vitt oviba. Délelőtt elkezdtünk kis szánkókat gyártani gyufásdobozból, fogpiszkálóból és egy dugóból lesz az emberke majd rajta. Voltunk tornázni is és amikor kicsit alább hagyott a hóesés, akkor kimentünk az udvarra is egy keveset. Az ebéd nagyon finom volt: rántott halacska rizzsel. Repetáztam is! De mégse aludtam, csak csendben pihentem délután, aztán épp társasoztam amikor a Kati mama megjött értem, és mentünk hozzá, de ma egyedül voltam, úgyhogy a Mamával játszottam. Kicsit később anya jött értem és hazasétáltunk. Apa is már hazaért eddigre, és a híradó után adott vacsorát, aztán kicsit játszottunk a szobámban olyat, hogy én mutattam neki egy villamost, ő pedig a számát kirakta gyertyákból...
A fürdés után még volt egy kis idő a lefekvésig, akkor pedig hármasban a séfes játékkal játszottunk.

Milán

Szólj hozzá!

1736.nap

Reggel még apa adott reggelit, aztán ő már sietett is dolgozni, mi pedig átmentünk a Kati mamához, ugyanis ma nincs ovi, hanem síelés! Klassz!
De előbb még elmentünk fogorvoshoz, mert a Botinak már mozog elöl a tejfoga és jönnek a csontfogai, de végül megúszta   a foghúzást (én meg nem engedtem, hogy megvizsgáljanak, nehogy én meg ne ússzam meg!). Épp átöltöztünk, és bemelegítettünk és kezdtünk csúszkálni, amikor apa is odajött megnézni minket. Mivel rég voltam utoljára, így egy kicsit nehezen rázódtam vissza a síléc viselésébe, de végül már egyedül is fel tudtam menni a kötélfelhúzóval. Irtóra elfáradt mindenki, úgyhogy a Mamához visszaérve ebédeltünk és már mentünk is aludni...
Uzsonnára joghurtot kértem, aztán hárman még kicsit játszottunk, de már jött is a Tamás bácsi és kezdődött az angol óra.
Angol után jöttek anyáék és felvitték a padlásra a nagy halom karácsonyi díszt, aztán indultunk haza. Itthon játszottam a híradó alatt, utána csináltunk apával melegszendvicset magunknak és elmentem fürdeni hamar, hogy még legyen idő lefekvés előtt anyával is villamososat játszani.

Milán

Szólj hozzá!

1735.nap

Ma anya vitt oviba, úgyhogy ráértem akkor kelni, amikor apa munkába indult. Délelőtt elmentünk sétálni a Wekerlére, de már nem láttam se a kopasz fát, se az autóroncsot, amit mindig néztük, amíg a gyerekházba jártunk régen... A csoportba visszaérve még játszottunk az ebédig (én például a Zorkával malmos játékkal) és a leves finom volt: karfiol leves. Repetáztam is, de a tarhonyás húsból már nem ettem túl sokat...
Alvás után jött értem a Kati mama az Annával és a Botival. Beköszöntünk anyának is, aztán mentünk a Mamához és nemsokára apa is odaért. Kicsit még játszhattam, de amikor apa szerint már túlzásba vittük a bohóckodást, akkor öltöztünk és hazajöttünk, pedig épp belemelegedtünk volna a rosszalkodásba...
Itthon apával játszottam a híradóig és a villamosos könyvet is nézegettük. Közben anya is hazaért, és már ment is tornázni, mi pedig apával vacsoráztunk (nekem hozott anya vaníliás fánkot... nyamm!) és lassacskán mentünk is fürdeni. Közben anya is hazaért, de nekem már menni kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása