Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1979.nap

Délelőtt itthon játszottunk apával, aztán elindultunk Újpestre. De előbb még elugrottunk a Csabáék felé és bementünk egy teszkóba is pelenkát venni a Pannának, ugyanis a finom ebéd után - a Klári mamánál - elmentünk a Lajosékhoz és megnéztük a pár napos kis aranyos cseppséget. Nagyon picuri még a baba, de aranyos. Nem sírt, csak nézelődött amíg ott voltunk és állítólag jó baba és hagyja aludni a szüleit is :) Nem maradtunk sokáig, mert apa sietett haza a forma egyre, én pedig álmos voltam, úgyhogy aludtam addig. A délután hátralévő részében legóztunk, széfeset játszottunk meg ilyesmi és el is ment a nap, és már mentem is fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1978.nap

Reggel rajzolgattam, utána segítettem apának rendet csinálni a nagyszobában, hogy tudjon porszívózni és takarítani és persze játszottunk széfeset is... rajzoltam új nyereményeket: két bombát (hogy izgisebb legyen) és egy 1 billiárdos nyereményt is :)
Ebédre apa sütött nekem halrudacskákat rizzsel és mivel mindent megettem, ezért pár kocka milka csokit is kaptam desszertnek. Egykor mennem kellett az ágyikómba pihizni, apa pedig az Etihez ment a számítógépét megjavítani, de hamar végzett és háromkor felkelhettem, úgyhogy folytathattuk a játékot ott, ahol délelőtt befejeztük. Kicsit tévézhettem is (megint a Matuka meséit néztem, mert viccesek) és persze volt közben uzsonna és vacsora is, aztán este még a parkolóházzal játszottunk sokat és mentem kilenc előtt fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1977.nap

Reggel a mamához vitt át apa,mert ma nem kell oviba mennem, hanem majd délben usziba! Juhhé! De még előtte rábeszéltem a mamát, hogy menjünk le a kisteszkóba és vegyen nekem pizzás kétszersült karikákat, mert az irtó fincsi :) Aztán ebédért is elmentünk és még az uszi előtt ettünk is. Az úszás pedig ma is csúcs-szuper volt! Már deszka nélkül is próbáltunk gyorsúszásban haladni. Hát még nem szabályos, de majd kialakul :) A végén a játék is szuper volt, mert találtunk egy nagy szörfdeszkát a Noncsival és azzal játszottunk. Visszafelé is a Kriszti hozott minket autóval és anya már várt is minket és hazajöttünk aludni. Pontosabban én olyan nagyon nem aludtam... Sebaj, amikor apa hazaért, én is felkeltem és néztünk Verdákat ma is. Persze széfes játékot is játszottunk és vacsorára bevágtam egy nagy tányér milánóit sok sajttal és még egy túrókrémet is desszertnek. Mivel még mindig fért belém, még apa szeletelt a marcipános-kókuszos rúdból :) Mivel eddigre már esteledett, mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1976.nap

Miután apa bevitt az oviba, gyorsan befejeztem a tegnap elkezdett rajzomat, mert jó idő lévén, mehettünk az udvarra fogócskázni. A klassz udvari futkosás után ebédeltünk és pihiztünk, majd az uzsonna után jött értünk - a Noémiért és értem -  a Kati mama és az Anna. Mentünk ugyanis a Mamához, mivel ma angol volt! Szeretem az angol órákat, ma is tanultunk például egy új dalocskát. Utána pedig lementünk a játszótérre és ma is gesztenye-dobálósat játszottunk a Botival a focipályán.
Amikor feljöttünk apa már persze itthon volt és csinált nekem vacsorára sajtlevest (zacskósat ugyan, de fincsit) és mentem is fürdeni, hogy még legyen idő kicsit tévézni lefekvés előtt. De a szerencsekerékhez nem volt kedvem, apa viszont kitalálta, hogy akkor nézzünk verdás vicces rajzfilmekből párat, amiknek a Matuka a főszereplője. Viccesek voltak, de eléggé elálmosodtam már, úgyhogy rögtön mentem is aludni amikor véget értek.

Milán

Szólj hozzá!

1975.nap

Reggel apa vitt oviba és szerencsére ma már jó idő volt, úgyhogy ki tudtunk menni az udvarra. De még előtte mindenkinek le kellett rajzolni egy nyári élményét. Én is lekezdtem a rajzomat: azt amikor a Csilláékkal voltunk a Balatonon. Még nem készült el, majd holnap folytatom. Ebéd, pihi és uzsonna után jött értem anya és mivel a többiek edzésre mentek, így mi hazajöttünk. Itthon széfeset játszottunk és dévédéről Verdákat néztünk, aztán végre hazaért apa és vele is tudtam széfeset játszani. Vacsora után apa főzött finom teát és anyával azt kortyolgattuk (mivel még forró volt...) ugyanis mind a ketten szipogunk és kicsit taknyosak is vagyunk.

Milán

Szólj hozzá!

1974.nap

Reggel minden csupa víz és locs-pocs volt, úgyhogy nem tudtunk gesztenyét szedni apával. De sajnos az udvarra se tudtunk kimenni... Sebaj, kirakósoztam egy csomót. A mai ebéd nem volt olyan finom mint a tegnapi, de ugyanúgy pihizni kellett azért utána.
Délután a mosdásnál lefröcsköltem viccből a Norbit (szerintem legalábbis vicces volt) amit az óvónénik nem értékeltek, pontosabban fél óra büntivel értékeltek...
Uzsonna után jött a Kati mama a Noémivel és mentünk angolozni. Angol után már ott volt anya és apa és együtt mindannyian lementünk a játszótérre, ahol én és a Boti gesztenyedobálósat játszottunk a focipályán. Amikor jöttek a Botiékért, mi is feljöttünk és vacsorára a Kati mama volt olyan aranyos és hozott nekem a tegnapi brokkoli levesből (fincsi!). Vacsi után apával megint széfeset játszottunk és apa megint mázlista volt: megtalálta mind a három milliós nyereményt, úgyhogy ma még többet nyert mint tegnap!

Milán

Szólj hozzá!

1973.nap

Reggel apa vitt oviba, és mivel jó idő volt, ezért sokat kint voltunk az udvaron és fogócskáztunk. Az ebéd szuper volt: brokkoli krémleves! Klassz! A délutáni pihi és uzsonna után jött értem a Kati mama és a Noémivel együtt elhozott. Én mentem a hatodikra anyáéknak segíteni, ugyanis ők ott takarítottak a Mamáék pedig úgyis mentek a lányok edzésére... Amíg apáék takarítottak, én legóztam és apa telefonjával játszottam, mivel túl sokat nem tudtam segíteni nekik. Amikor végeztek, hazajöttünk és anya ment zumbára, apa pedig kitalált egy jó játékot: Megkerestük a 20 számos táblámat és én pedig rajzoltam pici papírokra, amiket apa vágott ki mindenféle összegeket és két bombát. Igen, kitaláltátok: széfeset csináltunk, a 20 széf az összegekkel a számok alá tett papírcetlik lettek. Én voltam a Balázs és apa a játékos. Irtó szerencsés volt, mert elsőre megtalálta a hétmilliót és az ötmilliót is, a bombákkal pedig csak kicsiket veszített, úgyhogy jó sokat nyert! Híradó alatt megvacsoráztam és amikor anya hazaért, vele is játszottam egy széfeset, de ő a bombákat találta meg elsőnek :) Aztán mentem fürdeni és aludni, mert már kezdtem elálmosodni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása