Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1692.nap

Délelőtt ismét jól elpáholtam Uno-ban apát, aztán segítettem kiválasztani pár olyan játékot, amivel nem játszok már és azokat betettük egy nagy zacskóba (egy másikba pedig anya pakolt élelmiszert és tisztítószereket), ugyanis utána öltözünk és elmentünk a Mikulásgyárba. Hű, nagyon klassz ez a Mikulásgyár dolog: beadják az emberek amit a szegényeknek szánnak és az átlátszó falú nagy búra alatt pedig a manók ezeket szépen átnézik és becsomagolják. Még egy kacskaringós csúszda is van, amin a játékok az emeletről lecsúsznak a lenti pakolókhoz. Klassz! És a manók sokat integetnek és kedvesek, még szaloncukrot is kaptam az egyiktől. Visszafelé sétálva vettünk (mivel kértem) sült gesztenyét, de rájöttem, hogy ezek szerint amit én szeretek, az nem ez, hanem a gesztenyepüré! Nosza, hamar mentünk is tovább Újpestre és kértem a Mamát, hogy ebéd után csináljon nekem olyat.
De előbb még ebédeltünk és persze finomakat: paradicsomlevest és halrudacskákat. Aztán még kicsit aludtam is, amíg anyáék elmentek a teszkóba venni a Mamának nehéz dolgokat, hogy ne kelljen neki cipelnie. Épp akkor ébredeztem, amikor apáék visszaértek, úgyhogy hamar megettem a gesztenyepürét (fincsi!) és már indultunk is tovább az Erikáékhoz. Ott felköszöntöttük a Bélát és az Erikát is, aztán megnéztem a pici teknőseiket és a Natival játszottam főleg, de ettem az Erika gesztenyés-vaníliás tortájából is, uzsonna gyanánt :)
Hatkor hazaindultunk és vacsoráig még ismét párszor elvertem apát Uno-ban :) Vacsi után pedig mentem fürdeni és lassan aludni is, mert holnap sajnos ovi...

Milán

Szólj hozzá!

1691.nap

Reggel akkor keltem, amikor apa indult dolgozni, de ma anya viszont nem ment, úgyhogy délelőtt vele voltam: sokat játszottunk, és kicsit egyedül is játszottam amíg főzött, de voltunk az ebédért is és akkor már benéztünk az oviba is és képzeljétek, összesen három gyerek volt ma oviban! Nem csak a mi csoportunkból, hanem az egész oviból, de épp a négyesben játszottak. Nem maradtunk sokáig, hanem hazajöttünk ebédelni és én halacskát választottam a menüből, aztán mentem aludni, de nehezen aludtam el, olyannyira, hogy közben még apa is hazaért.
Amíg aludtam, addig viszont esett egy csomó hó! Ébredés után uzsonnáztunk és lementünk hógolyózni. Irtó klassz volt a friss hóban rohangálni és dobálózni! Egy órát lent voltunk, aztán feljöttünk vacsorázni (ismét halacskát kértem) és még apával is kártyáztam jó sokat fürdés előtt és után is.

Milán

Szólj hozzá!

1690.nap

Reggel épp akkor jött át a Kati mama, amikor keltem, úgyhogy még apának tudtam köszönni, amikor indult dolgozni. Mi pedig reggeli után átmentünk a Mamához. Délelőtt ott voltunk nála és levittük sétálni a Dömét, meg az ebédért is elmentünk, aztán megérkeztek a Botiék ma is és együtt ebédeltünk. Ma fincsi volt az ebéd, jó sokat ettem: paradicsomleves után friss rántott husit sütött a Mama. Ebéd után menni kellett aludni, de én nem tudtam ma elaludni, főleg, hogy hallottam: közben átjöttek a Dédiék és anya is... Néhány kérés után végül felkelhettem, és játszottunk a Botival. Sajnos a második büntibe küldés után megunta ma is anya a rendszabályozást és inkább hazajöttünk és itthon Uno-ztunk. Amikor pedig apa is hazaért, már indultunk is a teszkóba vásárolni. Kicsit fel voltam pörögve, ami nem igazán tetszett apáéknak, úgyhogy nem kaptam most csokit, de sebaj, van itthon egy csomó :)
Hazaérve rögtön vacsoráztunk is (halacskát ettem, jó sokat) aztán pedig apával is kártyáztam és még fürdés után is egy kicsit, aztán mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1689.nap

Ma anya is és apa is irtó korán mentek dolgozni, úgyhogy ismét a Kati mama volt itt amikor felébredtem. Reggeli után ma nem maradtunk itthon, hanem átmentünk a Mamához és ott játszottunk, aztán dél előtt áthozták a Botit és végre tudtam vele ismét játszani. Ebéd után mentem aludni és nehezen ugyan, de elaludtam és amikor felébredtem, már anya is ott volt, de szerencsére a Boti is, úgyhogy ott tudtuk folytatni az ökörködést, ahol abbahagytuk :)
Amikor anya megunta azt, hogy folyton ránk szóljon, akkor hazajöttünk és épp a gyertyás kártyás játékkal végeztünk amikor apa is hazaért. Vele is játszottam, aztán elmentem fürdeni és ma utána vacsoráztam: sajtos tésztát ettem. Nem sokkal később már sajnos menni kellett az ágyikómba, mert még lámpázni is kellett, hogy még jobban meggyógyuljak :)

Milán

Szólj hozzá!

1688.nap

Reggel épp akkor keltem, amikor átjött a Kati mama és apa meg indult dolgozni. A reggeli után játék következett: társasoztunk is és mindenkinek kiszámoltam, hogy hány éves a számológéppel, ahogy apa tegnap este megmutatta (a 2010-ből ki kell vonni a születési évét, és ez irtó jó játék szerintem!). Kicsit később lementünk az ebédért és már nem is jöttünk vissza, hanem a Mamához mentünk és még ebéd előtt a Dömét is megsétáltattuk. Ebédre csak levest ettem és mentem is aludni. Jót aludtam és amikor felkeltem, anya is ott volt már, úgyhogy uzsonna után haza is sétáltunk. Nemsokára apa is hazaért és játszott velem, például olyat, hogy a mai adventi ajándékomból, ami egy pici jegyzettömb volt, csináltam egy papír számológépet és azzal számoltunk. Persze fejben kellett kiszámolni ám mindent... Vacsorára pedig apa hozott túrógombócot ami nagyon fincsi volt, mert belül vaníliás-tejfölös töltelékes volt. Nyamm!
Fürdés után már menni is kellett az ágyikómba, mert a lámpázás, a mese sokáig tart és én már kezdek álmos lenni...

Milán

Szólj hozzá!

1687.nap

Reggel köszöntem anyának és apának amikor indultak dolgozni, aztán még kicsit visszaaludtam, mert a Kati mama átjött vigyázni rám. Szerencsére ma már jól vagyok, nincs hőemelkedésem se, és csak kicsit köhögök.
Délelőtt készítettünk a Mamával szép karácsonyi virágdíszeket: egy pár hurkapálca és fenyő alakú papírlapok már elő voltak készítve és azokra lehetett szép csillogó díszítéseket ragasztgatni. Edédre csak levest kértem, főzeléket nem, és mentem is aludni, mert álmos voltam már.
Amikor felébredtem, már itthon volt apa, úgyhogy vele játszottam, aztán megettem a negyed pizzát tegnapról vacsorára, ami után segítettem apának feldíszíteni a konyhát a sok kis színes lámpával. Nagyon szép lett, úgyhogy ennek a fényénél még gyurmáztunk egy jót anyával a híradóig. Mivel az alatt nem szeretik anyáék, ha zajongok, ezért interneteztem addig. Még fürdés előtt Sapientinoztunk apával (miután apa elemet cserélt a zenélős bogárban).

Milán

Szólj hozzá!

1686.nap

Reggel irtó korán felébredtem, amikor anya indult dolgozni, még köszöntem is neki, és még visszaaludtam azért egy órácskát. Ekkor már apa is fent volt és reggeli után megettem a mai napra szóló adventi csokikat :)
Mivel csak 10 órakor rendel a doktornéni, ezért addig társasoztam apával és szinte mindig én nyertem :)
10 órára odamentünk a rendelőbe, ahol a szokásos tömeg fogadott minket... Leültünk és a szinte kötelező másfél órás várakozást rajzolással és apa telefonján játékkal ütöttem el. Amikor sorra kerültünk nem is a Györgyi néni volt bent, hanem a másik doktornéni, aki fél perc alatt megvizsgált és már kaptunk is egy nyaláb receptet... Hörghurut és arcüreggyulladás a diagnózis... Csak azt nem értettük, hogy ha mi 2 perc alatt végeztünk, akkor a másik 10-15 gyerek miért tartott másfél óráig? Na mindegy. A gyógyszertárban már be sem álltunk a sorba, annyian voltak, úgyhogy inkább eljöttünk a házunkhoz közeli kis gyógyszertárba és ott a kedves néninél nem is volt sor, azonnal sorra kerültünk és megkaptuk a gyógyszereimet. Ha már arra jártunk, beugrottunk a kisteszkóba is és vettünk egy adag papírzsepit és gombás pizzát ebédre.
Hazaérve apa be is dobta a pizzákat a sütőbe és ekkor ért haza anya is. Az ebéd után menni kellett az ágyamba, de nem tudtam elaludni, csak pihentem pár órát. Uzsonnára ettem egy dörmit és épp apával az új ügyességi kis toronyépítős játékommal játszottunk amikor anya hazaért a könyvtárból. Vele is játszottam még estig és kicsit internetezhettem is. Vacsora után nem sokkal mentem fürdeni, és ma korán mentem aludni is.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása