Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1671.nap

Délelőtt úgy eljátszottuk az időt apával, hogy már majdnem elkéstünk az ebédről Újpesten, a Klári mamánál... De azért még időben odaértünk és persze ma is segítettem tálalni is. A finom ebéd után a sajtos husiról leettem a sajtréteget és csak csipegettem a húsból, de azért úgy látszik ettem annyit ma, hogy megkaphassam a kinderemet, mert végül megengedték anyáék ezt is. Még hazaindulás előtt pár mesét elolvasott nekem a Mama: olyanokat keresek, amiben van béka, mert tetszik, hogy a Mama nagyon nem szereti a békákat :))
Itthon kicsit pihennem kellet, és amikor telefonáltak a Krisztiék, öltöztünk és mentünk velük egy új játszóház - kalandparkot kipróbálni: Hát ez is nagyon szuper hely, rengeteg játékkal és mászóvárral és trambulinokkal és léghokival, úgyhogy irtó sokáig ott is maradtunk és teljesen leizzadtunk, annyit ugráltunk és rohangásztunk! Este sajnos mégis haza kellett már indulni és itthon a vacsora után még anyával azért játszottam egy vásárlósat, aztán még fürdés után apával egy rajzolós-kiszínezőset is.

Milán

Szólj hozzá!

1670.nap

Délelőtt elmentünk apával a Kopaszi gátra, mert szépen sütött a nap és ilyen jó időben nem ülhettünk otthon... A játszótéren épp csak elkezdtem a játékot, amikor a csúszdán az első lecsúszásnál rögtön bele is csúsztam az alján összegyűlt nagy adag vízbe és hiába volt rajtam vízlepergető gatya, csak sikerült annyira bevizezni magam, hogy apa inkább hazasétált velem, nehogy megfázzak... Itthon pedig épp csak átöltöztünk, már el is készült az ebéddel anya, én pedig  a választékból apa pizzájára vetettem szemet, úgyhogy egy negyedét meg is ettem és nagyon jóllaktam vele. Még relatíve korán volt, úgyhogy kicsit játszottam, de aztán apa befejezte a mosogatást és rendrakást a konyhában és az ágyba parancsolt... Aludtam is kicsit, és anya ébresztett, mert mentünk időre az Orsiékhoz, ugyanis ma ünnepelte a Levike az első szülinapját. A kis szoba tele volt vendégekkel és persze az ajándékozás után volt csokitorta is, én pedig leettem apa tortájáról a legfinomabb csokis részeket :) Aztán még sorra kipróbáltuk a Levivel a játékait (a Zoé kutya meg állandóan odajött kíváncsiskodni, folyton le kellett zavarni, mert el akarta lopkodni a játékokat...). Nem maradtunk estig, és a többi vendég is már hazaindult, úgyhogy mi is hazajöttünk. Vacsorára megettem a tegnapi paradicsomlevest és fürdésig a nagyszobában zenét hallgattunk, meg vásárlósat játszottunk. Fürdés után még kikönyörögtem apánál, hogy kicsit rajzolhassak és csak utána jött a mese és az alvás......

Milán

Szólj hozzá!

1669.nap

Ma anya vitt oviba és épp akkor értünk be, amikor a gyümölcsözés volt. Mivel az idő ma nem volt épp csodás, mondhatni csepergett végig az eső, így az udvarra sem tudtunk kimenni, hanem bent játszottunk a csoportban. De legalább az ebéd finom volt: paradicsomleves és rántott husi krumplival és ubival. Nagyon jóllaktam, és szerencsére már jött is értem a Mama és nála aludtam is egy jó nagyot.
Ébredés után már ott voltak a Botiék is és épp legóztunk, amikor megérkezett apa, hogy hazavigyen, a liftnél meg anyával futottunk össze, aki akkor végzett az oviban. Ha már így együtt voltunk, anya kitalálta, hogy menjünk vásárolni. El is mentünk a madaras teszkóba és mivel ma jól viselkedtem, ezért kifelé beülhettem a repülőgépbe ami nagyon magasra felvitt és forgott és zenélt... Klassz volt!
Itthon ettem vaníliás fánkot vacsorára és estig apával rajzolgattam, sőt még fürdés után is kicsit maradt idő rajzolgatni lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1668.nap

Már vártam a mai napot, ugyanis ma apa is bejött velem az oviba!
Reggel jó sokáig aludhattam, aztán már siettünk is, mert a Csilla féle tornára be akartunk azért érni... Épp időben érkeztünk, mert átöltözés után már indult is a csoport a tornaterembe. Itt megmutattam apának, hogy már milyen ügyesen tudok tornázni és minden feladatot ismerek (főleg a játékokat...).
A torna után visszamentünk a csoportba és előbb építőkockáztam, aztán leültünk a rajz asztalhoz és ma az volt a feladat, hogy le kellett rajzolni a családunkat. Épp végeztem a művemmel, és már jött is a gyümölcs-evés. Kézmosás után pedig öltöztünk és mentünk sétálni a wekerlére. Ide már nem kísért el minket apa, mert valami dolga volt az autóval, de mi azért egy jó nagyot sétáltunk, úgyhogy visszaérve már csak kicsit voltunk azudvaron és már ebédeltünk is. Ebéd után pedig jött értem apa és ma itthon aludhattam. Persze próbáltam alkudozni, de mindhiába, úgyhogy pihennem kellett egy keveset...
Ébredés után uzsonnáztunk és játszottunk. Közben hazaért anya és apa pedig elment a munkahelyére. Mi pedig addig vásárlósat játszottunk, aztán vacsoráztunk, fürödtünk és épp rajzolgattam amikor hazaért apa, úgyhogy még vele is játszottam egy vásárlósat, de lassan menni kellett aludni sajnos, mert későre járt már...

Milán

Szólj hozzá!

1667.nap

Reggel átjött a Mama és ő vitt oviba, mert apa elvitte anyát vizsgálatra. Délelőtt voltunk az udvaron és sokat hintáztam a Ricsiékkel például. Ebédnél a levesből csak a daragaluskát ettem ki, de a vadasból repetáztam is, aztán mentem én is aludni a többiekkel és uzsonna után jött értem a Mama a Noémivel. Alighogy felértünk a Mamához, jött is a Tamás bácsi és kezdődött az angol óra, de ma a Boti nélkül, mert ő beteg sajnos. Így persze kevésbé vadultunk és végre én is lehettem a steam engine, vagyis én mentem elől a vonatozáskor :)
Amikor kijöttünk az óráról, már ott volt a Timi és hamarosan megjött anya és apa is. Én felkísértem anyát a padlásra, de irtóra megijedtem, amikor a villanykapcsoló helyett véletlenül anya a vész-ablakot nyitotta ki és a sötétben egy nagyot kattant. Sírva futottam vissza apáért! Ő aztán elemlámpaként a telefonjával világítva segített anyának de én már nem kockáztattam és a lakásban maradtam...
Miután hazasétáltunk, apával ma is játszottunk boltosat , de ma ő volt az eladó és a macifejes hat-hetet vásárolhattam meg tőle egész olcsón :)
Vacsora után is és fürdés után is még volt idő rajzolgatni, de kilenc óra után már semmilyen trükkel nem maradhattam fenn - menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1665+1.nap

Reggel végre magamtól ébredhettem, mert anya vitt oviba, de sietni kellett azért, hogy a Csilla tornájáig beérjünk... Időben odaértünk, úgyhogy én is mentem tornázni (este meg is tanítottam apának az oldalt-szökdelést, amit tanultunk!). Mivel ma is jó idő volt, az udvarra is ki tudtunk menni és ebédre jöttünk be (ami főzelék volt... nem rajongok érte, de a husit azért megettem). Ebéd után pedig alvás következett és már jött is értem a Mama, ugyanis ma angol óránk volt a Noémivel és a Botival. Amíg mi Teddy's train -eztünk, addig a Kriszti épített az Annának egy babaházat legóból és mikor vége lett az órának, mi is megcsodáltuk a Botival. Eddigre már apa is ott volt és miután megettem uzsonnára egy nutellás kalácsot, indultunk is haza. De előbb még beugrottunk a kisteszkóba és vettünk finom aprítanivalót a brokkolilevesbe, mert tegnap mindet megettem és nem maradt mára, pedig az úgy fincsi!
A ház előtt épp összefutottunk anyával is aki akkor ért haza az oviból.
A vacsoráig játszottunk, a híradó alatt interneteztem, aztán fürdés előtt - és után pedig rajzolgattam, aztán menni kellett már aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1665.nap

Reggel ma is apa vitt oviba, mert anya ment a Csillával reggel valahová.
Délelőtt volt ma is sakk és megtanultuk, hogy az első sor kis bábui a gyalogok és a többiek a tisztek és pár lépést is tanultunk már! Sakk után kimentünk az udvarra mert ma igazán szép idő volt, sütött a nap. Az ebéd ma nem volt túl finom, de azért ettem belőle és utána aludtam is. Ébredés és uzsonna után átmehettem kicsit a kettesbe anyához, de pár perc múlva már jött is értem apa és hazasétáltunk.
Itthon ettem egy tányér brokkoli krémlevest, aztán apával is játszottunk vásárlósat és ma a számokat adtam el neki irtó sok pénzért :) A híradó alatt kicsit internetezhettem is, és utána ettem egy szelet rántott husit vacsorára. Fürdésig még felváltva nyúztam apát és anyát, de anya ma elég rossz bőrben volt, úgyhogy apa foglalkozott inkább velem, aztán pancsolás után mentem is már aludni, mert későre járt...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása