Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1629.nap

Délelőtt apával játszottam, de nem lehetett akármit, mert ment közben a forma 1, és olyankor apa a tévére összpontosít (én is néha odanéztem, főleg amikor összetört egy autó). Persze anyával is foglalkoztam és végül anya levitt szép, őszi faleveleket keresni a környéken. Alighogy hazaértünk, már vitt is apa tovább, a Klári mamához (anya itthon ovis papírokat írogatott, azért nem jött).
A mamánál már majdnem kész volt az ebéd, csak az asztalt csináltuk meg és már ehettünk is. Én szedhettem le a husit a csontról a levesbe, ez nagyon tetszett. A leves után pedig sült halacskát kaptam és ebéd után még a mamával játszottam. Mivel itthon szerettem volna aludni és nem a Mamánál, ezért aztán hazaindultunk, de persze itthon már nem aludtam, csak  pihiztem egy órát. Estig meg apát szórakoztattam: társasoztunk, zenét hallgattunk, ilyesmi, és hatkor lementünk anyával és elkísértük a Kati mamát és a Dömét sétálni. Egy darabon egy szép szürke cica is jött velünk és egyáltalán nem félt a Dömétől se, de aztán elszaladt a másik ház felé, úgyhogy nem hoztuk haza...
Itthon megéheztem amikor feljöttünk, úgyhogy csináltam magamnak melegszendvicset (na jó, anya és apa segített kicsit) és vacsi után mentem fürdeni, aztán a mese után aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1628.nap

Délelőtt játszottam a nagyszobában és kicsit rajzfilmet néztem amíg apa takarított, aztán lementünk sétálni és a szelektívet is elvittük - közben anya főzött. Alighogy hazaértünk, már el is készült az ebéd, de a leves nem ízlett, úgyhogy csak knédlit ettem. Ebéd után pedig indultunk Ikladra, a Reniékhez. Elsőnek rögtön kiszúrtam, hogy a kis Zalánnak is van egy macifejes hat-hete! Gyorsan le is fotózta apa, hogy az enyémre milyen állatokat kellene rajzolni a lekopottak helyére... Játszottunk még az autópályával is, aztán ettem én is virslit a Zalánkával együtt és végül felmentünk a ház mögötti rétre, ahol volt egy nagy halom hatalmas dísztök! Klassz! Sőt, a fa alatt találtunk diókat - ezek szerint ez diófa. Kaptunk is egy zacskónyi diót, aztán visszasétáltunk és lassan hazaindultunk, mert este jöttek hozzánk a Csilláék. Apával csináltunk melegszendvicseket és én azt ettem, utána pedig mentem fürdeni és mivel nagyon álmos voltam, mentem aludni is...

Milán

Szólj hozzá!

1627.nap

Reggel apa gyorsan csinált nekem reggelit, aztán anya bevitt oviba. Délelőtt voltam sakkozni! Érdekes játék állítólag. Ma a bábuk neveit tanultuk: van királyfi és királylány, meg futó, bástya, lovacska, és gyalogok. Ó és a legjobb, hogy betűk és számok vannak a kockás tábla szélein :) Sakkozás után int voltunk az udvaron ebédig és ma elvitt a Mama evés után. De nála se aludtam, csak csendben pihentem, aztán átsétáltunk a Dédiékhez és ott internetezhettem az Ani számítógépén! Ott is megtaláltam hamar a kedvenc "számos" youtube videóimat :) Utána visszamentünk a Mamához és anya is odajött. Nemsokára pedig apa is és hármasban elmentünk vásárolni. Kaptam egy kindertojást és még vaníliás fánkot is! Klassz. Hazaérve pedig megvacsoráztam, kicsit rajzolgattam és már mentem is fürdeni, meg aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1626.nap

Reggel ma is anya vitt oviba, de még tudtam apának integetni amikor indult dolgozni. Alighogy beértünk, már mentem is a Csilla féle tornára, de ma is inkább csak megfigyelőként vettem részt :) Utána kint voltunk az udvaron és segítettem a Noéminek az ugróiskola számjegyeit ismét felrajzolni, mert lekoptak, én pedig imádok számokat rajzolni :) Még ebéd előtt pedig a logopédus nénivel beszélgettem és nagyon meg lettem dicsérve. Alvás után pedig jött értem, meg a Noémiért a Kati mama az Annával és a Botival és az egész csapattal elsétáltunk a kis játszótérre. Eleinte bújócskáztunk, aztán lejött a csoportomból a Norbi és vele, a Noémivel és a Botival négyesben elkezdtünk focizni! Addig játszhattunk, amíg a mama ki nem adta az indulási parancsot, mert Anna már éhes volt. Épp leültünk uzsonnázni, amikor anya és apa együtt megérkeztek: ők pont a ház előtt találkoztak és amikor megettem a nutellás kenyeret, már indultunk is haza.
Itthon apával játszottam, utána apa elővette a kis sütőt és anyával csináltunk melegszendvicset vacsorára, ami után nem sokkal mentem is fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1625.nap

Reggel ma is sírva mentem be az oviba, de aztán bábozás volt, úgyhogy lenyugodtam és néztem inkább a mesét a kismalacról meg a farkasról. Szerencsére ma nem esett az eső és ki tudtunk menni az udvarra és anyának is köszöntem, aztán ebédeltünk és a Fanni és a Hanna között feküdtem, de velük ellentétben én ma sem aludtam... Uzsonna után jött értem a Kati mama és a Noémivel együtt a kis játszótérre mentünk (ahol leejtettem a számológépet és kicsit elromlott a kijelzője sajnos... majd apa megjavítja remélhetőleg). Anya is odajött és hazajöttünk játszani, aztán amíg ő vasalt, és kicsit interneteztem és amikor apa is hazaért, akkor lementünk az Anikó nénihez, aki levágta a hajunkat. Elsőnek én lettem megnyírva és anya utána felhozott vacsorázni, mert amikor apa is végzett, akkor már menni is kellett fürdeni és még egy kicsit ugyan rajzolgathattam, de aztán menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1624.nap

Reggel sajnos esett az eső (és egész nap!), ezért nem síelni, hanem oviba kellett menni... :(
Ráadásul az eső miatt az udvarra se tudtunk kimenni, hanem bent játszottunk a csoportban: Csináltunk például gyurmából süniket. Volt orruk, meg szemük és a tüskéiket is gyurmacsíkok felvagdosásából csináltuk. Érdekesek lettek :)
Ebédre főzelék és bukta volt, sejthető, hogy melyikből ettem inkább... Viszont ma nem volt kedvem aludni. Uzsonna után pedig jött értem és a Noémiért az Ani és felvitt minket a Kati mamához, ahol a Boti és az Anna egészítette ki a csipet-csapatot és heves játék vette kezdetét, pillanatok alatt rendetlenségbe fojtva a játékszobát :) Közben apa is megérkezett, én pedig ettem még egy joghurtot és buktát, aztán épp próbált apa rávenni minket egy kis rendrakásra, amikor anya is odaért és végül hazaindultunk.
Itthon a programom zenehallgatás volt, hintázással egybekötve, aztán megéheztem és apa főzött virslit vacsorára. Utána mentem fürdeni és ma egész korán az ágyba lettem zavarva, mert már fáradt voltam.

Milán

Szólj hozzá!

1623.nap

Reggel épp indult apa munkába, amikor keltem, úgyhogy még ő adott reggelit, aztán anya vett át és kicsit ma is problémáztam amikor be kellett menni az oviba, pedig végülis jó programok voltak ma: elvittük a szelektívbe a papír és műanyag dolgokat, és ma jött egy bácsi, aki a madarakról mesélt nekünk és hozott egy madáretetőt is. Az udvarra is kimentünk, és ebédre a leves után gombóc volt... nyamm. Ebéd után aludtam egy jót és már jött is értem az Ani, mert a Noémivel együtt elindultunk a tornára és jött a Kati mama az Annával és a Botival.
Épp az öltözőben bohóckodtunk, amikor apa is odaért és átmentünk a kis tornaterembe, ahol kezdődött a Krisztivel a torna. Én persze ma sem akartam beállni, de aztán Annával meguntuk az üldögélést a sarokban és elkezdtünk tornázni, csak sajnos a Kriszti észrevette, hogy én közben a szőnyeget is elkezdtem tépkedni, úgyhogy kizavart apához, aki inkább felöltöztetett és hazahozott. Nemsokára anya is hazaért, én pedig számológépeztem, aztán sikerült a híradó alatt addig addig piszkálni és ütögetni anyát, amíg bezavart a szobámba és ott kellett lennem a híradó végéig. Utána apával wii-ztünk, majd főzött virslit apa és azt vacsoráztunk, utána mentem fürdeni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása