Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1377.nap

Reggel lementünk kicsit szánkózni, de 1-2 lecsúszás után bevágtam a durcát és a hisztit, mert apa nem a lépcsőn ment fel, hanem a dombon! Na ezen vagy negyed órát hisztiztem, de sajnos mindhiába, apa és anya nélkülem szánkózott addig... nem hatotta meg őket a sírásom! Még ilyet! Sőt, amikor megunták a csúszkálást, elkezdtek nélkülem (!!!) hóembert építeni! Ez már tényleg minden határon túlment! Odamentem és ott hisztiztem a fülükbe, de ők a fülük botját se mozdították... Kénytelen voltam befejezni a hiábavaló hisztizést, mert csak akkor vettek be a hóember-építő csapatba... Végül egy egész szép nagy hóembert sikerült építeni.
Ezután itthon átöltöztünk és már indultunk is a Klári mamához. Ebédig rajzolgattam és a mágneses számokkal játszottam, aztán ettem jó sokat és még egy csokit is kaptam ezért a Mamától, akivel utána játszottunk és rajzolgattunk az indulásig, aztán itthon végül nem aludtam egy percet se délután... Apa végül megengedte, hogy felkeljek és játszott is velem egészen estig. Apa azt is felajánlotta, hogy levisz szánkózni, de akkor nem volt kedvem épp, amikor meg kedvem lett volna, akkor már sötét este lett és már nem tudtunk lemenni... Helyette inkább vacsoráztam egy nagyot (a parileves és az újabb két fasírt után még apa kakaós csigájának a finom belsejét is elkunyiztam és megettem!) és fürdésig még játszottunk apával mindenfélét, aztán pancsi és hajmosás után rögvest mennem kellett aludni, mert holnap ovi...

Milán

Szólj hozzá!

1376.nap

Ma klassz kis napom volt: reggel átmentem játszani a Kati mamához amíg anyáék vásárolni mentek és épp le indultunk a Somival, amikor megérkeztek apáék, így én rögtön mentem is velük szánkózni. Természetesen a dombhoz mentünk és nagyon sokszor lecsúsztunk, főleg apával. Közben egyre csak esett a hó és minden csupa fehér lett. Amikor meguntam a csúszkálást, újraépítettünk egy hatalmas hóembert, amit a buta nagy gyerekek leromboltak épp előttünk. Sebaj, mi meg ismét felépítettük szegényt... Épp végeztünk, amikor telefonált a  Mama, hogy ott vannak a Botiék a ház előtt, így mi is odasiettünk és tényleg ott volt a Zoli az Annával és a Botival és épp hógolyóztak, úgyhogy mi is beálltunk és a friss hóval jól megdobáltuk egymást! Amikor már kidobáltuk magunkat, a Zoli a Botival hazaindult, mi pedig Annával együtt felmentünk ebédelni a Mamához, aki nagyon finomat csinált: paradicsomlevest betűtésztával :)  Sőt, a második is tészta volt, úgyhogy sokat ettem ma. Közben Anna ment is aludni és mi is hazaindultunk, mert nekem is aludni kellett...
Amikor felébredtem, uzsonnára ismét paradicsomlevest kértem és ma kivételesen korán mentem fürdeni, mert utána nem sokkal indultunk a Csilláékhoz. De nem ám akárhogy mentünk: szánkóval! Mivel minden csupa hó volt, apa végig húzott a szánkóval oda-vissza! Klassz! A Csilláéknál pedig jót játszottam és egy nagyon finom sütit is sütött a Csilla (irtó csokis volt, tehát irtó finom) aztán felmentünk a tetőtrébe, ahol tovább játszhattam a biliárd asztalon a golyókkal, a tornaszerekkel és a rajzoló táblámmal.
Amikor már későre járt, akkor hazaszánkóztunk, de itthon rögtön mennem kellett aludni, épp csak fogat mostam és apa már mesélte is a mesét a kiscsibékről, aztán már aludtam is...

Milán

Szólj hozzá!

1375.nap

Ma is pont akkor ébredeztem, amikor apa indult dolgozni, így még tudtam neki integetni... Reggeli után anya bevitt az oviba és később még egyszer bekukucskált a csoportba amikor épp játszottam. Ebéd után jött értem a Kati mama, mert ma nála aludhatok és még alvás előtt énekeltünk együtt pár téli dalocskát. Jó nagyot aludtam és épp levittük ébredés után a Somit sétálni, amikor anya is odaért és hazasétáltunk. Itthon már várt apa és játszott velem, illetve kicsit jutyúbozhattam is, aztán sokat rajzoltam és énekeltem és közben anya lábát megmasszírozta az Anna néni. Este virslit vacsoráztam anyával és még kicsit játszhattam a fürdésig, de utána menni kellett aludni, mert már lekapcsolt a szívecskés lámpa.

Milán

Este megmértek anyáék: a magasságom 104cm, a fejem 49 centi, a lábam pedig 17 és fél, és tegnap óta nem híztam, ma is 14,3 kiló vagyok.

Szólj hozzá!

1374.nap

Reggel kicsit nyűgösen ébredtem és semmi kedvem nem volt oviba menni, de mégis kellett: anya bevitt és kész. A többiek épp belekezdtek az éneklős játékokba, úgyhogy gyorsan én is csatlakoztam a játékhoz. Délelőtt még csináltam egy madárkát papírokból ragasztóval a papír madáretetőbe. Ebéd után mentem aludni és ma a Kati mama egyedül jött értem és kettesben mentünk haza hozzá. Nem sokkal később anya is odajött és kicsit még játszottunk, aztán hazajöttünk, mert apa már várt minket, ugyanis mentünk usziba, pedig nem sok kedvem volt hozzá... Nem is élveztem ma az úszást: végig ordítottam és úgy szorítottam apát, mint egy fuldokló. Csak a vége felé nyugodtam le kicsit és próbáltam úszni is: akkor már ügyesen béka-tempóztam háton úszva. Amikor hazaértünk anya csinált vacsorát de én melegszendvics helyett inkább nutellás kenyeret kértem (még szép) habos kakaóval, aztán rajzolgattam kicsit anyával is, apával is és fürdés után már rögtön mentem is aludni.

Milán

ui.: este lemértem magam a mérlegen: 14.3 kiló vagyok...

Szólj hozzá!

1373.nap

Reggel tovább aludhattam, épp akkor keltem, amikor apa indult dolgozni, de mégis nyűgös voltam... Aztán anya bevitt az oviba és bevittük az egyik kedvenc cédémet is, hogy a többiek is meg tudják hallgatni. Délelőtt voltunk tornázni is és ebéd után aludtam egy jót. Ébredés és uzsonna után jött értem a Kati mama méghozzá az Annával és a Botival! Sőt, odakinn az Ani várt minket szánkóval és azzal mentünk haza a Mamához, ahol persze nagy játékba kezdtünk és közben eszegettünk is (én pucoltam magamnak egy mandarint például). Épp Elmo-t néztünk a tévében amikor apa is betoppant, így neki is meg tudtuk mutatni, hogy építőkockákból miket tudunk csinálni: én mindenféle számot, a Boti pedig kirakta a nevét! Aztán jött a Zoli és a Botit elvitte síelni, ezért mi is hazaindultunk apával. Itthon épp levetkőztünk (én hisztizve épp) apával, amikor anya is hazaért. Estig rajzolgattam és kicsit apával játszottam, aztán ettem vacsorára virslit és mentem fürdeni. Lefekvésig még anyával zenét hallgattunk és a törpökkel játszottunk.

Milán

Szólj hozzá!

1372.nap

Reggel akkor ébredtem, amikor anya indult és ügyesen, gyorsan elkészültünk apával, mert így volt idő kicsit játszani is egy társasjátékkal: én voltam a Szia-Miau és apa a Hókuszpók. Mind a két játékot én nyertem! Szóval jól indult a nap, de aztán menni kellett oviba, mert még elkésik a végén apa. Az oviban pedig sokat játszottam és tornáztunk is ebéd előtt (ami pedig paradicsomos káposzta volt de azt annyira nem szeretem) aztán mentünk aludni. Uzsonna végén épp jött anya értem és elmentünk a Noémiért és így mentünk a Kati mamához játszani. Jót játszottunk, és amikor már apa is hazaért, akkor mi is hazaindultunk és én megint játszottam apával egy csomót. Vacsorára ettem egy nagy adag sajtos husit és még repetáztam is, ezért kaphattam még egy kindertojást is apától! Fürdésig még rajzolgattam és tortát is díszítgettem, de pancsi után már nem sok időm maradt a lefekvésig: azt pedig zenehallgatással ütöttem el.

Milán

Szólj hozzá!

1371.nap

Reggel megint apa vitt oviba, de mégse voltam nyűgös, pedig korán keltünk. Benéztünk anyához amikor beértünk az oviba, de még egy gyerek se volt a nála a teremben... a mi csoportunkban pedig Marianna néni volt és délelőtt sokat játszottunk, rajzoltunk és voltunk tornázni is. Az udvarra viszont sajnos nem mentünk ki, mert íííírtó hideg volt ma. Az ebéd viszont fincsi volt: tojásleves és tészta volt utána. Ebéd után aludtunk egy kicsit és uzsonna után jött anya, méghozzá szánkóval! Sőt a szánkódombhoz lehozta az Ani a Botit és az Annát is és szánkózhattunk együtt! A csúszkálás után felmentünk a Kati mamához és épp legóztunk, amikor apa is odaért és megjavította a Mamánál a tévéket, aztán anyával és apával hármasban elsétáltunk a könyvtárba, ahol sajnos nem volt jó a számítógép, így rajzolgattam amíg anya keresett nekem könyveket. Aztán hazasétáltunk és kicsit számítógépezhettem a vacsoráig, ami leves volt és apa sütött lángost utána (ami finom volt, de nem tudtam megenni, mert nagy volt), aztán mentem fürdeni és még anyával énekeltünk és zenéltünk a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása