Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1573.nap

Reggel elég korán keltem, pedig tegnap jól kifáradtam... Délelőtt játszottam és kicsit internetezhettem is, aztán indultunk a Klári mamáékhoz és én már nagyon éhes voltam, úgyhogy dupla öröm volt az ebéd: ugyanis paradicsomleves volt és majonézes krumplival fasírt és husi. Jól laktam! Ebéd után kicsit lementünk labdázni a Mamával, amíg apa a Peti számítógépén ügyködött, de eleredt az eső pár perc után, ráadásul egy kutyus se szó - se beszéd elkapta a labdánkat és elfutott vele! Még jó, hogy csak a közelbe, a gazdijának vitte és nem pukkant ki! Nos, miután feljöttünk, már indultunk is haza, és itthon alig tudtam párat játszani apával a séf bácsis játékkal, már telefonáltak is a Csilláék, hogy ha akarunk, átmehetünk, és természetesen át is mentünk, mert az emeleten jókat lehet náluk játszani :) Például biliárdoztam (gurigattam a golyókat ezerrel), flippereztem nagyon ügyesen, és ilyenek. Sajnos estefelé haza kellett már jönni és itthon rögtön fürdeni kellett... Még jó, hogy a vacsora ismét  a fincsi paradicsomleves lehetett, de utána fogmosás és alvás következett...

Milán

Szólj hozzá!

1572.nap

Ma egész nap strandoltunk! Klassz!
Reggel elmentünk a Csilláékért és velük együtt elmentünk Szigetszentmiklósra, egy olyan strandra, ahol még nem jártunk... Nagyon klassz kis strand! Van egy csomó medence és gyerekmedencék is, és a kedvencem: a gomba! Ezt nem lehet megunni! Egyfolytában alatta ugráltam be- és ki, amikor bekapcsolták. De voltak kisebb-nagyobb csúszdák is, csak azok mind felnőtteknek valók voltak... Apa mindet kipróbálta és azt mondta, hogy nagyon jók voltak. Az egyik még az időt is mutatta, amíg lecsúsztak benne, na az nekem is tetszett, mert nézhettem a számokat, hogy apa és anya mennyire gyors. Déltájban ettünk lángost és kicsit később gofrit is, és amikor már nagyon nem tudtunk árnyékot csinálni a napernyőkkel, akkor átmentünk a másik medencék előtti fás-füves részre, mert ott árnyékos volt a fű. Leterítettük a törülközőket és amíg a nagy hőség tartott, addig sokat játszottunk, például a társasjátékos törülközővel (nagy számok vannak rajta!!!), nomeg UNO-ztunk is (és én nyertem elsőnek!). Később még apáék csúszdáztak és bementünk labdázni még egyet a nagymedencébe is, aztán lassan megszáradtunk, és hazaindultunk.
Itthon megettük a milánói maradékait és még picit játszottam anyával is és apával is, de aztán már apa vitt fürdeni és aludni, mert későre járt és nem aludtam délután...

Milán

Szólj hozzá!

1571.nap

Reggel arra ébredtem, hogy kopognak, és képzeljétek, a Klári mama volt az, ugyanis ma ő jött át vigyázni rám, amíg anya és apa dolgozni mentek. Nagyon klasszul elvoltunk ám délelőtt! Egy csomó játékot megmutattam neki, de a játszótérre nem volt kedvem lemenni, mert irtó meleg volt már... A Kati mama is átjött kicsit és hozott virágot Klára névnapra (mi reggel adtunk ajándékot a mamának apával). Ebédre pedig fincsi milánóit csinált a Mama, gombával és reszelt sajttal, de akkor adagot kaptam, hogy még uzsonnára is jutott belőle :)
Közben hazaért anya és a Klári mama pedig hazament. Délután gyurmáztam és apát vártuk, mert amikor hazaért, előbb elvittük az ágytakarót tisztítóba, utána pedig mentünk bevásárolni és én kaphattam PEZ cukorkát és még egy kindertojást is, mert jól viselkedtem.
Itthon apával játszottam, aztán vacsoráztam, megint játszottunk és már menni is kellett sajnos fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1570.nap

Reggel apa átvitt a Kati mamához, mert neki is meg anyának is dolgozni kellett menni ma, ezért délelőtt a Mamával múlattam az időt (a másik lehetőség az volt, hogy megyek oviba... de akkor már százszor inkább a Mamánál vagyok!)
Amikor lementünk megsétáltatni a Dömét, elmentünk az ovi felé is, ahol pár gyerek épp az udvaron játszott és köszöntünk anyának is, aztán ma korábban ebédeltünk, mert már éhes voltam. Kicsit később értem jött anya és hazahozott aludni, mert a Mamánál valamelyik lakó nagyon hangosan fúrt és úgy igen nehéz aludni... Na nem mintha itthon aludtam volna... Pihiztem csak és négyre elmentünk a Noémiért az oviba, aztán együtt mentünk a játszótérre, ahol sokáig játszottunk. Amikor hazajöttünk, apa már persze itthon volt és megengedte, hogy internetezzek a híradó alatt. Vacsorára megettem az összes tésztát (de a vadasból csak szószba mártogattam, a husi nem ízlett), aztán mentem fürdeni és még egy fél kakaós csigát is megettem lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1569.nap

Délelőtt apával elmentünk a Kopaszi gátra. Elsőnek kavicsokat szerettem volna dobálni, de olyan magas volt a vízállás, hogy még a partmenti fák is víz alatt voltak... Azért találtunk egy kis részt, ahol még volt pár kavics, na azokat bedobáltuk az épp arra úszkáló halacskák közé - akik mérgesen szétrebbentek és messze elkerültek minket :)  Aztán sikerült elcsúsznom és összesaraznom a lábszáram, amit apa lemosott. A játszótérre ma nem volt kedvem bemenni, hanem inkább elsétáltunk vissza az U alakú öböl végébe, ahol szoktunk "táborozni" és ott leterítettük a pokrócot és ettünk kekszet. Útközben találkoztunk egy csapat árnyékban hűsölő kacsával, de őket nem ijesztettük el - hadd aludjanak...   A piknikezés után pedig játszottunk: labdáztunk a kétféle játékkal, amit vittünk és persze a gyümik is előkerültek, velük is játszottunk dobálózósat. Dél felé felszedelőzködtünk és hazaindultunk. Még ebéd előtt átmentünk a Kati mamához, mert adott levest és piskótatésztát csokiöntettel, amit itthon ettünk meg, pontosabban én a leves után csak pizzát ettem, apa pedig piskótát, aztán mehettem aludni.
Amikor felébredtem, pont hazaért anya, és uzsonna után lementünk a játszótérre, de apa nem maradt sokáig, csak elvitte a szelektív szemetet, picit üldögélt és hazajött. Mi még maradtunk egy ideig: vittünk krétát és azzal rajzolgattam. Este apa finom szendvicset csinált vacsira, és fürdés után mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1568.nap

Reggel korán keltem, így aztán apának sikerült időben rávennie, hogy induljunk el az új játszótérre a Botiéknál. Igazándiból voltunk már itt párszor, de most a környező dobot és utakat is megcsinálták szépre. Kár, hogy az új játékok inkább nagyobbaknak készültek... Egy-kettőt kipróbáltam, de nem tetszettek, úgyhogy bementünk a korábbi játszótér részére és ott voltunk egész ebédidőig. Sokat hintáztam, meg mászó-váraztam és csúszdáztam, de amikor megéheztünk, hazajöttünk és apa sütött fincsi pizzát: nekem egy szuper kis gombás-sonkás-szalámisat. Megkóstoltam apa szalámis pizzáját is, de az enyém a több extrával nyert :)
Ebéd után még kicsit játszottunk, de mennem kellett pihizni... Közben anya is hazaért, és én felkelhettem. Délután pedig anya elvitt a kalimpa-tornára, de nem volt nyitva, úgyhogy ezt megúsztam :)
Ha már ott voltunk, felcsöngettünk a Dédiéknek is, aztán visszasétáltunk a kis játszótérre.
Amikor feljöttünk, egyből vacsoráztunk és mentem fürdeni, aztán anya vasalt, én pedig játszottam. Közben apa is hazaért a megbeszéléséről és ő is játszott kicsit velem, aztán mennem kellett aludni...

Milán

Szólj hozzá!

1567.nap

Délelőtt felváltva nyúztam anyát és apát, de aztán anya megúszta a további játszást, mert elment dolgozni... Én pedig a séfbácsis játékkal foglalkoztattam apát amíg meg nem éheztem. Ekkor apa melegített a fincsi tegnapi ebédből és egy egész husit megettem ma. Utána még picit játszhattam, de pihenni küldött végül apa és mire felkelhettem volna, pont el is szenderültem és aludtam két órát.
Ébredés után felkerekedtünk és elindultunk anyát megkeresni: a Diégóban meg is találtuk, ahol épp függönyt vett a konyhába. Hazafelé menet még felugrottunk a Kati mamához, de nem volt otthon csak a Döme. Épp leértünk, amikor a Krisztiék megérkeztek a Mamával, úgyhogy végül együtt sétáltattuk meg a Dömét és úgy jöttünk haza.
Itthon folytattuk apával a társasozást, amit indulás előtt elkezdtünk, aztán amikor ő már kidőlt mellőlem, akkor anya is játszott párat velem :)
Vacsorára virslit kértem kecsöppel és mustárral (összekeverve még finomabb a virslit belemártogatva: ezt mostanában fedeztem fel...), aztán mentem is fürdeni és aludni, mert már rég elmúlt kilenc óra!

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása