Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1475.nap

Még picit beteg lehetek, mert hőemelkedésem van, pedig már alig fáj a nyakam és amúgy semmi bajom (talán kicsit nyűgösebb vagyok, mint általában), úgyhogy ma el tudtunk azért menni a Klári mamáékhoz Újpestre. Mivel az ebéd még nem volt kész, tudtunk játszani az alma-befőttes játékkal (ugyanis ma azt vittük át, megmutatni).
Az ebéd pedig érdekes volt ma: a karfiol leves után az asztalon grilleztünk husikat és gombákat! Én mind a kettőből ettem és az érdekes sajtos krumpliból is, ezért kaphattam desszertnek gumicukrot :) Picit még játszottam a Mamával indulás előtt, és itthon rögtön az ágyba zavart apa, mert kezdődött a forma1, nekem meg a szieszta... De persze nem aludtam egy percet se, és amikor vége lett az autóversenynek, én is lejöhettem az ágyról. Délután kicsit festegettem, kicsit angoloztam, aztán a híradó után lementünk sétálni a Mamával és a Dömével. Én gumicsizma + vízhatlan ruha öltözékben, ugyanis esett az eső kicsit korábban és lehetett "pocsolya-vadászkodni". Amikor feljöttünk, már mentem is vacsorázni és a fürdés után aludni. Lefekvéskor épp nem volt még hőemelkedésem se, ami jó jel talán...

Milán

Szólj hozzá!

1474.nap

Reggel anya elment vásárolni és amikor telefonált, akkor elmentünk apával érte, addig pedig játszottunk természetesen, bár egy kicsit fáradt vagyok és hőemelkedésem is volt reggel. Amikor pár perc múlva visszaértünk az Europarkból, épp a Jani papáék kertészkedtek a ház előtt és megmutattam neki az új játékaimat (nagyon tetszettek ám neki!), aztán egész délelőtt apával játszottam: ollóval vagdostam, a golyós játékkal játszottunk meg ilyesmi... Anya ugyanis pörköltet főzött közben a konyhában. Amikor pedig telefonált a Kati mama, hogy kész a paradicsomleves, akkor átmentünk apával és még a szelektívbe is elvittük a papírokat és flakonokat (amiket én dobhattam ki - vagyis be - a kukába). Nem sokkal azután, hogy visszaértünk, megéheztem egy kis levesre, és mivel anya is már a nokedliszaggatásnál tartott, ezért apa megterített és én máris ehettem a fincsi leveskét. Közben apa átvette a nokedliszaggatást anyától és folyton dünnyögött, hogy milyen rossz a szaggató és inkább kanállal paszírozta - de végülis finom lett a nokedli, ugyanis a leves után főleg azt ettem - tejföllel - és csak pár falat husit.
Ebéd után mentem aludni és jó sokat aludtam, aztán uzsonnára ettünk görögdinnyét és előbb apával megnéztünk pár dalocskát a Bujj-bujj dévédéről, aztán anyával festegettem és vacsora gyanánt ettem kürtőskalácsot. Estig anyával is játszottam, festegettem, ilyesmi és hármasban wii-ztünk is, azután megfürödtem és még apa csinált lefekvés előtt nutellás kalácsot (amit persze pofával lefelé az asztalra ejtettem és utána beletenyereltem...) és fogmosás után mentem aludni, mert már későre járt.

Milán

Szólj hozzá!

1473.nap

Ébredés után nem ehettem reggelit, mert mentünk az SZTK-ba, ahol vért vettek tőlem... Kicsit várni kellett előbb, és bent sajnos lefogtak és belém szúrt egy tűt egy néni! Igazából nem is fájt annyira, csak az, hogy lefogtak...
Apa hazahozott még minket és már sietett is dolgozni, mi pedig átöltöztünk és elmentünk vásárolni, aztán felmentünk a Kati mamához, méghozzá lépcsőn , mert rossz volt a lift. Így persze ma nem kísértem el anyát az ebédért, mert nem szerettem volna annyit lépcsőzni... Aztán anya meghozta az ebédet és elment dolgozni, én pedig a Mamával ebédeltem. A főzelékből nem ettem ugyan sokat, de a husit mind megettem! Kicsit pihentem ebéd után, és a Mama elvitt vissza a doktornénihez, ahol kiderült, hogy elrontották a vérvételemet és hétfőn meg kell ismételni :( Mekkora öröm! :( Szerencsére amikor visszaértünk, már jó volt a lift és később átjött a Dédi és az Ani és elvittek a turiba amíg a Mama elment a Noncsiért, és én pedig választhattam két gyümit! Klassz! Picit voltunk a játszótéren, aztán felmentünk és ott rendetlenkedtünk, amíg apa is odaért (mondjuk utána is). És amikor apa megunta a hancúrozásunkat, akkor hazajöttünk és pont találkoztunk anyával a lépcsőházban, de ő ment is fogorvoshoz, így apával maradtam kettesben. Előbb pázléztunk, aztán festegettünk is és amikor megéheztünk, apa csinált finom toast szendvicset, amit meg is ettem, ezért kaptam utána egy rafaellót is :)
Épp elkezdtük az almás társast, amikor anya is hazaért, úgyhogy ő is beállt játszani és ma is én nyertem! Utána mentem fürdeni és lefekvésig picit még vonatozhattam.

Milán

Szólj hozzá!

1472.nap

Reggel még épp elcsíptem apát, így ő adott reggelit, de aztán már sietett is dolgozni, hogy ne késsen el. Mi pedig anyával délelőtt festegettünk és játszottunk itthon, és később átmentünk a Mamához, ahol ott volt a Dédi és az Ani is. Ebédelni nem nagyon volt kedvem, de délután aludtam azért. Viszont amikor felébredtem, már furcsán voltam és kiderült, hogy megint kezdek lázasodni. Közben ismét Ani vigyázott ránk, mert a Mama elment a Boti anyák napi műsorát megnézni. Amikor anya is odaért a Mamához, már lázas voltam, ezért hazajöttünk, átöltöztünk és már indultunk is a doktor nénihez. Apa is odament a munkából, sőt ő ért előbb oda, és hiába voltak ma kevesen (csoda!), mégis sokat kellett várni (mint mindig), én pedig egyre rendetlenebb voltam, mert nem szeretek várni! Miután megvizsgált a doktor néni, hazajöttünk és apával is kifestettünk együtt egy képet a számos vízfestékkel. Vacsorára sem ettem csak pár kanál leveskét és fürdés után bevettem a gyógyszereket és már mentem is aludni. Már nem voltam lázas, csak fáradt és a nyakam is kicsit jobb lett.

Milán

Szólj hozzá!

1471.nap

Reggel még itthon volt apa amikor keltem, úgyhogy ő csinált reggelit és adott gyógyszereket, aztán ő ment dolgozni én pedig anyával egész délelőtt játszottam: Megetettük a plüss állatokat, építettünk legóból közértet. Dél előtt pedig lementünk az ebédért és a Mamánál ettük meg és megvártuk még az Annáékat nála, aztán hazajöttünk aludni.
Ébredés után - hisztizve - elmentünk anyával az ő doktorához, hogy írjon receptet, de még a villamoson is hisztiztem kicsit, csak utána nyugodtam le, mikor hazaértünk. Pont időben, mert nagy nagy zivatar kezdődött, alighogy beértünk a kapun, így épp nem áztunk meg. Apa is már itthon volt és előbb kicsit kifestőztem anyával, aztán hármasban társasoztunk a vacsoráig és képzeljétek, én nyertem a memóriában!
Miután ettem egy kis paradicsomlevest, még apával pázzléztunk kicsit és mentem anya után fürdeni, aztán még kicsit éhes voltam, ezért ettem pár falat tejberizst is és mentem fogat mosni és aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1470.nap

Reggel megint korán keltem, apa álmosan jött be és segített kimászni, hogy tudjak menni vécére. Utána még kicsit visszafeküdtem, de mivel nem tudtam már visszaaludni, végül apa megengedte, hogy felkeljek és még picit játszott is velem, mielőtt elindult dolgozni. Délelőtt anya volt velem: játszottunk, aztán lementünk az ebédért és jött a Mama is, akit haza kísértünk utána és mi is hazajöttünk ebédelni. Ebéd után játszottunk egyet egy most talált társasjátékkal: almákat  lehet befőttesüvegbe gyűjteni és számolni is kell (tehát klassz játék). Azután mentem aludni és akkor keltünk, amikor apa hazaért. Délután apával játszottam mindenfélét és ismét elővettem az almás társast, amivel hármasban is játszottunk egyet és én nyertem! Vacsorára ettem tejberizst (apa még színes cukorkát is szórt rá!) és folytattuk a játékot, aztán este még ettem ismét tejberizst, aztán fürdés után már mentem is aludni, mert későre járt.

Milán

Szólj hozzá!

1469.nap

Korán keltem, mert nagyon kellett pisilni, aztán már nem tudtam visszaaludni, csak kicsit pihengettem az ágyamban. Közben apa elment dolgozni én pedig reggeli után még egy kindert is meg tudtam azért enni (nahát-nahát) és aztán apa hazaszaladt, hogy elvigyen minket a doktor nénihez. Viszonylag hamar bejutottunk és már jöttünk is haza. Itt a ház előtt már várt minket a Kati mama és a Döme és feljöttek, ugyanis ők maradtak itt velem játszani, mert anyának el kellett menni dolgozni. Kicsit játszottunk, aztán ebédre csak egy joghurtot volt kedvem enni, és inkább mentem egy nagyot aludni. Ébredés után még sokat játszottam a Mamával és a Dömével is (képzeljétek, a kisvonatom bábúit összerombolta a Döme és nem rakta utána rendbe! nekem kellett elpakolni utána! még ilyet!). Kicsit később hazaért apa és a Mama pedig levitte a Dömét sétálni és hazamentek, aztán anya is hazaért. Estig apával játszottam, aztán vacsorára ettem egy kis paradicsomlevest, azután mentem fürdeni és fürdés után lassan-lassan aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása