Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1468.nap

Reggel korán keltem, egyrészt nagyon kellett pisilni, másrészt megint kezd fájni a nyakam. Még nem vészes, de egy kicsit fáj, ha felfelé nézek. Mivel ezen kívül semmi bajom, ezért gondoltuk, hátha elmúlik majd... Délelőtt elmentünk virágokat venni és utána felmentünk a Dédiékhez anyák napjára virágot adni, aztán még ebédig volt egy kis időnk, ezért visszamentünk a klassz játszótérre kicsit játszani.
Ebédre ma is csak levest ettem (a Klári mama brokkoli krémlevese nagyon fincsi!) és evés után átmentünk a Kati mamához, hogy ő is kapjon egy szép virágot. Azután mi - apával - hazajöttünk és én mentem aludni. Nem aludtam csak egy kevéskét és épp hazajött anya, amikor ébredeztem. Ekkor már elég nyűgös voltam és egyre jobban fájt a nyakam. Anya megmérte a lázam és hőemelkedésem volt, így hiába sütött ki a napocska, sajnos nem tudtunk lemenni a játszótérre, hanem itthon játszottam felváltva anyával és apával. Kicsit később már lázam is volt, ezért kaptam Panadolt és akkor kicsit jobb lett, de este, a vacsi és fürdés után már nagyon fájt a nyakam és megint felment a lázam, úgyhogy megint kaptam lázcsillapítót és mentem aludni, mert irtó fáradt és levert lettem...  :(

Milán

frissítés:
Este, későn apa telefonált és jött egy doktor bácsi és megnézte a nyakamat, mert a nyakam bal oldalán nagyon megduzzadt a nyirokcsomóm és nagyon fáj. Szerencsére a vizsgálat nem fájt, csak irtó nyűgös és szörnyen álmos vagyok már. Apa még elszaladt a gyógyszerekért és még azt is meg kellett várni, aztán bevettem a két gyógyszert és utána jobb lett és tudtam aludni végre...

Szólj hozzá!

1467.nap

Reggel korán keltem (apa valamiért nem örült ennek ma annyira... bezzeg hétközben meg folyton korán ébresztget!), és kicsit játszottunk a nagyszobában, aztán lementünk a nagyjátszóra jó sokat ott voltunk. Sokat csúszdáztam, utána rengeteget hintáztam és még homokoztam is persze. Aztán hazajöttünk, felébresztettük anyát, átöltöztünk és már indultunk is a Klári mamáékhoz ebédelni. Hű, a leves de finom volt ma: brokkoli krémleves bogyókkal! Repetáztam is és olyan sokat ettem, hogy a másodiknak már nem is jutott hely... Aztán apa segített a Petinek, én pedig a Klári mamával játszottam és rajzolgattunk is. Utána hazajöttünk és már jött is az Eti és hozott nekem szülinapi ajándékot: egy szuper angolul tanítós gépet, ami "beszél" angolul és sok-sok képes lap tartozik hozzá. Amikor kijátszottam magam, akkor pedig mind a négyen elmentünk a majálisra - ide a környékre. Felülhettem egy körhintára is és pecázhattam is, aztán egy sátornál gyúrhattam tésztát és csináltam belőle két pici perecet (a néni kicsit segített ugyan), ez nagyon szuper volt. Amíg sült a perec, addig elsétáltunk a Botiéknál a szuper játszótérre és ott sokat-sokat játszottam. Közben apa is odaért a frissen sült perecekkel. Amikor már kezdett kicsit hűvös lenni, akkor hazajöttünk és előbb megvacsoráztam anyával, aztán játszottam apával, utána mentem fürdeni és még kicsit anyával is játszottam közérteset a lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1466.nap

Reggel átjött a Mama és ő vitt be az oviba, mert apa szervizbe vitte az autót. Délelőtt kimentünk ma is az udvarra és ebédig maradtunk. Az ebéd egész jó volt: spenót és a legjobb, hogy jött értem a Mama! A túrós táskát pedig nála ettem meg és utána aludtam is egy jó nagyot...
Amikor felébredtem, már ott volt Anna és anya is. Uzsonna után (anya hozott kürtős-kalácsot) pedig lementünk a játszótérre és felhívtuk apát, hogy melyik gyümiket hozza le nekem :) Ma hatig maradtunk, mert akkor hazaindultak a Mamáék és mi is hazajöttünk. Itthon apával is játszottam és anyával is memóriásat és a séfemmel is, aztán apa ma is csinált nekünk toast szendvicset és még egy marcipán tortadíszemet is megehettem utána. Fürdés után ma is ügyesen egyedül megmostam a fogam az új, csiklandozós fogkefémmel, és ma apa mesélt, mert anya közben elment valami retróbuliba a Csilláékkal, én pedig inkább itthon maradtam apával, mert már álmos voltam :)

Milán

Szólj hozzá!

1465.nap

Reggel, miután apa bevitt az oviba, és ma próbáltam jól viselkedni, mert csak akkor jön értem a Kati mama ebéd után! Mivel jó kisfiú voltam délelőtt (rajzolgattam, és az udvaron is voltunk) ezért tényleg jött is értem ebéd után a Mama és nála aludtam. Amikor felébredtem, már ott volt anya és én ettem egy nagy kakaós csigát uzsonnára, aztán, miután anya levitte a Dömét sétálni, lementünk a játszótérre, ahol apa már ott üldögélt és ránk várt. Sikerült rábeszélnem, hogy menjünk fel pár gyümiért, és közben elkísért minket  a Kati mama is a Dömével. Itthon választottam pár játék-gyümit és már  mentünk is vissza, hogy még legyen sok időm játszani velük. Amikor pedig meguntam a homokozóban a játékot, akkor az Odival bújócskáztam és csúszdáztam, amíg fel nem jöttünk. Itthon apával játszottam a dűlöngélős séffel és vacsora után (apa csinált nekünk toast-ot) pedig memória-kártyákkal játszottunk, sőt még fürdés után is maradt egy kis idő és gyümölcs-dominóztunk.

Milán

Szólj hozzá!

1464.nap

Reggel apa bevitt az oviba, és ma is voltunk az udvaron délelőtt (rugós hintáztam egy csomót, meg a homokozóba is bementem, pedig az tilos, mert nagyon vizes még a homok...). Ebédnél véletlenül bepisiltem és utána az alvás alatt is. Nem tudom ez hogy lehet, de sajnos ez így jött össze... Aztán jött anya értem és a Noémiért és kint az ovi előtt pedig a Kati mama és Anna és Döme várt ránk és mentünk a játszótérre (csak a Mama előbb felvitte a Dömit), aztán amikor anya elvitte az Annát edzésre, akkor felmentünk a Mamához a Noncsival és ott játszottunk a golyós-gurulós-rámpás játékkal. Nem sokkal azután, hogy hazavitték a Noémit, megérkezett anya és mi is hazamentünk. Itthon már várt minket apa és kicsit játszottunk, kifestettem anya kozmetikus-maszkját, aztán vacsoráztam, mentem fürdeni és aludni.

Milán

Este megmértek apáék: 14.2 kiló vagyok, 104,5 centi magas, a fejem 49, lábam 16,5 (26-os), a mellkasom 54cm.

Szólj hozzá!

1463.nap

Reggel ma is apa vitt oviba és egy kis benti játék után kimentünk futkározni az udvarra (sikeresen leestem a mászókáról, de szerencsére nem ütöttem meg magam, csak a  könyökömön lett egy kis horzsolás). Az ebéd szuper volt: paradicsomleves betűtésztával :))
A délutáni alvás után pedig jött értem és a Noncsiért a Kati mama és felmentünk hozzá. Mire odaértünk, már anya is megérkezett és hozott nekem pár cipőt, amiket most vett, aztán hazajöttünk és itthon játszottunk a dülöngélős séfbácsival és játékból játszótereset is (mivel esett épp az eső, ezért nem tudtunk lemenni igazából). Sajnos ma apa egy kicsit később ért haza, mert nem tudta kinyitni a kocsi ajtaját az Orgware udvarán, úgyhogy egy másik autóval kellett hazajönnie, de legalább így nem este jött haza, hanem még időben ahoz, hogy játszunk és főzzön nekünk sajtos tortellinit vacsorára (az fincsi volt, jó sok kecsöppel). Evés után hoztam egy nagy halom gyümit a kádba (apa örült) és mivel még nem volt olyan késő, így tudunk átvilágítósat játszani a bunkeremben lefekvés előtt.

Milán

Szólj hozzá!

1462.nap - 4 éves vagyok!

Reggel apa vitt oviba, és délelőtt volt nagyon érdekes bábelőadás: a Csúfolódó Nyuszi. Érdekes mese volt, mindenkinek tetszett. Utána pedig kimentünk játszani az udvarra és megnézhettük a kis virágokat, amiket ültettünk a minap. Délig maradtunk az udvaron, aztán ebédeltünk és ebéd után mindenki kapott abból a nagy gyümölcshalomból, amiket a szülinapomra bevittünk. Nekem főleg a szőlő ízlett. És képzeljétek, ma nem kellett ott aludnom az oviban, hanem jött anya és elmentünk a centrumhoz, de sajnos már épp pakoltak a dodzsemesek és nem tudtunk már felülni rá :(  Helyette bent az áruházban felülhettem a kiselefántra, aztán még anya ott körülnézett és még hazafelé jövet a díszállatoshoz is beugrottunk és megnéztem a halacskákat. Utána felmentünk a Kati mamához és épp akkor ébredt az Anna, úgyhogy kicsit játszottunk a golyós legurulós játékkal és előbb levittük a Dömét kicsit játszani a fűbe, aztán pedig lementünk a kis játszóra, ahol már ott voltak a többiek. Kicsit később apa is odajött és hozott egy nagy halom játékgyümit, aztán a Boti is megérkezett (ő az Anival volt az állatkertben) és onnantól vele játszottam, amíg haza nem kellett jönni...
Itthon pedig egy hatalmas zacskó ajándékot kaptam anyától és apától, és persze mindent kinyitottam és kipróbáltam és az egyik matrica-adagot fel is ragasztottam a zenélős képeslapom hátuljára.
Estefelé, vacsora után mentem fürdeni (játszhattam amíg apát le nem öntöttem egy nagy adag vízzel...) és aztán már álmos is voltam, úgyhogy mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása