Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1419.nap

Délelőtt átmentünk a Kati mamához, mert rég találkoztunk már és képzeljétek, kaptam tőle két zacskónyi szuper új játékgyümiket! Nagyon szuperek ám! Nem maradtunk sokáig, mert már várt minket a Klári mama újpesten, méghozzá irtó fincsi ebéddel: brokkoli krémlevessel és fasírttal, majonézes krumplival. Persze a levesből annyit ettem, hogy a másodiknak már nem maradt hely a pocakomban (bár érdekes mód kicsit később egy mákos rétes mégis befért még valahogy...). Persze sokat játszottunk az ottani és az új gyümikkel: eldugdostuk egymásnak és dobálóztunk is a Mamával a kisszobában. Közben apa elkezdte a forma egyet nézni, de a rajt után mégis kiadta az indulási parancsot, mert nekem itthon kellett volna aludni, amíg ő nézi a folytatást. Persze nem aludtam... De azért csendben feküdtem és nem zavartam a versenynézésben, de utána felkelhettem és sokat játszottunk a gyümikkel. Vacsorára ismét ehettem a fincsi brokkolis levesből és most ettem fasírtot is krumplival és mivel ilyen ügyes voltam, apa ma is sütött nekünk palacsintát. A sajátomat én kenhettem meg vaníliás pudinggal és be is faltam (bár utána az asztal elég gyászosan nézett ki, ez tény...). Fürdésig még apával játszva elpakoltuk a gyümiket, aztán pancsi után már menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1418.nap

Reggel végre apa csinált reggelit és végre egy normálisabb adag tejpépet... Utána szinte rögtön öltözni kezdtünk és indultunk vásárolni. Sajnos az Europarkban még nem volt semmi műsor, még csak a színpadot csinálták a bácsik, de vásárlás után azért még mozgólépcsőzhettem tízet anyával és még az elefánis játékba is beülhettem. Itthon kipakoltak anyáék és utána apa levitt a játszótérre, amíg anya főzőcskézett. Sajnos a nagy hintázásban a nagy kék gereblye ripityára tört, kicsit meg is sirattam, és apa se tudta megragasztani... Aztán - mivel még kicsit hideg van - haza is jöttünk ebédre és anya épp kész is lett a knédli nevű étellel, ami egész finom volt, a husit mindet meg is ettem, csak még káposztát nem ehettem, nehogy a pocakomnak sok legyen...
Ebéd után mentem sziesztázni, de persze nem aludtam, úgyhogy végül anya megengedte, hogy felkeljek és apával játsszak :)  Kicsit később pedig átmentünk a Kati mamához, aki nem volt még otthon, de vittünk neki knédlit és felpumpáltuk a hajtányt, de sajnos az meg a liftben pukk! annyit mondott és az első kereke defektes lett. Na így már nem tudtunk elmenni az europarkba, ezért hazajöttünk és apával játszottam ismét, aztán mivel anyával éhesek lettünk, apa sütött finom palacsintát :))
Kicsit később megfürödtem és épp kijöttem, amikor megérkeztek a Csilláék. Ők is kaptak palacsintát és este kicsit wii-ztünk is, aztán amikor a Csilla játszott apával vagy anyával, akkor én meg a Csabát foglalkoztattam: rajzoltattam vele gyümölcsöket a mágnestáblámra :)
Sajnos amikor ők hazaindultak, nekem is menni kellett aludni, mert már elég későre járt...

Milán

Szólj hozzá!

1417.nap

Reggel hiába kértem anyát, csak egy fél adag tejpépet csinált, mert nehogy a pocakomnak baja legyen belőle... Hát sebaj, az is több, mint a keksz teával... Utána kicsit játszottunk, én összepakoltam egy nagy halom játékot és átsétáltunk a Dédiékhez, mert ma is náluk vendégeskedtem. Délelőtt sokat játszottunk és az ebéd fincsi nudli volt, amit a Dédi csinált. Utána aludtam egy jót, és épp nagyban játszottunk, amikor anya is megérkezett a munkából. Összepakoltuk a játékaimat és hazasétáltunk, aztán itthon kicsit internetezhettem és megérkezett apa is, aki hozott nekünk finomságokat a mekiből: nekem csokis fánkot, anyának szendvicset. Fürdésig még játszottam a gyümikkel és apa is megengedte, hogy a számítógépen játsszak (mert nem tudta, hogy anya is megengedte korábban...), majd a fürdés után - alvás előtt, még ettem két gofrit méghozzá nutellásat :)

Milán

Szólj hozzá!

1416.nap

Reggel jó sokáig aludtam, és a reggeli után még picit hánytam sajnos, pedig amúgy már nem fáj a pocakom... Anya szerint az almalé még bántotta a pocakomat. Később feljött az Ani és összekészítettünk pár játékot, amit átvihetek hozzájuk. Útközben bementünk még az ápiszba is és vettünk matricás számokat is, amiket felragasztottunk a kisautókra és parkettára is (azok lettek a parkolóhelyek!). Ebédre főzött a Dédi leveskét, amit ettem is és még ettem ma két banánt is. Délután nem volt kedvem aludni, csak pihentem egy órácskát, aztán játszottunk még a Dédivel (gyümölcsökkel főleg). Nem sokkal később - épp az autókkal játszottunk  a Dédivel - megérkezett apa is és még picit autózhattam (beparkoltam az összes megszámozott kisautót a számozott parkolóhelyére), aztán indultunk haza.
Itthon olyat játszottunk a gyümikkel, amit én szerettem volna, apa szót fogadott és egészen estig játszott velem. Aztán ettem vacsorára pirítóst és kekszet. Közben anya is hazaért a lakógyűlésről, én pedig gyurmáztam még egy csomót, egészen a fürdésig és ma is csináltam szép fagyikelyheket :)

Milán

Szólj hozzá!

1415.nap

A mai naphoz tartozik, mert hajnalban kezdődött, hogy többször is hánytam sajnos... Elsőnek mindent összehánytam az ágyamban, de kicsit később már sikerült a lavórba és még korán reggel is ugyanilyen ügyes voltam... Aztán reggelire csak kekszet ehettem teával és apa elvitt minket a doktor nénihez, ahol persze várni kellett egy órát és utána megvizsgált a Györgyi néni és persze kikönyörögtem, hogy ne legyen kanállal toroknézés :) Amikor végeztünk, hazajöttünk villamossal, de arra is várni kellett, mert pont az orrunk előtt ment el... Itthon pedig sokat játszottunk anyával, előbb a gyümikkel átvilágítósat, aztán gyurmáztunk is és kicsit aludtam is.
Ébredés után már ehettem pirítós kenyeret is, és anya kitalálta, hogy az újságba rajzoljunk például a néniknek bajuszt, az állatoknak szemüveget és kalapot, szóval csupa vicceset... aztán anya megengedte, hogy a gyümölcsöket megmossam a lavórban amit nagyon szeretek, mert pancsolhatok ilyenkor :) Aztán hazaért apa is végre és akkor együtt is gyurmáztunk és csináltunk fagyikelyheket egymásnak a vacsoráig, ami ismét keksz volt mert nem kértem mást. Fürdés után még icipicit beszélgettünk és mentem is aludni, mert későre járt.

Milán

Szólj hozzá!

1414.nap

Reggel korán keltem, ezért még apa itthon volt és ő adott reggelit, de már mennie is kellett sajnos dolgozni. Ma is Marianna néni volt és épp reggeliztek a többiek amikor beértünk, de én nem voltam éhes még... Délelőtt gyurmáztunk sokat és megpróbáltunk embert gyurmázni... háááát végülis az enyémnek is volt keze, lába, feje csak elég egyedi :) Az udvaron is voltunk és ma próbáltam sármentes maradni. A Noémival is találkoztam az udvaron és bújócskáztunk a többiekkel. Ebéd után megünnepeltük a Fanni szülinapját és ettünk kekszet, ezért a perecet, ami ebéd után lett volna, azt inkább hazacsomagolták nekünk. Utána aludtunk kicsit és jött értem a Dédi és az Ani és a Noémivel együtt a Kati mamához mentünk játszani, de nem fogadtam szót a Dédinek, pedig játszott is velem... Később anya is odajött és nem sokkal később  hazavitte az Oszi a Noémit, és akkor mi is hazaindultunk, csak még megvártuk az Anit. Itthon már várt ránk apa és délután sokat játszottunk a gyümölcsökkel: átvilágítottuk őket a bunkeremben, aztán rakosgattuk is és gurítgattam is a kerek gyümiket. Vacsorára apa főzött virslit, mivel rakott krumplit nem kértem, és evés után mentem fürdeni.
Lefekvés előtt még kicsit játszhattam, aztán anya mesélt szokás szerint az ágyikómban, de közben kicsit megfájdult a hasam és kicsit hányingerem is van, de lázam nincs...

Milán

Szólj hozzá!

1413.nap

Reggel anya vitt oviba, legalább nem kellett korán kelni... Vittünk sok virágot nőnapra és adtunk a dadus és óvónéniknek (csak Ildikó néninek nem tudtunk, mert beteg szegény). Délelőtt sokat játszottunk : a Marianna nénivel olyat, hogy ki kellett találni miből vannak dolgok, például mi van fából, fémből ilyesmi, utána pedig az Igivel és a Rajmunddal memóriáztunk és képzeljétek, az oroszlánból három volt, nem kettő! Aztán kimentünk az udvarra is és persze hiába szóltak, mi odamentünk, ahol minden csupa sár és persze mi is csupa sár lettünk :)
Ebédre finom leves és diós tészta volt, aztán mentünk aludni de én csak csendben pihentem, míg délután értem jött a Dédi és az Ani és felmentünk játszani a Kati mamához. Kicsit később anya is és apa is odajött és apa hozott virágokat, amiket odaadtam a Dédiéknek, és már indult is mindenki haza. Itthon sokat játszottunk, például zöldségboltosat: felváltva volt mindenki eladó vagy vevő és hitelkártyával is lehetett fizetni  :)
Estefelé ettem finom gombás pörköltet és fürdés után már mentem is aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása