Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1356.nap

Délelőtt kicsit dévédéztem, kicsit rajzolgattam, aztán indultunk újpestre a Klári mamáékhoz. Képzeljétek, a Mama megtalálta a múlt héten eldugott egyik számot és most odaadta, hogy hazavigyem... Ennek örömére elővettem a dominókat és azzal játszottam, meg a mágneses számokkal és persze ebédeltünk is közben, és lassacskán hazaindultunk, de itthon nem aludtam, hiába tettek le az ágyba anyáék... Így aztán pár óra pihenés után felkelhettem játszani és cédét hallgatni végre. Este pedig ettem tésztát fürdés előtt, amit anya csinált, aztán ettem levest is a fürdés után és még játszottam anyával kilencig, a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

1355.nap

Az éjszaka elég mozgalmasra sikerült: óránként felébredtem valamiért. Hol az orrom volt tele, hol pisilni kellett, hol a fejem fájt... Kicsit hőemelkedésem is volt, de az reggelre elmúlt és a többi tünet is - szerencsére. Azért vásárolni még nem mehettem, így apa ment egyedül, mi pedig itthon maradtunk anyával és dévédét néztünk, mégpedig a Csiribirit! Aztán apa megjött a vásárlásból és vett két pizzát, amit nyomban meg is sütött, mi pedig be is faltuk azon melegében :)
Délután aludtam egy jót és utána gyurmáztam, pázzléztam és kirakósoztam, aztán a híradó után még átszaladtunk a Krisztiékhez, hogy felköszöntsük a Zolit és én adtam oda neki az ajándékát, utána meg persze a Botival játszottunk amíg ott maradtunk.
Alighogy hazaértünk, már kopogtak is: és a Csilláék voltak, és ilyenkor tovább fent maradhatok :) De persze azért előbb-utóbb menni kell sajna fürdeni és még elalvás előtt azért ettem egy fél fahéjas-csigát, amit apa hozott a teszkóból.

Milán

Szólj hozzá!

1354.nap

Miután apa bevitt az oviba, kicsit rajzolgattam, és amikor kimentünk az udvarra, anyával is találkoztam. Az ebéd ma egész jó volt: tojásleves (repetáztam is) és rántott husi. De a legjobb az volt, hogy utána jött értem anya és előbb megmutatott az ő csoportjukban egy számokkal teli könyvet (!), aztán hazajöttünk aludni, de én persze nem akartam aludni... Így aztán egy kis uzsonna után elsétáltunk a szakadó esőben a doktor nénihez, hogy megnézze, miért köhögök. Ezt ugyan nem tudtuk meg, de találkoztunk a Botiékkal, ugyanis szegények mindketten lázasak és ők is jöttek az ő doktor nénijükhöz. Mi pedig hazasétáltunk (szintén esőben) és szó szerint bőrig áztunk. Itthon rajzoltunk anyával, méghozzá érdekesen: fekete lapra fehér ceruzával. Rajzoltam is egy napocskás képet és a szánkódombot is. Aztán épp eldugdostam a kirakósból a számokat amikor apa is hazaért, úgyhogy ezeket már ő kereste meg, aztán ő dugta el őket, és így tovább. Jót játszottunk, aztán vacsoráztam és mentem fürdeni, pancsolás és fogmosás után pedig aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1353.nap

Reggel apa bevitt az oviba, ahol rajzoltam (számokat persze), ragasztgattam és sokat játszottam és a tornán én voltam a farkas! Azt úgy kell játszani, hogy amikor azt mondtam, hogy "váááá", akkor a többieknek le kell guggolni és lehet választani valakit, aki utánam a farkas lesz és én a Zorát választottam :)
Utána az udvarra is kimentünk és ott anyával is találkoztam, de sajnos a Noncsi nem volt ma sem oviban :(
Ebéd után aludtunk kicsit és jött értem anya és elsétáltunk a gyógyszertárba, aztán a közértbe (ahol mindent meg akartam vetetni anyával és próbáltam meglógni, de emiatt anya mérges lett). Hazaérve gyorsan lepakoltunk és szánkózni lementünk a  dombra és sokat-sokat csúsztunk és rengetegen voltak ám! Aztán építettünk egy picike aranyos hóembert és egy ág lett az orra és akkor ért oda apa is kicsit még ő is húzott minket anyával a szánkón, aztán mentünk haza. Itthon játszottunk a vacsoráig és ma is hozhattam fürdeni egy nagy számot is meg a sok kicsit a szivacs-számokból. Lefekvésig még apával is és anyával is játszottam, főleg pázzlékkal.

Milán

Szólj hozzá!

1352.nap

könyvtárban...Reggel apa bevitt az oviba, és Ildikó nénivel olyat játszottunk, hogy ő eldugta a macit és nekünk meg kellett keresni, és szerencsére kimehettünk az udvarra is, pedig sok hó esett, de ez pont jól is jött, mert így tudtunk építeni egy szép hóembert! Ebédre paradicsomleves volt és kicist nehezen aludtam el utána. Ébredés után a Mama jött értem, méghozzá szánkóval! Jó sokat szánkóztunk! Épp hogy csak felértünk a Mamához és levetkőztem játszani, máris kopogtak és anyáék voltak azok: jöttek, hogy menjünk könyvtárba szánkóval... Szóval ma aztán szánkózásból nem volt hiány! Hazaérve pázzléztunk anyával, utána a számokkal játszottam apával és vacsoráztam anyával a fürdés előtt. Lefekvés előtt pedig még picit internetezhettem.

Milán

Szólj hozzá!

1351.nap

Ma is apa vitt oviba, de ma ki tudtunk menni az udvarra kicsit rohangálni.
Ebéd után mentünk aludni és ébredés után anya jött értem és felmentünk a Mamához, ahová átjöttek játszani a Noémiék! Nagyon örültünk egymásnak és főleg annak, hogy a Mamánál jó sokat játszhattunk! Rohangáltunk, meg világítottunk sokat :)
Estefelé jöttünk csak haza és apa már itthon várt minket. Kicsit játszottunk, interneteztünk, zenét hallgattunk, aztán mentem fürdeni és ettem egy kevés paradicsomlevest vacsorára, aztán lefekvésig még zenét hallgattam.

Milán

Szólj hozzá!

1350.nap

a három kópéReggel korán ébresztett apa, és reggeli után már siettünk is az oviba, ahol ma - kivételesen - volt kedvem rajzolgatni (számokat természetesen), sőt, mivel az udvarra nem mehettünk, mivel csupa csúszós hó és jég minden, ezért ma a tornateremben futkároztunk és én is tornáztam a többiekkel kicsit.
Ebéd után mentünk aludni és a Kati mama jött értem és vitt fel hozzá ébredés után. Ide jött értem később anya és hazahozott, itthon pedig épp zenét hallgattunk (én hintázva) amikor apa is hazaért. Mivel anya tornázott, így apával rajzoltunk és interneteztünk, aztán átmentünk a Krisztiékhez, de ők még nem értek haza, így eléjük mentünk a suli tornatermébe, mert épp ott fociztak a Boti és az Anna a Zolival. Amikor a Kriszti is odaért, akkor az egész csapat visszasétált hozzájuk és mi a Botival rögtön rohangálni és bújócskázni kezdtünk, mert nem maradtunk sokáig... Amikor hazaindultunk, a kapuban egy kis macska jött oda és nyávogott, de nem akart bemenni a melegbe, hanem velünk akart jönni: elkísért minket a kocsiig és még ott is apa lábához dörgölőzött és nyávogott. Nagyon aranyos volt, de sajnos nem hozhattuk haza :(
Itthon rögvest mentem fürdeni és még alvás előtt ettem pár falat virslit és banánturmixot.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása