Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1328.nap

Délelőtt elmentünk az Ikea-ba vásárolgatni és "találkoztunk" a legkedvesebb vízilovam "bátyjával" is, és még egy csomó aranyos plüss állatkával és egy kisegeret választhattam is!
Innen egyenesen a Klári mamához mentünk, ahol francia hagymakrém leves volt színes golyócskákkal és utána rántott cukkini és fasírt, de nem ettem túl sokat... Viszont sokat játszottam a Mamával és később a Julika néni is átjött és anya kapott ajándékokat és egy tortát is tűzijátékkal. Mondjuk én eddigre már eléggé tombolós hangulatba kerültem, úgyhogy a tortázás után már indultunk is haza, hogy kialudjam magam... Egy kicsit aludtam is és apa volt itthon amikor felébredtem, mert anya közben elment a Csilláékkal színházba. Sebaj, apa melegített nekem gombás pizzát, amit be is vágtam és utána játszottunk, rajzolgattam és kicsit internetezhettem is. Közben anya is hazaért. Este, a fürdés után már nem kértem semmit enni, mert a pizzával teljesen jóllaktam, hanem inkább mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

1327.nap

a zűrhajósReggeli után telefonált a Kati mama, hogy ha akarok, átmehetek hozzá játszani, amíg anyáék de én inkább velük akartam menni - amit később megbántam, mert tényleg nagy tömeg volt az áruházban és az űrhajós játék után hiába kértem apát, hogy mégis inkább a mamához mennék játszani, akkor már késő volt :(
A vásárlás vége felé már nehezen bírtam magammal, és apa nem engedte, hogy a zsemlékkel dobálózzak, de aztán már végre hazaindultunk és itthon rögtön sütötte is apa a pizzákat: anya és én fincsi gombásat kértünk, apa pedig csípős-szalámisat. Én nyertem viszont a pizza-evést, mert apa kiszámolta, hogy én négy tizenhatodot ettem, anya csak két negyedet, míg apa csak egy pizzát :)
Délután nem aludtam, mert nem voltam álmos, csak pihiztem egy nagyot az ágyamban és amikor már nagyon untam, akkor megdumáltam anyát, hogy felkelhessek... Közben apa elment a Mamának tévét venni, így anya volt velem estig és játszott velem, aztán elkezdett vacsorát csinálni és közben apa is hazaért és ő játszott velem tovább a vacsoráig. Fürdés után - lefekvés előtt - még gyorsan megettem a csokis nápolyit, amit  a Mikulás eldugott a tizenkettes zsebben :)

Milán

Szólj hozzá!

1326.nap

Reggel apa vitt az oviba és délelőtt tornázni mentünk a tornaterembe, mert az udvarra nem tudtunk, olyan locs-pocs idő volt sajna... Ebéd után pedig jött értem anya és itthon aludhattam. Ébredés után hazajött apa, de mi meg épp indultunk le a fodrászatba, mert levágták a hajamat klassz rövidre, sőt, még be is zselézte a hajam az Anikó néni! Utána apa elvitt minket kocsival az europarkba, mert ő ment vacsizni az Orgware-el, mi meg anyával plázáztunk kicsit: én kértem is rögtön egy klassz lufit, és a mekiben az uzsonna után egy szuper csokis fánkot is ehettem. Megnéztük még a szép karácsonyi dekorációkat, aztán hazasétáltunk.
Itthon sokat játszottunk a fürdés és vacsora előtt- és után, és ma is volt ajándék az adventiben: amíg elvoltunk, addig beletett egy szaloncukrot a Mikulás!

Milán

Szólj hozzá!

1325.nap

Reggel a Kati Mama volt itt, mert apáék korán mentek dolgozni. Így legalább ki tudtam magam aludni :)
Délelőtt játszottunk és az udvarra is kimentünk és persze odamentem anyának is köszönni, aztán játszottam tovább.
Ebédre finom ischler volt a főzelék után és elvileg alvás következett, de én csak csendben feküdtem inkább az uzsonnáig, aztán jött anya a Noémivel és a Noncsit elvittük a Kati mamához, aki épp akkor jött le a Somival sétálni. Mi pedig hazajöttünk és kicsit internetezhettem, aztán hazajött apa és mondta, hogy eleget számítógépeztem, inkább rajzoljunk, de én már ekkor kezdtem irtó fáradt és nyűgös lenni, alig vacsoráztam és a fürdésnél már egyfolytában hisztiztem, így sokkal korábban az ágyba zavart anya és mesét is csak akkor mondott, amikor befejeztem a hisztit...

Milán

Szólj hozzá!

1324.nap

Ma már menni kellett oviba és apa vitt, de megint korán keltett, ezért kicsit nyűgös voltam, de mire beértünk, azért elmúlt a rossz kedvem...
Délelőtt csináltunk ajándékokat és én is csináltam egy titkos ajándékot anyának. Ma finom volt az ebéd (tésztás leves és vadas mártás tésztával) ezért sokat ettem és emiatt jó nagyot aludtam. Ébredés után pedig jött is már anya és hazajöttünk uzsonnázni, aztán elsétáltunk a könyvtárba, ahol számítógépeztem (amíg a nagyobb gyerekek oda nem jöttek), utána pedig rajzolgattam amíg anya könyveket válogatott és az aranyos könyvtáros nénitől kölcsön kértem egy szám-sablont. Utána hazajöttünk és játszhattam, sőt internetezhettem is.
Amikor hazajött apa, megmutattam neki a szám-rajzoló formát és amikor kirajzoltam magam, mentem vacsorázni és fürdeni. A lefekvésig még rajzolgattam kicsit.

Milán

Szólj hozzá!

1323.nap

Ma nem kellett oviba mennem, mert választhattam és én inkább a Krisztiékkel mentem színházba (még szép...) Így aztán apa reggel átvitt a Kati Mamához, aki villamossal vitt később a KMO-ba, ahol találkoztunk a Krisztiékkel és megnéztünk egy klassz kis mesét, amiben nekem a legjobban az tetszett, amikor az egyik krampusz haját befestették zöldre. Az előadás után az Ani elvitte a Botit, engem pedig a Kriszti vitt vissza a Kati mamához, ahol ebéd után (nem ettem ma szinte semmit) aludtam egy jó nagyot.
Amikor felébredtem, már ott volt anya és nem sokkal később ő ment el a Noémiért, így végre volt kivel szörnyeset játszani! Épp nagyban barrikádot építettünk a gyerekszoba ajtajába, amikor apa is megérkezett, de sajnos ez egyben azt is jelentette, hogy lassan indulni kellett haza... Sebaj, itthon ma is rajzolgattam és ollóval kivágósoztam, no és a híradó alatt még internetezhettem is :)  Utána mentem vacsorázni (már éhes is voltam amúgy) és megettem két nagy gombócot, aztán fürdés után még megnéztem jött-e ma is a Mikulás és hurrá! ma is kaptam egy csokit a mai zsebecskében!!! Aztán még lefekvésig anyával rajzolgattunk (természetesen számokat!)

Milán

Szólj hozzá!

1322.nap

Reggel apa ébresztett, de irtó rosszkor, és ezért szörnyen hisztis voltam vele egész reggel... Csak az oviban nyugodtam le, mert jött a Mikulás! Mi pedig énekeltünk és doboltunk neki és mindenki kapott tőle ajándékba egy zacskó édességet (a nápolyit gyorsan meg is ettük). Utána játszottunk még ebédig és az is finom volt: a leves után lekváros gombóc :))
Evés után aludtunk egy jót és ma anya jött értem a Noémival és felmentünk a Mamához, ahol ott volt az Anna és a Boti és irtó nagyot rosszalkodtunk! Rohangáltunk, sikítoztunk és verekedtünk is kicsit... De képzeljétek, az Etinél is járt a Mikulás és küldött nekem klassz ajándékokat! Aztán megérkezett apa is és hazasétáltunk. Itthon egy új, hatalmas, fekete tévé volt a nagyszobában, de engem jobban izgatott, hogy anya megengedte, hogy számítógépezzek amíg apa elment valami kábelt vagy mit vásárolni. Amikor hazaért apa, kicsit rajzolgattam neki számokat és mivel vacsorára jól ettem, ezért utána megehettem a finom cukrocskákat, amiket most kaptam. Fürdésig még játszottunk kicsit a játékokkal, amiket az Eti küldött, aztán a fürdés után mentem aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása