Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

1013.nap

Ma is mentünk a Klári mamához és ebéd előtt játszottunk és rajzoltunk, aztán ebédelni sem volt sok kedvem, de azért tésztát ettem és persze mákos kis kifliket is és amíg a Mama anya lábán ügyködött, mi apával dominóztunk és apa épített dominóból számokat, amiket meglökve sorba ledőltek. Tök jó, pont mint a számos dévédémen! közérteset játszunkHazafelé menet elaludtam a kocsiben, de amikor  hazaértünk és az ágyamba kerültem, mégse volt kedvem tovább aludni, helyette rosszalkodtam: ledobáltam mindent ami csak a kezem ügyébe került és a falról is letépkedtem a papír bohócokat. Na ennek anya nem nagyon örült... Végül apa kiengedett és estig játszhattam , aztán levittük hármasban sétálni a Somát (jó hideg volt ma, még a kesztyűt is felvettem, mert fázott a kezem...) és otthon, a híradó után vacsoráztam sajtos-tejfölös tésztát (előtte levest csak pár kanállal) és már mentem is fürdeni, aztán már csak kicsit játszhattam a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

1012.nap

Délelőtt végül mégse mentünk usziba, mert kicsit taknyos vagyok, helyette elmentünk vásárolni az Europarkba. Mivel tulajdonképpen jól viselkedtem, apa vett egy csomag kindercsokit és még mindhármunknak egy-egy csokis fánkot is, de ezt sajnos ott rögtön nem ehettem meg... ezt a pingvint rajzoltam a Csillának...Otthon kicsit játszottunk ebédig, de persze ma sem volt semmi étvágyam, csak csipegettem pár falatot és inkább mentem aludni (no persze szívesebben játszottam volna, de azt nem lehetett...). Ébredés után apa főzött virslit és anyával megvacsoráztunk, aztán fürdésig többnyire apát fárasztottam és épp a kádban lubickoltam, amikor átjöttek a Csabáék, úgyhogy este volt kit nyaggatnom: a Csillát :) Rajzoltunk és énekeltünk is és a betüket is elővettem játszani, és este apa odaadta a csokis fánkot, amit hipp-hopp befaltam és utána még jó sok ropit is csentem a Csilla mellől :) Sajnos akárhogy is próbáltam húzni az időt, este menni kellett feküdni és a Csilláék is indultak, úgyhogy végül csak-csak elaludtam.

Milán

Szólj hozzá!

1011.nap

Reggeli után a gyümölcsökkel játszottunk és átmentünk a Somáért és levittük sétálni. Amikor visszaértünk a Mamához, a Dédi is átjött, akit rögtön be is fogtam játszani. Ebédelni semmi kedvem nem volt, és hiába mentünk haza aludni, otthon se aludtam egy percet se, úgyhogy jó sok szenvedés után anya megengedte, hogy lejöjjek az ágyról... aztán után épp uzsonnáztunk anyával, amikor hazajött apa. Én mondjuk nem ettem szinte semmit a babgulyásból, hanem inkább mentem játszani apával. Estig fárasztottam apát, aztán vacsorára apa csinált vajkrémes zsemlét és ettem hozzá felvágottat meg két macisajtot, és egy fél banán után még ettem vaníliás joghurtot (az a legjobb, hogy ebben nincsenek darabok). Fürdésig még kicsit nézhettem a Kukucska kalandjait a tévében és fürdés után még kettőt társasoztunk anyával egy új társasjátékkal: ábrák kiszínezve, amit apa nyomtatott ki és anya kivagdosta illetve  az egyikből dobókockát csinált és amilyet dobtunk, oda lehetett lépni és az nyert, aki leghamarabb kőrbe ért a lerakott ábrás négyzeteken.

Milán

Szólj hozzá!

1010.nap - egy-nulla-egy-nulla

Hát ma  azt hiszem kirosszalkodtam magam... No semmi komoly, csak sok apró csínytevés:
Délelőtt voltunk anyával a Juli néni - féle festegetésre, ahol döngettem kicsit a postaládát és miután meguntam az autók festegetését (az tetszett azért!), inkább elkezdtem pancsolni a kézmosó lavór vizében és amikor anya büntiből kirakott az ajtó elé, akkor egy néni is rámszólt, mert zavartam az angolul tanulók óráját, úgyhogy csak vissza kellett engednie anyának :)  Hazafelé beugrottunk a gyógyszertárba és felmentünk a Kati mamához, ahol kihasználva, hogy anya elment az ebédért és a Kati mama nem tud futkározni, én megint az ágy mögé dobáltam egy rakás játékot! Ebédre nem ettem semmit, és otthon szerettem volna aludni, úgyhogy hazasétáltunk, de persze az összes pocsolyába belesétáltam és otthon a sáros csizmával befutottam a szobába... Hát nem örült anya az ötletemnek...
Ébredés  után csak egy pudingot kértem uzsira és játszottunk és este felé levittük a Somát sétálni és most szépen sétáltam anya mellett, csak egy kiskutyát bántottam kicsit...
Aztán apa is hazaért és persze előbb játszottunk és csak nagy nehezen sikerült rábeszélni a vacsorázásra. Miután kicsit már éhes voltam, hát megettem egy adag tésztát (persze kértem rá kecsöpöt...) és még egy vaníliás joghurtot és csokis kekszet is :) Apa vitt volna fürdeni rögtön, de nem engedtem, mert kakilni kellett és persze  nem a vécébe , hanem a pelusba... Fürdés után azért még maradt idő kicsit játszani és rajzolgatni, aztán még anya mesélt nekem a Boribon-os mesekönyvből.

Milán

Szólj hozzá!

1009.nap

Ma délelőtt itthon játszottunk anyával, aki közben csinált almalevest is, aztán átmentünk a Mamához és később a Krisztiék is odajöttek, így tudtunk a Botival játszani kicsit az ebéd és a lefekvés előtt is és az alvás után is, csak aztán nekik haza kellett menni. Viszont apa nem sokkal később odajött és hozott a Mamának két mankót, én pedig - kihasználva, hogy épp rám senki nem figyel - bedobáltam egy halom játékot az ágy mögé és a Mama ágy alá is egy rakás zsírkrétát... Persze amit elértem, azt nekem kellett kiszedni mert apa morcosan nézett, de ő se úszta meg, mert jópárat csak ő ért el, úgyhogy be kellett segítenie... Nos, miután nagyjából rendet raktunk, öltöztünk és hazamentünk (én ma is kismotorral voltam...). Otthon pedig egész délután apával játszottunk és rajzoltunk, meg vacsoráztunk is és fürdés után hazaért anya is a tanfolyamról, aztán méricskélés, egy kis játék és rajzolás apával, és már este is lett és menni kellett aludni...

Milán

Ui.: méricskélés is volt este, mert 26-án elfelejtődött... szóval a fejem 48 centi, a lábam 16, 95 centi magas vagyok és 12.6 kiló.

Szólj hozzá!

szavazás --->>>

Címkék: szavazas

Kiváncsiak lennénk a véleményekre, úgyhogy jobboldalon kérünk kattintani a szavazásra ->>>

Szólj hozzá!

1008.nap

Délelőtt motorral elmentünk a Kispesti Kaszinóba, na nem kaszinózni, hanem nekem játékot venni :) Anya vett egy csudaklassz számos kirakóst! Miután körülnéztünk, nem hazamentünk, hanem a Mamához és nem sokkal később apa hazahozta a Kati Mamát, aki már egész jól tud sétálni - igaz egyenlőre járókerettel... Kicsit később a Dédi is átjött és anya pedig elment az ebédért.
Ebéd helyett a Dédi adott nekem túrórudit és mentem - volna - aludni, de semmi kedvem nem volt, csak hánykolódtam, úgyhogy a Mama végül inkább kiengedett... Egy kis uzsonna után megjött anya a Noémivel, és igencsak nagyot rosszalkodtunk, mondhatom! No igen, ez anyának annyira nem tetszett, de mi csak tovább rohangáltunk és rosszalkodtunk a Noncsival, amíg haza nem kellett menni, mert akkor hazamotoroztam.  Sajnos apa még nem ért haza, úgyhogy nem tudtam vele játszani, csak vacsora közben ért haza, így csak fürdés közben - és után tudtunk kicsit játszani, például a zöldségekkel és persze az új számos kirakóst is megmutattam neki. Sajnos ma keveset tudtam apával játszani, mert menni kellett aludni, de még azért az ágyikómban apa is mesélt egy mesét és anya is.

Milán

Szólj hozzá!

1007.nap - 33 hónapos lettem!

Délelőtt voltunk az Enikő néninél éneken. Ma is mi voltunk az elsők, így segíthettem a szőnyeget kihengergetni. Utána jót játszottunk és sokat énekeltünk. Hazafelé bementünk a közértbe, ahol kicsit rosszalkodtam (szokás szerint) és elmentünk az ovihoz és az ebédért és levittük sétálni a Somát.
Ma is itthon ebédeltünk, de levest nem kértem, csak tésztát és utána elég nehezen aludtam el. Ébredés után uzsonnáztam pár falatot és játszottunk anyával kicsit.
Aztán végre hazaért apa és játszott velem a vacsoráig, ami megint krumplis tészta volt, mert azt kértem céklával, és mivel mind megettem, kaptam egy kis csokit is, csak persze csupa ragacs lettem, úgyhogy mentünk is fürdeni... Mivel így ma korábban megfürödtem, még volt idő játszani a lefekvésig szerencsére.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása