Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

992.nap

még hokiztam is!Képzeljétek, ma is elmentünk a Bandi bácsihoz szánkózni és korcsolyázni! Most egy autóval mentünk, mert volt valami a számokkal, amiért a Csabáék végül a mi autónkkal jöttek. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy kis utazás után kiértünk a Bandi bácsiékhoz, ahova megérkeztek a Pityuék, vagyis a Csaba bátyja, felesége és fia, a Pityu, és lesétáltunk a tóhoz, ahol  előbb a felnőttek letakarították hólapáttal a jégről a havat, aztán átvettük illetve felvettük a korikat,- még apa is - és én sokat húzattam magam a szánkón (kétszer olyan gyorsan vettük a kanyart apával, hogy kiborultam, ami nem nagyon tetszett...) és persze koriztam is kicsit, közben a többiek elkezdtek hokizni, ami abból áll, hogy fura botokkal kell egy fekete korongot egymásnak passzolgatni. Persze ezt nekem is ki kellett próbálni! A Csilla szerencsére segített a Pistikének vissza-passzolgatni a korongot. Sajnos ma is irtó hideg volt és kezdtünk már fázni (ráadásul a nagy hógolyózás miatt kezdett átázni a kesztyűm...), úgyhogy visszamentünk a házba melegedni és ebédelni (ez utóbbit passzoltam, mert semmi fogamra való - értsd tészta, vagy süti - nem volt), és amikor már mindenki megebédelt és a Csabáék is megszereltek valamit, akkor elkísértük a Pityuékat az épülő házukhoz, ami nagyon nagy és szép ház, de még nincs kész és hideg is volt, úgyhogy nem maradtunk sokáig, hanem haza indultunk. Persze előbb a Csilláékat vittük haza, mi pedig otthon játszottunk apával csukott szemmel zöldség-gyümölcs felismerőset, aztán vacsoráztam fincsi betűs levest és pörköltet és híradó után rögtön mentem fürdeni, mert közben irtóra bekakáltam és elég büdi volt...

Milán

Szólj hozzá!

991.nap

klassz ki fotelecske, nem? Képzeljétek, ma délelőtt vettünk egy új ágyat nekem! De előbb még elmentünk vásárolni egy boltba, ahová szerencsére nem kellett az anyát bekísérni, hanem lehetett a játszósarokban csúszdázni és játszani pár gyerekkel. Innen mentünk a bútoráruházba, ahol apa megvette a csúcsszuper új ágyamat, de sajnos rögtön nem vihettük haza... Voltak még klassz dolgok, például érdekes fotelek: kicsik és nagyok és persze ki is próbáltam őket. Hazafelé még beugrottunk közértbe is vásárolni és megnézhettem milyen az igazi padlizsán, mert a zöldésgeim között van egy-kettő és nagyon tetszenek. Élőben is érdekes ám! Lila és furi alakja van. Otthon, alighogy hazaértünk, egy pici játék után máris ebédeltünk és majdnem rögtön menni kellett aludni, de nekem semmi kedvem nem volt aludni, pláne, hogy apa közben elment az ágyamért, úgyhogy inkább állva lestem az ajtót, hogy mikor ér haza apa. játszunk a VivivelNemsokára meg is jött egy nagyon nagy dobozzal és egy matraccal, én pedig kiszabadulhattam az ágyamból végre, mert kicsit később jöttek vendégek: a Vikiék a Vivivel  és a két Zsoltival. Amíg a felnőttek beszélgettek, mi hatalmasat játszottunk a Vivivel: az összes kedvenc játékomat megmutattam neki és közben folyton sikerült egy-egy ropit szereznem az asztalról, szóval a délután igen kellemesen telt :) Sajnos estefelé menniük kellett a Vikiéknek, nekem meg fürdeni és vacsizni, de kicsit később már meg is érkeztek a Csabáék, és én rögtön elkezdtem a Csillát foglalkoztatni, egész a lefekvésig...

Milán

Szólj hozzá!

990.nap

Ma délelőtt elsétáltunk a gyerekházba (irtó hideg volt ma is) és sok-sok gyerek volt és a Kati néni sokat énekelt. Nagyon klassz volt, és én is sokat énekeltem anyával együtt. Sőt ma még buborékfújás is volt és mindenféle érdekes játék is és olyat is játszottunk, hogy futottunk kőrbe-kőrbe és amikor hirtelen elhallgatott a zene, akkor le kellett ülni. Visszafelé találkoztunk a Dédivel és a Mamával és a Mamánál ebédeltünk utána. Aztán hazajöttünk aludni és amikor felébredtem, apa már hazajött, úgyhogy vele játszottam egy csomót, például a zöldségekkel, a hat-hetekkel és sok memóriakártyásat is, egész a vacsoráig. Ma rendesen ettem, mert fogamra való volt: bolonyai sok sajttal és kecsöppel. Fürdés után még picit memóriakártyáztunk apával, de aztán menni kellett sajna aludni.

Milán

Szólj hozzá!

989.nap

a zöldségeimmel Reggeli után elmentünk anyával csavarogni az Europarkba és mivel jól viselkedtem, beülhettem a helikopterbe, ami fel-le és jobbra-balra is mozog, szóval nagyon szuper ám! Utána még sétáltunk , de elég hideg volt ma is, úgyhogy hazaindultunk. Előbb a Mamához mentünk és odajöttek a Krisztiék is, úgyhogy velük ebédeltem, de olyan rosszak voltunk a Botival, hogy anya hazavitt inkább aludni... Amikor felébredtem, épp kiabáltam, hogy "apa, apa!" és ekkor hopp! pont nyílt az ajtó és megjött a munkából apa. Jé! Uzsonnára kakaós csigát kaptam és utána még egy jó nagyot játszottunk apával és amikor anya vacsorázott én is kértem olyan tésztát, mint amit ő evett, sajttal és kecsöppel, de persze nem ettem meg az egészet és apa mondta, hogy akkor a fejemre keni... de szerencsére errő le tudtam beszélni... Fürdés után még memória-kártyázhattam kicsit és ettem egy nutellás palacsintát, de aztán sajna menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

988.nap

No, ma aztán jó nagyot aludtunk anyával, apa már biztos réges-rég dolgozott, mire felkeltünk és megreggeliztünk... Még játszani sem maradt idő, mert menni kellett a reggeliért. Az utcán találkoztunk a Kati mamával és én  hazakísértem a Somáért és vele együtt mentünk az anya után és a séta végeztével vissza a Mamához, ahol végre játszhattam egy jót. Átvittünk pár gyümölcsöt és zöldséget, mert otthon rengeteg sok van, nos, így már itt is... Ebédre inkább csak a karfiol levest ettem, a rizses husit nem annyira és a Dédi pedig áthozott egy klassz nagy könyvet, amit az  Ani küldött nekem és egy kis vizilóról és az apukájáról szól. Ezt anya el is mesélte , amikor mentem aludni. Anya elment azután vásárolni - kérdezte, mit hozzon és én kinder pinguit kértem :) Persze aludni semmi kedvem nem volt, de pár órát elvoltam csendben az ágyban, aztán délután, amikor a Somát ismét sétáltatni kellett, akkor mi is hazasétáltunk. Már nagyban játszottam, amikor apa is hazaért és játszottunk együtt a fürdésig. Ma is a betűket vittem játszani, és nagyon klassz ilyen betűlevesben fürdeni :) Vacsora után még szerencsére egész sokat játszhattam a hat-hetekkel és apa könyveket is olvasott nekem, amíg anya lámpázta a bibiket a lábamon, csak már amikor kezdtem fáradni és ökörködni, akkor mondták anyáék, hogy "irány az ágy!"

Milán

Szólj hozzá!

987.nap

Ma korán keltem, pedig ma még aludhattam volna anya szerint... Apa épp indult, de már nem tudott kivenni az ágyból, mert cipőben volt. Délelőtt így aztán anyával játszottam és később lementünk az ebédért a Mamával. A sulinál pedig épp nagy gépekkel dolgoztak a bácsik, mert csőtörés volt, úgyhogy azt is meg kellett nézni! Ebédelni a Mamához mentünk és amíg aludtam, a Boti is megérkezett, úgyhogy együtt uzsonnáztunk, azután elkísértük a Botit fociedzésre, de én sajnos nem mehettem a pályára, mert a nagyok irtó erősen rúgták a focit és az még nekem kicsit durva volt. Amikor vége lett az edzésnek, hazasétáltunk és már otthon volt apa, épp nagyban porszívózott, mert tele volt a lakás fenyőtüskékkel és a fa pedig hopp! eltűnt a nagyszobából... Hmmm. Biztos van valami összefüggés, de ezt most nem találgattam, inkább mentem a szobámba a zöldségekkel játszani, aztán uzsonnáztam és rajzolgattam a konyhában, amíg apa elkészült a takarítással, és utána a nagyszobában is tudtunk végre apával játszani a fürdésig. Fürdés után próbáltam a vécébe pisilni, de mégse jött a pisi, de még picit azért játszhattam a lefekvésig.

Milán

Szólj hozzá!

986.nap

Ma korán keltünk, ráadásul apa tegnap nem viccelt: tényleg elment dolgozni! Hiába szólítgattam, anya mondta, hogy csak délután jön haza. Mi pedig elmentünk az énekre és amikor már "bemelegedtem", én is sokat énekeltem a többiekkel. Az ének után elmentünk az ebédért és felmentünk a Mamához. Később megjöttek a Krisztiék is és irtó nagy rohangálásba kezdtünk a Botival, hiába is próbáltak anyáék ránk szólni... Viszont jól elfáradtunk és együtt ettünk a Botival ebédet és ma egész jól ettem anya szerint. Utána hazasétáltunk aludni és egy jó nagyot sziesztáztam. Amikor felébredtem, már tényleg itthon volt apa és kivett az ágyból. Kis játék után uzsonnáztam és belekezdtem a szokásos szín-szerint-szétválogatós játékba, de félbe kellett hagynom, mert indultunk az Europarkba vásárolni, és ma jó hangulatomat fogták ki anyáék, mert végíg jól viselkedtem, anya meg is dícsért és egy játék autóba be is ülhettem, csak épp rossz volt... Otthon folytathattam az félbehagyott játékot, aztán együtt vacsoráztunk hot-dogot és még egy kinder csokit is kaphattam, mert jól ettem. Fürdés után pedig hármasban játszottunk a csigás-verseny játékkal és megint a narancssárga csigusz nyert - még jó, hogy azzal épp én voltam! Még egy kis játék után sajna ma is menni kellett aludni.

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása