Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

306.nap

Hajnalban arra ébredtem, hogy annyira bedugult az orrom, hogy nem kapok levegőt (a számban cumi volt, tehát ott is csak nehezen, a cumi viszont nélkülözhetetlen a nyugodt alváshoz!). Szerencsére apa segített (bár nem volt kellemes, az tény), és így jó sokáig aludtam, és így már nem is aludtam vissza. Utána délelőtt apával voltam, mert anya főzőcskézett. Aztán dél előtt nem sokkal a Mama is befutott és ő is játszott velem kicsit. Ebéd után lefeküdtem sziesztázni, így lemaradtam a Boti "látogatásáról", ezt csak később a Kriszti mondta el, ő ugyanis ott volt, amikor felébredtem, sőt ő vett ki az ágyacskámból és még a kakis pelusomat is újra cserélte, aztán játszott velem, amíg el nem kellett mennie.
Késő délután még tornáztunk is anyával és sétáltunk is egy kicsit a Mamával és Somával.

Milán

Szólj hozzá!

305.nap

Délelőtt elmentünk egy nagyon klassz boltba, ahol egyszer már jártam, és akkor is, meg most is tök jó fából készült hangszereket vett nekem anya. Most is választhattam egy csörgőt, zebrafejjel és még kaptam egy csomó csörgő-zörgő tök jópofa játékot! Klassz!
Innen egyenesen az újpesti mamához mentünk, és ott új kaját kaptam ebédre, amit sóskának hívnak, és olyan színű mint a spenót, ugyanúgy lehet vele viccesen mindent összekenni, csak az íze más. Ez is jó, úgyhogy be is nyomtam egy nagy tányérral. Aztán anyáék elmentek vásárolni - amit én ugye nem annyira díjazok, - ezért én a nagyival maradtam és el is aludtam végül az ideiglenes ágyikóban.
Otthon apa játszott velem, mert anya főzőcskézett valami jó illatú dolgot. Aztán anya is odajött és kimentünk a lépcsőházba, ahol képzeljétek! felmehettem a lépcsőn! Tök jó! Aztán lementem (lemásztam) a lépcsőn és megint fel! Felfelé tök jól megy! Hipp-hopp fent vagyok! Lefele még problémásabb, de majd belejövök :)
Este még az történt, hogy apa levitt sétálni (érdekes, nem ő szokott). Nagyon hideg volt, ezért nem sokat voltunk lent.

Milán

Szólj hozzá!

304.nap

Reggel csak egy keveset aludtam a reggeli után, és anya egy nagyon vicces játékot mutatott, amit egy tojásból szedett elő, és kilő egy kis papírdarabot. Hát az nagyon vicces! Tízórai után játszottunk anyával, meg persze a szokásos séta is megvolt az ebédért. Ma itthon ebédeltem, és lementünk egy újabb sétára és találkoztunk a Dédivel, aki lehozta a Somát és így négyesben mentünk a Mamáért az ovihoz, majd vásárolni ezt-azt, és mentünk a mamához. Na eddig bírtam, itt elaludtam, de nagyon. Arra ébredtem, hogy a Mamánál vagyunk és már a Boti is ott volt. Együtt néztük hármasban a Mamával a villamosokat az ablakban és sikongattunk, ha megláttunk egyet! Hazafelé menet grimaszokat vágtam, ami nagyon tetszett anyának és a Mamának. A ház előtt már várt minket apa (nagyon örültem neki!) és utána otthon főleg vele játszottam estig. Hintáztam is!

Milán

Szólj hozzá!

303.nap

Reggel jól megvicceltem apát, mert korán keltem és "szóltam", hogy kérek reggelit, aztán inkább mégis aludtam egy órácskát még, és csak utána kértem igazából a banános finomságot :)
A nap többi része a szokásos mederben zajlott, max annyi volt a különbség, hogy délután a Mamánál nagyon sokat aludtam.
Este apával megint a színes karikás-toronyépítőset játszottuk, és egyre jobb vagyok benne, apa nem győz dicsérni :))

Milán 

Szólj hozzá!

302.nap

Reggel a mostani szokás szerint apát keltettem, és kértem tőle reggelit, aztán jól visszaaludtam... Ebédre pulyka volt gesztenyével, és újdonságképp ananásszal.
Délután a Mamánál szerencsére ma ott volt a Boti is, így volt kivel játszani :)
Este tornáztunk anyával Lara babásat, de őszintén szólva engem az eleje és a vége érdekel igazán, a közepét mindig elsunnyogom :)

Milán

Szólj hozzá!

301.nap

Szokás szerint apa adott ébredés után egy kis reggelit és én visszafeküdtem még egy kicsit. Utána kicsit játszottam anyával és megnéztünk egy Teletubby-t, de őszintén szólva jobban érdekelt a játék ami utána volt (akadálypályát épített anya a nagyszobában :)
Ebédre megint a Mamához mentünk át, de ma sajnos nem jött át a Boti, így nem tudtam ma vele játszani :( Helyette elmentünk sétálni, meg vásárolni. Uzsonna után még aludtam kicsit, és utána levittük a Somát sétálni. Én végíg mondogattam, hogy "jáj jáj jáj jáj" meg "ej ej ej ej", ami nagyon tetszik anyának, pedig nem is érti mit jelent :)
Este apával is elbeszélgettem, ő okosan hallgat, mintha értené mit mondok, de szerintem ő is csak úgy csinál...

Milán

Szólj hozzá!

300.nap - Háromszáz !!!

Ma korán keltem, apa adott reggelit és visszafektetett még aludni. Tízórai előtt és után (fincsi joghurt volt) anyával játszottunk, és én megint elálmosodtam és aludtam egy órácskát, aztán elindultunk a Mama elé. Útközben összefutottunk a Dédivel, aki a Somát sétáltatta és még anya néhány ismerősével is. Mikor a mamával együtt visszaértünk hozzá, már a Boti és a Kriszti is ott voltak. Velük és anyával négyesben játszottunk amíg a Krisztinek el nem kellett mennie. A Boti valamiért ma nem szerette ha a kis autóival játszottam. Pedig az olyan érdekes! A délutáni alvás alatt anya eltűnt és én nagyon megijedtem, hogy örökre itt hagyott, de szerencsére nem, csak a Diáért ment el, úgyhogy nagyon örültem amikor megláttam, annyira hogy sírtam is kicsit az ijedtségre. Estére hazamentünk és otthon apával játszottunk egy jót egész fürdésig. Sajnos kicsit még taknyos vagyok, és kínoznak azzal a ronda zümmögő orrszívóval, meg valamit apa be szokott spriccelni az orromba ami nagyon furcsa - bár utána tény, hogy kapok levegőt az orromon keresztül is. Mondjuk van pozitív játék is, mert be szokta kenni az ínyemet egy fincsi krémmel és az jó érzés, plusz meg is tudom harapdálni apa ujját :)

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása