Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

299.nap

Tízóraira új ízt kaptam: joghurtnak hívják és gyümölcsökkel együtt egész jó! Délelőtt tornáztunk is anyával, de én alig-alig fáradtam el... Utána szokás szerint elautókáztunk újpestre a nagyihoz. Ott is finomság fogadott: karalábéfőzelék. Egy jó nagy tányérral benyomtam, és utána az egész lakást összemászkáltam. Alig győzték a tempót a felnőttek :) Nem sokáig játszottunk, mert átmentünk felköszönteni a Julika nénit. Nála még nem jártam, úgyhogy ott is körülnéztem. Van egy csomó érdekes tárgy, amit valamiért nem engedtek lerámolni, pedig izgalmasnak tűntek! Azért egyszer gyorsabb voltam mint anya és egy virágnak leellenőriztem a virágföldjét :) Az eredmény megnyugtató volt, a föld puha és jól kenhető, de hamar lemosták a kezemet, így az ízéről nem tudok most beszámolni.
Délután aludtam egy jót otthon (illetve már a kocsiban bedobtam a szunyát), és estig utána egy kis sétától eltekintve apával játszottunk. A dűlöngélő micimackóra már tök ügyesen felrakom a karikákat. Nem olyan könnyű ám! Épp hogy csak ráférnek.

Milán 

Szólj hozzá!

298.nap

Sajnos kicsit taknyos lettem, ezért a mai úszás elmaradt, helyette apát fárasztottam délelőtt (anya elment vásárolni, és mi érte mentünk ebéd előtt). Ebédre megkaptam a sonkás cucc másik felét és desszertnek egy kis gyümölcsöt. Délután pedig átsétáltunk a Csilláékhoz. Lili kutyus egyre intenzívebben akar megismerni (nem mintha ez engem zavarna, de anya nem engedi, hogy kicsit megcibáljam). Hazafelé elaludtam, és ébredés utántól egész fürdésig felváltva játszottam anyával és apával. Kicsit hintáztam is...

Milán

Szólj hozzá!

297.nap

Reggel megint együtt reggeliztünk apával és utána én visszaaludtam még egy kicsit. Ébredés után megmért anya: 8660 gramm vagyok. Tízórai után sétáltunk jó nagyokat sétáltunk anyával: elmentünk az ebédért, aztán a Mama elé és végül a Somával is sétáltunk (én ekkorra már bedobtam a szunyát...)
Ebédre újdonság volt: sonka zöldségekkel. Kicsit ez is darabos kaja, tehát picit meg kell rágni, de már ez nem gond. Viszont fincsik ezek az új ízek. Nyamm nyamm!
Ebéd után a Kriszti áthozta a Botit, és vele játszottam egy jót, egész alvásig. Utána hazamentünk és otthon apával folytattam a játszást. Képzeljétek, egy csomó játék eltűnt a nagyszobából! Elindultam hát, hogy megkeressem őket. Az egész lakást végígjártam, és végül a kis szobámban, az új szekrényemen találtam meg az elkóborolt játékokat a kosarakban. Huhh. Megvannak! Megnyugodtam...

Milán

Szólj hozzá!

296.nap

Reggel együtt reggeliztünk apával, utána én még visszaaludtam. Délelőtt lementünk a játszótérre és a homokozóban nagyon jót játszottam az új játékaimmal!
Ebédre átmentünk - szokás szerint - a mamához, és most odajöttek a Krisztiék és a Dédi is. Délután együtt aludtunk a Botival - mármint egy időben - de előtte és utána jókat játszottam a Boti kisautóival (amíg anyáék engedték, ugyanis állítólag nem az a játék lényege, hogy a Boti szépen sorba rakja én meg jól széthordom a kiskocsikat... csak tudnám akkor mi a játék ebben? nem a tologatás és brummogás? én eddig azt hittem!)
Este nagyon nyűgös lettem, egyrészt már álmos is voltam és éhes is, úgyhogy a fürdés gyorsított módszerrel, kevés játékkal zajlott le és utána a masszázs is csak a "light" verzió volt. Aztán végre kaptam vacsorát és már zuhantam is az ágyikómba.

Milán

Szólj hozzá!

295.nap

Voltunk ma zenebölcsiben! Reggeli után jól felöltöztünk (pedig mostanában szerencsére nincs olyan nagy hideg...) és elsétáltunk a Wekerlére. Ott voltak a barátaim is, 3 fiú és egy kislány, és most egy új hangszert is kipróbálhattam, egy dobot, amin van két kis bigyó, amik ütögetik a dobot ha forgatom. Tök jó!
Ebédre a maminál újfajta kaját kaptam: őszibarackos sertéshusit, ami kicsit darabos volt, úgyhogy kicsit rágnom is kellett, de nem volt probléma. Utána aludtam kicsit, és anya elment a Diáért. Utána hazamentünk és tornáztunk a Lara babával együtt (bár én inkább játszani szerettem volna, de anya szigorú...). Hintáztam is egy kicsit, és este apának megmutattam hogyan kell átéléssel csörgőt rázni...

Milán

Szólj hozzá!

294.nap

Reggel apa nagyon korán elment dolgozni, és bár csendben próbált kiosonni, én mégis felébredtem és "kértem" anyától reggelit, aztán inkább visszaaludtam még. Délben átmentünk a mamához és odajött a Dédi is. Ma a mama etetett meg, és utána egy kicsit aludtam is nála. Ébredés után hazamentünk és otthon egy új játékot próbáltam i: odavittem anyához egy kendőt és sikerült rávennem, hogy játszunk kötélhúzásosat. Ezen felbuzdulva más játékokat is odavittem, amikkel akartam játszani, és akkor játszott velem anya. Hmmm. Érdekes megfigyelés! Ja és anya egy nagyon furcsán beszélő rajzfilmet is betett a tévébe, aminek annyira tetszik a zenéje, hogy szinte táncra perdültem, de legalábbis anya szerint "riszáltam a fenekemet", bármit is jelentsen ez.
Este fürdésnél tök jól lefröcsköltem apát: tiszta víz lett az egész bal oldala, csurgott a víz a pólójából és a nadrágjából :) Nagyon tetszett neki, folyton anyát hívta segítségül, pedig én egyedül is tök jól fröcskölök, nem kell nekem segítség!

Milán

Szólj hozzá!

293.nap

Reggel utánoztam anyának a Somát, vagyis mondtam, hogy vau-vau. Nagyon tetszett anyának, majd még elsütöm ezt később is, mert úgy látom jó poénnak veszik a felnőttek...
Délelőtt átjött az Eti és kicsit megdajkált, utána együtt átmentünk a mamához, illetve lent megvártuk, mert jött épp le a Soma kutyával. Utána velük együtt sétáltunk egy kicsit, aztán a Kriszti is odajött, és ők együtt elmentek a Botiért, de a Boti ma nem jött fel velünk, mert a másik nagyijához mentek, és mi pedig felmentünk. Megmutattam a mamának is, hogy milyen ügyesen bánok ezekkel a színes karikákkal.
Este átjött értem apa és gyalog vitt le, mert rossz volt a lift. A Somát meg anya vitte, pontosabban a Soma húzta le anyát a földszintig. A fürdésig apával játszottunk, de ma nem aludtam túl sokat, ezért már elég nyűgös kezdtem lenni, úgyhogy a masszázs is csak egy rövidített verzió volt, aztán ettem és már mentem is alukálni...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása