Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

2868.nap

2014-03-02 19-02-39 IMG_0021.JPGDélelőtt egy újabb gomb-szépségversenyt rendeztem apával (valamiért az a gyanúm, hogy apa már kezdi unni... pedig szerintem tök jó játék), aztán elindultunk ebédelni Újpestre, de előbb még elvittük a szelektívbe a szemetet és a használt étolajat. 
Az ebéd ma is fincsi volt, jó sokat ettem, aztán írogattam és rajzolgattam, és kettőkor átmentünk a Julika nénihez, akinek most meg a szülinapja volt. Ismét vettünk neki egy szép virágot, ami azért jó, mert a virágosnál van egy halom nagyon érdekes kaktusz és én mindig óvatosan megsimogatom őket :) 
A szülinap jegyében volt finom fekete-erdő torta és a Dia kivette a ketrecéből a "villám" névre hallgató tengerimalacát és megsimizhettük. Nagyon aranyos! Olyan mint egy hatalmasra nőtt hörike. Később itthon elő is vettük a hörit, hogy hadd rohangáljon kicsit az előszobában. Hát jó sokat futott, de folyton a nagyszoba felé menekült.
Este pedig anyával nézhettem kilencig a nagy duettet.

Milán

Szólj hozzá!

2867.nap

2014-03-01 16-00-06 IMG_9995.JPGReggeli után rögtön egy gomb-szépségversenybe kezdtünk apával, aztán én nekiláttam megírni a leckémet amíg apa takarított. Ebédet is apa sütött és egész finom lett: rántott sajt, sajttal töltött husi és krokett. Olyan jól laktam, hogy édességet sem kértem utána (na jó, kicsit később, uzsonnára azért már igen). Délután anyával is játszottam: gombokkal, wii-vel is. Aztán apa előkereste a hoteles játékot és azzal legalább egy órát játszottunk. Amikor csődbe ment anya, apa felajánlotta a döntetlent és elfogadtam, mert neki több pénze - nekem több hotelem volt...
Hatkor lementünk sétálni a Mamáékkal (rég voltunk már), és amikor feljöttünk, megkértem anyát, hogy csináljon vacsorára tejbegrízt, mert az már olyan rég volt... Jól is laktam vele és estig még írogattam a saját A Dal versenyemet...

Milán

Szólj hozzá!

2866.nap

2014-02-28 20-06-25 IMG_9976.JPGReggel vittünk a Cili cicának pár szelet párizsit, aminek a széle már kicsit száraz volt, de úgy láttuk, a cicát nem zavarta és rögtön be is falta az egészet...
Írás órán a gy betűt tanultuk és ezzel kapcsolatban a "gyom" volt az egyik példa. Megtudtuk, hogy a gyomok és a gaz majdnem ugyanaz és mindkettő a hasznos növények ellensége, mert elszívja a tápanyagokat és a vizet előlük.
Tornaórán fogócskáztunk és én próbáltam bevonni Patrícia nénit is, de ő inkább csak üldögélt és nézett minket...
Technika órán pedig elkezdtünk készíteni egy baglyot, hát majd kiderül milyen lesz...
Ebéd után pedig jött az Ani értem és hazahozott. Itthon anyával játszottam: wii-ztünk, kikicsodáztunk és épp mastermind-oztunk, amikor apa hazaért, miután hazahozta a kórházból a Kati mamát, de rögtön ment is tovább vásárolni. Mikor hazaért, hozott nekem egy fincsi friss gombás-sonkás pizzát vacsorára, utána pedig egészen a fürdésig gomb-szépségversenyeztünk :)

Milán

Szólj hozzá!

2865.nap

2014-02-27 19-13-35 IMG_9961.JPGMa délelőtt lementünk a tornaterembe, ahol három bácsi zenélt, egy pedig táncokat tanított nekünk. Eleinte még érdekes volt, de egy idő után nekem már kicsit unalmas volt folyton ugyanazt lépegetni.
Délután - a leckeírás végeztével - az Ani hozott haza, de nemsokára apa is hazaért. Én közben elkezdtem megint meghallgatni az "A Dal" legjobb 30 számát, és ezzel el is ment a mai média-időm. Utána apa keresett nekem feladatos füzeteket és abból oldottam meg pár oldalt - apa pedig ellenőrizte a megoldásokat. A vacsora után rajzolgattam: ismét apával a tableten, mert az vicces. Ezzel el is játszottuk az időt estig, és már mentem is fürdeni és aludni...

Milán

Szólj hozzá!

2864.nap

2014-02-26 18-13-31 IMG_9957.JPGA suliban semmi különös nem történt, és délután ma is a Mama jött értem. Bevásároltunk pár dolgot, amit anya kért és hazajöttünk. Nemsokára apa is hazaért, én pedig autóztam és dalokat hallgattam a számítógépen a vacsoráig, ami nagyon fincsi volt: gombaleves és rántott halrudacskák tartár mártással. Épp leültem Madagaszkár Pingvinjeit nézni, amikor csörgött a telefon, hogy apa hamar siessen a Mamához, és az Anival együtt menjenek a Kati mamát bekísérni a kórházba, ugyanis ő elment orvoshoz, mert fájt a karja és ott úgy gondolták infarktusa van... de szerencsére amikor apa telefonált a kórházból később, akkor már azt mondta az ottani főorvos néni, hogy szerinte ez nem infarktus, de azért bent tartják megfigyelésen.
Viszont ugye anya meg még beteg, így ma egyedül megfürödtem, sőt, hajat is mostam egyedül! Csak szárítani kellett anyának, amúgy ügyesen (ahogy apával szoktuk) mindent megoldottam! 
Meg akartam várni apát is, de kilenckor a telefonálás után mégis elnyomott az álom...

Milán

ui.: este mérlegeltem és nem sokat híztam... 20.5 kiló vagyok...

Szólj hozzá!

2863.nap

2014-02-25 18-32-14 IMG_9946.jpgMa tanultuk a P betűt, és rögtön egy klassz kis nyelvtörőt is: fekete bika pata kopog a patika pepita kövén :) Nekem nagyon tetszik :)
Délután, a leckeírás után jött értem a Kati mama és Anna. Rögtön a játszótér felé vettük az irányt és ott fogócskáztunk, bújócskáztunk egy ideig. Utána még felmentünk kicsit játszani a Mamához és amikor levittük sétálni a kutyát, akkor jöttem csak haza. Anya még beteg, úgyhogy apával játszottam: folytattuk a rajzolósdit a tableten. Utána kicsit autóztam és vacsorára apa főzött ki sajtos virslit - azt ettünk. Fürdésig pedig még meghallgattam pár dalt az A Dal legjobb 30 közül.

Milán

Szólj hozzá!

2862.nap

2014-02-24 18-47-07 IMG_9929.JPGReggel persze apa vitt suliba, mert anya még beteg.
Sajnos ma nem volt a Patrícia néni, és az ebéd sem volt finom, bár igaz, hogy utána a farsangról megmaradt üdítőket ihattunk és én szeretem az almalevet :)
Ma lecke sem volt délutánra, ugyanis mentünk a könyvtárba! Méghozzá ahová amúgy is járni szoktunk, úgyhogy én már ismertem a járást... körülnéztünk és elolvastuk a különböző táblákat is. Visszafelé pedig én lehettem legelöl Kati nénivel, mert szépen viselkedtem és jelentkeztem.
Mikor visszaértünk, a Kati mama már lent várt, én még felszaladtam a cuccaimért és már jöttünk is haza. Nemsokára apa is hazaért és én folytattam a saját dalos vetélkedőmet az autóimmal, aztán megnéztem a tegnapi Nagy Duett végét, megvacsoráztunk és még volt időm két pingvines rajzfilmre a fürdés előtt. 
Lefekvésnél pedig mese helyett inkább apával rajzolós-kitalálóst játszottunk a tableten...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása