Milan-avatar-180x180.jpg

Milán blogja

Életem napjai...

Látogatók:

Friss topikok

  • Tirpák Mihály: Röplabda az egyik legjobb sportág nálam is. (2023.06.16. 23:02) 6259.nap - 2023-06-14
  • Tirpák Mihály: Szervusz Milán, nagyon jók az összefoglalók. Továbbiakban sok sikert kívánok a blogodhoz. (2023.06.16. 23:02) 6255.nap - 2023-06-10
  • Cica Manó: Nekem is ott műtötték a térdem :) (2022.09.23. 17:21) 5807.nap - 2022-03-19
  • Bltnykboti: És este még megnyertük a rocket league tournamentjét!:) (2021.07.15. 18:04) 5430.nap - 2021-03-07
  • Cica Manó: Boldog szülinapot MILÁNKA !!!!!!!!!!!!! (2015.04.07. 21:10) 2558.nap - 7 éves lettem!

3036.nap - 2014-08-17

2014-08-17 14-07-55 DSC_0005.JPGEbédelni most is Újpestre mentünk  a Klári mamáékhoz, de ma érdekesebb volt a délutáni program: 
Elmentünk ugyanis egy közeli "mosodába", amit a Mama talált nemrég. Vittünk pár olyan nagy plédet, ami az otthoni mosógépbe nem férne be, de itt jó nagy mosó- és szárítógépek vannak, így egyszerre három is belefért... Amíg pedig vártuk, hogy kimosson és szárítsanak a gépek, addig apa telefonján játszottam és próbáltam kitanítani a játékról a Klári mamát és a Julika nénit (aki szintén odajött megnézni a mosodát) - több-kevesebb sikerrel...2014-08-17 16-04-56 DSC_0019.JPG
Miután szép tiszták lettek a plédek, és hazavittük a Mamát, továbbmentünk a Lánchídhoz és ott leparkoltunk, aztán átsétáltunk a 0-ás kilométerkőhöz, ahol előbb a Krisztivel, aztán a Csilláékkal találkoztunk és végül anya meg a Csilla a Mesterségek utcájába mentek, mi pedig apával és a Csabával a másik úton felsétáltunk a Várba, és ott körbe mentünk, aztán végül a siklónál találkoztunk ismét anyáékkal és hazaindultunk. Itthon megettem a tegnapi ravioli maradékát vacsorára.

Milán

Szólj hozzá!

3035.nap - 2014-08-16

2014-08-16 16-04-41 DSC_0021.JPGMa társasjátékos kedvem volt, úgyhogy jó sokat játszottunk :)
Reggel rögtön egy jó kis világutazóssal kezdtünk, aztán elmentünk vásárolni az aldiba, ahol szerencsére viszonylag hamar végeztünk és így még be tudtunk menni a fressnapfba is és megnéztük az aranyos kis állatkákat, mint például a szakállas agámák, kígyóméreg békák és tarantula pókok :)
Hazaérve anya elkezdett fürdőt takarítani, apa pedig ebédet főzni, én meg az autókkal játszani... Ebéd után újabb társasjátékok következtek, majd elkísértük apával anyát a Vass iskolához, mert önkéntes festés vagy mi van ott, de mi nem mentünk be, hanem elmentünk a közeli klassz kis játszótérre, ahol van drótkötélpálya és szerencsére épp  üres is volt, úgyhogy annyit repülhettem rajta, amennyit csak bírtam... utána pedig a nagy csúszdán is játszottam és öt körül hazasétáltunk. Estig nem találjátok ki mit csináltunk... társasoztunk :) Eleinte csak apával, aztán anya is hazaért és így fürdés után vele is tudtam játszani még...

Milán

Szólj hozzá!

3034.nap - 2014-08-15

2014-08-15 20-39-57 IMG_0986.JPGReggel apa elvitt a Klári mamához és ő ment dolgozni, mi pedig rengeteget játszottunk ma a Mamával... Ugyanis ma már jobb idő volt ugyan és kicsit le tudtunk menni a játszótérre is, de azért még minden nedves volt a tegnapi esőtől... No de nem csak a lakásban játszottunk, hanem lementünk a Stop-Shop -ba vásárolni és ma kivételesen azt sem bántam, hogy ruhaboltokba is bementünk, mert rögtön a KIK-ben vett nekem a Mama egy focis zoknit :) De  a Takkoban is kaptam ruhákat (klassz Mario-s pólót és egy szép farmert). 
Az ebéd is finom volt (rántott halrudak), és délután megkóstoltam az aranygaluskát is, ami szintén fincsi volt. Épp ekkor ért vissza apa is a munkából, és indultunk is haza. Itthon megnéztem a Verdák 2 végét, és este kivettük a hörit is kicsit, hadd rohangáljon a kis buta :)

Milán

Szólj hozzá!

3033.nap - 2014-08-14

2014-08-14 19-10-27 DSC_0003.JPGMivel anya mégis délutánra ment dolgozni, ezért mégse kellett korán kelnem apával - amit annyira nem bántam... Aztán telefonálgatások után választhattam, hogy a Mamával és a Krisztivel megyek vásárolni, vagy a Dédiékhez. Én ez utóbbit választottam és ott is ebédeltem, mert csak fél kettő felé jött értem a Mama a Dömével és akkor visszasétáltunk hozzá. Sajnos ma esős idő volt, így a játszótér nem volt opció, csak fent a lakásban lehetett játszani és tévézni illetve kicsit segítettem a Mamának keresztrejtvényt fejteni.
Öt után jött értem apa és pont a  liftnél még anyával is összefutottunk, így együtt tudtunk hazajönni. Itthon a vacsoráig zenét hallgattunk anyával, és evés után előbb társasoztunk az órás játékkal, majd fürdésig még megnéztünk pár AngryBirds rajzfilmet.

Milán

Szólj hozzá!

3032.nap - 2014-08-13

2014-08-13 17-45-22 DSC_0005.JPGReggel anya korán ment dolgozni, így apa vitt át a Mamához, akivel az utcán össze is futottunk, mert épp a Dömét sétáltatta... visszakísértük apát a kocsihoz és ő ment dolgozni, mi pedig a Mamához pázzlét kirakni... ugyanis folytattuk a tegnapi kirakóst, aztán ebédnél átjöttek a Dédiék és még ők is beálltak segíteni, úgyhogy a hathatós segítségnek köszönhetően végül négyen csak kiraktuk! Csak épp három darabja hiányzik... puffneki :(
Amikor pedig anya megérkezett a munkából, elmentünk a zászló múzeumba, de megint potyára, mert most ugyan már tényleg nyitva kellett volna lennie, de a bácsi csak majdnem két óra múlva jött volna oda (ugyanis anya felhívta telefonon), mi meg nem akartunk a hőségben ennyit várni, úgyhogy hazajöttünk, és lefényképeztünk illetve lemértünk pár bútort és eladó dolgot a mamánál, aztán lementünk a játszótérre. Apa is idejött munkából és "sütöttem" neki homoksütit :)  Aztán ő felment, mi pedig még sétáltunk kicsit a mamáékkal és csak utána követtük apát.
Estig még megnéztem a Verdák 2-őt és vacsorára ettem derelyét.

Milán

Szólj hozzá!

3031.nap - 2014-08-12

2014-08-12 17-10-05 DSC_0008.JPGMa később keltem, mint tegnap és apa már addigra elment dolgozni. Reggelizés után ma is átmentünk a Mamához, és anya ment is már dolgozni, én pedig a zászlós könyvemből írogattam, és miután levittük a Dömét, megjött a Kriszti és az Anna és így ma is volt játszótársam :)  Együtt ebédeltünk, méghozzá halat, és közben a Kriszti elment, mi pedig játszottunk és közben megérkezett a Petra és az apukája, ugyanis elvitték az egyik szekrényt, ami már nem kell és addig én ott maradtam a Dömével pár percig. Amikor visszajött a Mama és az Anna, akkor nekiláttunk egy irtó nagy pázzlénak, aminek hárman egy óra alatt is csak a keretét tudtuk kirakni, aztán végül inkább lementünk a játszótérre, de a nagyon épp irtó meleg volt, mert épp odasütött a nap, úgyhogy inkább elsétáltunk a Hunyadi játszótérre. Munkából apa is odajött, és lassan visszasétáltunk a miénkre és útközben anyával is találkoztunk. Jó ideig ott is maradtunk, aztán a Mama felment Annával mert a Dömét is lassan le kellett vinni, mi pedig szintén hazajöttünk. Itthon gombokkal játszottam és vacsorára apa egyrészt hozott nekem fincsi olaszkolbászos pizzát, másrészt egy érdekes görög édességet, ami egy irtóra porcukros zselés cukorra hasonlít és állítólag rózsa ízű (?), de cserébe borzasztó édes... Azért persze ettem belőle :)

Milán

Szólj hozzá!

3030.nap - 2014-08-11

2014-08-11 16-43-30 DSC_0008.JPGReggel épp indult apa dolgozni, amikor anya keltegetett (a legszebb álmomból, úgyhogy elég morcos voltam), ugyanis reggelizés után rögtön mentünk a Mamával vásárolni a Pennybe (pláne morcos lettem). Onnan a Fressnapfba mentünk a Dömének és a hörinek kaját venni, no és persze a szakállas agámát megnézni :) Itt elváltak útjaink a Mamával, mert ő hazament, mi pedig még az Interspárba is bementünk, mert választhattam magamnak tolltartót és füzeteket. Talán kitaláltátok, de persze autós lett mindegyik :)
Aztán amikor hazaértünk, anya már el is kezdett bepakolni az iskolatáskámba, én pedig összeszedtem pár dolgot, amit átvittem a Mamához - ugyanis délután nála voltam, de előbb még elkísértük anyát az oviba dolgozni és így találkoztunk az udvaron a Csillával és az Esztivel is.
Fent a mamánál pedig épp leültem ebédelni (finom tojáslevest), amikor megérkezett Kriszti és Anna, úgyhogy kicsit tudtam legalább Annával játszani evés után. Sajnos nem maradtak sokáig, viszont jött utánuk a festő bácsi, aki majd ki fogja festeni a gyerekszobát, majd amikor ő is elment, mi a nagy játszóra sétáltunk le és sokat ping-pongoztam a mamával, sőt, a mama megtanította a röplabdázás egyik ütését, az alsó kétkezest. Na ezt mondjuk még gyakorolnom kell... Miután jól kifárasztottam a mamát, mentem a homokozó várba játszani és közben pont megérkezett apa is a munkából. Rögtön indultunk is vissza fel a mamához, mert apa átpakolta  a számítógépet a nagy halom madzaggal és dróttal a nagyszobába a festés miatt, aztán hazahoztuk amit anya vásárolt.
Itthon apa letöltött nekem egy nagy halom Angry Birds rajzfilmet és épp belekezdtem amikor anya is hazajött a munkából. Estig még gomboztam is persze és a fürdés után a gombokkal meséltem el Padlizsánnak (akit apa alakított) a mai napomat...

Milán

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása